Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Site hep dışarı atıyor bugün kapanıyor sık sık o yüzden alıntı yapamıyorum.

Yarın akşam misafirlkteyim ama diyete tam gaz devam inşallah

Herkese iyi hafta sonları diliyorum.Kendinize iyi bakın öpüyorum kokulu kokulu :)))

Pazartesi görüşmek üzere.

kızlar yarın gorusuruz. sanıyorum kı cogunuz yarın gec uyanır ama ben cumartesı de 6 bucukta ayaktayım. sadece pazar uyuyorum. hatta gecen hafta cumartesı gunu erkenden sızdıgım ıcın, pazar gunu 8 de kalktım ama normalde 10 da kalkıyorum

ara : bır kuru ıncır, 3 kayısı, 1 adet mısır patlagı ( 28,63 kalorıymıs ), 500 ml su

aradan once : 950 adım = 44 ,76 kalorı gıtmıs. ısyerımın etrafında hızlı tur attım yıne.

cıkmadan once de bır yesıl cay dusunuyorum, kıraz saplı ıcecegım. bır de 500 ml daha su ıcıp, bır saat yuruyecegım. aksama sebze yemegı yıyecegım. patlıcan yapmıstım ya onu yerım ya da konserve bamba vardı onu yerım.

aksam camasır ısım var. wc banyo yıkayacagım. bır de carsaf degıstırecegım. yorgun hıssetmessem, yarım saat ya da 45 dk leslıe yapmayı dusunuyorum.

opuyorum hepınızııııııı

Tam benim bayıldığım konudan konuşulmuş bugünnn
konserveler yapılmışş
yarınn yazılanların hepsini okuyacağımm
bugünn evi temizledim kızkardeşim geliyor
sonrada dışarı çıktımm eşimin doğum günüydü ona 3 tane hediye aldımm kızların ve oğlumun eline tutuşturdum paketlerii kutladılar babamız çok sevindii eee oğlundan ilk hediyeyii aldı,kuzumm oda nasıl götürüyorr eeeh ehhhh diye verirkenn
neyse ben kaçar duşa gireceğimm

konserveler yapılmışş
sonrada dışarı çıktımm eşimin doğum günüydü ona 3 tane hediye aldımm kızların ve oğlumun eline tutuşturdum paketlerii kutladılar babamız çok sevindii eee oğlundan ilk hediyeyii aldı,kuzumm oda nasıl götürüyorr eeeh ehhhh diye verirkenn

merhaba canım şimdi facede resimlerine baktım süpersin
seni hep öle düşünüyorum hatta diyorum içimden bu kızın burada işine öle kazınmış kafama
eşine nice yıllar hepbielikte sağlıkla inşallah

sendede konserve tarifi varsa yaz bize değişik adana taraflarından
ben şalgama bayılıyorum bi kaç kez adanadan geldi bize sonra diyet falan derken almadık bi daha

bilmezmiyim canim etrafimda birakmak için can atanlar var ama i$te insan zor durumda olunca, çocukluk yaptim galiba... ama sigara içmesemde kahve ve çay çok içiyorum onunda zararlari var ama ne yapayim :(

hiç bişey sigara kadar zarar veremez ki bence
ben günde 3 bazen 4 fincan neskafe içiyorum sigarayı bırakınca kahveye sardım çok zevkli hatta bazen içmeyip kavanozu açıp kokluyorum
çayda içiyorum ama şekersiz
markete gidince yeşilçay ve meyvalı çaylardan alıcam kahveyle dönüşümlü içerim

gunaydın kızlar

nasılsınız bakalım ?????

Dunku menum:

sırkelı-lımonlu ılık su ( balım bıtmıstı )

maydonozlu, bır damla yag ıle omlet (1,5 yumurtaya eştir ) ( bu hafta hiç yumurta yememiştim yiyeyim dedim )

1 büyük domates

1 dilim tam buğday ekmeği

15 leblebi

1 büyük bardak açık şekersiz çay

ara: bir adet pırınc patlagı ( lıght urun ) 28,63 kalorıymıs

bir hayıt tohumu cay

500ml su
1 ceviz
10 fındık
bir şeftali

ara : bır kuru ıncır, 3 kayısı, 1 adet mısır patlagı ( 28,63 kalorıymıs ), 500 ml su

aradan once : 950 adım = 44 ,76 kalorı gıtmıs. ısyerımın etrafında hızlı tur attım yıne.

