Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet canım bu aralar güzel kilo veriyorum çok şükür :21::21: anladım ki tatlıyı kesemiyorum ben, sıfırlarsam üç gün sonra ne varsa silip süpürüyoırum. ben de artık az yiyip bırakıyorum ama onu dengeliyorum. mesela öğlen çikolata mı yedim akşam sadece çorba yoğurt veya salata. ya da süt içiyorum. sporu da çok yapınca k,ilolar gidiyooor :16:
maşallahhhh cnmmm ya inş devamı gelir sporun faydsını daha çok görcen sıkılışarak zayıflıcan inşallah
Arkadaşlar ya az önce annemlerinn sokağındakii arkadaşlarımm aradııı benii

Daha önce yarışma tarzında diyete başladıkk ama sonuçlanmadı

Dedilerkii sıkıı diyete girelinn yine şu gün tartılalaımmm
Ve kimm az vermişsee ona ceza olarakk onunn evine oturmaya gidelimm

Ogünde ödül günümüz olsunnn
Ay benim kazanmamm lazımm yaaa
oo süpermiş karabiberimm inşallah faydasnı görürsünnn bu resmen savaş ilanıdır bencee alt et onlarıı
AGAT: Uzun ömür ve mutluluk simgesidir.Günlük stresi alır.

FİRUZE (Turkuaz): Nazara karsı iyidir.Olumsuzu olumluya çevirir,bilinci genisletir,kaygıyı teskin eder ve tansiyonu düzenler.

ZUMRUT: Kadında ve erkekte üretkenligi arttırır.Göz agrılarını,iltihap ve kırıklıgı giderir.

AYTASI: Duyu ve sezgi hassalarını güçlendirir.Kramplara iyi gelir.Yıldızı düsük olanların kullanması gereken tastır.

KAPLAN GOZU: Sahiplenme duygusunu güçlendirir.İnsanın kendini isine vermesini saglar.Konsantrasyonu güçlendirir.

AKİK(Kırmızı Kalsedon,Karneol): Ugur ve bereket tasıdır.Donuk akik kan dolasımını kolaylastırır.Erkeklerde erkeklik bezini ,kadınlarda yumurtalıgı korur.

KALSEDON(Mavi Akik): Düsünce yetenegini güçlendirir.İyi konusmayı saglar.Renginden dolayı nazar içinde iyidir.

ZEBERCET(Peridot): Aygıtların kaydedemedigi kalp çarpıntılarına ve sebebi bilinmeyen korkulara iyi gelir.

KEHRİBAR(Amber): Reçinenin taslasmıs hali olup ,özellikle guatr,astım,bronsit,alerjiye karsı iyidir.

OPAL: Sevgi ve sevkat simgesi olup,Kosulsuz sevgi verme özelligine sahip olanların tasıdır.Eklem iltihabına iyi gelir.

TOPAZ(Sitrin): Kan dolasımı bozukluguna iyi gelir.Telepati yetenegini arttırır.Stresi giderir.

LAL: Ateslilik ve canlılık ifadesidir.

JADE(Yesim): İyi iliskiler,vefalı dostluk simgesidir.Böbrek rahatsızlıgından kaynaklanan atesi düsürür.

LAPİS-LAZULİ(Lacivert Tas):Ruh ve beden arasındaki dengeyi saglar.Ayrıca zihinsel berraklıga ve derin düsünmeye yardımcı olur.Hazmı kolaylastırır.

AMETİST: Strese ,migrene istahsızlıga ,göz agrılarına ,akciger hastalıklarına iyi gelir.Bagısıklık sistemini güçlendirir.Kuartz(Kuars kristallerinin arındırılmasında kullanılır.

MERCAN: Bir deniz ürünüdür.Solunum açıcı etkisi vardır.

KRİSTAL KUARS:Yeryüzünün çocukları diye bilinir.Enerji simgesidir.Vücuttaki fazla elektrigi alır;eksikligi tamamlar.

Tansiyonu düzenler.Meditasyonda kullanılır.Yeryüzünün çocukları diye anılmasının sebebi ise:ÿocuk dünyanın neresine giderseniz gidin yine çocuktur.

Ona bir iyilik,güzellik gösterirseniz size gülümser.Bir kristalden ne isterseniz,o size isteginizi büyüterek gönderir.(Bir programlama yapıldıgı takdirde)

Cep telefonu kullananlar yanlarında mutlaka bir kuars kristali tasımalılardır.ÿünkü kristal radyasyonu toplar.Cep telefonu beyne direkt radyasyon gönderebilmekte ve erkeklerde kısırlasmaya neden olabilmektedir.TV,Bilgisayar,telsiz telefon,radyo,telsiz gibi aletleri kullananların bir kristal kuars tasıması gerekir.Kristal kuarslar almıs oldukları radyosyonu15 günde bir yıkanmak süretiyle atarlar.
B

KRİZOPRAZ: Seksüel ve depresif durumlarda rahatlatıcı özelligi vardır.Kisisel yetenekleri ortaya çıkarır.

