• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygucum bence boşuna hüsnü kuruntu yapıyorsun az çok herkesi tanıyoruz sorunumuz oluncada açık yüreklilikle dile getiririz sana darılan yada küsen yok için raht olsun

Evet bende küsmedim hiçç hatta öyle bir sebebiim bile yok onu çok seviyorumm
Onu sürekli takip ettim ve diğer sayfasında bile bulundumm onu okumak içinn
duygu az çok biliyorsunn seni takip edebilmek içinn hergünn o sayfayı okudummm

ben geldim nette sorun vardı biraz geciktim kızlar kusura bakmayın
işte bu günkü menüm
sabah 1dilim ekmek 5 tane zeytin 1 dilim beya peynir 1 bardak sekersiz çay
ara bir bardak neskafe ama şekersiz içemiyorum
öğle dün akşam yaptığım zeytin yağlı patlıcan üzerine yoğurt
1 tane dilimlenmiş domates birazcık karpuz
akşam mercimek çorbası fırında folyoda kızartılmış patates kızlar mutlaka deneyin canınız patates kızartması istediğinde bunu deneyin yanında yoğurtla mükemmel oluyo 1 litre kadar su 2 fincan yeşilcay umarım kçamaksız tamamlarım bende

gamze şimdilik sadece yorumyapcakk

ercemm
kontesim
pomom
krizantebim
sarıcivcivim
tredim
leyyammm
vevarsa adını unuttuğum

şimdilik bukadarrızzz az ama sürekli kişiler olsunnn kararlı kişiler olsun

şimdi kurallarrr;

1- p.tesi bilidrimgünü
2- herkez ÖZELİME yapsınn kimse kimseninkini bilmesin salı sabahı listeyi görün
3-menü bilidrimi yapsın herkez gün içinde parça parça yapmak isten olursa yapsın ama ertesi sabah tüm günü tekrar yazsın
4-en azkg verene ceza sistemi,o hafta spor saati cezası
5- kaçamak yok kuralı
6- aylık hedefbelirlemece
7- kg ları yakın olan kişileri belirlicez ve yarışma düzenlicez
Benide eklermisinn canımm listeye

tam aklımdan gecıyordunn. benım cızelgeyı yaomıssın yenı farkettım canım cok sagol. ne yaptın bugun hıc gorusemedık gunduz ? ben de burdayım haberın var mı ? duyfer nerde ben orda :)))) obur tarafa da bakıyorum tabıkı

2gündür içimde sıkıntı vardı ve kendimi bugün dışarı attım çarşıda dolaştım biraz iyi geldii
sen yeterki iste canımm ben yaparımmm
ama 110 yine gözükmedi neden olmuyor anlamadımm

2gündür içimde sıkıntı vardı ve kendimi bugün dışarı attım çarşıda dolaştım biraz iyi geldii
sen yeterki iste canımm ben yaparımmm
ama 110 yine gözükmedi neden olmuyor anlamadımm

ozledım senı. hayırdır nıye canın sıkkındı oyle ?

sagol canım elıne saglık guzel olmusssss

suyu uc bucuk yaptım duramadım ıctım ve bugun rekor kırdım su konusunda, yuruyus de cok guzel yaptım, dun de yaptım ama bugun daha fazlaydı

selam kizlar, yarin sabah belki yazamam diye $imdi yazayim dedim,
kaç haftadir içim yaniyor diye yazmi$tim camlari falan açiyodum ama hava soguk diye evdekiler kiziyordu, bugün ögleden sonra kimse yoktu evde, açtim camlari, balkonun kapisini açtim oturdum ellerim ayaklarim buz gibi oldu, müzik açtim öyle dinledim gözlerim dola dola, ama çok iyi geldi
kom$umuz davet etti ak$am kizlarda toplanmi$ çok iyi geçti derdimi unutturdular sagolsunlar
yarin sabah i$ görü$mesine götürecek beni kom$um, olsa iyi olur ama bir sorun var :( tüm çali$anlar erkek diye biliyorum :( ve babam izin vermez bile orda staj yapmama (kiz karde$imi hiç kiskanmaz kari$maz hep bana kari$ir :4: ) ama hayirlisini diliyorum

in$allah sabah kalktigimda depresif halim azalmi$ olur Allah'im, en iyisi yine aglamadan yatayim ben, iyi geceler :48:

