Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dün arkadaşımdan ağaç fidesi hediye aldım okadar mutlu oldum ki anlatamam
selvi ağacı fidesi bahçede çok heybetli olur diye bugün mezarlığa gidip ananemin başına dikicem
artık benimde dikili bir ağacım olucak inşallah tutar fidem

Çok düşünceli bir arkadaşın varmış...Çok güzel ve anlamlı bir hediye..

evet kendimi acaip güzel havalı temiz hoş yani şahane hissediyorum niyeyse kendime güvenim geldi sanki sigarayı bırakırnca
destekleriniz için çok çok teşekkür eder bende seni öperim :54::54::54::54::54:

ayrıca ben mantıdan azcık yiyemem dişimin kovuğuna yetmez iki tabak isterim :1::1::1::1::1:
şşşşşştt duygu duymasın :1::1::1::1::1::1:
hopps ne oliyy burda bakemmmm:37:

ayy canım inşallah kurtuldum bu illetten
sizlerin desteğide tartışılmaz arkadaşalrım çok iyi geliyosunuz bana :54::54::54::54:
o kadar seviniryorum ki erce anlatamam inş devamı gelcekkk :16:

yupppiiiiii kizlar bugünde 1200-1250 kalori aldim! yani tüm hafta boyu 900 ila 1300 kalori almi$ oldum, ama açikcasi yarindan umudum yok demedi demeyin :19::18: bakalim kalori hesabi gerçekten i$e yariyormuymu$ :18::18:

kizlar benim anlamadigim bi$ey var, karnim çok küçüldü gerçekten hissediyorum, annem diyorki sapsarisin ve yüzün ka$ik kadar kaldi hiç yaki$miyor, o diyor bende salak gibi inanip tartiliyorum grammi oynamaz ya bu kadarinada pes! biktim artik aç ölmek istiyorum inaninki tek zayiflayayim ne olur Allah'im duy sesimi
leyyam harikasın tatlımmmm sen tartıdaa belki kg vermedin ama yapay şişkinliğin varsa o inmiştir belki belki sıkılaşmAYA BAŞLAMIŞSINDIR
Bu kervana bende katılmak istiyorum.Boy 161 kilo 69.Çok fazlayım ve acayip moralim bozuluyor.Sizden destek alarak hazırana kadar 60 olabilirm mi ki((([/QUOTE]
gel cnm gelll bu kervan devamlı gelenlerle dolu sende ben burdayım diyorsann bir kaç şartımız var o şartlaa listeye dahil olursun haa yok ben devamlı gelemem arada gelirim diyorsan ynie gel yaz yorum yappp ama listeye ekleyememm cnm
gunaydin kizlaar
ilk bildirim benden
gecen hafta:58.5
buhafta:57.4:32::8::10::nazar: uzun suren duraganligimi bozduguma cok sevindim.foto bile cekmistim ama isik onden gelince ayna gibi olmus:9:koyamicam:34:
heyy maşalllahh zsamaaaa :nazar: tebriklerrr
günaydınnnn
tartıldım ve tammmm 69 900 inanamıyoruuuummm
vucüdum su mu topladı kilo mu aldım yoksa baskülüm iyice kafayı mı yedi bilmiyorum ama basküldeki rakam bu işte :43::43::43::43::43::43:
ercem ödem tutmuşsundur birdee kabak çekirdeği çerec çekirdek gibi şeyler çok fazla yağ içeriyor haa normalde olsaaa cıslardım seni ama senin mazeretin var varsın al kg verirsinn bunu ıspatladınnn biraz dwngeyi kurr abartmadan kaçın sadece onun onun dışında çok güzel bir mücadeledesinn çok normAL KG ALMAN
hayırlı sabahlar
kilo bildirimi
geçen hafta 73.700
bu hafta 73.200

dün tam 73 düm ama ailece pikniğe gittik 20 kişi yemek yerken ben diyetteyim demedim bende yedim ekmek arası sucuk yedim tavuk mantar biber yedim aylardır ilk defa beyaz ekmek yedim

dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 1kk peynir 1 çatal helva
öğlen ve akşam beraber 4 gibi yedim yemeği yarım ekmek arası sucuk 7 tane kanat 3 mantar 3 biber
1.5 litre su
7 .8 bardak çay
yarım saat dağa tırmanış
ayy piknik mangal sohbettt ne güzel yaaa mis gibi oksijennnn valla canım istediii bende istiyorummm:9::9: buna rahmen kg vermişsin valla maşallahh emin adımlar ilerliyorsun
dün arkadaşımdan ağaç fidesi hediye aldım okadar mutlu oldum ki anlatamam
selvi ağacı fidesi bahçede çok heybetli olur diye bugün mezarlığa gidip ananemin başına dikicem
artık benimde dikili bir ağacım olucak inşallah tutar fidem

