- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #9.161
amin canım ALLH beterinden korusun cümlemizi.geçicek ALLAHIN izniyle kontesim hiç üzülmeee herşey güzel olcakkk kardeşinesevindimmm darısı benim civcivin ve tüm askerlerin başınaa çoközledim neşeni inş en kıs süredee yüzünde yine güller açar arkadaşımmmkızlarrr merhaba ben geldim ama kimse yokk
çokkk yorucu günlerden sonra normale dönmeye çalışıyorum acı ve tatlı şeyleri bir arada yaşıyorum..
dün akşam kardeşim geldi..askerden teskere aldı
annem henüz hastanede ama daha iyi inşallah ileriki tedavi ve ameliyatlarıda başarıyla geçer
üzücü olan ise dedem hasta olduğunu söyleyip çok üzdü dün tepeden tırnağa çekap yapıldı hiç bişeyi yokmuş sanırım pisikolojik ama zor şeyler yaşatıyor.
eşimin dedesi kısmi bir felç geçirdi yatıyor
dayımı köpek ısırdı
falan falann.....yani anlayacağınız rabbim beterinden saklasın Hamdolsun bugünümüze
bende diektim ekmek fazla olmuşşş azalt cnm toplamın da 300-350 klori eder çünküdünkü menüm
sabah 1 kaşarlı tost yağsız
öğlen:1 tabak tavuk sote,2 dilim kepek ekmeği,salata,cacık
ara:2 küçük portakal
akşam:5 dilim kızrmış sucuk,3 dilim ekmek
ara:1 dilim ıslak kek,1 avuç fındık
bu ara canım aşırı tatlı ve ekmek yemek istiyor ekmek yemeyince doymuyorum sanki
2lt su,6 bardak çay,1 türk kahvesi 30dk yürüyüş.
o kadar şaşırdımki anlatamam cnmm yani sana çok imrenirdimm taktir ederdimmm şaşırttın benii eğer yemek yemek seni mutlu ediyor sonrada pişmanlık duymuyorsan hiçç sorun yokk cnmm ne diyimm anladıım kadarıyla ayrılıyorsun topikten sayfaana her zamanaçıkkk cnmm ALLAHA emanet oll bu arada kg gayet güzel o kadar yemeneee rahmennn maşallahhhSelam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyi sayılırım dün işe gelemedim kolum çok agrıyordu evdeydim...Benim tatil 4 gün oldu anlayacagınız...Ama bu bana yaramadı hep yedim..Hafta sonu dışarıda eşimle işlerimiz vardı hep gezmedeydik alışveriş mrkz falan böyle oluncada bunları yemek durumunda kaldım hamburger kola patates kızartması,döner ekmek çekirdek ay işte hepsinden kocaman kocaman yedim....Tabi 1 akşam annelerde kaldık ordada kızarmış ekmege tereyag ve acı salça sürüp yedim bolcana napim ya ertesi günde valdemlerdeydik hep beraber dışarı çıktık dışardada yemeden olmaz değilmi diyet yapamıyorum ben yazın benden bu kadar canlarım artık canımın çektiğini yiyeceğim...Ama bu sayfaya gelip sizlerin yazdıklarınızı okuyunca hırslanıyorum eve gidince unutuyorum....Hatta hep aklımdaydı ayran detoksu ama bir türlü yapamadım hiç evde durmadıkki hep dışarlardaydık...Tek iyi olarak yaptığım şey çok yürüdüm Koşturdum...Havalar güzel dışarı olayalrı çok oluyor bundan sonra dikkat edememherhalde kış gibi.Kilo bildirimim bu sabah 63,6
yaa bana uyarr yeyetki önceden ayarlayalımmkimse yuok saatlerdir![]()
kızlar size bir önerim olacak. duygu da uygun görürse, perşembe cuma topic olarak ayran detoksu yapmaya ne dersiniiiiz?
evet canim ben zaten isveç diyetini sürekli takip ediyorum hayran kaliyorum vallahi sizlere,ben iki kere yaptim ama 5. gün pes ettim, okuldan gelip kendime yemek yapamadim açikcasi, ama yaz gelmeden tekrar yapacagim
dogum günü kutlu olsun, in$allah güzel yuvanizda ömür boyu beraber
ya ne bileyim zsa ya ne oldu acaba, o öyle bizleri terketmez, bence hele silme, illaki büyük bir sebebi vardir
amin güzel leyyammmmmmmm benimm ...