Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarrr ben galiba tekrar kilo almaya başlıyorum.......
hiç iyi gitmiyor diyet

kahvaltıyı kıssam öğlen kaçırıyom,öğleni kıssam akşam kaçıyo yada hepsi birden kaçıyo...

tesekkur ederim canımmmm

:1::1::1: bun e kıs boyle benımı tarıff ettın yoksamkıı

yanlız değilmişimm demekk amaa bu hafta çok sıkı tutuyorumm kendimii

kızlar yeni gözdem salamura köy peyniri bugün markette gördüm denemek için aldım biraz tuzluydu suda beklettim neredeyse hiç tuzu kalmamıştı peyniri aldıktan sonra araştırdım ve 100 gr sadece 100 kaloriymiş bugün neredeyse sadece peynir ve ekmek tükettim yaklaşık 200 gr peynir 4 dilim ekmek ve bir tane yine aynı peynirden gozleme yaptım akşamda onu yiyeceğim bol yeşillik ve domates yedim ben çok abarttığımı düşünüyordum ama kalorilerimi hesaplayınca mutlu oldum

1 adet yufka 250 kalori
4 dilim kızarmılş kepek ekmeği 200 kalori
200 gram peynir 200 kalori
burada bugün çok ekmek tükettim aslında normalde günde 2 dilim yetiyor bana

mm canim çekti vallahii

doğru diyorsun canım, araştırıp öyle alayım ben.

çok geçmiş olsun canıım :(
babam da zerdeçalla bal karışımı yiyordu bayağı iyi gelmişti ona.

ayy benim de reglim geliyor eve bir geldim annemler ıslak kek yiyorlar. küçük bir dilim yedim :50:
neysekii azalmış senin tatlı isteğin.
o 10-15 dakikayı atlatrınca geçiyor da atlatabilmek mesele :1::1:

dp ne canım ben bilmiyorum da :17: doldurma parfüm diyorsan ben kullanmıyorum ya tehlikeli, Allah korusun canım sana da önermem.

benim adetime daha çok var ama yinede canim a$iri istiyor, yazdiktan sonra geçti ama $u an tekrar ba$ladi ama ben salagim ya, sabahtan beri 350 kalori aldim, $u an ouldayim ve saat 8.30 a kadar burdayim ve $u an çok açim, evde olsaydim duramazdim ama ben di$arda olunca çok güzel atlatiyorum
canim tatliyi çok ama çok azalttim ama yinede hiç kilo veremedim doktorada gidemicem çok yogunum 2 hafta sonra anca giderim yaa

spor yapmam lazıım da çok üşeniyorum ben :52::52:
okuldan yeni geldiim hiç halim yoooooooook :50:

off seni çok iyi anliyorum bende okuldan geldikten sonra hiçbir$ey yapasim gelmiyor

mm canim çekti vallahii

benim adetime daha çok var ama yinede canim a$iri istiyor, yazdiktan sonra geçti ama $u an tekrar ba$ladi ama ben salagim ya, sabahtan beri 350 kalori aldim, $u an ouldayim ve saat 8.30 a kadar burdayim ve $u an çok açim, evde olsaydim duramazdim ama ben di$arda olunca çok güzel atlatiyorum
canim tatliyi çok ama çok azalttim ama yinede hiç kilo veremedim doktorada gidemicem çok yogunum 2 hafta sonra anca giderim yaa

off seni çok iyi anliyorum bende okuldan geldikten sonra hiçbir$ey yapasim gelmiyor

kan şekerin düşüyor bence o yüzden istiyor canın. günlük 350 kalori çok çok azz. az ama sık sık beslenmek gerek gerçekten de.
canım yanında kuru kayısı götürsene hergün. eve gitmene çok varsa kantine git diyet bisküvi al. yarım paket yersin, hem tatlı isteğini bastımış olur.

doktor konusunda da gerçekten gitmen lazım zaman bulup. 2 haftadan önce hiç mi fırsatın yok? zaman yarat git mutlaka canım ya. bu kadar dikkt ediyorsun, kilo verememenin bir sebebi olmalı.