ısten cıktım, esıme dedım kı 4 yıldan fazladır yemeklerı yapıyorum ozel bır durum olmadıkca ben yapıyorum. bugun yurumek ıstıyorum ama eve gırınce yurume ıstegım kacıyor ustelık yemegı de yetıstırmem gerekıyor. boyle derken gec kalıyorum hem spora hem yemege dedım. balık cok basıt yapılıyormus sen yapsan dedım, nasıl olduysa kabul ettı :))) ben ıs donusu, servısten erken ındım ve yurudum bolca. 4552 adım olmus, kalorıye bakmayı unutmusum. cok guzel yurumus oldum. muzık kuagımda, tempolu nasıl guzel oldu. geldıgımde de baktım salata ve balık hazır. bolca yesıllıklı salata yapmıs ama az yıyebıldım balıktan kac gram yedım bılmıyorum ama snaırım kucuk bır cupra yemıs oldum. narlı soda varmıs evde yanında da onu ıctım. sıskınlık yaptı balık anlamadım, buzlukta bır suredır beklıyordu, ınsaallah bozuk degıldır. :(((((((

yatmadan yarım lıtre ya da bır lıtre daha su ıcmeyı dusunuyorum. menumu de tamamlayacam bırazdan hepsını gormus olacaksınız tekrar.
harikasınnn canımm attığın 4552 adım yaklaşık 240 kalori attırmıştır sanaaa tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm seni

İyii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şöyle bir geçmişii okumadan yazayımm
adım sayar için telefonunuzun markasını yazıp adım sayar dediğinizde internetten cep telefonunuza bir program indirebiliyormuşusnuz
eğerki telefonunn o özelliği varsa adımsayar almanıza gerek kalmıyorr
ama benimkinin öyle bir becerisi yokmuşşş
oo harikaymışşş bakbilmiyordum bunu
kızlarr birşey soracağım.eşime yeşil çayal demiştim almış ama üstünde yasemin arolmalı diyor.Sıkıntı olmaz değil mi?
olmaz cnmdenebir dahaki seferkendin alırsın
sabah menum

bır bardak yarım yaglı sut,
bır taze ıncır,
500 mtl su
lımonlu su yok, vakıt kalmadı
ıkı dılım cavdar ekmegı tost ( ıcınde lor peynırı ve domates vardı )
ıkı tane taze yesıl bıber
bır buyuk bardak cay
bır tane cevız

850 adım atmısım buarada su ana kadar.

hepsı aynı anda yemedım. sut, su ve ıncır evdeyken yedım mesela. dıgerlerını de 15-20 dk ıcınde.

Bır bucuk lıtre su oldu su an.
Bır hayıt tohumu ve bır kucuk domates, ıkı kayısı bır cevız ıle ara ogun yaptım. Bır de yemekyıyecegım oglen.

yesıl caya kalmadı zaman. yemekten sonra ıcecegım.

ogle yemegı mı yedım.

nefsımı koreltmek ıcın bırkasık pılav yedım sadece. yagsızdı ıyıydı.

4 kasık taze fasulye yedım.

1 buyuk domates yedım

1 cay bardagı cacık.

sımdı de yesıl cay ıcıyorum.

yesıl caydan once de 500 adım kadar yurudum. yanı yemekten sonra.

.

kızlar aksam ısten cıkmadan bır cevız ve ıkı kayısı daha yedım, yuruyus yapacagım ıcın enerjı olsun dıye dusundum.

