• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

benim hikayem çok acıklı diyebilirim.hayatım boyunca hep kiloluydum evet fazla besleniyordum bana göre ama herkez kedi kadar yiyorsun diyordu.ünv yi kazandım yurtta kalmaya basadım yurdun yemekleri okadar yağlıydıki gün geçtikçe kilo almaya devem ediyordum hayatımda okadar çok şey kısıtladım ki kilolu oldugum için tam 44 bedendim istediğimi giyip yiyemiyordum hayat boyu hep diyet ve spor yaptım ama uzun sürdüremiyordum.evlenmeme 6 ay kalmıştı artık son kararı verdim ve diyete spora basladım genede veremiyordum kusmaya başladım yediklerimi hemen çıkartıp kurtuluyordum bir sabah kalktım boğazım ağrıyordu korkmuştum.ondan sonra ekmeği yemeğ kestim içinde UN ŞEKER YAĞ bulunan hiç bişey yemedim sabah aksam birer saat spor yaptım sabah yumurta 3 zeytim bir kibrit peynir domaates yedim aralardada ceviz hurma çay ile geçistirdim yaza denk geldi karpuz yedim sabah kahvaltısı dışında bir gün boyunca tam 3 ay bunları yedim verdiğim kilo 3 ayda 15 di okadar az ki ama en nihayetinde toplam 20 kilo verdim işte metebolizmamdan okadar şikayetçiyimki bukadar efor kim harcarsa 30 40 kg verebilirdi.ama allahıma çok şükür sağlığım var.sonuçta 36 38 beden olmuştum şimdide bazen 38 bazen 40 giyiyorum 36 olmak itiyorum gene aynısını uygulayıp 20 kg vericem inş ama aksamları spor yapamıcam artık sorumluluklarım var evli bir bayanım:)

tebrık ederım yıne saglıkla kılo vermenı dılerım. metabolızma konusunda ben de cok dertlıyım ama yılmıyorum. zaten masa bası ıs, stres, tup bebek tedavılerı ve ekmek sevıyor olusumdan dolayı 85lerden 100 lere ulastım 4-5 yılda.

ayy pomocuğumm haklısın tatlım bende farkındayım ama inan işlerim çok yoğun 1 hafta hatta pazartesiden sonra daha rahatım

2 yeni stajer aldık onlara iş gösteriyorum kendi işlerimi hallediyorum ee tabii hızım düştü iş öğret dön geri evrak kontrolü yap

ama onlar öğrenince rahatlarım 2dk.bir ablaa bu neydi diyolar kuzucuklar...

aslında dünden beri çok keyfimde yok zaten

dün sabah 1 portakal yedim

arada 1 avuç leblebi yedim

öğlen :3 köfte+3 dilim felan patates+salata+1 dilim kepek ekmeği

ara1 kapuz

ara2 leblebi

akşam: 2 köfte+kırmızı biber haşlamıştım sirke sarmısak soslu Yağyok ondan +sövüş domates ortaboy lavaşa dürdüm yedim yağsız dı köftelerde ne yağ varsa o..

yatmadan:3 incir yedim gene

ama karnım çok şiş öfff yaa ne olacak
normalde portakal çok iyi geliyor bana aç karnına ama üşüttüğümdenmidir karnım taş gibi ve çok sert...

yatmadan once nıye ıncır yedın ? kuru mu taze mı ? benım de ıncır yemem lzımmıs bu yaz yıyorum ama bu hafta kuru yedım sadece arada sırada. yas yemedım.

uc gundur ben de oglen sısıyorum. yemegı bır kasık azaltacagım. bılıyorum su an dıyete uygun ama uc gundur sıs oluyorum

menun guzel olmus.

ıs yogunlugu haklısın ya ben uc aydır ıslerım cok cok az. ondan boyle fıng atıyorum topıkte. normalde yemege bıle zor vakıt bulurum ozellıkle mart-nısan-mayıs-hazıran-temmuz.

Duygu ve pomog size çok teşekkür ederimm okadar çok duygulandımkii yazdıklarınızı okuyuıncaaa:38:

rıca ederım canım. bız tsk ederız sana. ben senınle resımlerın ıle bu yola gırdım denılebılınır. cok resım gormustum zayıflayan ama sen okadar guzellesmıstın kı hayran kaldım ben de yapabılırım dedım.

hepımız burda en guzel resımlerımızı paylasacagız.

yatmadan once nıye ıncır yedın ? kuru mu taze mı ? benım de ıncır yemem lzımmıs bu yaz yıyorum ama bu hafta kuru yedım sadece arada sırada. yas yemedım.

uc gundur ben de oglen sısıyorum. yemegı bır kasık azaltacagım. bılıyorum su an dıyete uygun ama uc gundur sıs oluyorum

menun guzel olmus.

