Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

saolun arkadaşlarım
kendimi biran için burada fazlalık gibi hissettim sanki kiilo vermeye niyetim olmayınca :27::27:
hepinizi seviyorum ve gitmiyorum
önümüzdeki haftadan itibaren toparlanıp her yediğimi buraya yazıcam hem daha fazla kilo almadan bu süreci atlatırım belki

pek birşey paylaşamadık ama ben bile üzülürdüm gitseydin..:3::3::3:

kızlarrr nerdesiniz yani ben 2 gündür siteye girmekte sorunlar yaşıyorum duyguda yok herkes sallamış iyice...
olmiyoooo kendinize gelin hatunlarr...
fesleğen kızıyla ilgileniyo çocuk hasta
duygu taşınıyoo
ercenin pisikolojik sorunları varr deli kızz...onu dövcemm :47::47:
leylaa aşk acısı çekiyorr
gamzeyi enson çerez kaçamağı yaparken görenler olmuşş
karabiberim adananın sıcağına vurmuş kendini eve girmiyo heralım
zsa nın ağzı uçuk olmuşşş ufffleyelim hep beraber şifa olsun..
krizantemin sesi soluğu yok
kestane şekerini yediler heralımm
ve diğer arkadaşlar ve özelliklede
topiğin genç kızları size noluyo toplaşın kaynaşınn
peri kızı bacımm senide takip ediyorum haberin olsun...

sevgili sarı civcivvv sen kiloları verdinya içimden bir ses bir köşede kaçamak yapıyosun diyorr...
bu arada katı meyve sıkacağını nasıl ettin bozdunn kızz mısırmı patlattın ....:)))):52::52:

neyse kızlar size dünkü menümü yazayım:

sabah:2 portakal

öğlen:3 köfte,salat,yoğurt,1 kepek ekm.1 biber dolması

akşam:1 dilim kek

ara:1 elma,1 portakal,1 muz,1 havuç

3 litre su,9 bardak çay,1 türk kahvesi,1 saat yürüyüşşş..

neyse kızlar size dünkü menümü yazayım:

sabah:2 portakal

öğlen:3 köfte,salat,yoğurt,1 kepek ekm.1 biber dolması

akşam:1 dilim kek

ara:1 elma,1 portakal,1 muz,1 havuç

3 litre su,9 bardak çay,1 türk kahvesi,1 saat yürüyüşşş..

canım benim akşam sebze olsaymış diye düşündüm ama sonradan aralarda meyve yediğini gördüm. ama sen 4 ara nasıl yaptın ki?

menüm

sabah
1 kete

öğle
1 kepçe çorba
yarım kabak dolma
yoğurt
1 tane küçük sigara böreği ( yazınca anladım ki karbonhidrat yemişim hep)

ara
1 bardak süt

akşam
brüksel lahanası
yoğurt

gün boyu 2 bardak çay, 1,5 litre su, türk kahvesi, 1 fincan yeşilçay ve 0 spor:((

bi de kızlar benim bi arkadaşım var biz hep onunla birlikte yaparız diyetlerimizi. birbirimizi uyarır motive etmeye çalışırız. arkadaşım, bir arkadaşından dukan diyetini duymuş yapmamızı önerdi. ben forumları takip ettim bu konuyla ilgili ama pek bi şi anlamadım. bu konuyla ilgili fikir ve deneyimlerinize göre hareket edeceğim. lütfen yardımcı olur musunuz?

menüm

sabah
1 kete

öğle
1 kepçe çorba
yarım kabak dolma
yoğurt
1 tane küçük sigara böreği ( yazınca anladım ki karbonhidrat yemişim hep)

ara
1 bardak süt

akşam
brüksel lahanası
yoğurt

gün boyu 2 bardak çay, 1,5 litre su, türk kahvesi, 1 fincan yeşilçay ve 0 spor:((

menün güzel canım ama spor neden yok bende sadece yürüyebiliyorum..

