Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar

nasılsınız ? ben baya yorgunum ya dun hareket olayını abarttım da :))))))

bu sabah :

sırke-lımon ılık su ( bal bıtmıs, dun almayı unuttugum tek sey oldu ya )
ıkı tam bugday ekmek tost/ yagsız ( ıcınde domates ve yarım yaglı peynır var )
ıkı kucuk taze yesıl bıber
bir kucuk kutu süt, t. yağlı.
500 ml su
450 adım yurudum = 24 kalorı cıvarı

Ara olarak : bir elma
Bir yeşil çay
Öğle: dort kasık taze fasulse, ıkı kasık yagsız pırıncı pılavı, ıkı kasık sogus salata, uc dılım ( uc catal kavun )
Ara: 1,5 lt su
1 yesıl cay
1 hayıt tohumu cay
2 tane patlamıs mısır ve pırınclı dıyet patlagı = 57,25 kalorı edıyormus.
Gunduz yuruyus yapmadım
Aksam yemegı oncesı Spor: 45 dk yuruyus agır tempoda ( yorgundum dun )
Aksam menu : uc kofte, dort kasık yogurt ( hayatımda ılk kez  ), 3 kasık salata, yarım kase tarhana corbası
Ara : yarım seftalı, 1 lt su
Aksam spor : 1 saat dans, yarım saat leslie ve 15 dk egzersız hareketleri

Adımsayarı, ısyerımde unuttugum ıcın kac kalorı harcadıgımı bılmıyorum

selam kizlarrr ben yine yokum ya inanin elimde degil, in$allah sizlere iyi haberler verecegim (kesin degil ama)

duygum toparlandim bayagi, hatta 2 gündür tatlandiriciyi biraktim oysa günde 15-20 tane kullaniyordum yani büyük kupa bardaga 2 tane atiyorum 5 çay bir kahve derken çok oluyordu, ve duydumki hem kemik erimesi hemde kanser yapiyormu$ annem birakacagiz dedi ve kendisi normal $ekere döndü ama ben sade içiyorum :56::56: içine çok az agave $urubu damlatiyorum (bal gibi bir$ey ama kalorisi cok daha dü$ük), sanirim yarinida atlatsam çayi $ekersiz ve tatlandiricisiz içmeye tam ali$acagim :)

midem hala düzelmedi ya :( anlayamiyorumki, gün içinde doymak bilmiyorum hatta çok su içiyorum tokluk hissi gelsin diye ama bazende agzima bir$ey alir alir midem bulaniyor tikaniyorum...günlük 30dk yürüyü$ede ba$ladim :) bakalim gram verecekmiyim bu hafta, 1 ayda 1.5 kilo vermem lazimmmmmmmmmmm
inşALLAH VERİRSİN ...
leyya beni çok şşırtıyorsun bu kadar genç birkzızn bu kadarb çay kahve içmesi,valla sen benimkardeşim gibisin haddi olmadan yazdım bunu yakınımdaolsan fırçayı yerdin bide üstüne tatlandırcıkullanmışsın gerçibıraktım dedin isabet olmuş,cnm senin yerinde olsamçayı ve kahvayıazaltırdım kahve nescafe içindiyorumçok içilirse selülüt yapıyor bengünde 1 kere içiyorum sırf tokluk hissi verdiğiiçin çayla zaten aram yok zar zor yeşilçayiçiyorum sende minimuma düşürsen keşke bunları içersendee nescafeyisüt ekliyerek çayıdalimonlu açık içve ne şurup,netatlandırıcı ne şeker kullanmaaa seni bir an öncearınmışgörmek istiyorum leyyaaaa lütfennn

bende zayıflamayı o kadar çok istiyorum ki. ama ne spor ne diyet hiçbiri bana göre değil
hımmmmmmm :53:
gunaydın kızlar

nasılsınız ? ben baya yorgunum ya dun hareket olayını abarttım da :))))))

bu sabah :

sırke-lımon ılık su ( bal bıtmıs, dun almayı unuttugum tek sey oldu ya )
ıkı tam bugday ekmek tost/ yagsız ( ıcınde domates ve yarım yaglı peynır var )
ıkı kucuk taze yesıl bıber
bir kucuk kutu süt, t. yağlı.
500 ml su
450 adım yurudum = 24 kalorı cıvarı