vuuuu:32: boyle gidersen haftada 1,5 kilo sekerim:8::8:

ben dis hekimi yazilari falanda okudum onlar ilk gunler bir yayilim olabilecegini ama sonra uzerinde olusan reaksiyonla-oksitlenmemi matlasma mi ne salinimin durdugunu soylemisler hele artik bakir tozu fazlaymis o yuzden risk saymiyorlar.tabiiki en iysi altin:27:

iyiyim tatlim yani oyle diyeyim-sen nasilsin?

bugun hic tatli yemedim ama hayret:46::46::nazar:

teşekkür ederim canım bilgi için

bende iyiyim sağolsın

bugün çok rahatsızım kızlar
ciğerlerim resmen sızlıyo nedendir acaba dicem biliyorum sebebini
dün banyo yaptım namazımı kıldım ikindiden sonrada dışarı çıktım fena çarpılmışım
bana evde yapabileceğim bişeyler önerirmisiniz ilaçlarımı zaten içiyorum tam bir torba dolusu
aah akılsız kafam işte tam iyleşmeden ne çıkarsın dışarı sanki yaz geldi :50::50::50::50:

canım fesleğenin tavsiyelerini yap mutlaka aklıma gelenlerini o yazmış varsa ayva yaprağı kaynat oda çok faydalı cigerler için

kan şekerin düşüyor bence o yüzden istiyor canın. günlük 350 kalori çok çok azz. az ama sık sık beslenmek gerek gerçekten de.
canım yanında kuru kayısı götürsene hergün. eve gitmene çok varsa kantine git diyet bisküvi al. yarım paket yersin, hem tatlı isteğini bastımış olur.

doktor konusunda da gerçekten gitmen lazım zaman bulup. 2 haftadan önce hiç mi fırsatın yok? zaman yarat git mutlaka canım ya. bu kadar dikkt ediyorsun, kilo verememenin bir sebebi olmalı.

ya canim aslinda bu kadar az yemezdim ama ögledede ha$lanmi$ sebze yedim hiç tok tutmadi ve acikmam diye yanima bir$ey almadim ama öyle olmadi eve gitmem 3 saatten fazla var off kantinde diyet bisküvi yok baktim $imdi normal bir bisküvi veya çikolata alsam hepsini yemeden birakmam eminim ama bugün yaptigim hatayi birdaha yapmam!

doktor konusunda gerçekten dersler o kadar yogunki sabah gidip ak$am 8 de eve gidiyorum üstelik önümüzdeki hafta 3 sinavim var onlar bitince anca gidebilirim, zaten tiroidimde sorun var yani yillardir, yilda bir kontrol ediliyor ve 1 yil olmasina 2 ay var ama bu sefer erken gidecegim, birkaç kere hafif bir agri hissettim onuda demeliyim :18::18:

sen ne durumdasin cani? yeme dü$üncesinden uzakla$tinmi? bir faydasi oldumu? cnim benim yine tatli ataklarim oluyor ama hergün yemin ediyorum bu yüzden agzim sulansada yemiyorum yoksa $imdi eve gidince her$eye saldirirdim ama yeminliyim :kkk::kkk:

ya canim aslinda bu kadar az yemezdim ama ögledede ha$lanmi$ sebze yedim hiç tok tutmadi ve acikmam diye yanima bir$ey almadim ama öyle olmadi eve gitmem 3 saatten fazla var off kantinde diyet bisküvi yok baktim $imdi normal bir bisküvi veya çikolata alsam hepsini yemeden birakmam eminim ama bugün yaptigim hatayi birdaha yapmam!