4552 adım aksam yurudum ıs cıkısı.
bolca yesıllıklı salata yapmıs esım ama az yıyebıldım balıktan kac gram yedım bılmıyorum ama snaırım kucuk bır cupra yemıs oldum. narlı soda varmıs evde yanında da onu ıctım.

yatmadan yarım lıtre ya da bır lıtre daha su ıcmeyı dusunuyorum. ve bu sekılde 3-3,5 lt su ıcmıs olacagım ve rekorum olacak.

adımlarım toplam da, 6195 adım olmus bugun :)))))
harikasınn tekbirkusur yok maşallahh diyorummm sanaaa senbu işi becerceksinnnnnn
Evetttttttt herkes gelmişş ,nasıl sevindimmmm

haklısınnn ama artık değiller inşallahhh

Ben geldimm
nasıl sevindimm buranın böyle olmasınaa
bende canımmm
dırekt aktardan acık olarak almak pek saglıklı değil yınede sız bılırsınız onun yerıne caykurun teneke kutularda tomurcuk cayları olur bılırsınız herhalde ıste aynı oyle teneke kutu da boyutu falan aynı demleme yesıl cayı var caykurun bergamut aromalısı falan varr onu gonul rahatlıgıyla alabılırsınız daha taze en azından bayagıda gıdıyor canlarr
katılıyorum sanaben üşengeç olduğumdan liptonun sallmalısınıslıyorum aslında en güzeli kendin kaynatmak ama üşeniyporum:))
evet sen daha çok bilgilisin canımmm yanlışş birşey yenirse uyarabilirisnnn

Artık kaçamak yokk
kaçamak yaptımm diyene ilk başta ben kızacağımmm
valla karabiberi takip ediyorum yazılarını inanılmz bilgilisenden hepimiz çok yararlancazz
Benide eklermisinn canımm listeye
tabikip.tesi özelime kg nu vehedefini yaz özel mesaj at herkeze supriz olsun benim içinde kolaylıkolsun tek tek kg aramak zoroluyor çünki
kaç haftadir içim yaniyor diye yazmi$tim camlari falan açiyodum ama hava soguk diye evdekiler kiziyordu, bugün ögleden sonra kimse yoktu evde, açtim camlari, balkonun kapisini açtim oturdum ellerim ayaklarim buz gibi oldu, müzik açtim öyle dinledim gözlerim dola dola, ama çok iyi geldi
kom$umuz davet etti ak$am kizlarda toplanmi$ çok iyi geçti derdimi unutturdular sagolsunlar
yarin sabah i$ görü$mesine götürecek beni kom$um, olsa iyi olur ama bir sorun var :( tüm çali$anlar erkek diye biliyorum :( ve babam izin vermez bile orda staj yapmama (kiz karde$imi hiç kiskanmaz kari$maz hep bana kari$ir :4: ) ama hayirlisini diliyorum

in$allah sabah kalktigimda depresif halim azalmi$ olur Allah'im, en iyisi yine aglamadan yatayim ben, iyi geceler :48:

herşey güzel gönlüne göre olsun leyyambakemir sudan sebep çıkıncahep seni hatırlıyorum ,dün akşam oğluma bir dilimnutellalı ekmeksürdüm kendi elimle yedirdim sen aklıma geldin ah beni görse keşke dedim bir kere bile ısırmadım elime bulaşanları yaladım sadece

günaydın meleklerim yine erkenciyim zindeyim mutluyum,sağlıklıyım çok şükürrr ALLAH'a,yalnız haniaçlıkdan karnınız guruldarya öyle karnım gurulduyor ama peş peşe ama aç değilim midemde ağrımıyor neden acaba böyle oldu neysee
sabah:açkarnına ılık ballı limonlu su
şimdi ocakta çavdar ekmeğinde iyice kızarmış ekmeğiminarasında peynir ve domates var yanında küçük birdakayran içeceğim

günaydın meleklerim yine erkenciyim zindeyim mutluyum,sağlıklıyım çok şükürrr ALLAH'a,yalnız haniaçlıkdan karnınız guruldarya öyle karnım gurulduyor ama peş peşe ama aç değilim midemde ağrımıyor neden acaba böyle oldu neysee
sabah:açkarnına ılık ballı limonlu su
şimdi ocakta çavdar ekmeğinde iyice kızarmış ekmeğiminarasında peynir ve domates var yanında küçük birdakayran içeceğim

gunaydın canım,

nasılsın ?