PYRİT: İrade gücünü arttırır.Diger insanlarla armoni içinde yasamayı saglar.

JASPER: Sevgi ve inanç simgesidir.Karaciger,dalak ve mesaneyi kuvvetlendirir.Toprak elementini simgeler.

MALAHİT: Her kademede dengeleyici rol oynar.Sol elde oynanırsa vücuttaki statik elektrigin fazlasını alır.

ROSE KUVARS: Nefret,suçluluk,kıskançlık ve korku duygularının ortadan kalkmasını saglar.Sempati kazandırır.Rahatlatır ve ferahlatır.

OBSİDİEN(Volkan Camı): Ateslilik ve canlılık verir.Bilinçaltındaki blokajları temizler.

HEMATİTE(Demir): Kan dolasımı üzerindeki pozitif etkilerinden dolayı mafsal romatizmalarına iyi gelir.Dalagın dogru çalısmasını saglar.

AQUAMARİN: Beden ve zihin iliskisini güçlendirir.Duyarlılık sezgisini arttırır.Ailesaadetini güçlendiren tas diye geçer.Manası su damlasıdır.Denizcilerin ugur ve nazar tasıdır.

gibi bir çok özelliği vardır ben faydasını gördüm annem troid hastası o faydasını gördü daha bir çok kişi faydasını gördü iistenilen taşları karıştırarak kolyelerini bilekliklerini ve küpelerini yapıyorum

fiyatları kolye 12
bileklik 6
küpe 4

takım 20 tl

isteyene kapıda ödemeli kargoyla gönderiyorum
bu arada bilen bilir kızımın gece korku sorunu vardı onuda taşlarla çözdüm 20 gündür rahatız çok şükür
çok ilginçfiyatlarda çok uygunn eşimin izin vereceğini bilsemm setini alırımm benm eşimm böylee taşlara nazarboncuklarına çok karşııı ve bu konudaa çok tutucudurrr oğluma bir kere bile nazar boncuğu taktırmamıştırr meselaa
vallahi duygucugum 3.4 günde bir wc ye cikinca benim kilo durumum baya degisiyo:37:nerdeyse 1 kiloya yakin oynama oluyo bu wc olayi benim icin bu kadar önemli yani:1:
ayy 3-4 gündemiii valal ben hergün aynı saatte giderim maşallahh bakbununla ilgili program izledimm brsaklarını vek arın bölgeni satte yönünemasaj yapınca ve tuvalete gidip bekleyincee olurmuşşş. hergün aynı saatte gidindiyorr ben aç karnına kyısı ve kirazsağlı çay çok tüketirimm bunlarda işe yararrr
siz faceda grup kurdunuzda benimmi haberim yok:19::20::63:

ayy potimm aylardırr resmen ilan ediyorummm yaaa facde goospgirl diye grupumuz varrrr gel sendee

Duygu evet canımmm bende çok istiyorumm belkii bana bu biraz daha gaz verebilir

çünküü benn 2 sine gitmedim oturmaya böylelikle onlar ağırlasın değilmii
aslında ağırlamayıı çok severimm ama kaybedip ağırlamak olmasınn ben kazanayımm

maşallahhhh cnmmm ya inş devamı gelir sporun faydsını daha çok görcen sıkılışarak zayıflıcan inşallah

oo süpermiş karabiberimm inşallah faydasnı görürsünnn bu resmen savaş ilanıdır bencee alt et onlarıı

çok ilginçfiyatlarda çok uygunn eşimin izin vereceğini bilsemm setini alırımm benm eşimm böylee taşlara nazarboncuklarına çok karşııı ve bu konudaa çok tutucudurrr oğluma bir kere bile nazar boncuğu taktırmamıştırr meselaa

ayy 3-4 gündemiii valal ben hergün aynı saatte giderim maşallahh bakbununla ilgili program izledimm brsaklarını vek arın bölgeni satte yönünemasaj yapınca ve tuvalete gidip bekleyincee olurmuşşş. hergün aynı saatte gidindiyorr ben aç karnına kyısı ve kirazsağlı çay çok tüketirimm bunlarda işe yararrr

ayy potimm aylardırr resmen ilan ediyorummm yaaa facde goospgirl diye grupumuz varrrr gel sendee

e ben bunu nasil gözden kacirdim:26:bekleyin geliyorum hemencik:10:

canim bu korku olayini hangi tas cözdü benim oglumda korkuyo geceleri,bende hamileligim boyunca akik taktim,ametistte kullaniyorum arada ben inaniyorum taslarin enerjisine

lapiz malahit akik karışık yapıyorum çocular için

canım nazar boncuğu batıldır ama bu taşlar rabbimin yarattığı doğal taşlardır kesinlikle yapma değildir ben bunları orjinal madeninden aldım eğer batıl olsa ne ben ne annem nede annemin hocaları kullanmazdı çok şükür ben faydasını görüyorum eğer görmesem inan kimseyede tavsiye etmem beni bilirsin :)

lapiz malahit akik karışık yapıyorum çocular için

canım nazar boncuğu batıldır ama bu taşlar rabbimin yarattığı doğal taşlardır kesinlikle yapma değildir ben bunları orjinal madeninden aldım eğer batıl olsa ne ben ne annem nede annemin hocaları kullanmazdı çok şükür ben faydasını görüyorum eğer görmesem inan kimseyede tavsiye etmem beni bilirsin :)

aaaa duymadığım için bilmiyorum kusura bakma cnm kırmmışımdır inşallah senii seni çok iyi biliyorumm düşünmedenn yazdımm k.bakma tekrarr

