• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ayy kızlar benimde biyerlerde bir mp3 üm olacaktı onu arayayımda bende müzikle yürüyeyimm...

şimdi gülmeyin ama osmanlının hücum marşıyla yürüsek ne hoş olur o yürüyüşün sonunda zafer olduğunu düşünerek...

sonuçta bizim zaferimizde azmin zaferi unutmayalım...

hareketlı yabancı ve turkce muzıkler ındırdım ben zaten gecen aylarda. hepsını telefona yukleyemedım. oyuzden mp3aldım sırayla rahatca calar artık. hareketlı muzık de cok farkedıyor yuruyusum, sarkı azıcık agır olunca ben de agırlasıyorum sankı.

evet zafer bızım olacak inş. herkesı sasırtmak, buyulemek ıstıyorum hatta vay be bu ne guzellık dedırtecegım esım aılem ve tum cevreme. yuzu nekadar guzelmıs dıyıp, yarım kalan cumleler duymayacagım artık

bebeğim gel gel ben seni ne oynatırım ayol teke yöresi burası
------antalyanın mor üzümü severler boyu uzunu imamın küççük kızını sarsam nezaman nezaman ...

-------cemilemin gezdiğidağlar meşeli,dirmil,güssün,hadi gali sende gel...

Kız hafta sonu kuzenin kınasında yıktık ortalığı bizim mahalle homojen her ilden adam var

antalyalı arkadaşlarla yayla havalarında sektik

konyalı çok mahallede konyalım oynamaktan bi hal olduk

halayları horonları saymıyorum bile...

Içimde bir tanecik kurt bile kalmadı bide 7 den 70 e herkesi oynattım

ohhyandannnnnnn bi aşadan bi yukardan :9::9::9::9::9:
Gözümde canlandın kurtlu seni...:52::52:

hareketlı yabancı ve turkce muzıkler ındırdım ben zaten gecen aylarda. Hepsını telefona yukleyemedım. Oyuzden mp3aldım sırayla rahatca calar artık. Hareketlı muzık de cok farkedıyor yuruyusum, sarkı azıcık agır olunca ben de agırlasıyorum sankı.

Evet zafer bızım olacak inş. Herkesı sasırtmak, buyulemek ıstıyorum hatta vay be bu ne guzellık dedırtecegım esım aılem ve tum cevreme. Yuzu nekadar guzelmıs dıyıp, yarım kalan cumleler duymayacagım artık

çok şekersin yaaa...inşallahistediğin herşey olur bu gazla olur olur

şuanda aktif olarak konu okuyan

Gamze
pomo
savaş
civciv
duygu
ben
çokkk altını çizerek belirteyim karabiber bacımm

isterseniz kilosu yakın olanlar eşleşsin yarışma yapalım..

ne dersiniz...

ev temizliği kaonusunda emin ol aynı düşüncedeyim senle bende dün akşamdan senin gibi yapıp ev işleriyle meşgul oldum olmazsam şayet malak gibi dizi seyredip bişeyler gevelemekten korkuyorum...

su konusuna gelince herşeyin azı karar çoğu zarardır,,fazla su adamı fena zehirler genç bir arkadaşımızı bu uğurda toprağa verdik geçen yıllarda 2lt veya 3 litre arası normal hatta 3 bile fazla olabilir bazı bünyeler o suyu atamıyor çünkü....

ben oyle paspal degılımdır de kısın ev temızleyecegım dıye pazar gunu dısarı bıle cıkamıyordum bunun benı antısosyal yaptıgını bogdugunu gorunce, kendım ara ara temızlık yaparak ama ıkı haftada bır temızlık yaptırarak denıyordum son zamanlarda. ozellıkle utu enaz uc saatımı alıyordu utuden kurtulmak ıcın aslında temızlık ısıne basvurdum. kıs bıterken, enerjım fazla oldu ve ıkı aksamda ıslerımı bıtıyor oluyordum. yıne oyle yapmaya calısacagım ama spor zamanımdan ve pzar gunumden calmyacagım. yurumek, kıtap okumak, alısverıs merkez gezmek ıstıyorum. ev ve ıs derken bu yıla kadar asırı antısosyal bır yasamım oldu 3 yıldır cunku.

baktım cok zamanımı calıyor, yıne temızlık ısıne donerım yanı baskasına. ama utuyu kesın atacagım basımdan.

ben en ıyısı suyu 2,5 lıtre de bırayım ya tırstım bıraz.

günaydın kızlar bu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 6 zeytin
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
5-6 dilim salatalık yarım domates

öğlen kızarmış ekmekli domates çorbası
bolca salata 1 bardak ayran

akşam zeytin yağlı taze fasulye 3-4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
aralarda:günboyu 2-3 bardak yeşil çay 1.5 lt su 1 neskafe 2 tane salatalık

mönüler günlük yazılıyormuş dünkü mönümü yazayım o zaman

Sabah

Gamze
pomo
savaş
civciv
duygu
ben

ne dersiniz...

