- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #8.881
maşallahhhh cnmmm ya inş devamı gelir sporun faydsını daha çok görcen sıkılışarak zayıflıcan inşallahevet canım bu aralar güzel kilo veriyorum çok şüküranladım ki tatlıyı kesemiyorum ben, sıfırlarsam üç gün sonra ne varsa silip süpürüyoırum. ben de artık az yiyip bırakıyorum ama onu dengeliyorum. mesela öğlen çikolata mı yedim akşam sadece çorba yoğurt veya salata. ya da süt içiyorum. sporu da çok yapınca k,ilolar gidiyooor
![]()
oo süpermiş karabiberimm inşallah faydasnı görürsünnn bu resmen savaş ilanıdır bencee alt et onlarııArkadaşlar ya az önce annemlerinn sokağındakii arkadaşlarımm aradııı benii
Daha önce yarışma tarzında diyete başladıkk ama sonuçlanmadı
Dedilerkii sıkıı diyete girelinn yine şu gün tartılalaımmm
Ve kimm az vermişsee ona ceza olarakk onunn evine oturmaya gidelimm
Ogünde ödül günümüz olsunnn
Ay benim kazanmamm lazımm yaaa
çok ilginçfiyatlarda çok uygunn eşimin izin vereceğini bilsemm setini alırımm benm eşimm böylee taşlara nazarboncuklarına çok karşııı ve bu konudaa çok tutucudurrr oğluma bir kere bile nazar boncuğu taktırmamıştırr meselaaAGAT: Uzun ömür ve mutluluk simgesidir.Günlük stresi alır.
FİRUZE (Turkuaz): Nazara karsı iyidir.Olumsuzu olumluya çevirir,bilinci genisletir,kaygıyı teskin eder ve tansiyonu düzenler.
ZUMRUT: Kadında ve erkekte üretkenligi arttırır.Göz agrılarını,iltihap ve kırıklıgı giderir.
AYTASI: Duyu ve sezgi hassalarını güçlendirir.Kramplara iyi gelir.Yıldızı düsük olanların kullanması gereken tastır.
KAPLAN GOZU: Sahiplenme duygusunu güçlendirir.İnsanın kendini isine vermesini saglar.Konsantrasyonu güçlendirir.
AKİK(Kırmızı Kalsedon,Karneol): Ugur ve bereket tasıdır.Donuk akik kan dolasımını kolaylastırır.Erkeklerde erkeklik bezini ,kadınlarda yumurtalıgı korur.
KALSEDON(Mavi Akik): Düsünce yetenegini güçlendirir.İyi konusmayı saglar.Renginden dolayı nazar içinde iyidir.
ZEBERCET(Peridot): Aygıtların kaydedemedigi kalp çarpıntılarına ve sebebi bilinmeyen korkulara iyi gelir.
KEHRİBAR(Amber): Reçinenin taslasmıs hali olup ,özellikle guatr,astım,bronsit,alerjiye karsı iyidir.
OPAL: Sevgi ve sevkat simgesi olup,Kosulsuz sevgi verme özelligine sahip olanların tasıdır.Eklem iltihabına iyi gelir.
TOPAZ(Sitrin): Kan dolasımı bozukluguna iyi gelir.Telepati yetenegini arttırır.Stresi giderir.
LAL: Ateslilik ve canlılık ifadesidir.
JADE(Yesim): İyi iliskiler,vefalı dostluk simgesidir.Böbrek rahatsızlıgından kaynaklanan atesi düsürür.
LAPİS-LAZULİ(Lacivert Tas):Ruh ve beden arasındaki dengeyi saglar.Ayrıca zihinsel berraklıga ve derin düsünmeye yardımcı olur.Hazmı kolaylastırır.
AMETİST: Strese ,migrene istahsızlıga ,göz agrılarına ,akciger hastalıklarına iyi gelir.Bagısıklık sistemini güçlendirir.Kuartz(Kuars kristallerinin arındırılmasında kullanılır.