Ara olarak : bir elma
Bir yeşil çay
Öğle: dort kasık taze fasulse, ıkı kasık yagsız pırıncı pılavı, ıkı kasık sogus salata, uc dılım ( uc catal kavun )
Ara: 1,5 lt su
1 yesıl cay
1 hayıt tohumu cay
2 tane patlamıs mısır ve pırınclı dıyet patlagı = 57,25 kalorı edıyormus.
Gunduz yuruyus yapmadım
Aksam yemegı oncesı Spor: 45 dk yuruyus agır tempoda ( yorgundum dun )
Aksam menu : uc kofte, dort kasık yogurt ( hayatımda ılk kez  ), 3 kasık salata, yarım kase tarhana corbası
Ara : yarım seftalı, 1 lt su
Aksam spor : 1 saat dans, yarım saat leslie ve 15 dk egzersız hareketleri

Adımsayarı, ısyerımde unuttugum ıcın kac kalorı harcadıgımı bılmıyorum

GÜNAYDIN CANIM BNEDEACAYİP YORGUNUM MAF ETTİ DÜN AKŞAM YOLLADIĞIM 2 LİNK BENİİ
MENÜ GÜZEL
AKTİVİTE YIKILIYOR CNMBİRDENDE BU KADARYÜKLENME HEM BIKARSIN HEMDE BEDENİN YIPRANIR KADEME KADEME YÜKSELTTT
GENEL OLARAK ÇOK İYİSİN EMOL BU MENÜLERE AKTİVİTEYE O VUCUDUN EN AZ 1.5 ATMASI LAZIM AMA SENİN DURUM İŞTE HAP VE METABOLİZMAA ONLAR SENİ ENGELLİYOR aMA BİZ BUNLARASAVAŞ AÇTIKKK AZDA OLSA HERHAFTA GR GR VERCEZZZ:16:

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRRRR
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
YÜZÜNÜZDEN TEBESSÜM,KALBİMİZDEN İYİ NİYET,BEDENİMİZDEN SAĞLIK, İÇİMİZDEKİ HUZURVE MUTLULUĞUMUZ HİÇ EKSİK OLMASINNNNNNNNNN.(amin)

dünkü zumba ve darbuka show anamı ağlattı ama regldönemindeyimve lehime çevirmeye çalışıyorum sabah tartıldım tartı gülümsedi gelde ye şimdi 66 kg bir an önce görmem lazım bugün itibariyle 43 günkaldı kg sorunu 0 oluncabitmeli artıkkkk

neysee gündemim yoğunnn şu şişe domat olayı bitmeli domatesler maf olcak yoksa bi kavanoz alamadımm ilkkezkendim yapıyorum sade yapcam annem domatesleri rendele yada robattan geçir kaynat içinede tuz eklededi sıcaksıcak kavnozlara ekle sıkıcakapat ağzını ters çevir 24 saat elleme dedi sonra serin kuru yere koy dedi ,sizin öneriniz varmı ?tuz eklemesem olurmu?

gunaydın duygucugum.

dun ınan kendımı asırı zorlamadım. ıcımden geldı sonradan. aslında dun bır arkadas, tanıdık gıtmek ıstedım. haftalardır sosyallık olmadı. sırf canım ceker dıye alısverısımı bıle yapmamaya calısıyorum. bırkac tanıdık var gıdebılecegım. onlardan bırının de 7yıldır bebeklerı olmuyordu. kadın sımdı 6 aylık hamıle. sevdıgım bır ınsan. ama ne bılıyım ıcımden gelmedı gormek. kendımı oyalamak ıstedım aksam, klıplerı ızleyeyım dedı, fılm ızlesem yatakta uyurdum, klıp ızlerken ayagımı oynatsam kardır derken, bır baktım dans etmek gelıyor ıcımden. sureklı durarark oynadım zaten. malum bu kılo ve bu ayak ıle oyle zaten jennıfer lopez olmam beklenemez. :) ama sunu farkettım belkı de 2-3 yıldır hıc boyle dans etmemısım. oysa dans etmeyı cok seven ve becerebılen bırıydım. nekadar degısmısım ve soyutlamısım kendımı. sırf cevrem ve esım boyle bırı olmadıgı ıcın. bıraz da ayagıma uzuldum esnek degıldı. ama sonra dedım kı 1,5 yıl once yuruyemıyordun bıle dedım, cok sukur dıyerek devam ettım.

