Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Duygucummm bugün 5 buçuk gibii yürüyüşe çıktım 40 dakka yürüdüm sonra spor aletlerine bindimm hepsine 300 kadar bindimm yanii
yaparken 300 e kadar saydımm
2 litre suda içtim bugünlük
akşam üşenmeden tavuk haşladım kendime
tebrik ederim canım seni. böyle azimle devam et! :nazar:

valla gerçekten itese yapar karabiberimmm 3 çocuk yapıp büyütmüş iştee biraz iredeli olsaaa yaparrr inanıyorummm

kesinlikle katılıyorum canıım. hepimizin istediğimiz zaman yapamayacağımız şey yok.

selam kizlar, yazilanlari hep okudum ama alinti yapamadim, çok kötüyüm kizlar ba$ dönmesi, mide bulantisi ve heryerimin agirmasi beni peri$an etti! eve doktor çagirdik, okula gittim arkada$larim eve geri git bu ne hal dediler hemen geri eve geldim :50: saçma sapan $eyler yedim hiç i$tahim yok

sabah : 1 lokma muz

ikindi : yarim simidin yarisi, bir lokma ekmek

ak$am 2 çatal makarna, minicik ha$lanmi$ bir patates, yarim kase kelogs

oyy kıyamam tatlım ya çok geçmiş olsuun. şimdi daha iyisindir umarım?

kızlar sabah girmeye çalıştım ama hep dondu sinir oldummm neyse bende nufus müdürlüğüne gittimm kaydımızı yeni yermize aldırmak için kuzeye wc etiğimi için alıştırma külotu aldım arkadaşıma gittikk yeni geldim 2 kere dondu inşallah donmadan yazabilirimm neyseee dün bir günlükk ayran detosu yaptımm 69,5 dum 68,5 oldumm hemde keyifliydi yarın devam etcemmmm inşallahhhh durumlar böylee

kuzey'cik kaç yaşında merak ettim

ay Allah'ım aman yedikçe yiyorum ya. neyse sizin yediklerinizi duyunca utandım yarın buraya azıcık şeyler yazmak için az yiyeceğim söz. ama bugün yediklerim

sabah 1 bardak süt

öğle
1 kepçe çorba( 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ yerine geçiyor)
2 ızgara tavuk
salata
ayran

ara
1 bardak süt

akşam
2 dilim ekmek
1 kepçe çorba
kaşarlı mantar

ya kızlar ben öğle kendimi tutuyorum ama kendi yaptığım yemeklere dayanamıyorum bir de bi şey farkettim. eğer önceki günden yemek yaparsam daha az yiyorum ama işten gelince aç karnıma yaparsam iştahım tavan yapıyor. bu haftadan itibaren düzenli yemek yapmaya başlayacağım inşallah.

ay Allah'ım aman yedikçe yiyorum ya. neyse sizin yediklerinizi duyunca utandım yarın buraya azıcık şeyler yazmak için az yiyeceğim söz. ama bugün yediklerim

sabah 1 bardak süt

öğle
2 ızgara tavuk
salata
ayran

ara
1 bardak süt

akşam
2 dilim ekmek
1 kepçe çorba
kaşarlı mantar

ya kızlar ben öğle kendimi tutuyorum ama kendi yaptığım yemeklere dayanamıyorum bir de bi şey farkettim. eğer önceki günden yemek yaparsam daha az yiyorum ama işten gelince aç karnıma yaparsam iştahım tavan yapıyor. bu haftadan itibaren düzenli yemek yapmaya başlayacağım inşallah.

canim bence yediklerinde kötü bir$ey yokki :)

tebrik ederim canım seni. böyle azimle devam et! :nazar:

kesinlikle katılıyorum canıım. hepimizin istediğimiz zaman yapamayacağımız şey yok.

oyy kıyamam tatlım ya çok geçmiş olsuun. şimdi daha iyisindir umarım?

bugün çok daha iyimm, sen nasilsin? nasil gidiyor?

selam.... ben yine burdayım kendi kendime bişeler yazıp duruyorummm...

aa neden öyle dedinki canim? yazdiklarini okuyoruz :))