çok güzel bir hediyeeeee

gunaydin kizlaar
ilk bildirim benden
buhafta:57.4:32::8::10::nazar: uzun suren duraganligimi bozduguma cok sevindim.foto bile cekmistim ama isik onden gelince ayna gibi olmus:9:koyamicam:34:

Zsa tatlım ataktasın maşallah..
Kurabiye canavarımsın sen...
Zsa = Kurabiye

günaydınnnn
vucüdum su mu topladı kilo mu aldım yoksa baskülüm iyice kafayı mı yedi bilmiyorum ama basküldeki rakam bu işte :43::43::43::43::43::43:

Herşey olabilir canım yarın tekrar tartıl bakalım..
Dün tuzluyu fazla kaçırdıysan olablilir.Olsun be canım sen sigarayı bırkatın ya bu kilo sana vız gelir.Aşarsın sen..

hayırlı sabahlar
kilo bildirimi
geçen hafta 73.700
bu hafta 73.200

dün tam 73 düm ama ailece pikniğe gittik 20 kişi yemek yerken ben diyetteyim demedim bende yedim ekmek arası sucuk yedim tavuk mantar biber yedim aylardır ilk defa beyaz ekmek yedim

dünkü menüm
öğlen ve akşam beraber 4 gibi yedim yemeği yarım ekmek arası sucuk 7 tane kanat 3 mantar 3 biber
1.5 litre su
7 .8 bardak çay
yarım saat dağa tırmanış

hem erciyese tırmandık biraz hemde kızakla kaymak için tepeye kadar çıkıp çıkıp kaydık :):)
3 aydır hiç bu kadar yememiştim yedim eve geldim ilaç içtim mide hazmettiricisi 2 saat sonr hemen tuvalete çıkardı midemdekileride boşalttı

Hoşgeldin feslim maşallah ya ne iyi etmişsin ortama ayak uydurmakla.artık yaz geliyor çok sık ortamlara girip çıkıyoruz ister istemezde yeniyor..Olsun o kadarda kışın daha güzel diyet oluyor benim fikrim..Oh yediklerini geri göndermişsin ne güzel işte..

kızlarr günaydın şekerler

ya inanmazsınız ama ben bugün sabah tartılmayı unuttum saatler ileri alındığı için uyanamadım felaket bir halde işe geldim sürüne sürüne resmen,bide dün kayın validede kuran vardı tevhit çekildi ayy inanamazsın sabahın yedisinden akşamın dokuzuna kadar mahvoldum mutfaktan çıkamadım..misafirlerden sonrada evi topla süpür geberdim benim gibi durağan bir insana bu kadar hareket fazla geldi elim kolum tutmuyo resmen...

neyse işlerimi toplayıp sonra gelirim takip ederizz....
şu saatlerle oynuya oynuya insanda kafa bırakmıyor biz tek ülkeyiz dimi saatlerle oynayannn hayret birşey yaaa .. kıyamam sana dinlen iyice bugünn eee gelin olmak kolay değil yapmasanda olmazz yaptığındA BÖYLE PERTİN ÇIKIYORR TAMAM CNM YARIN SABAH BİLDİRİM YAP

Günaydınlar,

Ben sabah tartılamadım kızlar.Yarın tartılıp bildirim yapacağım..Bugün hafta başı olmaıs sebebiyle sizler temizlik yaparsınız bende işlerime bakayım.
Ama kafam bi dolu..Hafta sonu hep dışarlardayım yedim içtim gezdim misali oldu..Bakalım yarın tartı ne diyecek bu duruma..Haa bu arada cumartesi gecesi regl oldum...

Hepinize kolay gelsin..Bugun hava kapalı offff
İZMİRDE KÜS BUGÜN GÜZEL YÜZNÜ GÖSTERMİYORR HAFTA SONU YİNE AÇILCAK HAVAA TAMAM CNM SENDE YARIN BİLDİRİM YAP

Sabah kalktım kayısı yedim 4 -5 adet şimdide yeşil çayla siyah üüzm yiyorum ama 1 avuçcu geçti neden böyle tatlı yemegi isteğim var regliyim diyemöidir.

