- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.881
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalarrrrrrrr günümüz hayırlı bereketli sağlıklı geçsinnnnnn inşallahhhhhhhhh
güzel dileklerin için teşekkürler.en güzeli senin senin olsunn...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalarrrrrrrr günümüz hayırlı bereketli sağlıklı geçsinnnnnn inşallahhhhhhhhh
cnm bizim fac.de varya grup ordan yapıyozz sen niye gelmiyon hemm bakimaaa kimseler gelmemis .sohbet olmus,nerde ve nasil yaptiniz kizlar?
çok geçmiş olsunn canımmmmmmm kıyamam sanaaaa keşke yakın olsak gwlir bi çorba yapardımmmsıcaklar geldii amaa beraberinde hastalıkta geldii
çokk hastayımm 3 gündür yataktan çıkamıyorumm baş ağrısından kıvranıyorumm kızlarr
birazdan doktora gideceğim
ha geçer diye gitmedimm
bu yaşta yatakta ağlıyorum
güzel dileklerin için teşekkürler.en güzeli senin senin olsunn...
liste var mı acaba?
kim kaç kg ile başladı şimdi ne kadar gibi...
Sıcaklar geldii amaa beraberinde hastalıkta geldii
çokk hastayımm 3 gündür yataktan çıkamıyorumm baş ağrısından kıvranıyorumm kızlarr
ha geçer diye gitmedimm
beni de ekler misin ??
1 haftadır geliyorum aslında.... Benim kaynaşma sorunum var :))))
sayfayı takip ediyorum ama yazarken sıkılıyorum ...
Beni biraz sıkıştırn :))
ha geçer diye gitmedimm
off acil kilo vermem lazım. silkelenip kendime gelmem lazım...
67 kiloyum ne zamandır. azalma yok. bi gün 66 oluyorum mesela diğer gün 68. sürekli çıkıyor iniyor yanii hep 67 civarında geziniyorum.
benim yaşıma göre çok fazla bir kilo.
boyum da 1.63 bu arada.
bu böyle olmaaazz. gencecik kızım. yazık değil mi istediğim şeyleri giyemiyorum, salına salına özgüvenle dolaşamıyorum. kilolar yüzünden eve tıkılıp kaldım. arkadaşlar çağırıyor gitmiyorum mümkün oldukça. insan içine çıkmıyım diyorum.
demek ki seçim yapmak lazım. ya istediğini giyeceksin ya istediğini yiyeceksin.
en önemlisi spor. sporsuz bir gün bile geçirmeyeceğim artık.
bir de yediklerime dikkat edebilsem![]()
ha geçer diye gitmedimm
1 haftadır geliyorum aslında.... benim kaynaşma sorunum var :))))
sayfayı takip ediyorum ama yazarken sıkılıyorum ...
beni biraz sıkıştırn :))
off canım benimm senin mesajlarını okurken kendim yazmışım gibi hissediyorum başlıktaki diğer arkadaşların menülerini okuyorum hepsi ne kadar güzel besleniyo azıcık kaçamak yapsalarda onlar öyle normal geliyorki banaözgüven meselesine gelicek olursak canım en güzel yaşlarında neden kendine bu haksızlığı yapıyorsun belki tam tersini yapsan yani biraz arkadaşlarınla çıksan gezsen vakit geçirsen sanada iyi gelir belki bi de öyle denesen
benimde bu haftasonu şehir dışından tanıdıklarım gelicek yani h.sonu için diyet miyet yalan ama p.tesi artık canıma öyle tak ettiki dr.dan randevu alıcam biticeeeeek bitmeli ikimizde kurtulalım biz bunu hak etmiyoruz kendimize niye eziyet çektirelim biticek artık başka seçenek yok bizim için çok değerliyiz biz çooook kendimize bunu yapmayalım
off acil kilo vermem lazım. silkelenip kendime gelmem lazım...
67 kiloyum ne zamandır. azalma yok. bi gün 66 oluyorum mesela diğer gün 68. sürekli çıkıyor iniyor yanii hep 67 civarında geziniyorum.
benim yaşıma göre çok fazla bir kilo.
boyum da 1.63 bu arada.
bu böyle olmaaazz. gencecik kızım. yazık değil mi istediğim şeyleri giyemiyorum, salına salına özgüvenle dolaşamıyorum. kilolar yüzünden eve tıkılıp kaldım. arkadaşlar çağırıyor gitmiyorum mümkün oldukça. insan içine çıkmıyım diyorum.
demek ki seçim yapmak lazım. ya istediğini giyeceksin ya istediğini yiyeceksin.
en önemlisi spor. sporsuz bir gün bile geçirmeyeceğim artık.
bir de yediklerime dikkat edebilsem![]()
inan hiç istemiyorum dışarı çıkmak. okula bile o kadar zor gidiyorum ki. giydiğim hiçbir şey yakışmıyor zaten artık. zayıf olduğum zamanları, aldığım övgüleri düşünüyorum kahroluyorum. benim yaşlarımda herkes incecik herkes güzel ben neden böyleyim bunu hak edecek ne yaptım
neyse neyse bunları düşünüp moral bozmak istemiyorum şimdii tüm bunlar düzelicek nasılsa bir gün
canım senin adına çok sevindim doktora gidecek olmana. doktorsuz halledemezdin gibi geliyor bana, o yüzden en iyisini yapıyorsun. merakla bekliyorum iyi haberlerini![]()
off canım benimm senin mesajlarını okurken kendim yazmışım gibi hissediyorum başlıktaki diğer arkadaşların menülerini okuyorum hepsi ne kadar güzel besleniyo azıcık kaçamak yapsalarda onlar öyle normal geliyorki banaözgüven meselesine gelicek olursak canım en güzel yaşlarında neden kendine bu haksızlığı yapıyorsun belki tam tersini yapsan yani biraz arkadaşlarınla çıksan gezsen vakit geçirsen sanada iyi gelir belki bi de öyle denesen
benimde bu haftasonu şehir dışından tanıdıklarım gelicek yani h.sonu için diyet miyet yalan ama p.tesi artık canıma öyle tak ettiki dr.dan randevu alıcam biticeeeeek bitmeli ikimizde kurtulalım biz bunu hak etmiyoruz kendimize niye eziyet çektirelim biticek artık başka seçenek yok bizim için çok değerliyiz biz çooook kendimize bunu yapmayalım