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-2.html

Kızlar bu sayfayı tıklayınn ve aşşağılarda 2008 yazdığım yazı var ne olur okuyunn yaaa
bakınn zayıflayıpp diyet yarışmasındanda karnemi almışımm
yani zayıflayıp yarışmadan çıkarken yazı yazıyorduk ozmaanlarrr

ay canım ya okudumm inşallah o günlere geri dönersin 58 lere düşersin tekrar :16:

inşallahh canım çok sağ ol :16:

duygu hoşgeldin canım şükür kavuşturana :16::16::16::16::16::16:
geçmişi bi okuyayım neler yazdın bakem
canımsınnnnnnnnn hoşgördümmmmmmm napıyonn nasıl gidiyorrr bakemm

ay canım ya okudumm inşallah o günlere geri dönersin 58 lere düşersin tekrar :16:

inşallahh canım çok sağ ol :16:

valla gerçekten itese yapar karabiberimmm 3 çocuk yapıp büyütmüş iştee biraz iredeli olsaaa yaparrr inanıyorummm

valla gerçekten itese yapar karabiberimmm 3 çocuk yapıp büyütmüş iştee biraz iredeli olsaaa yaparrr inanıyorummm

Duygucummm bugün 5 buçuk gibii yürüyüşe çıktım 40 dakka yürüdüm sonra spor aletlerine bindimm hepsine 300 kadar bindimm yanii
yaparken 300 e kadar saydımm
2 litre suda içtim bugünlük
akşam üşenmeden tavuk haşladım kendime

selam kizlar, yazilanlari hep okudum ama alinti yapamadim, çok kötüyüm kizlar ba$ dönmesi, mide bulantisi ve heryerimin agirmasi beni peri$an etti! eve doktor çagirdik, okula gittim arkada$larim eve geri git bu ne hal dediler hemen geri eve geldim :50: saçma sapan $eyler yedim hiç i$tahim yok

sabah : 1 lokma muz

ikindi : yarim simidin yarisi, bir lokma ekmek

ak$am 2 çatal makarna, minicik ha$lanmi$ bir patates, yarim kase kelogs

günaydınnn topiği ben açayım bu sabah
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık roka maydonoz
yumurta

ara elma

öğle misafirimiz vardı sahilde oturduk hep beraber
bir tane karışık pide
şekersiz çay
bir avuç çekirdek

akşam
bir kase şehriye çorbası
bir dilim çavdar ekmeği
kıvırcık salata

sabah ve akşam 45 er dakika yürüyüş
2 litre su

çoook iyiyim canım üstümdeki gerginliği attım diyete tam gaz devam
mayısın 4 nde geziye gidicez inşallah o zamana kadar 2 kilo verip elbiseme sığmayı düşünüyorum :1:::1::1::1:

sen nasılsın canım
yeni evinde huzurla sağlıkla oturun inşallahh

arkadaşlar ben bir haftadaı yürüyüşe çıkıyorum acaba bacaklarımı inceltirmi :44::44::44::44:
zaten belim ince diyetlede popo ve basenler gitmiyo malesef evde biraz hareketle basenlerim eridi azcık inşallah yürüyüş fayda eder :27::27:

Ben ne olsunn canımm aynı yım yaaa
dün gittim tartı gününe birgün kala adana kebap yedimm buda tabikii kilo vermemmi engelledii aynı
85 de kaldımm çünküü halenn aynı yımm 3 yap 4ncü gün bozzz
her pazartesi salı çok sıkı sarılıyorumm gerisii yokkk
aslında 4 hafta kadar hiç tartılmak istemiyorumm bu arada tamm sıkıı diyet yapayımm diyorumm
tardıltıkçaa motivasyonumm düşüyor sankii

canım eskiden yapmışsın tekrar istediğin kiloya düşebilirsin
sayfanı okudum ben bile gaza geldim valla :1::1:

selam kizlar, yazilanlari hep okudum ama alinti yapamadim, çok kötüyüm kizlar ba$ dönmesi, mide bulantisi ve heryerimin agirmasi beni peri$an etti! eve doktor çagirdik, okula gittim arkada$larim eve geri git bu ne hal dediler hemen geri eve geldim :50: saçma sapan $eyler yedim hiç i$tahim yok

sabah : 1 lokma muz

ikindi : yarim simidin yarisi, bir lokma ekmek

ak$am 2 çatal makarna, minicik ha$lanmi$ bir patates, yarim kase kelogs

geçmiş olsun canım dikkat et kendine :34::34:

Back
X