GÜNAYDINNN GÜZEL HANIMLARR GÜNÜMÜZ HAFTAMIZ BEREKETLİ SAĞKLIKLI HAYIRLI GEÇSİN İNŞALLAHHH...
İZMİR KÜS BUGÜN BİZE GÜZLE YÜZÜNÜ GÖSTERMİYOR KAPALI BİR HAVA VARR MALESEFFF HAFTAYA GÜZEL BAŞLAYAMADIM BU YÜZDENN KUZEY NEZLE OLDU SAĞ OLSUN BABASI GEÇİRDİİİ YİNEEE İNŞALLAH BİR AN ÖNCE DÜZELİR VE İNŞALLAH BEN HASTA OLMAM . BU ARA BİZİM TAŞINMA İŞİ ERKENE ÇEKTİKKK YANİ EN GEÇ NİSANIN 10 KADARR TAŞINCAZZZ SANIRIM ÇOKK İŞ VAR ANLAYACAĞINIZZZ DUA EDİN BANA BU SÜRE ZARFINDA BAYA Bİ İHMAL ETCEM BURALARI SİZ EN İYİ SEŞİLDE DEVAM EDERSİNİZ İNŞALLAH ZATEN İNTERNETİ İPTAL ETTİR ORAYA TEKRAR TAKTIRR ODA OLCAK AMA AYAKLARIMI UZATIP DİNLENDİĞİMDE SİZİ TELEFONDA TAKİP EDER YAZARIMM MUTLAKA DAHa BURALARDAYIM HAFTAYA BAŞLAR ENGAMEM. BUGÜN 11GÜN REGL DEVAM DÜŞÜNÜN HALSİZLİĞİMİ BİTKİNLİĞİMİ RUH GİBİYİMM SANKİ ,DOKTORA GİTMEM LAZIM AMA MALESEF BİLİYORSUNUZ MUAYANE ŞEKLİNİ SEVMİYORUMM YAA SIRF O YÜZDEN BİLE GİTMEK İSTEMİYORUMM Bİ TUHAFIN BU ARALAR GECENİN BİR YARISI MİDE BULANTISIYLA KALKTIMM İSTİFRA ETTİM AMA ŞİMDİ İYİYİMM NE OLUYOR BANA ANLAMADIMM NEYSE BENİM KG 100GR VERMİŞİM DURUM VAHİM YANİİ ARTIK BUNA SON VERMEK ADINA ELMA DİYETİNE BAŞLIYORUM TEKRARR İNŞALLAH DAYANIRIM DAYANAMAZSAM BIRAKIRIM CANIMDAN DEĞERLİ DEĞİL MALUM DÜĞÜNE AZKALDI ŞUAN NORMALDE 65 OLMAM LAZIMDI BAYA GERİDEN GELİYORUMM DURUM BENDEN BÖYLE HANIMLARRRR ...

GÜNAYDINNN GÜZEL HANIMLARR GÜNÜMÜZ HAFTAMIZ BEREKETLİ SAĞKLIKLI HAYIRLI GEÇSİN İNŞALLAHHH...
İZMİR KÜS BUGÜN BİZE GÜZLE YÜZÜNÜ GÖSTERMİYOR KAPALI BİR HAVA VARR MALESEFFF HAFTAYA GÜZEL BAŞLAYAMADIM BU YÜZDENN KUZEY NEZLE OLDU SAĞ OLSUN BABASI GEÇİRDİİİ YİNEEE İNŞALLAH BİR AN ÖNCE DÜZELİR VE İNŞALLAH BEN HASTA OLMAM . BU ARA BİZİM TAŞINMA İŞİ ERKENE ÇEKTİKKK YANİ EN GEÇ NİSANIN 10 KADARR TAŞINCAZZZ SANIRIM ÇOKK İŞ VAR ANLAYACAĞINIZZZ DUA EDİN BANA BU SÜRE ZARFINDA BAYA Bİ İHMAL ETCEM BURALARI SİZ EN İYİ SEŞİLDE DEVAM EDERSİNİZ İNŞALLAH ZATEN İNTERNETİ İPTAL ETTİR ORAYA TEKRAR TAKTIRR ODA OLCAK AMA AYAKLARIMI UZATIP DİNLENDİĞİMDE SİZİ TELEFONDA TAKİP EDER YAZARIMM MUTLAKA DAHa BURALARDAYIM HAFTAYA BAŞLAR ENGAMEM. BUGÜN 11GÜN REGL DEVAM DÜŞÜNÜN HALSİZLİĞİMİ BİTKİNLİĞİMİ RUH GİBİYİMM SANKİ ,DOKTORA GİTMEM LAZIM AMA MALESEF BİLİYORSUNUZ MUAYANE ŞEKLİNİ SEVMİYORUMM YAA SIRF O YÜZDEN BİLE GİTMEK İSTEMİYORUMM Bİ TUHAFIN BU ARALAR GECENİN BİR YARISI MİDE BULANTISIYLA KALKTIMM İSTİFRA ETTİM AMA ŞİMDİ İYİYİMM NE OLUYOR BANA ANLAMADIMM NEYSE BENİM KG 100GR VERMİŞİM DURUM VAHİM YANİİ ARTIK BUNA SON VERMEK ADINA ELMA DİYETİNE BAŞLIYORUM TEKRARR İNŞALLAH DAYANIRIM DAYANAMAZSAM BIRAKIRIM CANIMDAN DEĞERLİ DEĞİL MALUM DÜĞÜNE AZKALDI ŞUAN NORMALDE 65 OLMAM LAZIMDI BAYA GERİDEN GELİYORUMM DURUM BENDEN BÖYLE HANIMLARRRR ...

