Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

:9: :9::33::33::33::33::33::27::27::27: Ulen sen böylemi besleniyonn ben sağlıklı yemeğe geçtim şimdi herkez yemeyi kesti anam ben dikkat edeyim birazzzz

sekerım yemegı kesmıs gıbı bı halım varmı kıssss ekmegımı yemegımı yıyorum sadce aksam esım yemek yerıne kahvaltılık yıyelım demişti ondan ekmek peynır falan yuedım yoksamkı mıss gıbbı karnabahar yapmıstım corba makarna falan ponlardab yıyecektım bu aksama kısmet artık kusummm

sekerım yemegı kesmıs gıbı bı halım varmı kıssss ekmegımı yemegımı yıyorum sadce aksam esım yemek yerıne kahvaltılık yıyelım demişti ondan ekmek peynır falan yuedım yoksamkı mıss gıbbı karnabahar yapmıstım corba makarna falan ponlardab yıyecektım bu aksama kısmet artık kusummm

AAA NE KARNIBAKARI BOL TEREYğlı makar na ye 2 tabakk:47::47::47::47::47::27::27::27::27::27::27::35::35::33::33::33:

kızlarrr bugün akşamaköfte yapcam inş. ama yağda kızartmıcam onun yerine yğasız kağıt serip fırında pişircem yanına ne yapsam yaniköfte denince patates akla geliyor alümin yum folyo arasına patates dimlermi yapsam dominostaki gibi başka ne önerirsinizz

kızlarrr bugün akşamaköfte yapcam inş. ama yağda kızartmıcam onun yerine yğasız kağıt serip fırında pişircem yanına ne yapsam yaniköfte denince patates akla geliyor alümin yum folyo arasına patates dimlermi yapsam dominostaki gibi başka ne önerirsinizz

patateslerı elma dılımı yapıp bahataratlıyıp fırında pişirebilirsin cnm yanındada kozlemelık kırmızı bıber al fırına at kozle soy kabugunu sarımsak yogurtla yogurtla hem cok guzel oluyor hem hafıf meze gibi yakısıyor kofte patatese

oyyy oyy duygum yarama tuz bastın zaten nasıl cnm ıstıyor bır bılsen ama aksam 2 3 kasık yemegı dusunuyrum karnabaharımın yanına alırım yogurta koyarım ohh mıssssss sanada yollayımmı canın cekmıstır bol terayaglı makarnadan :52::52::52::52::52::52::33::33:

makarnya pek düşkün değilim ama sen kendini zorlama ye gitsin zorlama kendinii :27:

patateslerı elma dılımı yapıp bahataratlıyıp fırında pişirebilirsin cnm yanındada kozlemelık kırmızı bıber al fırına at kozle soy kabugunu sarımsak yogurtla yogurtla hem cok guzel oluyor hem hafıf meze gibi yakısıyor kofte patatese

hımmmm cnmda istiyordu közlenmiş biber olabilir ben patates kızartmsını çok seviyorum ama yağda çok istesemde yapmıyorum bende dediğin gibi yapıyorum baharet özellikle kekik ve sarımsak rendesi çok güze oluyor aliminyum folyoya sarıncd hemen pişiyor

merhabalaaaaaar kızlar :16:
sabah erken kalktım ders çalıştım. uzun zamandır yapmadığım bir şeydi vicdanen rahatladım :9: birazdan da okula gidicem.
siz nasılsınız? keyifler yerindedir umarım.

kızlar radikal bir kararla saçlarımı değiştirmeyi düşnüyorum beni gören gördü zatennn krape balyaj istiyorum ama şeritler halinde evmiyorum yada ip gibi olan doğal dipten koyu uça doğru rengi aşama şama çaılan krapeli balyaj örneklere bakınn hanımlarr numaralandırdım beğendiklerinizi numarayla söyleyinn emi

ben de 2 diyorum çok doğal duruyor sana da yakışır duygucum. o olmazsa 1.

