- Konu Sahibi Betul_20162010
- #8.001
heeyy cik ciiik:13:nasilsin?yok tatlim 2 kucuk canavarim var.inan hepsi oyle uykuda dert yeme icme de yaramazliklari da.ama buyuyorlar.bahtlari guzel olsunda bu gunler gececek nasil olsa.civcivim ben 2 bebegimede 62 ile hamile kaldim ama evlendigimde 55dim simdi o halime donmek istiyorum cunki oyle en rahat ettigim halim.ben kemikliyim oyle cok zayifta gorunmem cok kiloluda durmam.basetme yontemim yok be tatlim.peslerinde kosturup duruyorum aksamlari kocacim yardimci sagolsun.bir sekilde oluyor ste.calisinca daha programli olmalisin tabii ve bazi seylere oncelik vermelisin.yoksa bu biciriklarin bu kadar merakli ve yaramaz olmalari cok dogal ve iyi ki oyleler...
amin canım rabbim cümlesini kaza ve beladan korusun herşeye bedeller..Ama yorucular..Allah bağışlasın bıdırcıkları...
sokağa çıkmak bile olay benim kız giyinmeyi sevmez aman aman içimden ne çok sabır çekerim onu giydirene kadar....Allah bilir..
akşamları eşim erken gelecekse beklerim beraber yıkarız...Eşim gelene kadar uyudu ise kızım gece eşim ilgilenir hep öyle yuvarlanıp gidiyoruz..1 gülüşü herşeye bedel......
Şu kilo işide canımı sıkmaya başladı...Ama ataga geçmekte içimden gelmiyor....İşte evlendiğimimiz zamanlara bir gelebilsek....Şimdi düşünüyorumda dogum vs neden öncesi düşünmemişizki ilk yıla geri dönemlim diye dogum dönüş noktamız olmuş sanırım.Hepimizin