senın zumbayı daha cok sevdım benımkı manyak bırsey. cok garıp hareketlerı var.

merak etme. her gun boyle yapmam. benım ısler ıkı uc aydır sakın. ben oyuzden bulkadar rahat sureklı forumdayım. hergun spor vs enerjım var. bahar aylarındayken asırı yogundum. pestılım cıkıyordu. sonbahar ve kısı normal duzeyde gecırırsem ıs olarak ıyı olur ve tam ıslerın yogunlastıgı mart ayına inş 70lere ulastım mı, gerısı kolay olur cok yogun olsam da.

bu aktıvtılerın ceyregını yaptıgım hafta 1,5 vermıstım. gecen hafta yarısını yaptım 1,7. bu hafta nasıl olacak bılmıyorum. fazla cıkıyorum demıstım ya. dun aksam ve bu sabah fazla cıkmadım. anlamadım bu ısı. bakalım pazartesı sabah ne olacak :)))))

YÜZÜNÜZDEN TEBESSÜM,KALBİMİZDEN İYİ NİYET,BEDENİMİZDEN SAĞLIK, İÇİMİZDEKİ HUZURVE MUTLULUĞUMUZ HİÇ EKSİK OLMASINNNNNNNNNN.(amin)

dünkü zumba ve darbuka show anamı ağlattı ama regldönemindeyimve lehime çevirmeye çalışıyorum sabah tartıldım tartı gülümsedi gelde ye şimdi 66 kg bir an önce görmem lazım bugün itibariyle 43 günkaldı kg sorunu 0 oluncabitmeli artıkkkk

neysee gündemim yoğunnn şu şişe domat olayı bitmeli domatesler maf olcak yoksa bi kavanoz alamadımm ilkkezkendim yapıyorum sade yapcam annem domatesleri rendele yada robattan geçir kaynat içinede tuz eklededi sıcaksıcak kavnozlara ekle sıkıcakapat ağzını ters çevir 24 saat elleme dedi sonra serin kuru yere koy dedi ,sizin öneriniz varmı ?tuz eklemesem olurmu?

ay ay ne guzel bır sabah msjı bu boyle. ne guzel dılekler. sana da hayırlı cumalar. herkese hayırlı cumalar. mutlu bır gun gecırmemız dılegıyle. cuma dıyınce anaaaaaaa ıkı gun kalmıs. ben pazar gunu tum gun yurusem mı ne :))))))

tuz eklemek lazım dıye bılıyorum. tuzsuz tadı falan olmuyor bır de tuz bozulmamasını saglıyormus dıye bılıyorum.

sana kolay gelsın hamarat kadın.

gunaydın duygucugum.

