- Konu Sahibi Betul_20162010
- #11.901
Birazdan göz doktoruna kızımı götüreceğim buralarda olmıyabilirimm canlarımmm
geçmiş olsun canım dur tahmin edeyim okullar açıldı kız tahtayı göremiyormu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan göz doktoruna kızımı götüreceğim buralarda olmıyabilirimm canlarımmm
benim hikayem çok acıklı diyebilirim.hayatım boyunca hep kiloluydum evet fazla besleniyordum bana göre ama herkez kedi kadar yiyorsun diyordu.ünv yi kazandım yurtta kalmaya basadım yurdun yemekleri okadar yağlıydıki gün geçtikçe kilo almaya devem ediyordum hayatımda okadar çok şey kısıtladım ki kilolu oldugum için tam 44 bedendim istediğimi giyip yiyemiyordum hayat boyu hep diyet ve spor yaptım ama uzun sürdüremiyordum.evlenmeme 6 ay kalmıştı artık son kararı verdim ve diyete spora basladım genede veremiyordum kusmaya başladım yediklerimi hemen çıkartıp kurtuluyordum bir sabah kalktım boğazım ağrıyordu korkmuştum.ondan sonra ekmeği yemeğ kestim içinde UN ŞEKER YAĞ bulunan hiç bişey yemedim sabah aksam birer saat spor yaptım sabah yumurta 3 zeytim bir kibrit peynir domaates yedim aralardada ceviz hurma çay ile geçistirdim yaza denk geldi karpuz yedim sabah kahvaltısı dışında bir gün boyunca tam 3 ay bunları yedim verdiğim kilo 3 ayda 15 di okadar az ki ama en nihayetinde toplam 20 kilo verdim işte metebolizmamdan okadar şikayetçiyimki bukadar efor kim harcarsa 30 40 kg verebilirdi.ama allahıma çok şükür sağlığım var.sonuçta 36 38 beden olmuştum şimdide bazen 38 bazen 40 giyiyorum 36 olmak itiyorum gene aynısını uygulayıp 20 kg vericem inş ama aksamları spor yapamıcam artık sorumluluklarım var evli bir bayanım:)
ayy pomocuğumm haklısın tatlım bende farkındayım ama inan işlerim çok yoğun 1 hafta hatta pazartesiden sonra daha rahatım
2 yeni stajer aldık onlara iş gösteriyorum kendi işlerimi hallediyorum ee tabii hızım düştü iş öğret dön geri evrak kontrolü yap
ama onlar öğrenince rahatlarım 2dk.bir ablaa bu neydi diyolar kuzucuklar...
aslında dünden beri çok keyfimde yok zaten
dün sabah 1 portakal yedim
arada 1 avuç leblebi yedim
öğlen :3 köfte+3 dilim felan patates+salata+1 dilim kepek ekmeği
ara1 kapuz
ara2 leblebi
akşam: 2 köfte+kırmızı biber haşlamıştım sirke sarmısak soslu Yağyok ondan +sövüş domates ortaboy lavaşa dürdüm yedim yağsız dı köftelerde ne yağ varsa o..
yatmadan:3 incir yedim gene
ama karnım çok şiş öfff yaa ne olacak
normalde portakal çok iyi geliyor bana aç karnına ama üşüttüğümdenmidir karnım taş gibi ve çok sert...
Duygu ve pomog size çok teşekkür ederimm okadar çok duygulandımkii yazdıklarınızı okuyuıncaaa![]()
yatmadan once nıye ıncır yedın ? kuru mu taze mı ? benım de ıncır yemem lzımmıs bu yaz yıyorum ama bu hafta kuru yedım sadece arada sırada. yas yemedım.
uc gundur ben de oglen sısıyorum. yemegı bır kasık azaltacagım. bılıyorum su an dıyete uygun ama uc gundur sıs oluyorum
menun guzel olmus.
ıs yogunlugu haklısın ya ben uc aydır ıslerım cok cok az. ondan boyle fıng atıyorum topıkte. normalde yemege bıle zor vakıt bulurum ozellıkle mart-nısan-mayıs-hazıran-temmuz.
kontes sen ne dıyorsun benım bu hafta her gun artı olarak cıkmama tartı uzerınde ?
hap mı yapıyordur ?
çok sağ ol canımm inşallah beceririm ...sanırım nescafeile kurabiye yedin tavukla düşenemiyorum:))) niye yedin bakem kurabiyeeGünaydınlar,c.tesiden bu yana ben wc çıkamadım kara kara düşünüyorum artık karnım şişti.hiç böyle olmazdı.Ama bugün yarın gelir diye tahmin ediyorum :))))))))
Duygucum yukarıdaki mesajını gördüm yeni heyecanını inşallah herşey istediğin gibi olur senin marifetleirni biliyoruz o yüzden sen başarırsın..Eminin inanıyorum ben.Hayırlısı olsun.