bi de kızlar benim bi arkadaşım var biz hep onunla birlikte yaparız diyetlerimizi. birbirimizi uyarır motive etmeye çalışırız. arkadaşım, bir arkadaşından dukan diyetini duymuş yapmamızı önerdi. ben forumları takip ettim bu konuyla ilgili ama pek bi şi anlamadım. bu konuyla ilgili fikir ve deneyimlerinize göre hareket edeceğim. lütfen yardımcı olur musunuz?

bilmem dukanında suyu çıktı başarısız diyet diye duydum ama....

hafta sonu forumda olamayacağım, şehir dışına çıkacağım.şimdiden herkese az kalorili hafta sonları

günaydınnnnn
tek şekerli neskafem ve çubuk krakerim eşliğinde topiği ben açıyorum bu sabah
bi kaç gündür depresif hallerim regl artı sigarasızlık yüzünden tavan yapmıştı bu sabah itibariyle kendime geldim çok şükür :22::22::22:
bugün tam 26 gün oldu sabah tartıldım ibre tam 70 nin üstünde yani bir ayda 2 kilo almışım hiç de fena değil ban daha fazla alırım zannetmiştim bundan sonra daha çok dikkat ederim en azından almazsam şahane olucak

günaydınnnnn
tek şekerli neskafem ve çubuk krakerim eşliğinde topiği ben açıyorum bu sabah
bi kaç gündür depresif hallerim regl artı sigarasızlık yüzünden tavan yapmıştı bu sabah itibariyle kendime geldim çok şükür :22::22::22:
bugün tam 26 gün oldu sabah tartıldım ibre tam 70 nin üstünde yani bir ayda 2 kilo almışım hiç de fena değil ban daha fazla alırım zannetmiştim bundan sonra daha çok dikkat ederim en azından almazsam şahane olucak

ercemm bugünn süpersin hep böyle oll..Sigarayı bırakman devrim oldu kilo almayı vermeyi koy bir kenara sağlıklı bir anne oldun artık sen ne mutlu sana canım...bunun faydasını ilerde göreceksinn
sana bişey anlatayımm:
bir ablamız var çok sevdiğim hoş dolu dolu bir gençlik yaşamış,çok çılgın yaşadım gençliğimi diyor yemiş içmiş gezmiş tozmuş,yaşamanın ve ölmenin benim için hiç bir anlamı yoktu hastalığı ölümü kafama çok takmazdım diyor...
ve evleniyor neyse kızı doğuyor ve şöyle anlatıyor:
anladımkii hayat benim için asıl şimdi başlıyor bana bişey olursa kzım napar önce onu sonra kendimi çok iyi bakmam lazım dedim ve kendime söz verdim diyor artık her türlü sağlık ve ölüm korkusuyla yaşadım diyor bebeğim için yaşamalıyım diyor kızı şimdi 27 yaşında tabi annemizde kızıyla abla kardeş gibiler...

ve bennn
bu haftanın şımarıklığı ve sşimin tuzağıyla dün akşam kaçamak yaptım

sabah:1 portakal

öğlen:1 dilim kepek ekmeği,bamya,salata,yoğurt,1 biber dolması

ara:1 muz,1 avuç çerez

akşamm:1 tabak bamya,1 kase kesme çorbası,2 dilim ekmek,

ara:1 adet cevizli sucuk(kalorisini bilmem ama 100gr Yazıyodu)

3 lt su,7 bardak çay,1 türk kahvesi 1 saat yürüyüş

1800 calori almışımdır nerden derseniz,cevizli sucuk ve akşam yemek tabakları gayet okkalıydı...

günaydın arkadaşlarım

bu sabah çok mutluyum tartıda 63,9 gördümmm:21:
kahvaltımı yaptım şimdide pazara gidecem güneşli güzel bi hava var

keşke izmirde olsaydıkda duyguya yardımımız dokunsaydı bişey yapamasak bile kuzeye bakardık

Back
X