dun ınan kendımı asırı zorlamadım. ıcımden geldı sonradan. aslında dun bır arkadas, tanıdık gıtmek ıstedım. haftalardır sosyallık olmadı. sırf canım ceker dıye alısverısımı bıle yapmamaya calısıyorum. bırkac tanıdık var gıdebılecegım. onlardan bırının de 7yıldır bebeklerı olmuyordu. kadın sımdı 6 aylık hamıle. sevdıgım bır ınsan. ama ne bılıyım ıcımden gelmedı gormek. kendımı oyalamak ıstedım aksam, klıplerı ızleyeyım dedı, fılm ızlesem yatakta uyurdum, klıp ızlerken ayagımı oynatsam kardır derken, bır baktım dans etmek gelıyor ıcımden. sureklı durarark oynadım zaten. malum bu kılo ve bu ayak ıle oyle zaten jennıfer lopez olmam beklenemez. :) ama sunu farkettım belkı de 2-3 yıldır hıc boyle dans etmemısım. oysa dans etmeyı cok seven ve becerebılen bırıydım. nekadar degısmısım ve soyutlamısım kendımı. sırf cevrem ve esım boyle bırı olmadıgı ıcın. bıraz da ayagıma uzuldum esnek degıldı. ama sonra dedım kı 1,5 yıl once yuruyemıyordun bıle dedım, cok sukur dıyerek devam ettım.

senın zumbayı daha cok sevdım benımkı manyak bırsey. cok garıp hareketlerı var.

merak etme. her gun boyle yapmam. benım ısler ıkı uc aydır sakın. ben oyuzden bulkadar rahat sureklı forumdayım. hergun spor vs enerjım var. bahar aylarındayken asırı yogundum. pestılım cıkıyordu. sonbahar ve kısı normal duzeyde gecırırsem ıs olarak ıyı olur ve tam ıslerın yogunlastıgı mart ayına inş 70lere ulastım mı, gerısı kolay olur cok yogun olsam da.

bu aktıvtılerın ceyregını yaptıgım hafta 1,5 vermıstım. gecen hafta yarısını yaptım 1,7. bu hafta nasıl olacak bılmıyorum. fazla cıkıyorum demıstım ya. dun aksam ve bu sabah fazla cıkmadım. anlamadım bu ısı. bakalım pazartesı sabah ne olacak :)))))

ozaman işlerr yoğunlaşasaya kadar aşırıyüklemesende aktivteye devam valla amacın güzel sağlıığna kavuşcan o yüzden yola devam p.tesi eminim kg vermiş olursunvermesende vicdanın rahat olsun bize yazdığınmenüler güzle eaktivite ypıyon bünyenin sana oynadığı oyun işteee

ay ay ne guzel bır sabah msjı bu boyle. ne guzel dılekler. sana da hayırlı cumalar. herkese hayırlı cumalar. mutlu bır gun gecırmemız dılegıyle. cuma dıyınce anaaaaaaa ıkı gun kalmıs. ben pazar gunu tum gun yurusem mı ne :))))))

tuz eklemek lazım dıye bılıyorum. tuzsuz tadı falan olmuyor bır de tuz bozulmamasını saglıyormus dıye bılıyorum.

sana kolay gelsın hamarat kadın.
aminnnn ..sağ ol cnmm...kendini aşırı zorlama ALLAH korusun ayağın sorunlu iyice kötülemesin hiç harek edemezsin birde ALLAH korusun zorlamadan yapp maa
yok daha başlamadımmm oğlanı doyurdum suyum bitsin bende kahvatımı yapayım başlıcam yapmayı
demek tuz eklemek lazımmm ekleriz artıkkkk ..

ben de bugunku kahvaltımı yazayım.

sırkelı-lımonlu ılık su ( balım bıtmıstı )

maydonozlu, bır damla yag ıle omlet (1,5 yumurtaya eştir ) ( bu hafta hiç yumurta yememiştim yiyeyim dedim )

1 büyük domates

1 dilim tam buğday ekmeği

15 leblebi

1 büyük bardak açık şekersiz çay

aminnnn ..sağ ol cnmm...kendini aşırı zorlama ALLAH korusun ayağın sorunlu iyice kötülemesin hiç harek edemezsin birde ALLAH korusun zorlamadan yapp maa
yok daha başlamadımmm oğlanı doyurdum suyum bitsin bende kahvatımı yapayım başlıcam yapmayı
demek tuz eklemek lazımmm ekleriz artıkkkk ..