MERCAN: Bir deniz ürünüdür.Solunum açıcı etkisi vardır.
KRİSTAL KUARS:Yeryüzünün çocukları diye bilinir.Enerji simgesidir.Vücuttaki fazla elektrigi alır;eksikligi tamamlar.
Tansiyonu düzenler.Meditasyonda kullanılır.Yeryüzünün çocukları diye anılmasının sebebi ise:ÿocuk dünyanın neresine giderseniz gidin yine çocuktur.
Ona bir iyilik,güzellik gösterirseniz size gülümser.Bir kristalden ne isterseniz,o size isteginizi büyüterek gönderir.(Bir programlama yapıldıgı takdirde)
Cep telefonu kullananlar yanlarında mutlaka bir kuars kristali tasımalılardır.ÿünkü kristal radyasyonu toplar.Cep telefonu beyne direkt radyasyon gönderebilmekte ve erkeklerde kısırlasmaya neden olabilmektedir.TV,Bilgisayar,telsiz telefon,radyo,telsiz gibi aletleri kullananların bir kristal kuars tasıması gerekir.Kristal kuarslar almıs oldukları radyosyonu15 günde bir yıkanmak süretiyle atarlar.
B
KRİZOPRAZ: Seksüel ve depresif durumlarda rahatlatıcı özelligi vardır.Kisisel yetenekleri ortaya çıkarır.
PYRİT: İrade gücünü arttırır.Diger insanlarla armoni içinde yasamayı saglar.
JASPER: Sevgi ve inanç simgesidir.Karaciger,dalak ve mesaneyi kuvvetlendirir.Toprak elementini simgeler.
MALAHİT: Her kademede dengeleyici rol oynar.Sol elde oynanırsa vücuttaki statik elektrigin fazlasını alır.
ROSE KUVARS: Nefret,suçluluk,kıskançlık ve korku duygularının ortadan kalkmasını saglar.Sempati kazandırır.Rahatlatır ve ferahlatır.
OBSİDİEN(Volkan Camı): Ateslilik ve canlılık verir.Bilinçaltındaki blokajları temizler.
HEMATİTE(Demir): Kan dolasımı üzerindeki pozitif etkilerinden dolayı mafsal romatizmalarına iyi gelir.Dalagın dogru çalısmasını saglar.
AQUAMARİN: Beden ve zihin iliskisini güçlendirir.Duyarlılık sezgisini arttırır.Ailesaadetini güçlendiren tas diye geçer.Manası su damlasıdır.Denizcilerin ugur ve nazar tasıdır.
gibi bir çok özelliği vardır ben faydasını gördüm annem troid hastası o faydasını gördü daha bir çok kişi faydasını gördü iistenilen taşları karıştırarak kolyelerini bilekliklerini ve küpelerini yapıyorum
fiyatları kolye 12
bileklik 6
küpe 4
takım 20 tl
isteyene kapıda ödemeli kargoyla gönderiyorum
bu arada bilen bilir kızımın gece korku sorunu vardı onuda taşlarla çözdüm 20 gündür rahatız çok şükür
ayy 3-4 gündemiii valal ben hergün aynı saatte giderim maşallahh bakbununla ilgili program izledimm brsaklarını vek arın bölgeni satte yönünemasaj yapınca ve tuvalete gidip bekleyincee olurmuşşş. hergün aynı saatte gidindiyorr ben aç karnına kyısı ve kirazsağlı çay çok tüketirimm bunlarda işe yararrrvallahi duygucugum 3.4 günde bir wc ye cikinca benim kilo durumum baya degisiyonerdeyse 1 kiloya yakin oynama oluyo bu wc olayi benim icin bu kadar önemli yani
![]()
siz faceda grup kurdunuzda benimmi haberim yok![]()
ayy potimm aylardırr resmen ilan ediyorummm yaaa facde goospgirl diye grupumuz varrrr gel sendee