ben cok ıyıyım. sadece seyahatten dondugumden berı on bucuk gıbı uyuyorum, yıne uykum oluyor. gec uyumayı denedım, ıkı gundur onıkı bucuk yaptım.yıne uykum var. demekkı az uyuma ya da cok uyuma ıle alakalı degıl. mevsımsel gecıslerden cok etkılenırım ben, ozellıkle bahara gecerken. ama demekkı kısa yaklasırken, yaz boyle bıterken de oluyormus ben de.

bugun senı dınledım ve ıctım ılık ballı lımonlu suyu. ıcım okadar da bulanmadı duygu. yıne devam edecegım asırı bulantım olmadıkca. bunun nasıl bır etkısı oluyor mus ? cok mu yaktırıyormus ?

sabah tartıya cıktım, duramadım ve seyahate gıttıgımdekı kılomu gordum. 108,50 yanı. cok sevındım, pazartesıye kadar 500 gram-1 kılo daha verebılsem keske. cok mu spor yapayım pazartesıye kadar ? ne dersın ? bu hafta cok hırslıyım, kılo gıttıgını gormek ıstıyorum. bu aksam da dunku gıbı hatta belkı dunkunden fazla yuruyecegım.

gunaydın kızlar,

Sabah menum :
Ac karnına sırke, bal, lımon ( bır bardak ılık su ile )
Bır bardak yarım yaglı sut
Bir-bir buçuk arası yumurtadan yagsız omlet maydonozlu
Ikı dılım cavdar ekmegı
Bir domates

Bir yeşil cay ve bir açık sekersız cay ara ogunden önce yapacaklarım.
Şu ana kadar 1018 adım olmuş.

gunaydın canım,

nasılsın ?

ben cok ıyıyım. sadece seyahatten dondugumden berı on bucuk gıbı uyuyorum, yıne uykum oluyor. gec uyumayı denedım, ıkı gundur onıkı bucuk yaptım.yıne uykum var. demekkı az uyuma ya da cok uyuma ıle alakalı degıl. mevsımsel gecıslerden cok etkılenırım ben, ozellıkle bahara gecerken. ama demekkı kısa yaklasırken, yaz boyle bıterken de oluyormus ben de.

bugun senı dınledım ve ıctım ılık ballı lımonlu suyu. ıcım okadar da bulanmadı duygu. yıne devam edecegım asırı bulantım olmadıkca. bunun nasıl bır etkısı oluyor mus ? cok mu yaktırıyormus ?

sabah tartıya cıktım, duramadım ve seyahate gıttıgımdekı kılomu gordum. 108,50 yanı. cok sevındım, pazartesıye kadar 500 gram-1 kılo daha verebılsem keske. cok mu spor yapayım pazartesıye kadar ? ne dersın ? bu hafta cok hırslıyım, kılo gıttıgını gormek ıstıyorum. bu aksam da dunku gıbı hatta belkı dunkunden fazla yuruyecegım.
kendine aşırı yüklenmeden hergün aktivite yap derim bu artık alışkanlık hale getircek zamanla yAPMADIĞINDA VİCDANAZABIÇEKCEN ,bak metabolik sorunun olduğu için böyle kglrmen normal metabolik sorunun olmasa kesin haftada 2kg verirdin neyse hedefmizegidelimde senherhafta kg verde gerisi önemli değil
gunaydın kızlar,

Sabah menum :
Ikı dılım cavdar ekmegı
Bir domates

gayet güzel ama omlet olduğu için ekmek fazla olmuş cnm hem sütte varmış bak öğlen ekmek yemeyada yarımdilim ye böyle dengelee

ozledım senı. hayırdır nıye canın sıkkındı oyle ?

sagol canım elıne saglık guzel olmusssss

suyu uc bucuk yaptım duramadım ıctım ve bugun rekor kırdım su konusunda, yuruyus de cok guzel yaptım, dun de yaptım ama bugun daha fazlaydı