Canım sağolasın.
Ay ay güzel telaşların varmış senin ne kadar güzel..Ama kuzeyle birlikte nasıl üstesinden gelebilirsin bilemiyorum sana bir destekçi şart Allah yardımcın olsun..
Kilo durumları bendede vahim..Etli sarmalarmı Tavuklarmı ya yiyorum bu aralar düzen tertip kalmadı bendede çok dışarı çıkıyroum o yüzden oluyor disiplin kaçtı..
Kuzey içinde geçmiş olsun canım dikkat et bu havalar ters baharhavası aldatıyor drlar hep söyler ya bu havalar insanı hasta eder diye.Sen tedbir al canımcım..

Sizler nasıl hakediyorsunuZ nasıl beceriklisiniz merak ediyorum vallahi..
Kızımlayken temizlik yapmak çok ama çok zor öle böle değil...
Dolap düzenleri felan yapayım desem o boyunun yetiştiği yeri indiriyor bana 2.ci bir iş çıkartıyor..
Ben mutfakta yemek yaparken arkamda ve çekmece dolap içleri yerlerde...Haa yada olmadık yaramazlık peşinde kuytuda...
Gündüz uykusu pek yoktur uyursada makina sesine yada tıkırtıya uyanır uyurkende iş yapmak zor..
Benim formülüm annem...Annem geliyorp bana kızıma bakıyor ben işlkeirmi yapıyorum..Büyük temizlik yapcaksam valdeme yada anneme bırakıyorum...Bu hafta valdeme bırakcam annemle yapıcaz benım büyük temziliği mesela..

Merak ediyorum benmi çocukla yapamıyroum...Ama korkuyorum kızım ortalarda dolanırken ben temzilik yapamıyorum aklım fikrim onda oluyor suyamı sokar elini ay kafasını nereye vurur..Ay cama vurur elini ay hangi odaya girdi ne yapıyor..Çok cambaz

Gunaydin guzeller :) benim bilgisayar bozuldu yine acilmiyor telefondan giriyorum. Kilo bildirimi 67.1
Regl olmam gerekiyordu olamadim hala ama yakindir bugun yarin gelir.

Kizlar pc duzelene kadar giremeyebilirim. Opuyorum hepiniziiiiii

Ben 65 olduktan sonra dikkat etmeyi bırkatım....

Duygum nerde göremedim. huuuuuuuuu
BURdayım cnmmm bende 69 gördüm göreli şımrdımmm o günden beri versemdee sağlıklı vermedim bir süredir kg koruyorum bugünde 100 gr verdim sadecee