ben bır muddet ızınlıyım ama dıger kızlarla eslesme ısteyen olursa olabilirr

Gamze
pomo
savaş
civciv
duygu
ben

ne dersiniz...
P.TESİ HERKEZ KG SUNUÖZELİMEMESAJ ÇEKTİĞİNDE BEN ONU AYARLICAMMM CANOLAR

canım bana değişiklikler iyi geliyor....mutlu olunca deşarj oluyorum...
HEPMUTLU OL O ZAMAN
günaydın kızlar bu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 6 zeytin
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
5-6 dilim salatalık yarım domates

öğlen kızarmış ekmekli domates çorbası
bolca salata 1 bardak ayran

akşam zeytin yağlı taze fasulye 3-4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
aralarda:günboyu 2-3 bardak yeşil çay 1.5 lt su 1 neskafe 2 tane salatalık
6 ZEYTİN Mİ:53::53::53::53:CNMZEYTİN ÇOKOLMUŞ TUZLUOLDUĞU İÇİN ÖDEM YAPAR KG ALDIRIR AKLINDA OLSUN YEŞİL ZEYTİN ODA 2-3 TANE YE HERGÜN YEME ,EKMEĞİN RENGİ İNŞALLAHESMERDİR,AKŞAM EKMEK YEMEMEN İYİ OLMUŞ
mönüler günlük yazılıyormuş dünkü mönümü yazayım o zaman

Sabah

ben bır muddet ızınlıyım ama dıger kızlarla eslesme ısteyen olursa olabilirr

SENİN KG YAKIN OLDUĞUN KİŞİYLE EŞLEŞTİREYİMMİ İ

pardon kızlar ya ben unuttum günlük yazılacaktı bugün kafam dalgın kusura bakmayın ben dün yazmıştım bu gününkünü de yazdım yarın yazmam artık

munu bıldırımı soyle canım mesela bugun cuma ya bu sabah buraya dunku persembe gunu yedıgın menunu yazıcaksın yarında bugunku cuma gunu yedıklerını yazıcaksın tamam mı sekercımm

Kızlar kızlar p.tesi evliklik yıldönümüm ,temizlikgünüm oyüzden mutlakao gün kg'nuzu bana öğlene kadar bildirinki hemen listeyi yapayım istediğim şey başlangıçkg nuzu biliyorum zatenyeni hedef kilonuz ve p.tesi tartılıp özelime mesaj atmanız bukadr bakbaşdandiyeyimay unuttum tartılmayı ay pilim bittidemeyinhaftasonu tartılarnızkontrol edin meajolarak istememdekisebep sayfa sayfa kilonuzu aramayayım ,tememm mi kızlarrr

6 ZEYTİN Mİ:53::53::53::53:CNMZEYTİN ÇOKOLMUŞ TUZLUOLDUĞU İÇİN ÖDEM YAPAR KG ALDIRIR AKLINDA OLSUN YEŞİL ZEYTİN ODA 2-3 TANE YE HERGÜN YEME ,EKMEĞİN RENGİ İNŞALLAHESMERDİR,AKŞAM EKMEK YEMEMEN İYİ OLMUŞ

biliyorum bu sabah biraz fazla açtım galiba ekmekyemeyeyim diye ekşi ekşi zeytine sardım kendimi ben sadece sabahları ekmek yiyiyorum onundışında yememeye çalışıyorum

evet burdayım burdayım çok isterim sizlere cevap vermeyi ama patronum burda hep iizn dönüşleir işlerde epeyce fazla bekliyor ben yanlızca ses verebiliyorum.

Ah ah sizler gibi yürüyüş yapamıyorum ben akşamları kızımı alıyoruz eşimle eve geçiyoruz yemek yap ye çamasır as topla çay vs derken spora vakit yok..Şimdilik sporsuz diyet yapacağım..dün sabah tartıldım birde akşam 100 gr gitmiş :1:

B arada zeytin muhabbeti olmuş diyetisyen bana sabahları 4 adet zeytin yiyebilirsin demişti.Hatta hiçbirşeyin lıghtını yeme de demişti..Bana diyet olarak yaptırmadı saglıklı beslenme şeklini oturtmaya çalıştı..neyse daha sonrea detayları konuşuruz.

HEPMUTLU OL O ZAMAN

SENİN KG YAKIN OLDUĞUN KİŞİYLE EŞLEŞTİREYİMMİ İ

sağol canım benimm herkes mutlu olsun....

eşleşme güzel olur umarım içimizdeki olimpiyat ateşi hiç sönmez ve biz bu yılı ideal kilolarımızla kapatırız...

2013 te fittttt hatunlar olarak gireriz...

HEPMUTLU OL O ZAMAN

sağol canım benimm herkes mutlu olsun....

eşleşme güzel olur umarım içimizdeki olimpiyat ateşi hiç sönmez ve biz bu yılı ideal kilolarımızla kapatırız...

2013 te fittttt hatunlar olarak gireriz...

ulen naptın herşey birbirine girmiş

Back
X