cnm sabah gec kalkırım dıyorsun buyuzden oğlenle sabahı bırlestırmen ıspanak yemen uygun ama aksam okuldan gelınce 1 kucuk kase yogurt ye bence cunku mısafırlerı bekleyene kadar acıkabılırsın busefer mamalara saldırman daha fazla olur yogurt yekı azcık bastırı senı azcıkta mısafırlerle atıstırırsın tamamdır

GUNAYDIN KIZLAR KIMSELER UGRAMAMIS BURALAR NERDESINIZ AYOLLLLLLLLL

tamam canim öyle yaparim in$allah :)
günaydin bu arada

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi kızlar bugün hareket istiyorummmmmmmmm

Haydi eller havaya kalçaya
Önce öne doğru sonra arkaya
Ayak sağa sola kollar yana
Öne yürü sallaya sallaya

Haydi sallayalım dünyayı
Durmadan dans edelim aşk için
Şıkır şıkır sallayalım kalçayı o oo o oo

ayyy deliyim ben sabah sabahhh yaptığım şeye bakkk ben güne müzikle başlarım zatenn öyle daha enerjik oluyorumm

dünkü menümmm
aç karnına kirazsaplı form çayı
çavdar ekmeğinde kare tost(ligh peynir çeri domates maydanozlu)
ara hurma
leslie 1 mil yeşil çay
öğle: 2 çatal dünden kalan taze fasulye 1 kaşık pilav yarım dilim ekmek
eliptik 37 dk
100 mekik
30 yan mekik
1-2 dk twistır
yeşil çay
akşam : 3 kaşık sütlü mantar sote, 2 kaşık patates püresi,1,5 küçük kase cacık 1 dilim ekmek
1.5 lt su

menün çok güzel canimmmm

kızlar radikal bir kararla saçlarımı değiştirmeyi düşnüyorum beni gören gördü zatennn krape balyaj istiyorum ama şeritler halinde evmiyorum yada ip gibi olan doğal dipten koyu uça doğru rengi aşama şama çaılan krapeli balyaj örneklere bakınn hanımlarr numaralandırdım beğendiklerinizi numarayla söyleyinn emi

1- Eki Görüntüle 367896

2- Eki Görüntüle 367904

3- Eki Görüntüle 367906

4- Eki Görüntüle 367907

5- Eki Görüntüle 367900

ay ben 3 e bayildimmm!! ke$ke bende boyatsam yaa

günaydın arkadaşlarr

sinirlerim çok bozuk saçma sapan bir kadına çattık hiç sormayın dün anneme gittim temizliğe bir kadın gelecekti bende ufak tefek işleri ben yapayım diye gittim kadının yapmadığı kalmadı yaa iki sefer elektirikleri patlattı mutfağın mermerini düşürdü kırdı allahım yaaa tavanı silmeye kalkmış tavan silinirmi hiç tavan çok kötü oldu bu böyle duramaz dedim gittim tavan boyası aldım tavanı boyadım kollarım tutulmuş sonra abla bezii yıka abla snadalye getir abla su ver abla abla abla çıldıracaktım halıları yıkamaya gönderdim kapı silmedi duvar silmedi halı silmedi annemin ev 100 metre kare bi ev zaten tüm kadın sadece canım ve yerleri sildi tüm işide ben yaptım bide merdivenden düştüm üstüne şimdi sürünüyorum resmen yaa

aaa geçmi$ olsun canimm

masallah cnm olsun duzene gırer evet oğlumun adı barkın anası gıbıde cok sevıyor gezmeyı artık ısmınden oturumu bende oturumu bılemıyorumm:52::52::52::52::52::52:

hemen yazayım sekerımmm dunku menum

sabah:
3 tane gunkurusu kayısı 1 tane yaban mersınlı cay(lıptonunkını aldım cok guzel tadı var tavsıye ederim herkese )

öğlen:
2 dilşm tambugday ekmekle 1 tost 3 kasık semızotu 2 kasık yogurt

ara:
1 elma 1 portakal

aksam:
2 dilim ekmek tambugday peynır zeytın domates salatalık 2 3 catal patates kızartması

çok güzel tebrik ederim

dünkü menümü yaıyım bu arada

sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek 4.5 çatal sucuk 1 kk peynir