Canım sağolasın.
Ay ay güzel telaşların varmış senin ne kadar güzel..Ama kuzeyle birlikte nasıl üstesinden gelebilirsin bilemiyorum sana bir destekçi şart Allah yardımcın olsun..
Kilo durumları bendede vahim..Etli sarmalarmı Tavuklarmı ya yiyorum bu aralar düzen tertip kalmadı bendede çok dışarı çıkıyroum o yüzden oluyor disiplin kaçtı..
Kuzey içinde geçmiş olsun canım dikkat et bu havalar ters baharhavası aldatıyor drlar hep söyler ya bu havalar insanı hasta eder diye.Sen tedbir al canımcım..
güzel telaş daa hasta olurum diye korkuyorum kuzeyden korkmuyorummm incer işleri o uyurken yaparımm öylee ayak bağı olmuyor eskisi gibi valla civcivim bize ne olduu yaaa şuann kötü gidiyorumm ama çok yediğimden değil bilinçsizce yemem düzenim yok yemek konusunda eskiden abarttıığm yerde bilee sık düzenli besleniyordumm kg veriyordumm şimdi tersine döndüü :(((
Sizler nasıl hakediyorsunuZ nasıl beceriklisiniz merak ediyorum vallahi..
Kızımlayken temizlik yapmak çok ama çok zor öle böle değil...
Dolap düzenleri felan yapayım desem o boyunun yetiştiği yeri indiriyor bana 2.ci bir iş çıkartıyor..
Ben mutfakta yemek yaparken arkamda ve çekmece dolap içleri yerlerde...Haa yada olmadık yaramazlık peşinde kuytuda...
Gündüz uykusu pek yoktur uyursada makina sesine yada tıkırtıya uyanır uyurkende iş yapmak zor..
Benim formülüm annem...Annem geliyorp bana kızıma bakıyor ben işlkeirmi yapıyorum..Büyük temizlik yapcaksam valdeme yada anneme bırakıyorum...Bu hafta valdeme bırakcam annemle yapıcaz benım büyük temziliği mesela..

Merak ediyorum benmi çocukla yapamıyroum...Ama korkuyorum kızım ortalarda dolanırken ben temzilik yapamıyorum aklım fikrim onda oluyor suyamı sokar elini ay kafasını nereye vurur..Ay cama vurur elini ay hangi odaya girdi ne yapıyor..Çok cambaz

valla ben seninki kadarkenn o uyanıkken süpürge tutardımm süpürge sesin sever o uyurken yerleri siler toz alırdımm mutfağı hiç dağınık bırakmıyorum çünkü öyle bir vaktim yokkk tabi senin işin daha zorr ,sen dee ortak kullanım odanıı o uyanıkken süpür o uyurkenn sil diper odaları eşin eve geldiğinde akşamm o ilgilenirken yAP CNM GEÇİŞCİ DURUM BÜYDÜKÇE RAHAT ETCENN MERAK ETMEE BEN GEÇEN YIL DOĞUM GÜNÜNE 1 AY KALAA 11 AYLIKTII HERGÜN BİR ODAYI TEMİZLİYORDUMM O UYANIKKEN Cm siliyordum süpürge tutuyordum o uyurkenn silme işini yAPIYORDUMM BÖYLE CNMM TABİ SEN ÇALUIŞIYORSUN EKSTRA ZORR ALALH YARDIMCIN OLSUN

CİVCİVİMM BU ARADA BENİM OĞLANDAA ÇIT ÇIKSA UYANIR RESMEN PARMAK UCUMDA YÜRÜYORUM SIRF İYİ BİR UYKU ÇEKSİN DİYEE İŞTE ACEMİLİK TECRUBE OLSA KÜÇÜKKEN SESE ALIŞTIRIR ŞİMDİ RAhAT EDERDİM NEYSE BEN KAHVALTI YAPAYIMMM HİÇ İŞTAHIM YOK AMA MECBURUMM

BURdayım cnmmm bende 69 gördüm göreli şımrdımmm o günden beri versemdee sağlıklı vermedim bir süredir kg koruyorum bugünde 100 gr verdim sadecee

Ay nennnnn şu saate kadar yediğim üzüme bak ya sözde bu ara ögün ama nerde abarttım..
Bende mesela düzen disiplin 0
3 ana ögün değilde genelde 2 ögün yapıyorum artık..Ara ögünler suları yeşil çayları tüketmiyorum.
Sen duraklama yaşıyor olabilirsin tatlım..Bu haftayıda bekle önümüzdeki hafta koşturmacan var verirsin.

güzel telaş daa hasta olurum diye korkuyorum kuzeyden korkmuyorummm incer işleri o uyurken yaparımm öylee ayak bağı olmuyor eskisi gibi valla civcivim bize ne olduu yaaa şuann kötü gidiyorumm ama çok yediğimden değil bilinçsizce yemem düzenim yok yemek konusunda eskiden abarttıığm yerde bilee sık düzenli besleniyordumm kg veriyordumm şimdi tersine döndüü :(((

Aman aman canım dikkat et çok yorma kendini..Yavaş yavaş halledersin...
Şu 3 ana ögünleri uygulasak birde ekmek olmasa yeter aslındada insanız işte 1 günle ile diger gün tutmöuyor...
Hafta içi yine dikkat ediyor insan ama hafta sonu imkansız...

