Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet soruyorum kontesi öğle yemeğinde ne yedinnnn??:9::9::9: ya şöyle diyim dünkümenünü yazarmısınn:33::33:

dünkü menümmm:

öğlen :1 adana+1 pide+ayran

ara:1 çikolata+çay

akşam:topikde döner+kola

ara:bir tabak kabuklu findik ve ceviz kırıp yedim+2 meyve

bugün sabah:1 portakal+300gr Tirmisss(acı bakla diyede bilinir)

öğlen:1 tabak taze fasulye+1 tamak makarna+1 salata+yoğurt+1 dilim kepek ekmeği+çeyrek pide+2 çatal şakşuka

1 kahve içitim türkiş caffe

akşama allah kerimmm...

dünkü menümmm:

öğlen:1 tabak taze fasulye+1 tamak makarna+1 salata+yoğurt+1 dilim kepek ekmeği+çeyrek pide+2 çatal şakşuka

akşama allah kerimmm...

ayyy cevap yazın sizide yerimmm....

kız burda kebapçı benim yaaa
neysee kızlarr ben kaçtım bu konte bizide yerr birdeee :9: :9:

yaaa ben de bir problem var ya da tartıda bir türlü anlaşamıyoruz:) bugün yediklerim
sabah domates salatalık 1 kaşık bal yeşil çay peynir
500ml su
öğlen beyazpeynirli kepek ekmeğine tost yeşil çay
aktivite 1 saat plates 1saat yürüyüş
akşama da muhtemel menü
salata kuru fasulye 1 dilim kepek ekmek suyu 1.5 litre yapacağım tabii

Birşey soracağım son zamanlarda saçlarımda elekriklenme oluyor öndeki minik saçlarımda uzamış zati sinir oluyorumda ya saçlarım temizde kirlide olsa aynı görünüyor gözüme bakım yapsam düzelirmi acaba? Bu aralar takdim saçlarıma..

cnm bende koc burcuyum senın gıbı cok sıkılıyorum hemen bıtsın ıstıyorum ma sonucu hayal ettıkce sabredıyorum bu kurabıbeyı yaparken bıraz udrastırıyor cunku normal hamuru yapıyorum ıkıye ayırım gıda bıyası katıyorum azar azar katmak gerıyor bırden fazla olursa renk bozuluyor gıda boyad-sı katıncada bıraz yogurmk gerekıyorcnm ıyıce hamur emsın dıye sonra acıp sekıllerle kesıp cubuklara gecırıp yaglı kagıt serılmıs tepsiye dızıyorsun hamur bıtene kadar tekrarlıyorsun bu ıslemı yuvarlak dovul tepsisiyle cubuklu halıyle 4 tepsı cıkıyor cubuksuz yaparsan cubuk olmagı ıcın yer kaolamıyor 2 tepsi oluyor cubuklu yaparsan altındakı kutudanda yapman gerıyor yada suslu bı vazodada sevıs edebılırsın

Ooo koçlar da inatçıdır kız....Oooo bacummm uzun muş işlemiiiiii benlik değil ben kaçarrrr VINNNNN

demek tüm burçlarböyle bende tipik bir boğ a olara yemeyi severim ama sabırsızımdır tezcanlı bitsin isterim hemencik bitsinde yiyim:)))

Duygu benim kızımda boga....İnat var sanırım..Birde yemegi seviyor haklısın..

hoşgeldin kaçmazsan eğerrr gel cnm hergün uğra bir önceki günün tam menüsnü yaz spor yaparsan çoki yi anlaşırızz kimseye çaktırma seni daha severimmm aramızdaa kalsınn:))) sakın geri eçklime sohbetediyorsak dal bir yerden burdakayırmaa gruplaşma yokkk okişş

kaçma yaa sende bi gösterdin kayboldunn hemencikk

had ihadii sanat eseri ypmışsın resmenn bi pastane açalım sanaa izmirden sip verrim vallaa daimi müşsterin olurumm

bu bir savaş ilanıdırr bittin sennnnnnnnnn tırnaklarımı hemen çıkarıyorummmmmmmmm:47::27::47::47: Ve meşhur şarkımı söylüyorum kötüyüm ben kötüyüm ısal yapar kustururum bezdirirmm

Bayıldım şarkıyaaaa:16:

yaaa ben de bir problem var ya da tartıda bir türlü anlaşamıyoruz:) bugün yediklerim
sabah domates salatalık 1 kaşık bal yeşil çay peynir
500ml su
öğlen beyazpeynirli kepek ekmeğine tost yeşil çay
aktivite 1 saat plates 1saat yürüyüş
akşama da muhtemel menü
salata kuru fasulye 1 dilim kepek ekmek suyu 1.5 litre yapacağım tabii

Zamanla gidecek kilolar sabır tatlum...