çok te$ekkür ederim canim :)

tebrik ederim canim ma$allah in$allah böyle devam edersin, ne olur bu sefer yarida birakma, bu arada isveçmi yapiyorsun? menün dikkatimi çekti?

bilmiyorum canim ne oldugunu ama sanirim okuldan bula$ti :( $imdi çok iyim :)

vayyy süper günde bir kilo :)
sanirim okuldan bula$ti hastalik yoksa helva herzamanki helva :)
evet yaaa keşke hergün 1 kg verme gibi durumumuz olsaa oh ne güzel olurrrr
çok güzel yapmi$sin canim
bence hiç merak etme o kadar kilo verdin, illaki yaki$acak üstelikte o kadar spor yaptin iyice sikila$mi$sindir :)

bu arada bende dün neredeyse bir$ey yemedigim için bugün 200gr eksik çiktim :) ve üstelikte kendimi çok hafif hissediyorum, hatta bugün siniftaki arkada$larim bir$eyler ye zayiflami$sin hemen bir günde dediler o kadar sevindimki, eve geldim acikmi$tim ama neredeyse bir$ey yemedim :52::52:
bravo valla kendini tutabilmişlsinnn ,dün biraz vitrinde gece kıyafwetlerine baktım gözüm korktuu yaa kendmi hala daha şişman görüyorum bennn yakıştıramadım o giysileri sütümde birdenn neyseee 24 gün kaldı hız jest birşeyler yapmam lazım 65 olmam lazımmm en kötü
bu arada

zsa yi çok özledim nerede acaba in$allah kötü bir$ey yokturda tatile gitmi$tir:26:

kontesimin annesi nasil oldu acaba?
bilmiyorum ama bende merak ediyorummm
selam kizlar:16:
bugünkü menüm sabah iki dilim ekmek birini kasarli birini recelli yedim
ara ve öglen yemegi yok
aksam yemegindede sadece karisik patates salatasi yaptim yedim,spor yapamadim
insallah baska bisey yemem
hım ara öğün yapmaman tehlikeli ama sorun yaşamıyorsan yani ani açlık atakalrı sorun yok demektirr
duygucummm sana çokkkk kırıldımm çok üzdün beni bi daha buralara gelmeyi düşünmüyorum şaka kız şaka niye kırılayım sana ben bi iş yapıyorum herkes beğenmek inanmak zorunda değil ki demi:):) yani inan ihtiyacım olsa daha çok sarılırım işlerime ama ben sıkıntıdan yapıyorum kızım doğana kadar çalışıyordum ben onun için evde boş duramıyorum bişeyler yapmam lazım bende böyle işlerle uğraşıyorum :):)
ahhhhhhhh yüreğimmı hoplattın msj ilk satırlarını okurkennn ayy feslim hayatta en korktuğum şey istemerek kalp kırmaktırrr o yüzden bu konuda çok hassasımm amabir gün rice etsemm yüzük takmayıseverim yaptığın herhangibi birşey olursa resmini paylaşırsan sevinirimmm
kuzey'cik kaç yaşında merak ettim
kuzim 22 aylık ablasııı haziranda 2 yaşına gircek inşallahh

sabah 1 bardak süt

öğle
2 ızgara tavuk
salata
ayran

ara
1 bardak süt

akşam
2 dilim ekmek
1 kepçe çorba
kaşarlı mantar

aslında menün fena değil ama teşhisin doğru hemen yapılan yemek daha fazla yeniyorrr malesefff
selam.... ben yine burdayım kendi kendime bişeler yazıp duruyorummm...
a.s yaz canımmm sorun yokk