ayagım cok ıyı duygu. merdıvenlerı bıle kosarak ınebılıyorum bazen. kaldı kı ben kosamıyordum. ayagıma cok ıyı gelıyor bu yuruyusler ve ozellıkle leslie. zaten doktorum yuru bol bol dedı. ve leslıedekı bazı hareketler fızık tedavı hareketlerı bılıyormusunn,

ama dans yaparken dıkkatr edıyorum ayagım saga sola hızlı cevırmek. bıleklerımın ustune egılmek vs yapmıyorum.

ben oyle bılıyorum canım. daha hamarat ev hanımlarımıza da soralım. benım annem yapmazdı boyle seyler. gormedım. kaynanam ve teyzemler yapar. onlardan duymustum. ama yapılırken gormedım

ben o konuda buaralar ıyıyım. 3-4 gun once esıme gogus et aldırmıstım, dun aksam hatırlatma kurdum telefonuma. bır kısmını snıtzel gıbı kestım bır kısmını kusbası ve buzluga attım. pazar gunu mesela yesıllıklerın hepsını temızledım. curuyecek sebzelerden yemek yaptım. koftelerımı de yaptım , bırını pazartesı yedık bırını bugun yıyecegız koftelerın mesela. dıyet duzen getırdı valla bızım eve. sabahları hep pgaca yıyordun gec uyanıyordun ya da bana hazırladıgın kahvaltıuya yetısemıyordun dıyor esım. sımdı kalkıyorum hem ona hazırlıyorum hem kendıme ozel.
:38:

Duyguu 43 günmü kaldı birşey kalmamış yaaa
bende şöyle bir 5 versem yine süpre olacakk

maydonozlu, bır damla yag ıle omlet (1,5 yumurtaya eştir ) ( bu hafta hiç yumurta yememiştim yiyeyim dedim )

1 büyük domates

15 leblebi

menün harika canımmmm

karabiber, soya sosu mart sonunda baslayıp sımdıye kadar 28 kılo mu verdı ? 6,5 ay kadar bır sureye eş demekkı. ortalama her ay 5 kilo mu verdi ozaman

1 büyük domates

15 leblebi

çok güzel canım tebrikler..omletini çok merak ettim uzun zamandır omlet yemedim ben...

Günaydınlar,HAYIRLI CUMALAR.
Bu mübarek günde Allah dualarımız kabul eylesin.Herkesin kalbindeki gönlündeki muradını varsin inşallah.
Ben tartılarımıyorum tartım kızımın eline geçmiş üstüne inip çıktı sürekli ufak bir sorunu var sanırım garip tartıyor.
Ben azda olsa tuz ve yag ekliyorum yemeklerime diyetisyen söylemişti.Lıgh ürünleri yeme gibi.
Amacın yanlızca kilo vermek değil saglıklı beslenmek olmalı demişti.Bu yüzden az yag ve tuz ekliyorum.
Turşuyuda tüketiyorum onada izin çıkmıştı.
2 akşam üst üste acı biber turşusu yediğim zaman wc çıkıyorum.
Kış geliyor tamamiye düzene gireceğim inşallah burda yemekler dışardan yeniyor..Ben ise evden taşımak zorunda kalıyorum herşeyi meyvama kadar biraz zor oluyor.

Neyse menümü yazıyorum.

Sabah 1 dilimekmek,peynir domates
Ara armut +5 kaşık yogurt
Öglen 1 dilim ekmek peynir salata az yaglı
Ara 1 erik
Akşam salata bol limonlu az yaglı 1 dilim ekmek 1 kase yogurt,1 avuç kadar acı biber turşusu-4 adet salatalık turşusu
6 adet hurma
1 bardk sütlü nescafe
3 fincan yeşilçay 2 lt su

kızlar gunaydın ? nasılsınız bakalım. hosgeldınız. aksam nasıl gectı ??????

günaydın pomocuğum

iyiiym valla herkese hayırlı cumalar rabbimin bereketi üzerimize olsun hepimizin....

