• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kizlarr bu hafta ne oluyorr banaaaaaaa

hafta ba$inda parmagimi sicak suyla yaktim kabardi yeni yeni iyile$ti

cuma günü parmagimi ko$u bandina sIkI$tirdim koptu sandim 3 parmagim birden $i$ti agrisini hala hissediyorum

bugün okulda sinav kagidini zimbalayacaktim bi bakim dedim veeeee parmagimi zimbaladim!! kanadi resmen ve parmagimin içine girdi, çikardim $u an hem $i$ hemde mor

ne kadar komik degilmi hihihihihi aslinda hiç sakar degilim bir parmagim kirilmadan bu dönemi atlatsam bariiiii

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa $oktayim!!!!!!!

kiz görende sanirki sumo güre$cisini tarif ediyonnn, hop hop kendine gel birazzzzzzzzzzzzzz, abartmi$sin valla :47::47::47:
sadece fotojenik degilsindir o kadar, yani bazi insanlar fotolarda güzel çikmiyor, ama gerçekte süperler senin gibiii :38:

hmmmmmmmmm, ya ama neden kilo aldin diyorlarki neticede 10 kilo almadinya :47:

sen ba$aramazsan kimse ba$aramaz doktorummmm, topigin doktoruuuu

bendede ayni sorun varrr, sinameki çayi bile iyi gelmedi

beraber başaracağıız canım ikizimm :16:

başarcan tabi düşün ananslar sayın perophanocilk acilden bekleniyorsunuz sen mi kokulu parfümün o uzun güzelsaçların harika gamzelerinlee vedeee 50 kg luk fiziğinle bi salıncan hastalar canlancak valla şunu diyorum gelip gelmiş en güzle doktor olcan erkekler bile bile hasta olup gelcekkk şey doktor hanım sol tarafım ağryor böyleee pırpır atıyor neden acaba diyee kur yapcaklar sanaaa haid bakalımmm kocaman bir maşallah diyimdee nazar değmesinn totoyu kaşı birdee

ahh aynı şey benim fıstıklı irmik helvası dondurmalı yaktı süt yapar diye yapardımm birde rezenewli bebe bisküvi yerdim ayy kg alma topiğinde en güzel kg aldırıcı diye bebe bisküvi yiyorlarr ah bennn kendim ettim kendim buldumm

kontessssss yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yağsız tarafındannn

aç karnına liptonun kıraz sağlısını iç tatlımm ilk seferde olmasa işe yarıcakl bak gör gün içinde iç bir kaç kere birde uzmandan dinledim kesinleilk wc geldinde tutmamak gerekiyormuş o da kabızlık yaparmış her gün ayın saatte wc gidip saat yönünde karnına msj yapıp gelmesni beklicek mişizhakkatende işe yarıyorr bizzat tarafımcadenendi

ivett yaa cN GELDİ hep böyle olur inşallah biz birbirmizsiz veremiyoruzzzz bu aradaaa oğlumaa tüp çikolata varya hepsini yedi getirdi bana sıkayım dibini diye sıktım artık btti ama bir kere yakaldım bende geldi gelmedi arası birşey o kadardan birşey olmazz herhalde galiba sanursammm

yandannnnnnn

aaaa fesliii burayaaaaaaa fesli burayaaaaaa arkadaşımm sabancı b,ile olsa unutmaz biziii kız demiştier kimse girmemiştirr diye oyüzden gelmiyordurrr

aa olmazzzz bak kullanmazan o makina küflenir bende ilk aldıığmda heves ettim sonra baktım olcak gibi değil tekrar yaptımö alıştım yapmadımmı vicdan azabı çekiyorumm

evet yaaaaaaaa herkez gelsinn bakemmmmm sarıcivcivi mezun ettik şimdilikk zsa zaten aylardır yok amakıyamyorum onu silmeye

merak etmeeeee herşey yoluna gircem ercemmm

bugün ben tavuk salata yicemmm haşlanmış tavuk salataaa bugün nohutu ıslıcamm yarın ayran detoksu yapcam inşallahh

ama ercem ne kadrgüne erken başlarsan o akdar metabolizma çalıışrmışşşşş

ben o işi bitrdim oğlanı uyuttum banyoyu ovalıcam düş alcammm kolay gelsin sanadaa

aaa unutmayın demeyle olmazzz gel aradaa iki çift laf edelimmm
ayy seni yerim yeriiim kendi gibii kalbi de güzel arkadaşım beniim :16::16:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa $oktayim!!!!!!!