valla ben seninki kadarkenn o uyanıkken süpürge tutardımm süpürge sesin sever o uyurken yerleri siler toz alırdımm mutfağı hiç dağınık bırakmıyorum çünkü öyle bir vaktim yokkk tabi senin işin daha zorr ,sen dee ortak kullanım odanıı o uyanıkken süpür o uyurkenn sil diper odaları eşin eve geldiğinde akşamm o ilgilenirken yAP CNM GEÇİŞCİ DURUM BÜYDÜKÇE RAHAT ETCENN MERAK ETMEE BEN GEÇEN YIL DOĞUM GÜNÜNE 1 AY KALAA 11 AYLIKTII HERGÜN BİR ODAYI TEMİZLİYORDUMM O UYANIKKEN Cm siliyordum süpürge tutuyordum o uyurkenn silme işini yAPIYORDUMM BÖYLE CNMM TABİ SEN ÇALUIŞIYORSUN EKSTRA ZORR ALALH YARDIMCIN OLSUN

Canım bende büyüsün diye bekliyoRum tam zorlu dönemleri mayısta yaşına giricek Allahın izniyle.Benim kız gündüzleri pek uyumaz uyusada bana denk gelmez nedense...C.tesileri dışarda oluruz sadece yatmaya eve geliriz..Pazarları sabah erkenden kalkarız kızımla biz ama ne mümkün ortalığı bir dagıtır oyuncak sepetini indirir sandalyede mesela örtü olsun indirir..Mutfakta ben bişeyler hazırlarken ya çöp kovasına yapışır yada çekmece dolaplara ben cız kızım cız derim...Kolidorda ise terlik sepetine yanaşır...Banyonun kapısını kitlerim aklım hep orda çünkü....Pazar günleri gündüz 1 saat ancak uyur oda zor yani...Uyusun iş yapayım olamıyor bende...Bu aralarda tehlikeli zamanları nerde kablo görse çekiyor cam görse elleri ile şap şap yapıyor yürümek istiyor dengesini kaybediyor düşüyor..Gümüşlüğümün önüne masa koydum kızdan sebep düşünün sandalyeden geçiyor dikiliyor şap şap gümüşüğün camına vuruyor şok oldum ne zaman sen bunu keşvettin diyorum...Çalıştığpım için vaktim kısıtlı benim...Akşamalrıda işten eve gidiyorum bişeyler yerim ayak üstü kızımla oynarım kızımı yıkarım kızımı doyururum biraz oyalanırız kızımla sonra o uyur ben ortalıgfı toplarım saat 11 eşimel kahve iç derken 12 yatarım sabahta iş var..Hep koşturmaca....Herşeye yetişmeye çalışıyorum...Eşim tutar ben ütü yaparım...Yoksa mümkünatı yok ütü masasının ayakalrından tutunur..sırıtır..

CİVCİVİMM BU ARADA BENİM OĞLANDAA ÇIT ÇIKSA UYANIR RESMEN PARMAK UCUMDA YÜRÜYORUM SIRF İYİ BİR UYKU ÇEKSİN DİYEE İŞTE ACEMİLİK TECRUBE OLSA KÜÇÜKKEN SESE ALIŞTIRIR ŞİMDİ RAhAT EDERDİM NEYSE BEN KAHVALTI YAPAYIMMM HİÇ İŞTAHIM YOK AMA MECBURUMM

Canım bunun alıştırmayla alakası yok inan bana...Yapısal bir durum...Benim evim dogum yaptığımda hep kalabalıktı annem kaldı valdem kaldı görümcem kaldı her aksam birileri vardı gündüzleri konu komşu akraba hep geldiler..Yaz ayıydı valdem annem hep ugradılar bana pek tek kalmadım...Kızım bu kalabalıga ragmen ses istemiyor ışık istemiyor...Akşamları ben bulaşık makınasına bişeyler bile koysam evde ses yankı yapar bızım kız hemen ıhlar...Işık vursun odasına bir bak benım kız yastıgın altına gömmüş kafasını bu kadar düşün...
Hayranım düğünlerde o sese ragmen uyuyan çocuklara...Mesela ben kız karanlık odada uyur arkadaşın kızı ise açık ışıkta laıştırma depil benim fikrim..Kana kana uyuyormuş gibi gelmez benim kızım bana mesela öpsem koklasam ıh der hareketlenir..

