Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ay canim kendini üzme bu kadar ben senden beterim hem boyum biraz daha kisa hem kilom daha fazla, bende insan içine çikmak istemiyorum, kiyafet almak istemiyorum kendime bakmak istemiyorum hatta hepsinin sonuna "dum" koysam daha iyi olurdu, bu hafta nedense kendimi daha iyi hissediyorum kocuksuz sinifin di$ina çikmazdim ve bu ara çikmaya ba$ladim ama yine güven eksikligi var, siniftan alt kata inince mesela illaki kocugumu giyiyorum kilolarim belli olmasin diye

ben seçimimi yaptim artik ice kizlara bakinca "bende yazin bundan giycem" diyorum eskiden yani geçen hafta bende birgün bundan giyebilecekmiyim diyorudm ama seçimimi yapip $ekeri minimuma indirdim ilk günler tabi çok zor oldu gözümü açtigim an kek ve helva varmi$ gibi oluyordu mesela bugün yine helva geldi gözümün önüne ama tatli yemedim çünkü gerisi geliyor biliyorum

sende seçimini yap, bak bana inan, kendine bolca sebze yemegi yap herzamankinden daha fazla ye mesela ben hiçbirzaman bir tabak yemek yemezdim ama $imdi dolu tabak yiyorum hem gözüm hem midem doluyor, ve kalorisi en fazla 200 oluyor, öyle yap, yeme atagin tutunca sakin ama sakin agzini $ekerli bir $eye vurma bizim en büyük dü$manimiz $eker, istersen peynir ye cips ye ama tatli yeme çünkü birkaç dakika sonra bile canin tekrar yemek ister yine tatliya dalarsin, kendimden biliyorum geçenlerde 1 ka$ik nutella yiyeyim dedim, bi baktim kavanoz yari olmu$!! duramadim hatta tümünü bile yiyebilirdim hala istiyordum ama pi$manlik ba$ladi..

çok uzun yazdim canim ama lütfen oku lütfen

bu arada ben sinifta hep yalniz yerdim arkada$larim yarim ekmek arasi veya döner yerken ben birazcik yemegimle geçi$tirirdim ama $imdi kendime diyet arkada$i buldum, boyu benden biraz uzun ama kilosu 83, oda kutuda yemek getiriyor bende, böylece daha çok motive oluyoruz, ben henüz kilo vermedim o 3 kilo verdi, ama onun kaçamaklari tuzlu oluyor (sandeviç, pilav...) benimkiler tatli oluyor sanirim bu yüzden veremedim

ke$ke seninde diyet arkada$in olsa çok daha motive olursun

canım okumaz mıyım ya ne kadar güzel yazmışsın çok teşekkür ederiim :16:
tatlıdan vazgeçmek çook zor benim için. senin yapabildiğini görmek motive etti beni. demek ki isteyince oluyormuş.
o zaman bir haftalık yemin edeyim ben de. diyet bisküvi dışında içinde şeker olan hiçbir şeyi yemeyeceğim yarından itibaren :14::14:

ya ben sebze haşlama yiyemem ki boğazımdan geçmez aç kalırım daha iyi valla yiyemem. hiç sevmem haşlama sebze :14::14:

bugünkü menümü yazıyım
sabah
4 tane susamlı galete
tek şekerli 3 fincan çay

ara
bir avuç kabak çekirdeği

öğle
yeşil mercimek
2 dilim esmer ekmek

ara
bir dilim ekmek
bir domates

2 kuru kayısı

akşam
yeşil mercimek yine
yoğurtlu patlıcan közleme
bir dilim ekmek

şimdide tek şekerli neskafe ve çekirdek

yatarken ballı süt
2 litreden fazla su

çok fena iştahım var durduramıyorum kendimi :56::56::56::56:

tatlıdan vazgeçmek çook zor benim için. senin yapabildiğini görmek motive etti beni. demek ki isteyince oluyormuş.
o zaman bir haftalık yemin edeyim ben de. diyet bisküvi dışında içinde şeker olan hiçbir şeyi yemeyeceğim yarından itibaren :14::14:

ya ben sebze haşlama yiyemem ki boğazımdan geçmez aç kalırım daha iyi valla yiyemem. hiç sevmem haşlama sebze :14::14:

kızlar aynı sorun bendede var tatlı kırizlerim oluyor diyete başlayalı 3 hafta oldu ilk iki hafta çok güzeldi hatta 3 kilo vermiştim ama bu hafta kendimi durduramıyorum regl zamnım geliyor ben ona bahane buluyorum iki günde eti burçak kepekli bisküvi var üzümlü bitiriiyorum iki günde evde hiç tatlı bulamzsam bal yiyorum çay kaşığıyla ama engel olmam lazım kendime dayanın kızlar firenleyelim kendimizii:1::1::1:

rica ederim canim :) ben içimden geçenleri yazdim, zaten ayni dertten müzdaribiz, bak yemin ederimki ben öyle az buz degil tam $eker bagimlisiyim dedigim gibi kek nutella görünce agzim sulaniyor o an canimi feda ederim yiyebilmek için, ruyalarimda bile tatli görüyorum, ben sana tamamen birak demiyorum çünkü bende birakamam yava$ yava$ olacak,
mesela ben ilk yemin ettigimde 2 gün için etmi$tim, 3. gün birazcik yedim sonra tekrar ettim 2 gün için, ve baktim oluyor, 1 hafta için ettim ama yemin ederken misafirl gelmedikten sonra x gün tatli bir$ey yemicem diyorum yani misafirler önümde yerken duramicagimi biliyorum
ba$armaliiz, canim, ben o kadar bunaldimki, hergün dua ediyorum krizim tutmasin diye, sende hergün et, ben sanada dua ederim yeterki kurtulalim bu illetten

sebzelere gelince, mesela kabagi aliyorum dograyip ocaga koyuyorum üzerine biraz su, biraz salça tuz biber hatta ye$il veya kirmizi biber katiyorum suyunu çeken kadar pi$iriyorum öyle lezzetli oluyor, mantari, brüksel lahanasi, ispanak, bunlari hep yapiyorum, hatta 2 ka$ik esmer pirinç atiyorum güzel oluyor gerçekten denemelisin, suyunu atmadiktan sonra tadi güzel oluyor

umudunu sakin kesme, ba$aracagiz, zaten ali$inca artik çok tatli geliyor yiyemiyor insan inanki canimm ikizimmm:72::72::72:

inan hiç istemiyorum dışarı çıkmak. okula bile o kadar zor gidiyorum ki. giydiğim hiçbir şey yakışmıyor zaten artık. zayıf olduğum zamanları, aldığım övgüleri düşünüyorum kahroluyorum. benim yaşlarımda herkes incecik herkes güzel ben neden böyleyim bunu hak edecek ne yaptım :14::14::14:

neyse neyse bunları düşünüp moral bozmak istemiyorum şimdii tüm bunlar düzelicek nasılsa bir gün :34:
canım senin adına çok sevindim doktora gidecek olmana. doktorsuz halledemezdin gibi geliyor bana, o yüzden en iyisini yapıyorsun. merakla bekliyorum iyi haberlerini :16::16:

canim boyun ve kilon kaç?

artk $u diyet kelimesini aklindan çikarmalisin! bende senin gibiyim takintiliyim kiloya, tatli için bazen canimi feda edecek kadar bagliyim, yedigimde duramiyorum kendimi kaybediyorum ama $imdi iki haftadir çok daha iyim, nedenmi? artik diyet yapmayip doyana kadar yiyorum ama sebze yiyorum öyle az miktarda degil bolca bir büyük tabak kendim ha$liyorum baharatliyorum hem gözüm hem midem doyuyor, sende öyle yap, kendini diyette bile hissetmezsin, eminim

persephonecik canım benim kendine böyle haksızlık yapma sen kendini böyle sevmezsen her sey daha kötüye gider yapma bunu kendine sen etkilenmiyorum desende bilinç altına yerleşir bu düşüncelerin sonrada nasılsa böyleyim der saldırırsın yemeklere :20: çok değerli olduğunu bil canım benim :71:

leyya88 canım cevabın için tşk ederim doğruyu söylemek gerekirse boy-kilo oranım sağlıksız vermekten öte almam gerek aslında ama istemiyorum işte uzun zamandır sabitti ne olduysa 3 haftada oldu 2-3 kilo fazla var aslında yine de fazla değil ama ben vermek istiyorum takıntı işte :5: sebze yemeği önerini deniycem canım p.tesiden itibaren artık başarmak zorundayım/zorundayız kızlar :38:

persephonecik canım benim kendine böyle haksızlık yapma sen kendini böyle sevmezsen her sey daha kötüye gider yapma bunu kendine sen etkilenmiyorum desende bilinç altına yerleşir bu düşüncelerin sonrada nasılsa böyleyim der saldırırsın yemeklere :20: çok değerli olduğunu bil canım benim :71:

leyya88 canım cevabın için tşk ederim doğruyu söylemek gerekirse boy-kilo oranım sağlıksız vermekten öte almam gerek aslında ama istemiyorum işte uzun zamandır sabitti ne olduysa 3 haftada oldu 2-3 kilo fazla var aslında yine de fazla değil ama ben vermek istiyorum takıntı işte :5: sebze yemeği önerini deniycem canım p.tesiden itibaren artık başarmak zorundayım/zorundayız kızlar :38:

canim kilonun az oldugundan emindim bu yüzden sordum :(
bak bende öyleydim inanki bir deri bir kemiktim yani kilo verdim sonra hastalandim ve bir haftada 2-3 kilo verdim çok kötü oldum, sonra kendi kendime dedimki bu kiloyu korumam lazim dahada çok dikkat ettim ama etrafimdaki herkes çok zayif oldugumu söylüyordum ben inanmiyordum bile, sonra birgün nasil oldu bilmiyorum ama DANK etti aynaya baktim iç çama$irlarimla bi baktimki kar$imdaki iskelet gibi bir kiz! sonra kilo almaya karar verdim , sende kendine aynada bak kilolu olmadigina inandir kendini, yada daha çok ilerlemeden doktora git takintindan bahset, lütfen ama sakin ihmal etme

Nasılsınız kızceler bakem bugun gıremedım cok yogunum bu aralar havalar guzel oldu yaa sabahtan yuruyuse gittim geldım kahvaltıya davet edildim oaray gıttım geldım kaynanamda kuran vardı bugun kek ıstedı onu yaptım yukarı cıktım(kaynanam uskatımda oturuyor)orada oyalandım eve gelldım yemek yaptım derken popom anca yer gordu gunde 1saat kadar oğlanıda dısarı cıkarıyorum gıremedım pek nasılgıyor bakalımmm feslım face yenı adlaadresmı aldınn

günaydın arkadaslar dünkü menüm
sabah
peynir zeytin yeşil çay ekmek
öğle
fasülye yoğurt bir dilim ekmek
2 litre su ve bir bucuk saat yürüyüş aksam sinemada film izlerken de mısır yedim yürüyerek eve döndük 23.30 falandı eşim dondurma alalım dedi ama aldırmadım :3::4:

canım sıkılacak birşey yok
neler yaparsın neler yersin kaç kilo olmak istiyosun neden kilo aldın kendinden bahset biraz :13:

dünden beri kaç kez yazayım dedim hep yarım kaldı... umarım bu biter

ben 4.5 aylık öğretmen bir anneyim..

55 kg ile hamile kaldım şimdi 60kg

amacım 55 in altına düşmek

hep bişeler yemek istiyorumm spora hala başlayamadım:(

yaklaşık bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum

ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum
çayı kahveyi zaten şekersiz içerim
işte ben buyummm.)
dünkü menüm
sabah : abartmadan zeytin ,peynir, haşlanmış yumurta ekmek ,çay
ara : 2 havuç
öğle : yoğurtlu karışık ot kavurma, bir yeşil biber
ara : 3 çatal pasta
akşam :azıcık bulgur pilavı, yoğurtlu brüksel lahanası
akşamdan sonra :çerezzzzzzzzzzz:)))

günaydın arkadaşlarım
erce ben geleyim senle yürüyüşe sahilde ohh ne güzel olurdu
karabiberim geçmiş olsun sanada

bugün yürüyüşe çıkıcam bende yanımada bi arkadaş bulmam lazım
birazda sahil keyfi ohhh yaz geldi .çok şükür :21::21:
yaz g
ben yaptım geldim ama sahil de değildi ama olsun evett haklısın geldi gelecek eli kulağında oyüzden havalar fala ısınmadan bu havaları değerlendirmek lazım sana ii sporlar canım

dün yaptığım brüksel lahanası $Resim 309.webp $Resim 310.webp $Resim 313.webp

Back
X