- Konu Sahibi Betul_20162010
- #9.801
Hemen hemen aynı bünyemiz ... Uzun süre bişey yememek ve acıkmamak , ekmek yememek , doğru düzgün meyve yememek , bisküvi çikolata , ben kuru yemişi hayatımdan çıkaralı 6 sene oldu , şimdi ayda yılda misafirlikte yarım avucu geçirmem ... bak kendini ne güzel tarif ediyorsun , sürekli atıştırıyorum diyorsun , onları bir düzene koysan kilo vereceğine inanıyorum ben , düzenini değiştir metabolizmanı harekete geçir böylelikle , ekmeği dahil et hayatına , öğünlerde 1 dilim mesela ama kepek bugday çavdar olsun beyaz değil ... biliyorum ki sende ben gibi su içmeyi ve sporu sevmiyorsun ... ben asitli içecekte içmem bak 6 yıldır .. dediğim gibi alışkanlıklarını masaya yatır ve onları değiştir atıştırmalarını düzene koy ... mesela ben imkanım olsa spora gitmek isterim , nasıl burası beni motive etmişse sporda eder eminim ama imkanım yok ... akşam atıştırmalarını kaldır , onun yerine 1 meyve ve yatarken mutlaka süt tavsiye ederimyaşını bilmiyorum ama bekarsan falan çık dolaş yürüyüş yap gez havalarda ısındı .. neden veremeyesin ki , alışkanlıklarını değiştir ve atıştırmalarını programla sana tavsiyem
demekki ayniyiz, tek fark ben çok su içerim diyet yapmasamda en az 2 litre içerim
söylediklerini uygulamaya çali$acagim canim te$ekkür ederim, bu arada bekarim ya$ 23 ailemle ya$iyorum, ve karde$lerim tatliya çok dü$künler onlarin yüzünden bu haldeyim onlar yediklerinde benimde canim çekiyor