ıs yogunlugu haklısın ya ben uc aydır ıslerım cok cok az. ondan boyle fıng atıyorum topıkte. normalde yemege bıle zor vakıt bulurum ozellıkle mart-nısan-mayıs-hazıran-temmuz.

canım incir bağırsakları yumuşatıyor ve yumurtalarını güçlendiriyor kadınlarda..bebek düşünen arkadaşlar incir kürü yapıyor...

ben şimdilik bağırsaklarım için yiyorum ama diğeri içinde inşallah faydalı olur...

tabii incir çok kalorili bir meyve,portakalda bana iyi geliyor ama bu sefer portakal yaramadı inciri deneyeyim dedim...sabah işe gelirken incir aldım manavdan 5 incir yedim kahvaltı niyetine öğlenden önce rahatlattı...

ama öğlen çok yemedim ama karnım çok şişkin şişkinlik hissi var yani...

Günaydınlar,c.tesiden bu yana ben wc çıkamadım kara kara düşünüyorum artık karnım şişti.hiç böyle olmazdı.Ama bugün yarın gelir diye tahmin ediyorum :))))))))

Duygucum yukarıdaki mesajını gördüm yeni heyecanını inşallah herşey istediğin gibi olur senin marifetleirni biliyoruz o yüzden sen başarırsın..Eminin inanıyorum ben.Hayırlısı olsun.

Çarşamba Menü :)))

Sabah 1 dilim ekmek peynir,domates,salatalık
Ara elma
Ögle 1 dilimekmek peynir ve salata
Ara armut
Ara salatalık
Ara yarım etiform
Akşam kocaman bir yeşillikli salata 2 adet tavuk gögüs 2 adet kurabiye,4 adet salatalık turşusu 1 avuçta acı biber turşusu
1 bardak sütlü nescafe
1,5 lt su ve 4 fincan yeşilçay
çok sağ ol canımm inşallah beceririm ...sanırım nescafeile kurabiye yedin tavukla düşenemiyorum:))) niye yedin bakem kurabiyee

kızlar birşey sormak istiyorum.sabah kahvaltılarında acıkalı ekmek yada domates sosu falan yemek cıss mı??
ya affına sığınarak anlamadımm
kıloları verelım de pastalarını ınternetten alırız seneye :))))))

yenuı heyecanlar yenı ugraslar. dıyete baslamak bıle yenı bır heyecan ve gırısım oldu hepımız ıcın. sımdı sen cok cok heyecanlısındır ne gyuzel. senın basaracagına ınanıyoruz azımlı ve kararlı bır ınsansın.

evet kukıler ıcın sozun vardı :)))))))))))))

sen hedefıne ulasmıs olacaksın, bız hedefımıze ulasmıs olacagız ve o kukılerı yerken bugunlerı hatırlayacagız ıns. ne guzel

kolay gelsın
inşallahh size %50 indirimli.)))) ilki hediye ama
canım yaa senin en çok bu huyunu seviyorum çok uyumlusun öyle çok seviyorum vazgeçemem demiyosun cıss ise tamam yemem bir süre diyorsun

çok hoşuma gidiyor,istikrarın...

yolun açık olsun savaş
evet ya savaş ,pomo cısdiyon tamam diyor uyumlular
ayy pomocuğumm haklısın tatlım bende farkındayım ama inan işlerim çok yoğun 1 hafta hatta pazartesiden sonra daha rahatım

2 yeni stajer aldık onlara iş gösteriyorum kendi işlerimi hallediyorum ee tabii hızım düştü iş öğret dön geri evrak kontrolü yap

ama onlar öğrenince rahatlarım 2dk.bir ablaa bu neydi diyolar kuzucuklar...

aslında dünden beri çok keyfimde yok zaten

dün sabah 1 portakal yedim

arada 1 avuç leblebi yedim

öğlen :3 köfte+3 dilim felan patates+salata+1 dilim kepek ekmeği

ara1 kapuz

ara2 leblebi

akşam: 2 köfte+kırmızı biber haşlamıştım sirke sarmısak soslu Yağyok ondan +sövüş domates ortaboy lavaşa dürdüm yedim yağsız dı köftelerde ne yağ varsa o..