Çarşamba Menü :)))
Sabah 1 dilim ekmek peynir,domates,salatalık
Ara elma
Ögle 1 dilimekmek peynir ve salata
Ara armut
Ara salatalık
Ara yarım etiform
Akşam kocaman bir yeşillikli salata 2 adet tavuk gögüs 2 adet kurabiye,4 adet salatalık turşusu 1 avuçta acı biber turşusu
1 bardak sütlü nescafe
1,5 lt su ve 4 fincan yeşilçay
ya affına sığınarak anlamadımmkızlar birşey sormak istiyorum.sabah kahvaltılarında acıkalı ekmek yada domates sosu falan yemek cıss mı??
inşallahh size %50 indirimli.)))) ilki hediye amakıloları verelım de pastalarını ınternetten alırız seneye :))))))
yenuı heyecanlar yenı ugraslar. dıyete baslamak bıle yenı bır heyecan ve gırısım oldu hepımız ıcın. sımdı sen cok cok heyecanlısındır ne gyuzel. senın basaracagına ınanıyoruz azımlı ve kararlı bır ınsansın.
evet kukıler ıcın sozun vardı :)))))))))))))
sen hedefıne ulasmıs olacaksın, bız hedefımıze ulasmıs olacagız ve o kukılerı yerken bugunlerı hatırlayacagız ıns. ne guzel
kolay gelsın
evet ya savaş ,pomo cısdiyon tamam diyor uyumlularcanım yaa senin en çok bu huyunu seviyorum çok uyumlusun öyle çok seviyorum vazgeçemem demiyosun cıss ise tamam yemem bir süre diyorsun
çok hoşuma gidiyor,istikrarın...
yolun açık olsun savaş
hım akşamyemeğinağzımı sulandırdı, insan çağırırayy pomocuğumm haklısın tatlım bende farkındayım ama inan işlerim çok yoğun 1 hafta hatta pazartesiden sonra daha rahatım
2 yeni stajer aldık onlara iş gösteriyorum kendi işlerimi hallediyorum ee tabii hızım düştü iş öğret dön geri evrak kontrolü yap
ama onlar öğrenince rahatlarım 2dk.bir ablaa bu neydi diyolar kuzucuklar...
aslında dünden beri çok keyfimde yok zaten
dün sabah 1 portakal yedim
arada 1 avuç leblebi yedim
öğlen :3 köfte+3 dilim felan patates+salata+1 dilim kepek ekmeği
ara1 kapuz
ara2 leblebi
akşam: 2 köfte+kırmızı biber haşlamıştım sirke sarmısak soslu Yağyok ondan +sövüş domates ortaboy lavaşa dürdüm yedim yağsız dı köftelerde ne yağ varsa o..
yatmadan:3 incir yedim gene
ama karnım çok şiş öfff yaa ne olacak
normalde portakal çok iyi geliyor bana aç karnına ama üşüttüğümdenmidir karnım taş gibi ve çok sert...
sana bizden bol şANSLAR umarım hep birlikte başarırırız,bende seninazmini kutluyorummmmyazdıklarınıza baktım azminizi kutluyorum bende bir sene önce tam 20 kg verdim 5 kg sini şimdiden aldım o yüzden önüme 10 kg hedefi koydum sizin paylaştıklarınızdanda faydalanıcam .eşimde 8 kg vermek istiyo sabah 6 buçukta 40 dk yürüdük koştuk sonra kahavaltı ettik eşim işe gitti.ekmeği kestim şekeri kestim unu kestim zaten ekmek pek yemiyordum artık protein ve yeşilliklerle beslenicem... Sizede çok şans diliyorum umarım hedeflerimize ulaşırız
geçmiş olsun cnmmmBirazdan göz doktoruna kızımı götüreceğim buralarda olmıyabilirimm canlarımmm
bendensinn üstümaltıma göredaha fazla,bende doğumda gördüm 90 kgcanım allahtan çok dengeli kilo alışım var yani kilo alınca elim kolum bacağım orantılı kilo alıyor sadece omuzlarım geniş benim mesela üst beden 42 alt beden 40
mesela bir ara 90 kiloya çıktım farkedemedim
çok sağ ol canımm inşallah beceririm ...sanırım nescafeile kurabiye yedin tavukla düşenemiyorum:))) niye yedin bakem kurabiyee
ya affına sığınarak anlamadımm
inşallahh size %50 indirimli.)))) ilki hediye ama
evet ya savaş ,pomo cısdiyon tamam diyor uyumlular
hım akşamyemeğinağzımı sulandırdı, insan çağırır
sana bizden bol şANSLAR umarım hep birlikte başarırırız,bende seninazmini kutluyorummmm
geçmiş olsun cnmmm
bendensinn üstümaltıma göredaha fazla,bende doğumda gördüm 90 kg
cancazım nasılsın.
canım incir bağırsakları yumuşatıyor ve yumurtalarını güçlendiriyor kadınlarda..bebek düşünen arkadaşlar incir kürü yapıyor...
ben şimdilik bağırsaklarım için yiyorum ama diğeri içinde inşallah faydalı olur...
tabii incir çok kalorili bir meyve,portakalda bana iyi geliyor ama bu sefer portakal yaramadı inciri deneyeyim dedim...sabah işe gelirken incir aldım manavdan 5 incir yedim kahvaltı niyetine öğlenden önce rahatlattı...
ama öğlen çok yemedim ama karnım çok şişkin şişkinlik hissi var yani...
inşallahh size %50 indirimli.)))) ilki hediye ama
evet ya savaş ,pomo cısdiyon tamam diyor uyumlular
hım akşamyemeğinağzımı sulandırdı, insan çağırır
kızlar sistem çok yavaş durmadan beni atıyor..2 yorum yazamadım ağız tadıyla...
krizantemde burdaymış...
ben geldimmmm napıyosunuz bakimmmm
çok geç kaldım bugün ama kaçamak yapmadım
doğalgaz için ustalar geldi yarın açılış yapılcak inşaaallllhhhh 3 aydır bi gazı açamadılar yaa
yarın açılırsa lokma dökücez vaadim var çoluk çocuğa dağıtcam dışarda