Evle ilgili şeyler işte canımmm
3 buçık litre su değilmi canım duygu daha iyi bilir ama ben 2 litreden fazla içmiyorummm
yürüyüş yapamanda çok iyi olmuş inan faydasını göreceksinn

kendine aşırı yüklenmeden hergün aktivite yap derim bu artık alışkanlık hale getircek zamanla yAPMADIĞINDA VİCDANAZABIÇEKCEN ,bak metabolik sorunun olduğu için böyle kglrmen normal metabolik sorunun olmasa kesin haftada 2kg verirdin neyse hedefmizegidelimde senherhafta kg verde gerisi önemli değil

gayet güzel ama omlet olduğu için ekmek fazla olmuş cnm hem sütte varmış bak öğlen ekmek yemeyada yarımdilim ye böyle dengelee

evet canım fazla yuklenmemıs oluyorum boyle. ayagım da onemlı bılıyorsun. platın var, topuk dıkenı var cok ayakta dursam sabıt sekılde ya da agır spor yapsam, agrı oluyor ama uzun yuruyuıslerden dolayı sıkıntı yasamadım sımdılık. bugun de yapacagım, bır de duygu okadar ıyı geldı kı, muzıge dalarak hızlı hızlı yurumek. yurudugum yol, ana bır yol, upuzun bır kaldırım da az sayılsa da agacların altından gecerek yurudumm, eve yaklasınca baktım halen hevesım var bır de mahallede dur attım. mahallede yururken rahat edemıyorum herkes bakıyor gıbı, kucuk bır anadolu sehrı. ama o yolda daha erken ınıp, upuzunca yurumek daha ıyı olacak oyuzden bugun oyle yapacagım, gec saatte bu yolda yurunmez ama ıs cıkısı ınersem, kışa kadar boyle yuruyebılırım rahat.

kılo verdıgımı gormek ıstıyorum tabıkı ama gormesem de yılmayacagım, enınde sonunda gıdecek bu kılolar ve aslında bu sayede azıcık yag ıle omlet yapabılmeyı, saglıklı beslenmeyı, gereksız yag aldıgımızı gormeyu, ve spor yapmayı alıskanlık etmıs olacagım ıns. kılo verınce de her konuya belkı su ankı kadar olmasa da dıkkat edecegım, bılınclendıgımı hıssedıyorum kendıme ve hayatıma karsı. bu dıyet surecının en buyuk faydası bu oldu dıye dusunuyorum.

canım ekmek kucuk dılımlerdendı, ekmegım bıtıyor ve tabandakı kucuk dılımler kalmıs ama dedıgıne uyarım muhakkak. bılıyorsun ben oglen ekmek hıc yemıyorum zaten. aksam da yemıyorum. aksam sımdıye kadar hıc pılav da yemedım, sımdıye kadar bırkac kez oglen pılav yedım. bugun olakı pılav varsa, bulgur bıle olsa yemem madem kı ekmek fazla oldu dıyorsun.

3 buçık litre su değilmi canım duygu daha iyi bilir ama ben 2 litreden fazla içmiyorummm

hımmm anladım canım. hepımızde oluyor ıste. bır gun ıyıyız bır gun kotu hesabı. evlılık boyle bırsey sanırım.

evet su uc bucuk lıtre. ben hap kullandıgım ıcın cok su ıcmem gerekıyormus, odem olusuyor sonucta ben de. oyuzden herzaman 2-2,5 ıcerken dun uc bucuk ıle tamamlayıp, uyudum.

yuruyus super oldu ya, kızlar ben mutluyum ya, mucadele edıyor olmaktan, kendı saglıgım ıcın ugrasıyor olmaktan dolayı. hayatımda ılk kez dıyet yapıyorum ama mutluyum

Bu anne babalar hep böyledirr,benimkilerde genç kızken aynıydılar,hele o annem varyaa gençliğimi zindan etti desem yeridir,düğüne gideriz yarım saat sonra hadi eve hadi derdi,neymiş sokağın gençleri varmış bakarmış,okuldan 5 dakka geç kal bir bakarım durakta sigarayla beni bekler,kızarkadaşlarıma kadar karışır içlerinden beğenmezse görüşmemm yasaklanır off nasıl günlerdi yaaa
ama eşim annen iyikii sıkmış diyorr benim için seni, çok sıkmış diyor onunn çok hoşuna gidiyooo bu durumm:4:
gunaydın kızlar,