yatmadan:3 incir yedim gene

ama karnım çok şiş öfff yaa ne olacak
normalde portakal çok iyi geliyor bana aç karnına ama üşüttüğümdenmidir karnım taş gibi ve çok sert...
hım akşamyemeğinağzımı sulandırdı, insan çağırır
yazdıklarınıza baktım azminizi kutluyorum bende bir sene önce tam 20 kg verdim 5 kg sini şimdiden aldım o yüzden önüme 10 kg hedefi koydum sizin paylaştıklarınızdanda faydalanıcam .eşimde 8 kg vermek istiyo sabah 6 buçukta 40 dk yürüdük koştuk sonra kahavaltı ettik eşim işe gitti.ekmeği kestim şekeri kestim unu kestim zaten ekmek pek yemiyordum artık protein ve yeşilliklerle beslenicem... Sizede çok şans diliyorum umarım hedeflerimize ulaşırız
sana bizden bol şANSLAR umarım hep birlikte başarırırız,bende seninazmini kutluyorummmm
Birazdan göz doktoruna kızımı götüreceğim buralarda olmıyabilirimm canlarımmm
geçmiş olsun cnmmm
canım allahtan çok dengeli kilo alışım var yani kilo alınca elim kolum bacağım orantılı kilo alıyor sadece omuzlarım geniş benim mesela üst beden 42 alt beden 40
mesela bir ara 90 kiloya çıktım farkedemedim
bendensinn üstümaltıma göredaha fazla,bende doğumda gördüm 90 kg

çok sağ ol canımm inşallah beceririm ...sanırım nescafeile kurabiye yedin tavukla düşenemiyorum:))) niye yedin bakem kurabiyee

ya affına sığınarak anlamadımm

sana bizden bol şANSLAR umarım hep birlikte başarırırız,bende seninazmini kutluyorummmm

geçmiş olsun cnmmm

bendensinn üstümaltıma göredaha fazla,bende doğumda gördüm 90 kg

cancazım nasılsın.

ben geldimmmm napıyosunuz bakimmmm
çok geç kaldım bugün ama kaçamak yapmadım
doğalgaz için ustalar geldi yarın açılış yapılcak inşaaallllhhhh 3 aydır bi gazı açamadılar yaa
yarın açılırsa lokma dökücez vaadim var çoluk çocuğa dağıtcam dışarda

canım incir bağırsakları yumuşatıyor ve yumurtalarını güçlendiriyor kadınlarda..bebek düşünen arkadaşlar incir kürü yapıyor...

ben şimdilik bağırsaklarım için yiyorum ama diğeri içinde inşallah faydalı olur...

tabii incir çok kalorili bir meyve,portakalda bana iyi geliyor ama bu sefer portakal yaramadı inciri deneyeyim dedim...sabah işe gelirken incir aldım manavdan 5 incir yedim kahvaltı niyetine öğlenden önce rahatlattı...

ama öğlen çok yemedim ama karnım çok şişkin şişkinlik hissi var yani...

evet ıncır kuru ben de yaptım. su an regl goremedıgım ıcın ıncır kuru yapmam dogru olmazmıs oyuzden bıraktım ama ıncır yemeye devam et dedıler. ozellıkle yaş ıncır ye dedıler. ben de yaş baya yedım bu yaz. asagı yukarı her gun 2-3 tane yedım. sımdı de bazen yaş bazen kuru yıyorum.

kılo verdıkce, hazımsızlık sorunu ve kabızlık oluyor sanırım. su ıcıyorum ama yıne de ek seyler yapmak gerekıyor sanırım, bu sıskınlık sıkayetı ıcın. benım oglen yemegınden sonra oluyor. oyuzden yemegı bır kasık azaltacagım.

sen para kazan ya canım. benım bır cocugum olsun valla ben ıkı katı para oderım o gazla :))) ısyerınde bazen tatlı alırdım en kalıtelısını ben alırdım. bebek ıcın sanarlardı. bebek olsun ozaman gorun derdım, herkes gıbı en koyu yerden tatlı almam en ıyısınden alırım ozaman derdım :))

tskler soz dınleyen ogrencıler oldugumuzu dusundugunuz ıcın :)))

öğle yemeğimi yedim akşamki menüde aşağı yukarı belli
allaha şükür kriz zamanlarım ge.çti kaçamak yapmıyorum iki gündür
yarın nete giremem şimdiden menümü yazayım

sabah
beyaz lahana turşu kavurmasıtuzsuz ve yağsız az salçalı yaptım
bir dilim ekmek
bir parça beyaz peynir
şekersiz çay

şekersiz neskafe

öğle
istavrit buğulama 5 yada 7 olabilir çok minikti sayamadım
üç halka patates bayağı çok soğan dilimi hepsini birlikte fırınladım
bir dilim ekmek
roka çoban salata

neskafe yine
elma yicem yürüyüşe gitmecden önce

akşamada
eltilerle toplancaz tavuklu keşkek yapıcaklar sadece bi tabak ondan yerim tamamdır

suyu iki litreye tamamlarım

ben geldimmmm napıyosunuz bakimmmm
çok geç kaldım bugün ama kaçamak yapmadım
doğalgaz için ustalar geldi yarın açılış yapılcak inşaaallllhhhh 3 aydır bi gazı açamadılar yaa
yarın açılırsa lokma dökücez vaadim var çoluk çocuğa dağıtcam dışarda

hoşgeldin ben eyiyim cnm sen nasılsın cnmm varmı akrabağdan haberr,kız bizede yolla lokmadanoğluma yedireyim

Back
X