doktor konusunda gerçekten dersler o kadar yogunki sabah gidip ak$am 8 de eve gidiyorum üstelik önümüzdeki hafta 3 sinavim var onlar bitince anca gidebilirim, zaten tiroidimde sorun var yani yillardir, yilda bir kontrol ediliyor ve 1 yil olmasina 2 ay var ama bu sefer erken gidecegim, birkaç kere hafif bir agri hissettim onuda demeliyim :18::18:

sen ne durumdasin cani? yeme dü$üncesinden uzakla$tinmi? bir faydasi oldumu? cnim benim yine tatli ataklarim oluyor ama hergün yemin ediyorum bu yüzden agzim sulansada yemiyorum yoksa $imdi eve gidince her$eye saldirirdim ama yeminliyim :kkk::kkk:

aa tiroitinde sorun olduğunu bilmiyordum ben.. onunla ilgili galiba canım. etkiler çünkü kilo vermeyi. ilaç kullanıyor musun?

ya bende valla bir değişiklik yok :50: dün yine her şeye saldırdım, o kadar da ilaç kullanıyorum ama fayda etmedi. yarın da diyetisyen randevum var bakalım ne hesap vereceğiöm :14:

aa tiroitinde sorun olduğunu bilmiyordum ben.. onunla ilgili galiba canım. etkiler çünkü kilo vermeyi. ilaç kullanıyor musun?

ya bende valla bir değişiklik yok :50: dün yine her şeye saldırdım, o kadar da ilaç kullanıyorum ama fayda etmedi. yarın da diyetisyen randevum var bakalım ne hesap vereceğiöm :14:

tiroidimde birçok kist var ama düzgün çali$masina engel degilmi$ bu yüzden kilo vermeme engel degil dedi ama kontrol altinda olmaliymi$im belki kistleri alirlarmi$ ama bu 5-6 yildir böyle ama ben sadece 1 yildir sürekli kilo aliyorum

ay ama seni anlamali bence çünkü eminimki sen isteyerek yemiyorsundur, bunu bilmeli diyetisyeni, benimki bana kizmi$ti motive degilsin diye kilo vermiyosun demi$ti oysa ben istiyordum ama kendimi zaptedemiyodum
ilaçlarini düzenli kullan hemen etkisi olmaz zaten :)

canım öncelikle sırtına ve göğsüne mutlaka havlu koy keçiboynuzu pekmezi değilde keçi boynuzunu kaynat sıcak sıcak iç bronşite birebir eşimde bronşit sürekli yaparım ben
sıcak süte bal yada pekmez koy içinede zencefil karabiber evinde ne varsa onu at (süte bal veya pekmez koyunca vitamini ölür ama göğsünü yumuşatır biraz)

bak birşey daha var eğer yaparsan onunda faydasını görürsün eminim hiç kullanılmamış bir havluyu al yine kullanılmamış hacı şakir sabunu al sabunu kuru kuru havluya iyice sür sakın ıslatma havluyu yada sabunu kuru kuru süreceksin ikiye katla sabun vücuduna temas etmeyecek yani göğsüne ve sırtına koy buda çok iyi geliyor

geçmiş olsun

saolasın canım
göğsümde havlu vardı zaten ama sırtıma koymamıştım hemen koydum
keçiboynuzunu bir haftadır hep kaynatıp içtim ara vermek gerekir mi acaba bi kaç gündür elimde kuru kuru yedim
ballı sütüde gece yatarken içerim mutlaka
sabunlu havluyu sonra yaparım evde hacışakir yok
tavsiyelere çok teşekkür ederim canım
balın içine zencefil zerdeçal karabiber katıp bir tatlı kaşığı yedim şu an boğazım alev alev yanıyo karabiberini çok fazla koymuşum

Selam kizlar niyayet yemegimi yedim midemin sesi geçti hihihi menümü yazayim bari insallah baska birsey yemem

sabah : 2 yemek kasigi müsli bir diyet yogurt ve form cayi

ögle : haslanmis kabak haslanmis mantar ve domatesten olusan yagsiz ve az tuzlu yemek yapmistim 1 tabaktan azdi, bir diyet yogurt

ara : bir sekersiz sütsüz kahve ve kagit kadar ince bir dilim pastirma (16 kalori yaziyordu pakedinde)