Kiz görende sanirki sumo güre$cisini tarif ediyonnn, hop hop kendine gel birazzzzzzzzzzzzzz, abartmi$sin valla :47::47::47:
Sadece fotojenik degilsindir o kadar, yani bazi insanlar fotolarda güzel çikmiyor, ama gerçekte süperler senin gibiii :38:

Hmmmmmmmmm, ya ama neden kilo aldin diyorlarki neticede 10 kilo almadinya :47:

Sen ba$aramazsan kimse ba$aramaz doktorummmm, topigin doktoruuuu

bendede ayni sorun varrr, sinameki çayi bile iyi gelmedi
topiğin afeti fotojenik değilim ama eskiden resim çekilirken yine bir parça beğenirdim şimdi resmen pehlivanım demek benim tüm kglar omuzve kollara gitmiş kör olasıcaaa pis kaka kilolarr

her gün ki uyguladığım yeme düzenim :(
sabah : 1 dilim buğday ekmeği , peynir , domates
öğlen : 1 dilim buğday ekmeği , peynir , şekersiz çay( 12 yıldır ) , domates , salatalık , taze nane
saat 3-4 gibi bir ara öğün yaparım akşama allah kerim :) bugün normal beslenmemden farklı olarak su içmeye zorlucam kendimi ve yarım saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum .... Kalorisiz günler kızlar ...

evet su çok önemli su içmeyince vucud ödem tutuyor bende öyle alışkanlığım yok ama yanımdaşişem oulnca unutmuyorum içiyorummm spor konusunda hiç zorlanmıyorum seviyorum çünküü

selammm kizlar geç yaziyorum uyudum sanmayin sinav geçtimde eve geldim, he birde parmagimi zimbaladigim için biraz zor yaziyorum hihihihih parmagimin tam ucu uyu$uk gi :9::9:

kilom ayni malesef

bugün kom$uya davetliyiz ama yesemde çok az yicem öglen yemekte fazla bir$ey yemicem ak$amda aynen

kizlarr bu hafta ne oluyorr banaaaaaaa

hafta ba$inda parmagimi sicak suyla yaktim kabardi yeni yeni iyile$ti

cuma günü parmagimi ko$u bandina sıkı$tirdim koptu sandim 3 parmagim birden $i$ti agrisini hala hissediyorum

bugün okulda sinav kagidini zimbalayacaktim bi bakim dedim veeeee parmagimi zimbaladim!! Kanadi resmen ve parmagimin içine girdi, çikardim $u an hem $i$ hemde mor

ne kadar komik degilmi hihihihihi aslinda hiç sakar degilim bir parmagim kirilmadan bu dönemi atlatsam bariiiii
ay allah korusun çok geçmişolsunnn tatlımm dikkat et kendineee allah beterinden korusunnn

selammm kizlar geç yaziyorum uyudum sanmayin sinav geçtimde eve geldim, he birde parmagimi zimbaladigim için biraz zor yaziyorum hihihihih parmagimin tam ucu uyu$uk gi :9::9:

Kilom ayni malesef

bugün kom$uya davetliyiz ama yesemde çok az yicem öglen yemekte fazla bir$ey yemicem ak$amda aynen

kg son kez aynı olsun inşallahhhhhhh artık hep verirsin inşallahhhhhhhhh yani seni yakan müsafirler haa ona göreee

kilom ayni malesef

Sen bi hayır yap bacım , beni sevindir mesela

basküle bi çıkıyorum tammm 72 500 kilo almışım bide üstüne utanmadan koyun kavurması yufka ekmeği yedim dün :27::27::27:

bacımm aman salla gitsin totoyu bende korktum başlka bişeymi varr diyee..

anacım vercez vercezz...

sen sigarayı bıraktınyaa asıl başarın odur unutmaa

kızz başlamadın demi gizli gizli (hep bırakanlara şüpheyle bakarım bazı dönemler hani hiç lafını etmiyoz ya ondan)

anammm koyun kavurmaa..bayılırımm...

merhaba arkadaşlar umarım beni unutmamışsınızdır gördüğüm kadarıyla çok güzel kilolar vermişsiniz çok sevimim sizin adınıza... Uzun zamandır siteye girmiyordum bu zaman içersinde biraz dikkat ederek ve bol su içerek ve malum antalya çok sıcak oluyo 65 kiloya düştüm bende :))) :46:

aa aşk olsun unuturmuyum yani ben hatırladım seniii en son 20/01 de bildrim yapmışsın 70, 400 maşallah çok güzel kg vermişsinn tebriklerr

Back
X