Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlarr en sevdiğiniz şarkıcı ve şarkısı nedirrr
ben sıla hastasıyım tüm şarkılarına bayılırım ama benim ruhuma ve bana hitap eden kafa şarkısı

merhabalar güzel bayanlar :16:

bahar geldi valla, yaz kapıda artık daha dikkat etmeliyiz yediğimize içtiğimize. yaza kadar hepimizz hedef kilomuzda oluruz inşallaaahh.

hayrlı sabahlar kızlar

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim sonuçlarımı aldım ufak tefek problemler var ama çok şükür önemli birşey yok bu arada dün komşumda mevlüt vardı oraya gittim komşumun akrabaları falanda vardı hepsi çok şaşırdı beni görünce hatta bazıları tanıyamadı bile :):) çok güzel kilo vermişin dedi herkes bu bana moral oldu ee azda değil verdiğim 1 senede neredeyse 15 kilo verdim düzenimde alınan kıyaferlerimin hepsi oluyor :):) hatta gelinliğim bile oldu evlilik yıldönümümüze eşime süpriz yapabilirim

ama bir iki uyuz varki çevremde gıcıklık olacakya kilomu aldın sen diyorlar bende aaa sen bi dr git diyorum niye diyor gözlerin bozulmuşda ondan diyorum :):):)

:9::9: ohhh iyi olmuş ağızlarının payını vermişsiin. insanlar ne kadar kıskançlar ya, sırf fesatlığına demişler :47:

günaydın arkadaşlarım naılsınız bu aralar size katılamadım
biraz sağlık problemlerim oldu dişçiye gitmiştim çene kemiğimde erime başlamış şimdi onun tedavisi için iyi bir fakültede iyi bir dr bulmam gerekiyor

bu arada geçen hafta full yedim allahıma şükür aynı kilodayım
sizlerde ne var ne yok canlarım

geçmiş olsun canım.. diş ağrısı da çok beterdir :50:
canım acayipp incir ve ball yemek istiyor nedenki...

ay bayılırım kuru incir ve cevize :52:

Kızlarr en sevdiğiniz şarkıcı ve şarkısı nedirrr
ben sıla hastasıyım tüm şarkılarına bayılırım ama benim ruhuma ve bana hitap eden kafa şarkısı

ben sezen aksu hayranıyımdır. şarkılarını hiç ayırmamm hepsine bayılırım. ama çoğu hüzün verici olduğu için dinlemiyorum pek bu aralar. aşk acısı çekerken dinlerim:1::1:

onun dışında yabancı müzik severim. megadeth, metallica, coldplay severim.

şimdi benim bi word sayfam var yola başladığımızdan beri her hfta tartı günmüzü kayıt ediyorum önce oraya not alıyorum sonra tek tek güncellme yapıyorum dün takip edemedim geriye gittimm not aldım az önce bu hafta 2 kişi daha silincek biri tugkay diğeride rosesprin özellikle gözümden kaçmıştırdiye o arkadaşların herhangibi yazısdın bulup son yazdıklarına bakıp kontrol ediyorum dün ikiside kk girmiş tugkay başka topiklere yazmış diğer arkadaş sadece girmiş yazmamış şimdi kızıyorum şu sebepten kimse girmek zorunda değil ama bu kadar vakit geçiriyoruz desin yani ben çıkcam arkadaşım diyeeee ben sileyim böyle yapmaları hoşuma gitmiyorum tekrar diyorum nezaketen giren varsa ayrılmak siteyenn söylesin kırılmam gücenmem ama böyle kk ye girip bildirim yapmamaları etik değil en azından özelden yada burdan ben burda olmak sitemiyorum desemesi beni daha mutlu eder

flower arkadaşımm sana gelincegeçenn hafta ilk yazanlardansın kimse kg bildrim yapmadı diye yazmadım diyemezsin çünkü sabah girmişsin yazıp çıkabilirdin seni daha sonraa yine gördüm aşadaa ertesi gün yine bildirm yapmadınnn silmem çok normal herzaamn beklerim yazzz sohbete katıl ama liste konusunda titizim çünkü gerçekten vakit harcıyorum tek tek okuyorum atladığım varmı diye o kişinin herhangibi yazısını bulup yazılarnı ineliyorum gözümdenk açmasın diyee cidid emek veriyorum yani durum budurr kaldık 13 kişi dediğim gibi ben hariç 1 kişi bile kalsaa devam ederim oda giderse kaparım dükkanı giderim:9::9:

dedim ya sonraki zamanlarda da benim gözümden kaçtı demek canın sağolsun yeni arkadaşlar var onlar daha titiz olacaktır eminim bundan sonra demek ki sadece yakınınızda olabileceğim destekleriniz için teşekkür ediyorum