akşam 11 e kadar ayaktaydım

1 kilo ıspanak ayıkla yıka pişir

ardından bir kilo bamya tepelerini al pişir bit kadardılar yap yap bitmez

2 tencere yemeğim hazır

bir dilim kepek ekmeği ile yarım tabak ıspanak yemeği yedim 3 tane kornişon turşu ve domates sövüşşş
yedim

yatmadan bir dilim karpuz yedim

Günaydınlar,HAYIRLI CUMALAR.
Bu mübarek günde Allah dualarımız kabul eylesin.Herkesin kalbindeki gönlündeki muradını varsin inşallah.
Ben tartılarımıyorum tartım kızımın eline geçmiş üstüne inip çıktı sürekli ufak bir sorunu var sanırım garip tartıyor.
Ben azda olsa tuz ve yag ekliyorum yemeklerime diyetisyen söylemişti.Lıgh ürünleri yeme gibi.
Amacın yanlızca kilo vermek değil saglıklı beslenmek olmalı demişti.Bu yüzden az yag ve tuz ekliyorum.
Turşuyuda tüketiyorum onada izin çıkmıştı.
2 akşam üst üste acı biber turşusu yediğim zaman wc çıkıyorum.
Kış geliyor tamamiye düzene gireceğim inşallah burda yemekler dışardan yeniyor..Ben ise evden taşımak zorunda kalıyorum herşeyi meyvama kadar biraz zor oluyor.

Neyse menümü yazıyorum.

Sabah 1 dilimekmek,peynir domates
Ara armut +5 kaşık yogurt
Öglen 1 dilim ekmek peynir salata az yaglı
Ara 1 erik
Akşam salata bol limonlu az yaglı 1 dilim ekmek 1 kase yogurt,1 avuç kadar acı biber turşusu-4 adet salatalık turşusu
6 adet hurma
1 bardk sütlü nescafe
3 fincan yeşilçay 2 lt su

canım menün gayet güzel valla kendi imanlarınla işyerinde yemek daha sağlıklı bende işte yiyorumda sebze felan seçiyorum yada et
yemekçi nasıl yağ kullanır salçası nasıl hiç bilmiyoruz genel anlamdada çok sağlıklı bulmuyorum zaten...

kızlar gunaydın ? nasılsınız bakalım. hosgeldınız. aksam nasıl gectı ??????

sanada günaydın canım çok iyiyim canım Allaha şikür herşey yolunda sen nasılsın bakem? Sabahki kahvaltını gördüm 41.kere maşallah hiç nazar degmesin bu azmin böyle devam etsin inşallah.Bende yaklaşık 2 buçuk ayda 15 kilo verdim çok disiplinli ve ciddi katıydım..sıktım dilşimi verdim tabi doktor ile.Yanlızca sporum eksikti benim.Onuda dr izin vermedi bekle bekle daha zamanı değil dedi dr bende kiloyu verince doktor agitmeye ara verdim..Ekim ayında gitmetiyi planlıyorum belki spor verir bu kiloya indiğim için.Amacım birkaç kilo daha vermek ama gitmezsede dert değil.Doktrodan alacagım yardım kilo için değil nasıl koruyacagım bu kiloyu.Bakalım artık.

günaydın pomocuğum

iyiiym valla herkese hayırlı cumalar rabbimin bereketi üzerimize olsun hepimizin....

akşam 11 e kadar ayaktaydım

2 tencere yemeğim hazır

bir dilim kepek ekmeği ile yarım tabak ıspanak yemeği yedim 3 tane kornişon turşu ve domates sövüşşş
yedim

OOOO 41.kere maşallah kontesim.
Ellerine saglık.
Bu akşam afiyetle yerisn inşallah.
Akşama rahatsın darısı başıma...
Sabah 7 olmadan kalktım çamaşır toplamdım astım evden çıkmadan yine çamaşır attım makınaya gidincede onları asarım.
Off işten çıkınca kızımı alıcam bugün annemde pazara gidicem ve yemek yapıcam sabahın bu saatinde gözümde büyüyor.

günaydın pomocuğum

Akşam 11 e kadar ayaktaydım

2 tencere yemeğim hazır

yedim

mesaj tekrarı.....

Son düzenleme:
Back
X