Canım bende büyüsün diye bekliyoRum tam zorlu dönemleri mayısta yaşına giricek Allahın izniyle.Benim kız gündüzleri pek uyumaz uyusada bana denk gelmez nedense...C.tesileri dışarda oluruz sadece yatmaya eve geliriz..Pazarları sabah erkenden kalkarız kızımla biz ama ne mümkün ortalığı bir dagıtır oyuncak sepetini indirir sandalyede mesela örtü olsun indirir..Mutfakta ben bişeyler hazırlarken ya çöp kovasına yapışır yada çekmece dolaplara ben cız kızım cız derim...Kolidorda ise terlik sepetine yanaşır...Banyonun kapısını kitlerim aklım hep orda çünkü....Pazar günleri gündüz 1 saat ancak uyur oda zor yani...Uyusun iş yapayım olamıyor bende...Bu aralarda tehlikeli zamanları nerde kablo görse çekiyor cam görse elleri ile şap şap yapıyor yürümek istiyor dengesini kaybediyor düşüyor..Gümüşlüğümün önüne masa koydum kızdan sebep düşünün sandalyeden geçiyor dikiliyor şap şap gümüşüğün camına vuruyor şok oldum ne zaman sen bunu keşvettin diyorum...Çalıştığpım için vaktim kısıtlı benim...Akşamalrıda işten eve gidiyorum bişeyler yerim ayak üstü kızımla oynarım kızımı yıkarım kızımı doyururum biraz oyalanırız kızımla sonra o uyur ben ortalıgfı toplarım saat 11 eşimel kahve iç derken 12 yatarım sabahta iş var..Hep koşturmaca....Herşeye yetişmeye çalışıyorum...Eşim tutar ben ütü yaparım...Yoksa mümkünatı yok ütü masasının ayakalrından tutunur..sırıtır..
ÖĞLE UYKUSUNA YATMAMSI ÇOK FENAAA O UYUDUĞUNDA BENDE İŞİMİ GÜCÜMÜ YAPIP DİNLENİYORUMM UYUMASI ONUN BEDENİNEDE YARARLI İNŞ ALIŞIR UYUMAYAA RAHAT ETTİRİR ANASINAA BENDE BANYOYU KAPATIRIMM ÇOK SEVİYOR ORAYI GİRMEYİ BEN OĞLKANI RAHAT BIRAKIYORUM HER YERİ İNDİRİYORR DAĞITIYOR ENGELLMEK İSTEMİYUM KEŞFEDİYORRR BENİMDE CAMLI DOLABIM VAR ONU TAŞINIRKEN ALMICAMMM YANIMAA BİR GÜN TANIDIĞIMIN KIZII HIZINI KONTROLEDEMEDİ BAŞI İÇİERİGİRDİ ALLAHTANBİRŞEY OLMADIII ALLAHA EMANETLER CİVCİVİM

Canım bunun alıştırmayla alakası yok inan bana...Yapısal bir durum...Benim evim dogum yaptığımda hep kalabalıktı annem kaldı valdem kaldı görümcem kaldı her aksam birileri vardı gündüzleri konu komşu akraba hep geldiler..Yaz ayıydı valdem annem hep ugradılar bana pek tek kalmadım...Kızım bu kalabalıga ragmen ses istemiyor ışık istemiyor...Akşamları ben bulaşık makınasına bişeyler bile koysam evde ses yankı yapar bızım kız hemen ıhlar...Işık vursun odasına bir bak benım kız yastıgın altına gömmüş kafasını bu kadar düşün...
Hayranım düğünlerde o sese ragmen uyuyan çocuklara...Mesela ben kız karanlık odada uyur arkadaşın kızı ise açık ışıkta laıştırma depil benim fikrim..Kana kana uyuyormuş gibi gelmez benim kızım bana mesela öpsem koklasam ıh der hareketlenir..

Haklısın cnm tabi benim etrafımda pek çocuk yokk o yüzden kendimkinden yola çıkıyorum ama haklısın herçocuk farklıı ama varya karanlık odada uyuması onun gelişimi açısında daha iyimiş bir gün doktordan duymuştummmm senin deyiminle validemin evinde kaldığımızdaa onun odası karanlık çocuk deliksiz uyuyor benim şimdiki evim cadde sütündee sokak lambası net olmasa içeri sızıyor o yüzdenm bilmiyorum şimdi 2 kere kalkıyorrr

dünden beri kaç kez yazayım dedim hep yarım kaldı... umarım bu biter

ben 4.5 aylık öğretmen bir anneyim..