dedim ya sonraki zamanlarda da benim gözümden kaçtı demek canın sağolsun yeni arkadaşlar var onlar daha titiz olacaktır eminim bundan sonra demek ki sadece yakınınızda olabileceğim destekleriniz için teşekkür ediyorum

canımm eklerim sorun değil ama gerçekten emek veriyorum kimseyi sık boğazda etmiyorum tek istediğim p.tesiler kg bildirimi olsunn bir sorun olur söylenir o ayrı mesele zsa arkadaşımız bana dün dediki salı sabahı yanı bugün sabah için bildirim yapabilirmiyim dedi ha bu arakdaş en eskilerden istese birşey demez salı sabahı bildirim yapar ama nezaketen söylüyor böyle ince düşünen insanlara hayranım tekrar diyorum eğer istiyorsan seni eklerim sorun değil

ayy kızlar okadar yazdım yazdım barı bı yorum yapaydınız bırtek zsam yapmıs saolsun iyi fikir gibi gelmedı sanrım kımselere neyse vazgectım bende yorum gelmeyınce

ben sezen aksu hayranıyımdır. şarkılarını hiç ayırmamm hepsine bayılırım. ama çoğu hüzün verici olduğu için dinlemiyorum pek bu aralar. aşk acısı çekerken dinlerim:1::1:

onun dışında yabancı müzik severim. megadeth, metallica, coldplay severim.

bende yabancı müzik çok severimm özellikle usher şarkılarına bayılırımm arembi müzik tarzına bayılırımm

Sitedemi sorun yoksa bendemi anlamadım gitti ne zaman alıntı yapsam uçuyor ekran neyse of sporda yapamadım ögle yemeğinde iş çıktı kaldı spor of şevkimde kaçtıııııı:5::5:

benim oyle en sevdigim diye birisi yok cok cesit severim ve keyifle dinleyebilirim.mesela zara nin bazi turkuleri sarkilarina bayilirim,hayko cepkin in bazi parcalarina asigim.cranberries her parcasini dinleyebildigim tekgrup.mercan dede de severim parcasina gore metallica da.cok fazla muzik dinlememaslinda dinleyecegim zaman acarim 3-4 parca dinler kapatirim.ben daha sessizlik adamiyim:51:

Selam kizlar kusura bakmayin alinti yapamiyorum okuldayim telefonla yaiyorum günün konusuna cevap vereyim

ben duysusal ssarkilari cok seviyorum genelde hep duygusal dinlerim
sanatcinin bir önemi yok hepsini dinleyebilirim ama en cok ferhat göcer gökce kirgiz murat boz rafet el roman falan ama liste uzuyor

kızlarrr bebişler ben geldimmm.......

çok özlettim demii ama geldimm hepiciğinizi çok özledim...

ay nerden başlasam az biraz hızlı hızlı okudum....

fesleğenim takıldı aklıma:

1.si kaşıntısı varmış ağer bir hastalığı yoksa ürtiker olabilir(halkarasında kurdeşen denir) sebebi çok zor bulunuyor ama üzüntü,stress,irkilme ,iğrenme,üzüntü ani korkudan olabilir sakın kortizonlu iğne veririlerse kullanmasın acayip kilo aldırıyor...
2.si topiğimiz kıymetlisi bir can arkadaşımız sigarayı bırakıyor diye sevinirken fesliminde içtiğini öğrendimm.dünyam yıkıldı...
acep yanlışmı okudum değill...

ayyy kestane kebap acele cevappp...

evet canım içiyorum maalesef :(:( işin garibi bırakma konusundada hiç bir eğilimim yok

müziğe gelince ben eskiciyim biraz öyle yeni pop şarkıları falan sevmem daha doğrusu anlamıyorum yaa bu nasıl bir şarkıdır yok yattım kalktım işe gittim :):) sevişmeden uyumayalım tuttu fırlattı kalbimi bilmem ne :1::1: yabancı müzik bir iki parça dinlerim oda türkçesini çok iyi bildiğim parçaları

ben türkü dinlerim uzun hava dinlerim ilahi dinlerim eski pop şarkıları dinlerim volkan konak dinlerim sezen aksu ve zerrin özer dinlerim arabeskde sevdiğim bir iki parça vardır
gülay zara vs vs az çok anlaşılmıştır herhalde müzik zevkim:):)