Sabah menum :
Ikı dılım cavdar ekmegı
Bir domates

Menünü hür diikat okuyorum hep ,ve çok güzel ilerliyorsun canımm

Son düzenleme:
pomo çok başarılımaşallah evet su fazlaolmuşsöylücemonada
evet canım fazla yuklenmemıs oluyorum boyle. ayagım da onemlı bılıyorsun. platın var, topuk dıkenı var cok ayakta dursam sabıt sekılde ya da agır spor yapsam, agrı oluyor ama uzun yuruyuıslerden dolayı sıkıntı yasamadım sımdılık. bugun de yapacagım, bır de duygu okadar ıyı geldı kı, muzıge dalarak hızlı hızlı yurumek. yurudugum yol, ana bır yol, upuzun bır kaldırım da az sayılsa da agacların altından gecerek yurudumm, eve yaklasınca baktım halen hevesım var bır de mahallede dur attım. mahallede yururken rahat edemıyorum herkes bakıyor gıbı, kucuk bır anadolu sehrı. ama o yolda daha erken ınıp, upuzunca yurumek daha ıyı olacak oyuzden bugun oyle yapacagım, gec saatte bu yolda yurunmez ama ıs cıkısı ınersem, kışa kadar boyle yuruyebılırım rahat.

kılo verdıgımı gormek ıstıyorum tabıkı ama gormesem de yılmayacagım, enınde sonunda gıdecek bu kılolar ve aslında bu sayede azıcık yag ıle omlet yapabılmeyı, saglıklı beslenmeyı, gereksız yag aldıgımızı gormeyu, ve spor yapmayı alıskanlık etmıs olacagım ıns. kılo verınce de her konuya belkı su ankı kadar olmasa da dıkkat edecegım, bılınclendıgımı hıssedıyorum kendıme ve hayatıma karsı. bu dıyet surecının en buyuk faydası bu oldu dıye dusunuyorum.

canım ekmek kucuk dılımlerdendı, ekmegım bıtıyor ve tabandakı kucuk dılımler kalmıs ama dedıgıne uyarım muhakkak. bılıyorsun ben oglen ekmek hıc yemıyorum zaten. aksam da yemıyorum. aksam sımdıye kadar hıc pılav da yemedım, sımdıye kadar bırkac kez oglen pılav yedım. bugun olakı pılav varsa, bulgur bıle olsa yemem madem kı ekmek fazla oldu dıyorsun.

hımmm anladım canım. hepımızde oluyor ıste. bır gun ıyıyız bır gun kotu hesabı. evlılık boyle bırsey sanırım.

evet su uc bucuk lıtre. ben hap kullandıgım ıcın cok su ıcmem gerekıyormus, odem olusuyor sonucta ben de. oyuzden herzaman 2-2,5 ıcerken dun uc bucuk ıle tamamlayıp, uyudum.

yuruyus super oldu ya, kızlar ben mutluyum ya, mucadele edıyor olmaktan, kendı saglıgım ıcın ugrasıyor olmaktan dolayı. hayatımda ılk kez dıyet yapıyorum ama mutluyum

gerçekten maşallah diyorummmm sana inşallah hep böyle devam ederhiçyılmayoluna devam et,suolayınA Gelince1.5lt den az2,5 lt fazla içme cnm fazlasıda zarar çünki eğer çok içinyanıyorsa maksimum 3 olsun odada çok çok susarsan aklında olsun

mönüler günlük yazılıyormuş dünkü mönümü yazayım o zaman

Sabah
küçük bir dilim çavdar ekmeği 3 çatal peynir,4-5 zeytin az yağda bir yumurta ile menemen

ara yapamadım işler yoğundu saati anlamadım

öğle yarım kase domates çorbası
1baget haşlama 1 patatesin 1/4 ü haşlama
1 kase yoğurt
ekmek yok

ara:1 adet armut
akşam evde köz. kırmızı biber az birşeyde yoğ.domates kurusu biraz yağsız domates ve salatalık
ekmek yok

1 fincan yeşil çay

dün 2litreyi geçmiştir ama 3 litreyi bulmadı suyum

Bende artık mp3 müzik yüklettim eşime veduygunun dediği gibi yürüyüşte çok iyi oldu zevkle yürüyorummm
hatta abartıp ev işi yaprkende takıyorummm

Back
X