- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.901
ay canim kendini üzme bu kadar ben senden beterim hem boyum biraz daha kisa hem kilom daha fazla, bende insan içine çikmak istemiyorum, kiyafet almak istemiyorum kendime bakmak istemiyorum hatta hepsinin sonuna "dum" koysam daha iyi olurdu, bu hafta nedense kendimi daha iyi hissediyorum kocuksuz sinifin di$ina çikmazdim ve bu ara çikmaya ba$ladim ama yine güven eksikligi var, siniftan alt kata inince mesela illaki kocugumu giyiyorum kilolarim belli olmasin diye
ben seçimimi yaptim artik ice kizlara bakinca "bende yazin bundan giycem" diyorum eskiden yani geçen hafta bende birgün bundan giyebilecekmiyim diyorudm ama seçimimi yapip $ekeri minimuma indirdim ilk günler tabi çok zor oldu gözümü açtigim an kek ve helva varmi$ gibi oluyordu mesela bugün yine helva geldi gözümün önüne ama tatli yemedim çünkü gerisi geliyor biliyorum
sende seçimini yap, bak bana inan, kendine bolca sebze yemegi yap herzamankinden daha fazla ye mesela ben hiçbirzaman bir tabak yemek yemezdim ama $imdi dolu tabak yiyorum hem gözüm hem midem doluyor, ve kalorisi en fazla 200 oluyor, öyle yap, yeme atagin tutunca sakin ama sakin agzini $ekerli bir $eye vurma bizim en büyük dü$manimiz $eker, istersen peynir ye cips ye ama tatli yeme çünkü birkaç dakika sonra bile canin tekrar yemek ister yine tatliya dalarsin, kendimden biliyorum geçenlerde 1 ka$ik nutella yiyeyim dedim, bi baktim kavanoz yari olmu$!! duramadim hatta tümünü bile yiyebilirdim hala istiyordum ama pi$manlik ba$ladi..
çok uzun yazdim canim ama lütfen oku lütfen
bu arada ben sinifta hep yalniz yerdim arkada$larim yarim ekmek arasi veya döner yerken ben birazcik yemegimle geçi$tirirdim ama $imdi kendime diyet arkada$i buldum, boyu benden biraz uzun ama kilosu 83, oda kutuda yemek getiriyor bende, böylece daha çok motive oluyoruz, ben henüz kilo vermedim o 3 kilo verdi, ama onun kaçamaklari tuzlu oluyor (sandeviç, pilav...) benimkiler tatli oluyor sanirim bu yüzden veremedim
ke$ke seninde diyet arkada$in olsa çok daha motive olursun
canım okumaz mıyım ya ne kadar güzel yazmışsın çok teşekkür ederiim

tatlıdan vazgeçmek çook zor benim için. senin yapabildiğini görmek motive etti beni. demek ki isteyince oluyormuş.
o zaman bir haftalık yemin edeyim ben de. diyet bisküvi dışında içinde şeker olan hiçbir şeyi yemeyeceğim yarından itibaren

ya ben sebze haşlama yiyemem ki boğazımdan geçmez aç kalırım daha iyi valla yiyemem. hiç sevmem haşlama sebze