Kız lar dün dedim 69,5 kg diye dün kahvaltımı yaptım ama az içimden gelmedi sonra ayran detosdu yaptım 2 lt ayran içine 4 y.k bulgur ve y.mermek koydum birazm aydanız dereoto 2 tane alatalık rendeledim sık sık içtim tadıda damaktadıma uygundu ,neysee 2 demet maydanozu iyice yıkadım çiçekleri vazoyo koyar gibi kavodoza sapıyla koydum gelip gidip yiyorum koparıppp , kayısıyıda gözümün önüne koydum ondanda yedimm bol su yeşilçay ,şekersiz sütsüz kahve derken bugün 1 kg eksik çıktım yarın da yapcam bu aradaa mayısın 12 de düğün bir ara paylaştığım elbise bana yakışmıcak bu kg lar ne giycem bilmiyorummm

bu ayran detoksunu önce diyet yapıpp sonra haftanın 1 günümü yapılıyorr yanii yapılamsındakii amaç ney canımmm

benn eskiden tamm 1 hafta az ve sık beslenir sonrada çarşamba ve perşembe günü pirinç lapası yapardımm cuma taartı günüü çok farkederdii ,
şimdi 13 günlükk diyetimin arkasından ayran detoksuu deneyeyimm bende bayılırımm ayranlı bulgurluu yiyeceklere

Kız lar dün dedim 69,5 kg diye dün kahvaltımı yaptım ama az içimden gelmedi sonra ayran detosdu yaptım 2 lt ayran içine 4 y.k bulgur ve y.mermek koydum birazm aydanız dereoto 2 tane alatalık rendeledim sık sık içtim tadıda damaktadıma uygundu ,neysee 2 demet maydanozu iyice yıkadım çiçekleri vazoyo koyar gibi kavodoza sapıyla koydum gelip gidip yiyorum koparıppp , kayısıyıda gözümün önüne koydum ondanda yedimm bol su yeşilçay ,şekersiz sütsüz kahve derken bugün 1 kg eksik çıktım yarın da yapcam bu aradaa mayısın 12 de düğün bir ara paylaştığım elbise bana yakışmıcak bu kg lar ne giycem bilmiyorummm

dur benn burayıı kaçırmışımm düğüne okadar azmı kaldıı duyguuuu

bu ayran detoksunu önce diyet yapıpp sonra haftanın 1 günümü yapılıyorr yanii yapılamsındakii amaç ney canımmm

benn eskiden tamm 1 hafta az ve sık beslenir sonrada çarşamba ve perşembe günü pirinç lapası yapardımm cuma taartı günüü çok farkederdii ,
şimdi 13 günlükk diyetimin arkasından ayran detoksuu deneyeyimm bende bayılırımm ayranlı bulgurluu yiyeceklere

cnm ben malum taşınırken hazır şeyler yedim ya içimi dışım temizlensin diye ee birdee kg vereyim diye yaptımmm işe yaradı bugünde yapcam birde regliyim pirinç lapasıda yapayım valla 24 günde ne yaparsam yapcammm 65 en kötü olmam lazımmm

dur benn burayıı kaçırmışımm düğüne okadar azmı kaldıı duyguuuu

evet ya az kaldıı sözde 60 olcaktımmm işteee mart ayı fena vurdu beniii

ya dünden beir alıntı yAPIYORUM YADA YAZIYORUM TAK DONUYOR SİSTEMDE SORUN VAR SANDIM AMA DEĞİL BİLG SORUN VAR GALİBAA
NEYSE GÜNAYDINNNNNNNNNN ARKADAŞLARRR İZMİR ŞAKIR ŞAKIR YAĞIYOR BU HAFTA FULL BÖYLEYMİŞŞŞ DÜN DIŞARDAYDIM MALUM TOPLAM 3 KG YÜRÜDÜMM DÜN onun dışında menümmm
sabah aç karnına kahve çeyrek demet maydanoz 2 lokma salam
ara böğürtlen çayı(arkadaşın ofisinde)
öğle pide ayran salata( arkadaşın ofisinde)
akşam galete
ara küçük kase çerez(çekirdek yok)
dondurma
yatmadan kiraz saplı çayım
2 lt fazla su
3 km fazla yürüyüş

evet yaaa keşke hergün 1 kg verme gibi durumumuz olsaa oh ne güzel olurrrr

bravo valla kendini tutabilmişlsinnn ,dün biraz vitrinde gece kıyafwetlerine baktım gözüm korktuu yaa kendmi hala daha şişman görüyorum bennn yakıştıramadım o giysileri sütümde birdenn neyseee 24 gün kaldı hız jest birşeyler yapmam lazım 65 olmam lazımmm en kötü