Kizlar dövün beniiiii okulda hoca mola verdi ben kahve alacaktim arkadasim m&ms teklif etti kabul etmedim ama yeni çikti bu dedi neyse bir tane alayim dedim veeee tadi damagimda kaldi muhtesem ötesi bir tadi vardi bitte sivi çikolatali mmm 4 tane daha yedim ve 5 tane yemis oldum pismanim ama o kadar güzeldiki

yarın kuzenimm gelecekmişş ilkkez gelcek ne yapsam acabaa hazırlık olarak poffffffff:27:
bayan -erkek?yas kac?nereli?ben hazirlayayim mi menunu?cok severim menu yapip hazirlamayi:46:

Selam kizlar kusura bakmayin alinti yapamiyorum okuldayim telefonla yaiyorum günün konusuna cevap vereyim

ben duysusal ssarkilari cok seviyorum genelde hep duygusal dinlerim
sanatcinin bir önemi yok hepsini dinleyebilirim ama en cok ferhat göcer gökce kirgiz murat boz rafet el roman falan ama liste uzuyor
evet evet rafet el roman hep ayni tarz ama cok begeniyorum onuda

evet canım içiyorum maalesef :(:( işin garibi bırakma konusundada hiç bir eğilimim yok

müziğe gelince ben eskiciyim biraz öyle yeni pop şarkıları falan sevmem daha doğrusu anlamıyorum yaa bu nasıl bir şarkıdır yok yattım kalktım işe gittim :):) sevişmeden uyumayalım tuttu fırlattı kalbimi bilmem ne :1::1: yabancı müzik bir iki parça dinlerim oda türkçesini çok iyi bildiğim parçaları

ben türkü dinlerim uzun hava dinlerim ilahi dinlerim eski pop şarkıları dinlerim volkan konak dinlerim sezen aksu ve zerrin özer dinlerim arabeskde sevdiğim bir iki parça vardır
gülay zara vs vs az çok anlaşılmıştır herhalde müzik zevkim:):)
ilahiden cok ezgiler dinlerim.birde RAHMETLI KAZIM KOYUNCU uff hep aglayasim gelir onu hatirlayinca

evet ben yokken herkes yine gelip gitmiş mazallah....

müzik zevkleriniz güzel kızlar...

bende müzik zevki diye bişey yok tabiiki (zevksizmiyim neyim)

sezen,candan,nazan,ajda bu hatunları severim vede dinlerim

folk müzik severim,,,dünyanın çeşitli yörelerine ait ezgileri merakla dinlerim...

özel müzük zevklerime gelince:)))

vede: size 2 önemli bilgi belki bilmeyenler vardır,,,

2009 yılında türkçe olimpiyatlarında 1.olan türkü döngel birtanemmm,ve turnaların yazarı çorumlu Aşık Gülabi'dir...

sonra:eşim ve benim çok sevdiğimiz Mihriban türküsü var:sarı saçlarına deli gönlümü bağlamışım çözülmüyor mihriban....ve türkünün devamı olan Unutursun mihribanımm...türküsü vardır bunların yazarıda Abdurrahim Karakoçtur...ve mihribanın gerçek hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum...

Ben geldim kızlar herkes günün konusundan bahsetmiş....
Bende cevap vereyim bende candan erçetim hastasıyımdır...Rafet el romanıda es geçemem...
Pek müzk dinlemem ara sıra radyoyu açarım 1-2 saat sonra kapatırım...İşyerinde bile açmak aklıma gelmez...
Sessizliliği sevenlerdenim...

evet ben yokken herkes yine gelip gitmiş mazallah....

müzik zevkleriniz güzel kızlar...

bende müzik zevki diye bişey yok tabiiki (zevksizmiyim neyim)

sezen,candan,nazan,ajda bu hatunları severim vede dinlerim

folk müzik severim,,,dünyanın çeşitli yörelerine ait ezgileri merakla dinlerim...

özel müzük zevklerime gelince:)))

vede: size 2 önemli bilgi belki bilmeyenler vardır,,,

2009 yılında türkçe olimpiyatlarında 1.olan türkü döngel birtanemmm,ve turnaların yazarı çorumlu Aşık Gülabi'dir...

sonra:eşim ve benim çok sevdiğimiz Mihriban türküsü var:sarı saçlarına deli gönlümü bağlamışım çözülmüyor mihriban....ve türkünün devamı olan Unutursun mihribanımm...türküsü vardır bunların yazarıda Abdurrahim Karakoçtur...ve mihribanın gerçek hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum...

Unutmak kolay mi deme
Unutursun Mihribanim
Oglun kizin olsun hele
Unutursun Mihribanim

bayılırım bu türküye :)

döngeli ve turnalarıda çok severim ben kesinlikle türkü aşığıyım

Back
X