Ay ben kontesi çok merak ediyorum pazartesi süprizi vardı ya az kaldı :52:
Pazartesi büyük gün bakalımmm bakalım senin son durum ne alemde ?
tabii ki +++++dayim sekerim amaaa erceyle savas ilan ettik bakalim nolcak:10:

Kesinlikle katılıyorum potim dışarıya çıkartmak çok faydalı...Bunu bizzat ben yaşıyorum kızımda....Sokaga çıkıp gelelim yüzel bir uyku çeker rahatlar hatta eve girince nedne geldik diye aglama krizine girer...
:nazar: maşallah potim

Evet bende mart ayından ümitliyim...Kedimi bu ay itibariyle daha farklı hissediyorum nedendir bilemişyorum
...:1:
mart:9:

kızzz sen daha dun menu paylasımı ıcın ne soyledın bugun ne yapmıssınn saskınnn:1::1::1::1:

bende gece mamasına alıstırmadım cunku gece mamasına alısan cocuklar yıne gece kalkkıp uykuları bolunuyormuss aynı sutte oldugu gıbı

hayırlı olsun leylammm

leylacım ercecım saolunkızlar pastayı ben yapmadım sadece kurabıyeler benden
leylacım kurabıtye hamurunu yapıp acıp sekılle kestıkten sonra cop şişe geciriyorsun fırında oyle pişiriyorsun 3 4 tepsi cıkıyor cunku sıslerden dolayı yanyana sadce dızebiliyorsun şişler yer kaplıyor ama ugrastıyor sonuc mukemmel oluyorrr cpp şişler yanmıyor fırında bazen renk değiştiriyor ama bişi olmuyor sonra kutusunu hazırlıyıp kopukten hazırlamak gerekıyor cunku cop şişlerin batması gerekıyır
ellerine saglik gamzecimcok guzel olmus bende cok severim boyle seylerle ugrasmayi.nacizane bir onerim olsa-oglumunda kiziminda dogum sekerlerini suslerini oyle sunmustum ben-beyaz yuksek sepetler varya kare dikdortgen falan onlarin icine koy bu straforu hatta bir tullede kaplayabilirsin sonra uzerine batir-sepetin disinada enli bir kurdela yada tul cok hos duruyor
ya o bonibonlari nezaman koydun?kurabiye piserken hic erimemis:nazar:

düşünsene ikimizde hamurişlerini kurabiyeleri yermişiz kilo alırmışız zayıflama topğinde kilo almaca :1::1::1:
pazartesiden pazartesiye olsun daha keyifli olur
okeeey:13:bak yeme haa sen yersen ben kesin salar giderim:9:ayni seyleri yiyoz nasil olsa:33:

Gamze benada ögret nolursunnnnnn ama şöyle bir durumum var ben sıkıntıya gelemem benım yaptığım şey uzun meşakatli ise hemen sıkılırım mutfagı terk ederim..Aslında burcum yengeççç mutfakla aram iyi değildir sevmem...
bende burcunu soracaktim :51:

Birşey soracağım son zamanlarda saçlarımda elekriklenme oluyor öndeki minik saçlarımda uzamış zati sinir oluyorumda ya saçlarım temizde kirlide olsa aynı görünüyor gözüme bakım yapsam düzelirmi acaba? Bu aralar takdim saçlarıma..
benimde kisa sacim coook iyikide var yani dogum sonrasi yasadigim o dokulmelerden sonra:25:yap tabi canim hatta bugun yagli bakim icin cok musaitmis aycangul un bakim topiginde yaziyor bende zeytinyagi yapcam insaallah:32:

dünkü menümmm:

akşama allah kerimmm...
kontesler boyle beslenir iste:33: doner adana pide:33: :54:

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim geriye dönük çalışmalarınız biliorum ama bende zayıflama kararı almış biri olarak aranıza katılmak istiorumm yardımlarınızı bekliorumm.. bugün karar verdim henüz hiç bi çalışmam yok:)))))

bugün okula ağlaya ağlaya gittim çünkü giyecek hiçbir şeyim yook. hiçbir pantolonumun içine sığamıyorum artık :14::14::14::14:

yarın büyük gün bakalım psikiyatr bana yardım edebilecek mii?

al benden o kadar kuzummm kıyafet manyağı ben dolabımda giyecek bişey bulamıorum taşıomuşum gibi geliyor giyinmiş olmak için giyinir oldumm süs püs hak getire:(

teşkkür ederim arkadaşlar bugün karar verdim kilo vermeye canıma tak etti:)) sizden tecrübelerine dayanarak bi yönlendirme bekliorum:))

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim geriye dönük çalışmalarınız biliorum ama bende zayıflama kararı almış biri olarak aranıza katılmak istiorumm yardımlarınızı bekliorumm.. bugün karar verdim henüz hiç bi çalışmam yok:)))))

hoş geldin hayat 1.kural az sık ve dengeli beslenmek

kilo yapmayan sebze meyve ağırlıklı besleniyoruz...

tartın vardır inşallah,bide kalori cetveli indir internetten işte başla yavaş yavaş..
günlük mutlaka en az 2lt su içmen lazım...

şimdiki kilon:

hedef kilon:

boyun:

Back
X