bilmiyorum ama bende merak ediyorummm

hım ara öğün yapmaman tehlikeli ama sorun yaşamıyorsan yani ani açlık atakalrı sorun yok demektirr

ahhhhhhhh yüreğimmı hoplattın msj ilk satırlarını okurkennn ayy feslim hayatta en korktuğum şey istemerek kalp kırmaktırrr o yüzden bu konuda çok hassasımm amabir gün rice etsemm yüzük takmayıseverim yaptığın herhangibi birşey olursa resmini paylaşırsan sevinirimmm

kuzim 22 aylık ablasııı haziranda 2 yaşına gircek inşallahh

aslında menün fena değil ama teşhisin doğru hemen yapılan yemek daha fazla yeniyorrr malesefff

a.s yaz canımmm sorun yokk

canım facede var kolye ve bilekliğin fotosu :)

çok te$ekkür ederim canim :)

tebrik ederim canim ma$allah in$allah böyle devam edersin, ne olur bu sefer yarida birakma, bu arada isveçmi yapiyorsun? menün dikkatimi çekti?

bilmiyorum canim ne oldugunu ama sanirim okuldan bula$ti :( $imdi çok iyim :)

vayyy süper günde bir kilo :)
sanirim okuldan bula$ti hastalik yoksa helva herzamanki helva :)

evet canımm isveç yapıyorumm
benimkii bozmaktann devamm etmiyordu bir türlüüü
az ağzıma birşey atsamm tamamm bugünn bozulduu deyipp saldırıyordumm bazenn
ama bu sefer bozmakk yokk canımmm
ben diyetime sıkı sıkıı elle sarılınca kendimii daha çokk mutluu hissediyorumm o günnn
bugün 3 ncüü gündeyimm aslında diyet bitene kadar tartılmayacağımmm

günaydınnnnn
dünki menüm
sabah
bir dilim çavdar ekmek
domates slatalık roka maydonoz ve bir parça peynir
bir tatlı kaşığı bal
tek şekerli çay
bir dilim kek

ara
elma

öğle
bir dilim ekmek
bi kaç parça döner patates kızartması

ara
bir paket çubuk
bir şekersiz neskafe

akşam
bir kase şehriye çorbası
bir dilim kek

2 litreden fazla su
sabah ve akşam 45 dakika yürüyüş artı bi kaç hareket

duygucummm sana çokkkk kırıldımm çok üzdün beni bi daha buralara gelmeyi düşünmüyorum şaka kız şaka niye kırılayım sana ben bi iş yapıyorum herkes beğenmek inanmak zorunda değil ki demi:):) yani inan ihtiyacım olsa daha çok sarılırım işlerime ama ben sıkıntıdan yapıyorum kızım doğana kadar çalışıyordum ben onun için evde boş duramıyorum bişeyler yapmam lazım bende böyle işlerle uğraşıyorum :):)

evde ne iş yapıyorsunn canımm

sabah 1 bardak süt

öğle
2 ızgara tavuk
salata
ayran

ara
1 bardak süt

akşam
2 dilim ekmek
1 kepçe çorba
kaşarlı mantar

hep öyle canımm bende normalde akşama kadar hiç bişii yemezz akşamm ne bulursamm artıkk

maşallahh sabah bu yaznaa ve diğerr yazılara toplu alıntı yaparken dondummm busefer başardım galiba çok seviniyorummm canım yaaaa ne güzel bu hızla gidersen açık ara fark atarsın komşularınaa

hayırdır canım ya dünkü helvadan mı böyle oldunn acabaaa geçmiş olsunnn

çekirdeği çok özledimmmm ercem yaaa ama biliyoum ki bi yersem devamı gelcekk en iyisin tadnı unutayımmm bu arada menüüü şahaneee

amin camım benimmmm ........ Oo sen 2 kg değil bu hızla morelle 5 kg verirsinnn elbisendede güzelce salınırsınnn bu arada maşallahımı hemen diyimmm totoyuda kaşııı

incelmezmi benim mesel eni yi bacaklarım sıkılşatı dışarda yürüyüş yap evdede bisiklet biner gibi yattıığn yerde hareket yapp cnmmm

