iyiki doğdun potimmmmmmmmmmmmmm mutlı yıllarr potimmmmmmmmmmm iyiki varsın potimmmmmmmmmmmmmmm RABBİM uzun sağlıklı ömürler versinnn ailenle sevdiklerinleee

buda hediyemmm
slm ara öğünler azzz su kaç lt aktivite varmıı???
aha ahaa sen bi kullan merak etme unutmazsın bir dahaa
leyyam menü iyi dün diyetsiyende gördüm bu küçük küpler halinde olan karışık kuru meyvalara şekerde ekliyorlarmış dikkat et cnmm onlardan almamayaaa kg yapıyormuşşş
çok sex si bir kokuuu bence her yaşa hitap eden bir koku kokunun özeti şu kendini her daim güzel alımlı bakımlı hissettiriyor ve gerektiren bir koku bu kokuyu sıkınca otomatikman sık olmak istiyorsun aşası kurtarmıyor:))) yani ben çok met ettim kokuyu ama benim tenimede yakışıyorr yani buda çok önemliii ten olayı ben buğday tenliyim yani açık tenliyim bana yakışıyor
cin biberimi ay ACIYI ÇOK SEVERİM FESLİMMMMMMMMMMMM MENÜ BENCE GAYET BAŞARILI BİRDE SİGARA İÇMESENN

HEY ZSAM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK GÖRSEL HAYALİMİ MEST ETTİNNN RESMEN BU YAZDILARIN ARASINDA KENDİMİ HAYAL ETTİMM TŞK EDERİMM ARKİDİŞİMMM BU ARADA ÇİNDE YANGIN VARMIŞ 3 GÜNDÜRRR YAKIN DEĞİLSİN DİR İNŞALLAH

4 TATLI KAŞIĞI FAZLA BENCE ZSAMM TAHİN SUSAM YAĞINDAN BİLİYORSUN Yağ ÇOK İ ÇERİYOR BENDE BAYILIRIM TAHİNEEE AMA BİR KAŞIK ALIYORUM BAZEN FAZLASI CISSSS BİRDE BOLCAA DEDİĞİN YUFKA EKMEĞİ CISSSSS
GÜNAYDIN DOĞUM GÜNÜ ÇOCUĞUUUUUU