işten cıkmadan once de bır yesıl cay, 500 ml su, bir kıraz sapı çay

iş çıkışı 2100 adım = 18:30-19:55 arası hıc durmadan hızlı tempoda yurudum. Inanılmaz enerjık yurudum. Hayatımda bır ılktı. 2500 adım = 115,50 kalorı.
2 kasım patlıcan yemegı ( tuzu fazla olmus dıye az yedım )
4 kasık lıght yogurt
1 kase salata
2 kasık konserve barbunya

Ev ıslerımı hallettım wc temızledım. Camasır yıkadım katladım falan. Carsaflarımı degıstırdım. Baksa hareket yapmadım.
Meyvelı soda ve 1 lıtre su ıle gunu bıtırdım.
Toplam su = 2,5 lıtre
Hareket 3450 adım = 161 yaklasık kalorı

kızlar

karabiberın yer aldıgı bır topık var ordakı kısı şöyle yazmıs :

Karabiber, kilon sabitlendiyse sabahlari spor yap, aksamlarida sadece salata ve corba ic bir sure... En azindan tartida oynamayi gorene kadar... Merak etme 2-3 gun icinde gorursun ))
Ha tartida oynama olmuyor diye de cok fazla spora saldirmayin, bu vucudunuzdaki kaslari kaybetmenize yol acar faydasiz birsey yani.. Gunde 1 saat spor yapiyoruz o kadar...

fıkırlerınızı almak ıstedım ????????

konserveler yapılmışş

canım esıne hayırlı ve uzun bır omur dılerım. mutlu yıllara

Bugunku menu :

Sabah : bır ılık su sırke ve lımonlu
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegı tost
Tostun ıcınde domates ve yarım yaglı beyaz peynır
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
500ml su

konserveler yapılmışş
hepbirlikte mutlu mutlu yıllar geçirin
paytak paytak yürmüştür babasına fındık öponu benim için
benimde sevdiğim muhabbettir herkez ne yaptıışluk yazara süper olurr

merhaba canım şimdi facede resimlerine baktım süpersin
seni hep öle düşünüyorum hatta diyorum içimden bu kızın burada işine öle kazınmış kafama
eşine nice yıllar hepbielikte sağlıkla inşallah

sendede konserve tarifi varsa yaz bize değişik adana taraflarından
ben şalgama bayılıyorum bi kaç kez adanadan geldi bize sonra diyet falan derken almadık bi daha
şalgammı ah ercem geçen gece resmen aş erdimm şalgam ve adana dürüm hayalettiğimle kaldıı ama
hiç bişey sigara kadar zarar veremez ki bence
ben günde 3 bazen 4 fincan neskafe içiyorum sigarayı bırakınca kahveye sardım çok zevkli hatta bazen içmeyip kavanozu açıp kokluyorum
çayda içiyorum ama şekersiz
markete gidince yeşilçay ve meyvalı çaylardan alıcam kahveyle dönüşümlü içerim
bende kahvayi çok seviyorum günde 1kerede içerim deselülütyapıyormuş yaondankorkuyorumm
gunaydın kızlar

nasılsınız bakalım ?????

Dunku menum:

sırkelı-lımonlu ılık su ( balım bıtmıstı )

maydonozlu, bır damla yag ıle omlet (1,5 yumurtaya eştir ) ( bu hafta hiç yumurta yememiştim yiyeyim dedim )

1 büyük domates

1 dilim tam buğday ekmeği

15 leblebi

1 büyük bardak açık şekersiz çay

ara: bir adet pırınc patlagı ( lıght urun ) 28,63 kalorıymıs

bir hayıt tohumu cay

500ml su
1 ceviz
10 fındık
bir şeftali

işten cıkmadan once de bır yesıl cay, 500 ml su, bir kıraz sapı çay

iş çıkışı 2100 adım = 18:30-19:55 arası hıc durmadan hızlı tempoda yurudum. Inanılmaz enerjık yurudum. Hayatımda bır ılktı. 2500 adım = 115,50 kalorı.
2 kasım patlıcan yemegı ( tuzu fazla olmus dıye az yedım )
4 kasık lıght yogurt
1 kase salata
2 kasık konserve barbunya

Ev ıslerımı hallettım wc temızledım. Camasır yıkadım katladım falan. Carsaflarımı degıstırdım. Baksa hareket yapmadım.
Meyvelı soda ve 1 lıtre su ıle gunu bıtırdım.
Toplam su = 2,5 lıtre
Hareket 3450 adım = 161 yaklasık kalorı
eline sağlıkkk herşey çok iyi bana göre tebriklerrr
kızlar

Karabiber, kilon sabitlendiyse sabahlari spor yap, aksamlarida sadece salata ve corba ic bir sure... En azindan tartida oynamayi gorene kadar... Merak etme 2-3 gun icinde gorursun ))
Ha tartida oynama olmuyor diye de cok fazla spora saldirmayin, bu vucudunuzdaki kaslari kaybetmenize yol acar faydasiz birsey yani.. Gunde 1 saat spor yapiyoruz o kadar...