ben bi ara resmen çekirdek bağımlısı olmuştum sigara içemedikçe kabak çekirdeği yedim :1::1::1:bağırsaklara çook iyi geliyo belirtmeden geçemicem :1::1:
hedefim şu kapadokyaya gidene kadar biraz sıkılaşıp orada resim çekilip sonrada facede öbür resimlerimle kıyaslamak facedeki resimlerde 77 kilo falandım
bacaklarım felaket ağrıyo yürüyüşler işe yarıyo galiba
inşallah incelirim
yürüyüşe başladığım gün mezurayla ölçülerimi aldım bakalım bir ay sonra tekrar ölçüçem :1::1::1:

ayran detoksunu bende yapmak istiyorum ama kahvaltıda nı ayran la yapıcaz aralarda meyva yiyebilirmiyiz
bide içine bulgur yerine buğday koysak hani aşure yapılandan nasıl olur acaba
ben yazları buğdayla bol naneli çorba yapıyorum onun gibi yapıp içsem nasıl olur acep

canım facede var kolye ve bilekliğin fotosu :)[/QUO

hı gördüm az önce yakından inceleyimm
günaydınnnnn
dünki menüm
sabah
bir dilim çavdar ekmek
domates slatalık roka maydonoz ve bir parça peynir
bir tatlı kaşığı bal
tek şekerli çay
bir dilim kek

ara
elma

öğle
bir dilim ekmek
bi kaç parça döner patates kızartması

ara
bir paket çubuk
bir şekersiz neskafe

akşam
bir kase şehriye çorbası
bir dilim kek

2 litreden fazla su
sabah ve akşam 45 dakika yürüyüş artı bi kaç hareket
oooooooooooooo erceeee kim tutar seni maşallahh diyim hemenn
ben bi ara resmen çekirdek bağımlısı olmuştum sigara içemedikçe kabak çekirdeği yedim :1::1::1:bağırsaklara çook iyi geliyo belirtmeden geçemicem :1::1:
hedefim şu kapadokyaya gidene kadar biraz sıkılaşıp orada resim çekilip sonrada facede öbür resimlerimle kıyaslamak facedeki resimlerde 77 kilo falandım
bacaklarım felaket ağrıyo yürüyüşler işe yarıyo galiba
inşallah incelirim
yürüyüşe başladığım gün mezurayla ölçülerimi aldım bakalım bir ay sonra tekrar ölçüçem :1::1::1:
çekirdek barsaklara iyi gelirmi bilmiyorum bildiğim şwy çok yağ içerdiği bir kasenin 500 ye yakın ettiği:)) birde bağımlıılk yapıyorr yaaa kapadokyadan bol bol resimm bekliyoruzz haaa kıyaslamayı birlikte yapalımm

ayran detoksunu bende yapmak istiyorum ama kahvaltıda nı ayran la yapıcaz aralarda meyva yiyebilirmiyiz
bide içine bulgur yerine buğday koysak hani aşure yapılandan nasıl olur acaba
ben yazları buğdayla bol naneli çorba yapıyorum onun gibi yapıp içsem nasıl olur acep

yok yok kahvaltını pehniryumurtaa yeşillik yap tabi o gün yağ bal filan sürme domatesli salatalıklı yumurtalı peynirli kahvaltını yap sonra ayran lı karışımm bitki çayı serbest kahve serbet bwen o gün meyva yemedimm sende yeme nasıl osla 1-2günlük diyett böyle cnmmm

yok yok kahvaltını pehniryumurtaa yeşillik yap tabi o gün yağ bal filan sürme domatesli salatalıklı yumurtalı peynirli kahvaltını yap sonra ayran lı karışımm bitki çayı serbest kahve serbet bwen o gün meyva yemedimm sende yeme nasıl osla 1-2günlük diyett böyle cnmmm

saol canım ilk fırsatta yapıyım bu diyeti bu sabah tartıldım veeeee 69 kilo çıktım yine :46::46::46::46:
çokk mutlu oldum bi aralar şiştim galiba tam 72 kilo çıkmıştım ve şook olmuştum
biz seninle bi kapışsak mı acaba başka türlü kilo veremicez biz :1::1::1::1:

Back
X