- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.721
mağazayı aradım canım fiyat yanlış girilmiş şimdi 150 tl yazıyorneyse beni,m sayemde fiyatı düzeltmiş oldular
sende gerii istemiyorumm deseydinn canımm benn 15 tl diye almıştımm deee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mağazayı aradım canım fiyat yanlış girilmiş şimdi 150 tl yazıyorneyse beni,m sayemde fiyatı düzeltmiş oldular
BENDE DÜN DUYGUNUNN VERDİĞİİ PARFÜMÜNN ADINII KAĞIDA YAZDIMM ÖYLE GİTTİM DP YE
ordakine gösterdimm yoksa bende söylüyemedimm
dün davidof eco ve verry irrestible sıktırdımm
duygununn parfümüne vuruldumm resmennnn
dünden beri kolumdan çıkmadıı hoş kokusu varrr etkileyicii kesinliklee ağır değilll
farklı bir koku gerçektennn
dün fantasyy aldımm
ama diğer ay mutalakaa givency almalıyımmm
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr
nice nice uzun sağlıklı mutlu evlatların eşinle beraber hayırlı bi ömür diliyorum sana
![]()
gamzeciiiim potiiim aynı gün doğmuşsunuuz![]()
ikinize de mutlu sağlıklıı güzeeel yıllaaaaariyi ki varsınız!
kesinlikle ağır değill
duyguu daha iyii cevaplarr canımm o kullanıyor çünküü
çok sex si bir kokuuu bence her yaşa hitap eden bir koku kokunun özeti şu kendini her daim güzel alımlı bakımlı hissettiriyor ve gerektiren bir koku bu kokuyu sıkınca otomatikman sık olmak istiyorsun aşası kurtarmıyor:))) yani ben çok met ettim kokuyu ama benim tenimede yakışıyorr yani buda çok önemliii ten olayı ben buğday tenliyim yani açık tenliyim bana yakışıyor
Givenchy Absolutely irresistible
okunu$u : jiven$i absolüteli irezistibl
böyle söylemelisiniz kizlaarrr parfümü almaya gidince![]()
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr
aaa mutlu yillarin olsun canim potininde dogum gunu bugun.hayrlar huzurlar getirsin yeni yasingunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr
sakin haa sevil cok pahali.hangi sehirdesin?çok merak ettiiiim
ay öyle bir anlatmışsın kii çıkıp alasım geldiiiben de açık tenliyimdir. para biriktirmeye başlıyoruum
ahah sağooool canıııım valla garip bir şeyler söyler rezil olurdum ben ordasevil'e gideceğim almak için ama önce para biriktirmem lazım
![]()
tesekkur ederim sekerımmmmmoooo gamzem hayırlı olsun yeni yaşınsağlıkla mutlulukla hayırlı uzun bir ömür dilerim sevdiklerinle birlikte
![]()
aaa mutlu yillarin olsun canim potininde dogum gunu bugun.hayrlar huzurlar getirsin yeni yasin
sakin haa sevil cok pahali.hangi sehirdesin?
canlarim malum musafirim gelcek giremiyorum. bu arada gamzem kontesim civcivim ercen kestaneesekerim krzantabim nerde 2 citirlar okuldadir
aaa mutlu yillarin olsun canim potininde dogum gunu bugun.hayrlar huzurlar getirsin yeni yasin
sakin haa sevil cok pahali.hangi sehirdesin?
bu arada yarin dogum günüm![]()
Canımmmmm dogum günün kutlu olsun nica mutlu huzurlu yıllara ailenle birliklte...
Canım kolay gelsin o zaman sana of sorma 2 gündür bir iş için ugraşıyorum hala çözemedim çözünce burdayım....
![]()
sevilden ucuz yerler bulursun canim.dogubankta bile satiliyor iyice sor-ogrencisin 10 20 bile onemli senin icinistanbuldayım canım.