55 kg ile hamile kaldım şimdi 60kg

amacım 55 in altına düşmek

hep bişeler yemek istiyorumm spora hala başlayamadım:(

yaklaşık bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum

ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum
çayı kahveyi zaten şekersiz içerim
işte ben buyummm.)
dünkü menüm
sabah : abartmadan zeytin ,peynir, haşlanmış yumurta ekmek ,çay
ara : 2 havuç
öğle : yoğurtlu karışık ot kavurma, bir yeşil biber
ara : 3 çatal pasta
akşam :azıcık bulgur pilavı, yoğurtlu brüksel lahanası
akşamdan sonra :çerezzzzzzzzzzz:)))

Allah bağışlasın canım çok ufakmış bebeğin ve çalışıyorsun maşallah
yaz tatlım burası sayesinde daha dikkat edersin
gerçi çok bi kilon yok kolayca inersin inş. istediğin kilolara:13:

ÖĞLE UYKUSUNA YATMAMSI ÇOK FENAAA O UYUDUĞUNDA BENDE İŞİMİ GÜCÜMÜ YAPIP DİNLENİYORUMM UYUMASI ONUN BEDENİNEDE YARARLI İNŞ ALIŞIR UYUMAYAA RAHAT ETTİRİR ANASINAA BENDE BANYOYU KAPATIRIMM ÇOK SEVİYOR ORAYI GİRMEYİ BEN OĞLKANI RAHAT BIRAKIYORUM HER YERİ İNDİRİYORR DAĞITIYOR ENGELLMEK İSTEMİYUM KEŞFEDİYORRR BENİMDE CAMLI DOLABIM VAR ONU TAŞINIRKEN ALMICAMMM YANIMAA BİR GÜN TANIDIĞIMIN KIZII HIZINI KONTROLEDEMEDİ BAŞI İÇİERİGİRDİ ALLAHTANBİRŞEY OLMADIII ALLAHA EMANETLER CİVCİVİM

Evet canım hepsi Allaha emanet..Zor zamanları şimdi elimden geldiğince dikkat ediyoruz hepimiz..

Haklısın cnm tabi benim etrafımda pek çocuk yokk o yüzden kendimkinden yola çıkıyorum ama haklısın herçocuk farklıı ama varya karanlık odada uyuması onun gelişimi açısında daha iyimiş bir gün doktordan duymuştummmm senin deyiminle validemin evinde kaldığımızdaa onun odası karanlık çocuk deliksiz uyuyor benim şimdiki evim cadde sütündee sokak lambası net olmasa içeri sızıyor o yüzdenm bilmiyorum şimdi 2 kere kalkıyorrr

Bak işte
Benimde evimin yanında park var parkın ışiıgı gece oıdaya sızıyor benımkı uyanıyro oturuyor o ışıga bakıyor...Kapkaranlık bir odada daha güzel uyuyor benım kızım çok denedim bunu..Odaların kapısı camlı bızım arkadaşınkı amerikan kapı mesela onun evinde sessızce uyuyor..
dün arkadaşa gitti akşam ay ay benim kızın elini cimdiklşemiş kıpkırmızı idi yavrum nasıl agladı...Sonra benımı uyudu odanın kapısı kapalı sen arkadasın 4.yaşındakı kızı odaya gir ısıgı ac üstünede yorganı ört aklım çıkıyorduuuu çocugu yatakta bulamadım dustu sandım yorganı kaldırdım kı nasıl agladı yavrum daha yok dedım cocuklu eve gıtmem ben korkarım böyle şeyelrden...Dur denmiyor oda cocuk ters tepiyor ınat yapıyor..Kimsenin kalbınıde kıramam .çocuk için..

gunaydin kizlaar
ilk bildirim benden

maşallah zsa yine kilo vermelere başladım
tebrik ederim :46:

günaydınnnn

erce canım senin mazeretin var vücut su tutuyordur
başka kilosunu bilen birini çıkar tartıya aldın mı yoksa tartıda mı bi gariplik var emin ol tatlım
ama alsanda sen halledersin şekerim:16:

hayırlı sabahlar
kilo bildirimi
geçen hafta 73.700
bu hafta 73.200

dünkü menüm
1.5 litre su
7 .8 bardak çay
yarım saat dağa tırmanış

tebrikler fesli 500 gr vermişsin yinede
ooh maşallah piknik sezonunu açtınız desene bende bayılırım pikniğe mangala afiyet olsun tatlım:54:

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun kuzeye
işlerindede Allah kolaylık versin
bu kilo vermeler neden durdu ya sen çok güzel gidiyordun havalardan mı yemek düzenlerimiz karıştı ona mı bende veremedim hatta almışım çok üzüldüm sabah tartıyı:14: görünce ama 2 haftadır spor yapmıyordum herhalde ondan hava düzeldi diye dışarda yürüyüşlerim arttı diye sporu bıraktım ama yetmedi kilo vermem için iştahımda arttı ama bugün başlayacağım inş. spora :8:

Back
X