- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #8.781
Alinti yapamiyorum malesef bende iyiyim cok sukur az sonra hazirlanip turk telekoma fircA atmaya gitcem insallah hepinizi optum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canim tartilmadan duramam bugün daha iyidim 5 günde 5 kilo diyeti varya onu yapiyorum bir kilo versem keske. ! Ama cok kararliyim yine kilo vermezsem ac gezicem birde artik bir kilo iki kilo verdim diye sevinmicem ancak 3 kilo verirsem sevincem cunku verdigim 2 kiloyu hemen geri aliyorum 3 olsabelki almam
Canim cok sevindim bak sabrettin ve karsiligini almaya basladin insallah boyle devam edersin :) spor dans falan zamanim yok zamaan oluncada dinleniyorum ama yuruyuse devam ediyorum
merhaba arkadaşlar
dünkü abarttığım menümü yazıcam utanmadan
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
az yağda yumurta
yarım domates yarım salatalık biraz maydonoz
tek şekerli 3 fincan çay
öğle biraz saçma oldu canım hiçbişi istemedi yemek olarak
bir paket çubuk
bir haşlanmışş patates
bir elma bir portakal
akşam annemdeydik yemekte
az mercimek çorbası
bir karnıyarık
5 tane zeytinyağlı sarma
6 tane patates kızartması
bir kaç parça döner
iki kaşık pilav
küçük bir kase yoğurt
muhallebili kadayıflı tatlı
2 tane çamfıstıklı sarma
şekersiz çay
Slm kizlar p.tesi nakili yaptirdim dun bri geldi ama hala daha baglanmadi isin kotu yani tel. Actirmadan internetimi baglatamiyorum off niye zorlastiriyorlar anlamiyorum herkes iyimi bu arada
herkese iyi akşamlar
bugün yediklerim:
kahvaltısız
2 avuç coco pops
öğle
1 kepçe çorba
3 çubuk patates
1 kepçe rus salatası
1 kadın budu köfte
yeşillik
ara: 1 bardak süt
akşam 1,5 gözleme vs.
BİRİ BENİ DURDURSUUUUUUUUUN(
merhaba benim de nette sorun var her zaman giremiyorum ama kilo işi iyi gidiyor yazacak bir menüm yok nedense yemek yiyemiyorum bugün mutfağımı dipbucak temizledim ceyizimdeki takımı çıkardım serdim süper oldu
merhabalar
bu ara pek uğrayamıyorum bi kaç işim var onları halletmeye çalışıyorum 2 gündür iştahım çok açık adetime az kaldı sanırım ondan midemde sürekli bi kazıntı var sürekli bişeyler yiyorum umarım bu haftayı kilo almadan atlatabilirim bi iş yapmayı düşünüyorum evde umarım hayırlısı olur
haydi bende gidiyorum
evimin yanında spor aletleri olan park var gidemde biraz spor yapıyım bari
mayısın 4 nde kapadokyaya gidicez allah nasip ederse şu aldığım iki kiloyu vermem lazım yoksa yeni elbiseme sığamıcam orada akşam yemeğine inerken giymeyi düşünüyorum
25 nisana kadar kendime süre verdim inş 2 kilomu verip alışverişe gidicem kotlarım çok eskidi mecburen almam lazım bana çabuk kilo vermem için önerisi olan varmı kızlar![]()
Hayili cumalar arkadaslarim sonundatelefon oldu herhalde aksama kadar internetimde olur ozledim her kezi optum
Hayili cumalar arkadaslarim sonundatelefon oldu herhalde aksama kadar internetimde olur ozledim her kezi optum
günaydııııın kızlarnasılsınız bakalım? hayırlı cumalar hepinize...
ben bugünlerde çok mutluyum. spor yapıyorum her gün, dans ediyorum şarkı söylüyorumpek bi neşeliyim allah bozmasın.
iştahım da yok pek. şunu anladım ki kendine bir şeyi kısıtlamamak gerek. kısıtladığın zaman bir süre dayanabiliyorsun sadece, sonra deli gibi yiyorsun. durmayı öğrendim. kek yiyorum mesela, 1 dilimde kalıyorum. kurabiye mi var? yarısını yiyorum. ve tabii onu yiyince dengelemem lazım. akşamı çorbayla geçiştiriyorum mesela.
dün menüm:
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği
kibrit kutusu peynir
şekersiz çay
öğlen : 2 tane marshmalow bisküvi (80 kalori ikisi)
çeyrek acıbadem kurabiye
akşam : bir avuç çağla
su : 2,5 litre
spor : leslie 3 mil + alışverişe gittim bakıköye, yürüyerek gittim 1 saat yol oluyor toplamda.
50 mekik.
canım hırslı gördüm seni, bence kesin verirsin. o elbise çok güzeldi, fotoğrafını koyduğundan bahsediyorsun sanırım. sana da çok yakışmıştı. inşallah verirsin iki kilonu.