- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #11.821
ebn önceden 6 öğün diye kasıyordum kendimi.. ama şimdi öle kasmıyorum sadece ekmek yemiyorum..tatlı yemiyorum..tuzu azalttım..ztn yedim yemklerdeki tuz yetiyor..şekeride meyvlerimden alıyorum..mesala bak bugn öğlen yemeğinde 4 yk kaşığı barbunya 1 kepçe cacık 4 yk bulgur yedm ama o bulgur pilavı bana fazla geldi ölüyorum sanki....kendini diyette oldunu unut..sağlıklı beslenyorum de..inn bana sana dönüşü çok ii oluckk..yeşi çay kiraz sapı çokk ii...
bak cnm ne dicem hani sen kolay adet olmuyorsunya. ben
2 tutam yeşil çay
2 tutam kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
5 top karabiber
1 çubuk tarcın
2 tutam biberiye
1 tutam kekik..
bunları demle...3 bardak suyla...
bu hem hormnları düznliyor hemde sökücü hemde ödem için çok ii
benım kasmam lazım. kılomu gormussundur yanı :)))))) ama sıkayetcı degılım. hayatımda ılk kez mutlu ve azımle rejım yapıyorum. en onemlısı saglıklı beslenıyorum, esıme bıle faydam oluyor zayıf bırı ama benım sayem de daha cok bıle ıcer oldu sımdı. karı koca 2 bardak ancak su ıcerdık normalde.
ben hormon hapı ıle regl olabılıyorum uzun yıllardır. ıncır kuru, hayıt tohumu denedım ama hapa donmek zorunda kaldım etkısı olmadı. 9 hayat cayı dıye bırsey duymustum, zayıflamak ıcındı. aldım ama hıc denemedım.
bu cayı deneyeyeyım regl ıcın bakalım. hayıt tohumunu da her gun ıcıyorum enaz bır bardak.