öğlen bir parça tavuk göğsü yağsız 3 kaşık patates yağsız biraz yeşillik 1 dilim ekmek

akşam 1 tabak pırasa 1 dilim ekmek

1 çikolatalı gofret regl oldum bide dünkü stres eklenince yedim gitti

12 saat ayaktaydım tavan boyadım yapmadığım iş kalmadı
litre su
10 bardak çay

menün çok guzel o kadar harekete gofreti haketmi$sin :38:

sabah erken kalktım ders çalıştım. uzun zamandır yapmadığım bir şeydi vicdanen rahatladım :9: birazdan da okula gidicem.

biz iyiyz şekerim seninde iyi olmanasevindimmm bende 2 çok beğendimm sanada güzel giderrr

gider cnm hemde cok guzel olur ozellıkle 2 dıyorum ben sanda cok yakısırrr :31::31:datlum
ay evet 2 bencedee
günaydin bu arada

menün çok güzel canimmmm

aaa geçmi$ olsun canimm

çok güzel tebrik ederim

günaydın leyyaa 3 numara sanada güzel olurr topiğin ferihasıı

ben iyim sen nasılsın :3::3:
günaydin bu arada

menün çok güzel canimmmm

aaa geçmi$ olsun canimm

çok güzel tebrik ederim

gunaydın canımmm:16::16:

günaydin kizlar, bugün çok ne$eli bir halde uyandim tartilacaktim, emeklerimin kar$iligina bakacaktim, kendime söz vermi$tim bu hafta 1 kilo bu ay ise 3 kilo verecektim!

ama ne oldu herzamanki gibi oldu!! pazartesinden beri 900gr almi$im :43::43::14::14::14:

ya kizlar niye böyle oluyorki? 2 arkada$la diyet karari aldik, biri bizden 2 hafta önce ba$ladi birkaç gün sonra 1 ay olacak ve $imdiden 6 kilo verdi!! digeri ise cumartesi günü iki hafta olacak, o 3 kilo verdi!!!
ben ise kaç kilo verdin diye sorunca tartilmadim diyorum :14::14:

selamlar ben geldim nasılsınız bayanlar

kizim asi oldu bugün,hemde iki asi birden,halsiziz:50:

geçmiş olsun tatlım bugüne iyileşmiştir inş.

günaydın arkadaşlarr

sinirlerim çok bozuk saçma sapan bir kadına çattık hiç sormayın dün anneme gittim temizliğe bir kadın gelecekti bende ufak tefek işleri ben yapayım diye gittim kadının yapmadığı kalmadı yaa iki sefer elektirikleri patlattı mutfağın mermerini düşürdü kırdı allahım yaaa tavanı silmeye kalkmış tavan silinirmi hiç tavan çok kötü oldu bu böyle duramaz dedim gittim tavan boyası aldım tavanı boyadım kollarım tutulmuş sonra abla bezii yıka abla snadalye getir abla su ver abla abla abla çıldıracaktım halıları yıkamaya gönderdim kapı silmedi duvar silmedi halı silmedi annemin ev 100 metre kare bi ev zaten tüm kadın sadece canım ve yerleri sildi tüm işide ben yaptım bide merdivenden düştüm üstüne şimdi sürünüyorum resmen yaa

sanada çook geçmiş olsun feslegen

canım yagsız fırında yaparsan zararı olmaz bence ama folyonun içine yağlı kagıt sarmayı unutma şekerim
çünkü alüminyum ısıyla birlikte kansorojen etki yapıyormuş ve çok zararlı oluyormuş sağlığa

biz iyiyz şekerim seninde iyi olmanasevindimmm bende 2 çok beğendimm sanada güzel giderrr

ay evet 2 bencedee

günaydın leyyaa 3 numara sanada güzel olurr topiğin ferihasıı

ben saçimla ugra$mayi sevmiuorum ya $imdi boyatsam kökleri çikinca boyatmayla falan ugra$amam

arkada$larimin çogu saç rengimiu çok begeniyor, bazilarida sariya boyat diyor :37: ama asla ( büyük konu$mayim yinede) sariya boyatmam :)

Back
X