Aksam : bir kase yagsiz sebze çorbasi
bir mini parça balik pane
1 kk peynir, 1 kasik yogurt, 1 cay kasigi tahin

Toplam 720 kalori ama gece süt tarzi bisey yerim 800 olur :)
simdilik 2 litreden fazla su ictim aksama kadar 3 olur mutlaka
30 dk normal tempoda yürüyü$

:nazar:guzeeeeelll.bende bayilirim salata+makarna(hatta cogu zaman tabakta karistirip yerim)

benimkide karışıktı canım... sen de benim gibi kocaman bir tabakta mı yiyorsun??doyamıyorum bi türlü :)

i

slm ara öğünler azzz su kaç lt aktivite varmıı???
evet az ama ana öğünleri düşünmekten ara öğünleri unutuyorum :)))
aktivite henüz yok ama bir kaç güne kadar 1 saat yürüyüş 15 dk kadar da local egzersizler düşünüyorum

hoş geldin canım
hb canım ..ben artık buralarda olacağım en azından 5 kilo verene kadar :)

3. günümü de bitirdim...

sabah :peynir, zeytin azcık ekmek.. (yumurtayı yemeye fırsat olmadı..aceleyle çıktım)
ara : bir yeşil elma
öğle : 5-6 tane yaprak sarma,brokoli, yoğurt
akşam :ızgara et, salata,ayran
ara :bir kase yoğurt

3. gün bitti ama kiloda gram oynama yok :)))

dün banyo yaptım namazımı kıldım ikindiden sonrada dışarı çıktım fena çarpılmışım
bana evde yapabileceğim bişeyler önerirmisiniz ilaçlarımı zaten içiyorum tam bir torba dolusu
aah akılsız kafam işte tam iyleşmeden ne çıkarsın dışarı sanki yaz geldi :50::50::50::50:[/QU

siyah turpun içini bıçakla oy
içine bal koy
sabaha kadar beklet
aç karnına iç

allah şifa versinn

güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar,gamzecigim ne güzel ayni gün dogmusuz,seninde dogum günün kutlu olsun canim ,nice saglikli uzun ömürler:71:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bugun dogdum bugun benım dogum gunum ınsallah bu yenı yasım bana hayırlara vesiler olurrrr

daha yeni görüyorummmmmmmmmmmmmmmm gamzemmmmmmmmm dün müsafir vardıı kkye bakmadımmmmmmm iyiki doğdunnnnnn gamzem iyiki varsın gamzemmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki tanımışım seni gamzemmmmmmmmmmmmmmm sağlıklı hayırlı uzun ömürşer dilerim ailenle sevvdiklerinlee HEDİYEMMMM :71: :16: :16: :16:

aah akılsız kafam işte tam iyleşmeden ne çıkarsın dışarı sanki yaz geldi :50::50::50::50:
kıyamam ya çok geçmiş olsunn canım yaaaaa ben bal üstüne tane karabiber yerdim yada zencefil bal karabiberli macun inşallah iğleşirsinn canım yaaa
kızlarrr ben galiba tekrar kilo almaya başlıyorum.......
Hiç iyi gitmiyor diyet

kahvaltıyı kıssam öğlen kaçırıyom,öğleni kıssam akşam kaçıyo yada hepsi birden kaçıyo...
havalardan mı acabaaa havanın güzel olması yeme isteğini arttırıyor galibaa valla kontesim almak kolay vemrek zor bunu düşün tatlımm

3. Günümü de bitirdim...

Sabah :peynir, zeytin azcık ekmek.. (yumurtayı yemeye fırsat olmadı..aceleyle çıktım)
ara : Bir yeşil elma
öğle : 5-6 tane yaprak sarma,brokoli, yoğurt
akşam :ızgara et, salata,ayran
ara :bir kase yoğurt

3. Gün bitti ama kiloda gram oynama yok :)))

3 günde mücize bekleme ccanımm dur dahaa yeni herşey miden adapte olmayaa çalışıyorr yola devammm:)

Back
X