Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydinnnn
dün cok misafirimiz vardi bahcede mangal keyfi yaptik,keske sadece mangal yeseydim ama börek, cörek, tatli cok yedim cokkkkkkkkkkkkkkk:37::37::37::37::37:

selamlaaaar :16:

ay ben kendime çok şaşırıyorum. ekmek kadayıfı vardı evde. iki çatal aldım bıraktım. hayretler içerisindeyim ya iki çatalla bırakabilmeme :16::16: yetti o bana. yarım paket de çubuk kraker yedim. öğle yemeğii tamamdııır :))

dünkü menüm :
sabah : kibrit kutusu peynir
1 dilim tam buğday ekmek
şekersiz çay
öğlen : 1 dilim kek
şekersiz nescafe
ara : yarım paket çubuk kraker
akşam : haşlanmış tavuk
2 kaşık light yoğurt

leslie 3 mil + 50 mekik

selam arkadaşlarım

nasılsınız havaların ısınmasıyla hepimizde gevşeme seziyorum bu hafta beni gören herkes zayıflamışın ddi çok hoşuma gitti veeeee şımarıp yemeğe başladımmm

pazartesi ankaraya kontrole gideceğim bu sebepten kilo bildiremeyecem inşallah pazartesi tartı herkesin yüzünü güldürürür

hepinizi seviyorum hoşçakalın

günaydınnn
dünki menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık roka maydonoz bir parça peynir
3 bardak tek şekerli çay

öğle annenmle sahilde oturduk
haş haşlı açma
şekersiz çay

ara
bir elma
bir avuç patlamış mısır

akşam
bir tabak türlü
kıvırcık salatası
bir dilim çavdar ekmeği

ince bir dilim meyveli kek
çilek
şekersiz çay

2 tek şekerli neskafe
2 litre su
1 saat orta tempolu yürüyüş

selam kizlar hafta boyu hiç zamanim olmadi, anlatayim bu hafta diyet yapmadim sayilir, biliyorsunuz geçen hafta çok kötüydüm diyet miyet orda kalsin abartarak yedim her$eyi,
bu hafta ise ne yalan söyliyim 3 davete gittim, 2 kerede misafir geldi, onlarla beraber yedim, ama ak$am az yedim,
iki haftadirda i$e daha fazla gittim ve 10 saat ayakta kaldigim oldu,
çikolatamida yedim, pastamida yedim, ama ak$am tok yatmadim
bakalim yarin sonuç ne olacak, bugün tartildim ve tarti eksi gösterdi ama geçen haftada öyleydi, pazar günü eksi çikarken pazartesi 1 kilo almi$tim misafir gelmi$ti
in$allah bugün misafirimiz olmaz,

sizleride çok özledim ama $u diyet fikrinden uzakla$mak için fazla ugramadim açikcasi ama bu hafta burdayim!!

evet günaydııın. sabah tartıya çıktım. adet döneminden olduğunu bilsem de tartıda gördüğüm rakam hiç hoşuma gitmedi. artık 60 görmek istemiyorum.
kilom: 60.4

bu arada ilk kilo bildirimini ben yapmışım umarım size şanslı gelirim benimki gibi olmaz.
ben işe gideceğim millet. akşama açtığımda güzel şeyler görürüm inşallah.öpüldünüz

dünki menüm
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
domates salatalık roka maydonoz biraz beyaz peynir
tek şekerli çay

öğle
ıspanak
bir dilim çavdar ekmek

akşam aile yemeğimi vardıyine
az mercimek çorbası
2 kaşarlı köfte
bir biber dolması
yoğurtlu havuç salata az
taze fasülye
bir dilim peynirli börek
muhallebili tatlı altında kek vardı
şekersiz çay

2 litre su
soda
tek şekerkli 3 neskafe
45 dakika orta tempolu yürüyüş

kızlar günaydın:
kilom 72
bu hafta hiçç dikkat etmedim,ayakta duracak halim yok bugün annemi hastaneye yatıracağızz,yarın ameliyat olacak çokk dua edin bu hafta giremeyeceğim.kendinize iyi bakın bolbol zayıflayın...

bu arada ilk kilo bildirimini ben yapmışım umarım size şanslı gelirim benimki gibi olmaz.
ben işe gideceğim millet. akşama açtığımda güzel şeyler görürüm inşallah.öpüldünüz

canım hayırlısı olsun inş. haftaya 5 li rakamları görmeye başlarsın

günaydınnnnn
kilo bildirimi yapıyım tam 70 kiloyum
önümüzdeki hafta düşüş olucak inşallah

canım daha fazla almadan durdurman da güzel haftaya da düşüşe geçtimi oooo süper olur tatlım

günaydın kızlar kilo bildirimim

-100 gr

geçen hafta 72.100
bu hafta 72.000

canım kilo almazsam iyi diyodun almamışsın gene buda güzel şimdiye kadar hiç + lara geçmedim demiştin yine öyle oldu maşallah sana

77.900 wc ye cikmamis sekilde:1:

tuvalete çıknca daha fazla rakamı görürsün inş.

kızlar günaydın:
kilom 72
bu hafta hiçç dikkat etmedim,ayakta duracak halim yok bugün annemi hastaneye yatıracağızz,yarın ameliyat olacak çokk dua edin bu hafta giremeyeceğim.kendinize iyi bakın bolbol zayıflayın...

kontesçim Allah kolaylık versin inş. kolayca atlatır ve çabucak iyileşir tatlım
sende kendine dikkat et :16:

Back
X