- Konu Sahibi Betul_20162010
- #8.361
gunaydin arkadaslar
dunki menum
sabah 3tahinli corek
sekersiz cay
2zaytin 2kasik lor
domates salatalik
ara:2 tahinli corek yineee
oglen:2pogaca
ara:1bardak sut
aksam saat 9du:2pogaca
aferin dimi bana tum gunu hamurla actim hamurla kapadimama canim istiyordu yoksa corbam yemegim salatamda vardi.neyse artik bugun abartmayiz olur biter
![]()
ayy tahine bayilirim ben!! ama tahinli çörek hiç yemedim

canım bence isveç değilde dukan yap isveç çok tehlikeli ve zor dukan daha kolay tabi dukanında bi eksisi varki çok masraflı bi diyet gerçekten senin kilo verememen ilginç evet kaçamakların var ama yinede en azından bi kaç kilo verebilirdin bir senede neredeyse hiç oynamamış kilon bende zor veriyorum aslında 2.5 ay oldu başlayalı ve 5 kilo anca verdim daha çok olabilirdi aslında çok kaçamakda yapan biri değilim ama gitmiyor işte
ama bence beyninden diyet işini çıkar sen direndikçe beyninde direniyor zayıflamak için değil sağlıklı olmak için az yediğine ikna et beynini ben öyle yaptım yapalı kilo veriyorum
canim ben dün gece yatana kadar o kadar çok dü$ündümki sonrada isveçe karar verdim çünkü peyniri salami ve baligi istedigim kadar yiyemiyorum yemesem bile çok protein bana migren yapiyor iki kere denedim olmuyor yoksa bende çok istedim proteinle aram çok iyi ama migrenim tutunca etrafimi göremiyorum yani vahim bir durum oluyor :18: oysa dün dukan testinide yaptirdim ve 6 haziranda istedigim kiloya ula$irmi$im ama nerdeee, bu arada yaptigim diyet THONON diyeti isveçe çok benziyor ama bazi $eyler sinirsiz yiyebiliyoruz daha kolay yani
beynimde bitirmeyide denedim ve sonuç 2 haftadir sabitim! 9 kiloyu mecburen vermeliyim temmuzdan önce