Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar acil fikir görümceme evlencek ya dün laf arasdında ne eksik kaldı diye sordum teflan tenxcere takımı birde müsafirliki çin çatal kaşık bıçak takımı dedi marka tavsiye edermisinizzz

hımmm ne konusu işlesek kul hakkı nasıl sence?
ay mantı çorbasımı ahh fesli ne var herkez izmirden olsaaa :50: ay senin şu temizliğine hayranımmm yaaaaa
ölçülerim an ve an değiştiği için bilmiyorum ama ölçer yazarımmm

benim bünyem garip işliyor yaa hava güzel olunca acıyorum müziği kendimi temizliğe veriyorum bugün de 2 odanın camlarını sileceğim kışlıkları kaldıracağım biraz

keşke birgün görüşme imkanımız olsa :)

kızlar acil fikir görümceme evlencek ya dün laf arasdında ne eksik kaldı diye sordum teflan tenxcere takımı birde müsafirliki çin çatal kaşık bıçak takımı dedi marka tavsiye edermisinizzz

benim bi önerim var namazı işlesek

hımmm ne konusu işlesek kul hakkı nasıl sence?
ay mantı çorbasımı ahh fesli ne var herkez izmirden olsaaa :50: ay senin şu temizliğine hayranımmm yaaaaa
ölçülerim an ve an değiştiği için bilmiyorum ama ölçer yazarımmm

benim aklımdakide namazdı aslında duygucum bu hafta namazı haftaya kul hakkını işlesek olurmu

benim bi önerim var namazı işlesek
süperrr aklımA GELMEDİ BENEDE NAMAZ

benim bünyem garip işliyor yaa hava güzel olunca acıyorum müziği kendimi temizliğe veriyorum bugün de 2 odanın camlarını sileceğim kışlıkları kaldıracağım biraz

keşke birgün görüşme imkanımız olsa :)
KEŞKE OLSAAA GÜN FALAN YAPARDIKKK HER HAFTA BİRİNİN EVİNDE TOPLAŞIRDIKKK
benim aklımdakide namazdı aslında duygucum bu hafta namazı haftaya kul hakkını işlesek olurmu
VALLA AKLIMA GLEMEDİ BENCEDE NAMAZ OLSUNNN BENİM ÖZELLİKLE BU SOHBETE İHTİYACIM VARR

hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum sevgi kelebekleri:
hemen dünkü menümü yazayım...kilo nasıl alınır feyz alın:)))

sabah:1 portakal,1 kurabiye

öğlen:4 kaşık makarna,2 kaşık kısır,2 kaşık rus salatası,1adet patates ve kıyma karışık gözleme,yarım ıslak kek

akşam:1 tas yeşil mercimek çorbası,2 dilim kepek ekmeği

1450 calori hesapladım...

1 saat yürüyüş,2,5 su

valla teflonda tefale bakk,çatal kaşıktada kaliteli bir çelik takım olmalı jumbo felann

malum sizin kız zengin...ona orta halli bişey olmaz...tencere al derim ama çatal kaşık biraz daha kişisel bir zevk çünkü misafire çıkacak tencere nihayetinde mutfakta...ocağın üstünü süsler diğeri masayı...

bende işte bukadar aklıma gelen naçizanee..

benim bıçak kaşığım hisar çokta memnumum 12 senedir kullanıyorum
tencerede de çelikten başkasını sevmiyorum teflon kullanışsız (ve de sağlıksız bence )

öğlen:4 kaşık makarna,2 kaşık kısır,2 kaşık rus salatası,1adet patates ve kıyma karışık gözleme,yarım ıslak kek

1 saat yürüyüş,2,5 su
20 dk var laf yetiştiriyorum kapatcammm menün benim menüyle yarışır:))))) ah biz nasıl kg vercez senleee koca boğazlıyız kardeş bizzz

valla teflonda tefale bakk,çatal kaşıktada kaliteli bir çelik takım olmalı jumbo felann

malum sizin kız zengin...ona orta halli bişey olmaz...tencere al derim ama çatal kaşık biraz daha kişisel bir zevk çünkü misafire çıkacak tencere nihayetinde mutfakta...ocağın üstünü süsler diğeri masayı...

bende işte bukadar aklıma gelen naçizanee..
mantıklıııııı

hadi öptümmmmm siziiiiiii öğğleden sonra burda olurummmmmmmmm

TOPİK TOPİK GEZERKEN GÖRDÜMMM BUNUU HADİ BUNU TARTIŞALIM BUGÜNN SİZCE DOĞRULUK PAYI VARMIDIRRR

Bugün, Detoks uzmanı Gül Kaynak'ın resmi sitesinde okuduğum bir tarif, faydalanmak isteyen arkadaşların dikkatine.

Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim.
Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek.
Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek.
Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.

canım zamanında ben bunuda denedim çok aman aman bi faydasını görmedim arada şişkinlikler için faydası var ama kilo verme açısından bi yararı yok bence

1 saat yürüyüş,2,5 su

:53::53::53: gözlerim açık kaldı maşallah neler yemişsin öyle
hepside çok lezzetli şeyler:56:

duygucum küçükken ben abur cubur yiyince midem bozulurdu ağzına kötü koku gelir ya babaannem hemen 1 bardak suya 1 kaşık yemek sodasıyla limon sıkar içirirdi bana tadı gazoz gibi olurdu ve hemen geçerdi
büyüklerin bi bildiği varmış

dün dişetlerini güçlendirmek için ne yapmalıyım diye okurken dişleri tuzla fırçalamalıymışız
ve düşündüm ki babaannem arasıra tuzla fırçalardı bilinçsizce yapardı ama ne kadar faydalıymış
büyükler biliyor bu işi
(ufff gene babaannemi özledim galiba çok bahsediyorum)

ah canım haklısın ne varsa büyüklerde
bende tuzla fırçalamanın faydalı olduğunu biliyordum
bide fırçanın üstüne az bişey karbonat üstünede 1-2 damla limon sıkıp fırçalardık küçükken oda dişleri beyazlatmaya faydalıydı

Back
X