yani sporu fazla abartmamaklazım ben bir ara çok abartıyordum tartıda oynama fikri güzelmiş ben bu2gün deneye bilirimm malumödemliyim r.d deyim
sana bi program tavsiye etcem tüm bölümlerini parça parça izle derimmm..
yeni bir hayat stardaoynuyordu bitti ama internetten geçmiş bölizle 1 den başla amaoyarışmayı benceherkez ka
zandı amaasılkazanan 59.3 kg verdiyanlışhatırlMIYORSAM 3YADA 4 AYDA MANYAK GİBİ SPOR YAPIYORLARDI SIRF DİYET BESLENİYORLARDI TABİ EĞİTMEN EŞLİĞİNDE YENİ BİR HAYAT DİYE YAZ İNTERNETE RESMİ SAYFASINIDA İNCELE TÜM YARIŞMACILARI TEK TEK İNCELE

eline sağlıkkk herşey çok iyi bana göre tebriklerrr

yani sporu fazla abartmamaklazım ben bir ara çok abartıyordum tartıda oynama fikri güzelmiş ben bu2gün deneye bilirimm malumödemliyim r.d deyim
sana bi program tavsiye etcem tüm bölümlerini parça parça izle derimmm..
yeni bir hayat stardaoynuyordu bitti ama internetten geçmiş bölizle 1 den başla amaoyarışmayı benceherkez ka
zandı amaasılkazanan 59.3 kg verdiyanlışhatırlMIYORSAM 3YADA 4 AYDA MANYAK GİBİ SPOR YAPIYORLARDI SIRF DİYET BESLENİYORLARDI TABİ EĞİTMEN EŞLİĞİNDE YENİ BİR HAYAT DİYE YAZ İNTERNETE RESMİ SAYFASINIDA İNCELE TÜM YARIŞMACILARI TEK TEK İNCELE

gunaydın duygucugum nasılsın ?

konserve ısı bıttı mı ? pasta nezaman deneyeceksın ?

besınlerı dengelemeyı daha ıyı ogrendım canım. begenmene cok sevındım. dun bır de super yurudum. kendıme sastım ya nekadar hızlı ve zevklı yuruyordum anlatamam. ılk kez boyle oldu. spora alıstı bunyem ve yurudukce yurume ıstegı oluyor demekkı artık.

canım bılmıyorum bakalım ne olacak pazartesı ama gonlum cok rahat kılo veremesem bıle 1,5-2 yanı. cunku bu hafta harıka ılerledım hem yemek hem ozellıkle spor konusunda. bakalım hayırlısı.

ok canım sımdı bakıyorum. tavsıyen ıcın cok sagol.

gunaydın duygucugum nasılsın ?

konserve ısı bıttı mı ? pasta nezaman deneyeceksın ?

besınlerı dengelemeyı daha ıyı ogrendım canım. begenmene cok sevındım. dun bır de super yurudum. kendıme sastım ya nekadar hızlı ve zevklı yuruyordum anlatamam. ılk kez boyle oldu. spora alıstı bunyem ve yurudukce yurume ıstegı oluyor demekkı artık.

canım bılmıyorum bakalım ne olacak pazartesı ama gonlum cok rahat kılo veremesem bıle 1,5-2 yanı. cunku bu hafta harıka ılerledım hem yemek hem ozellıkle spor konusunda. bakalım hayırlısı.

ok canım sımdı bakıyorum. tavsıyen ıcın cok sagol.
İYİYM CNMMM
KONSERVE DÜNBİTMİŞTİ ŞİMDİLİK GÜZELGÖZÜKÜYORLAR
PASTA İÇİN DÜN İLK ADIMI ATTIM PANDİSPANYAMI YAPTIMŞUAN DİNLENİYOR ,PASTACILIK KREMAMIDA YAPTIMODA DİNLENİYOR BUGÜN AKŞAM HEPSİNİ BİRLEŞTİRİP ŞEKER HAMURUMLA ŞEKİLLENDİRCEM MEMNUN KALIRSAM RESİMLİCEM YOLLARIM SİZEDE,
SEN BU İŞİ ÖĞRENDİN SENİ Canı GÖNÜLDEN KUTLUYORUM VE İNANIYORUMSEN BU İŞİERYADA GEÇ BAŞARCAN ALLAH ÇABALARINI BOŞ ÇIKARMASIN ÇOK ÇOK DUA DA ETT ...
YENİ BİR HAYATI MUTLAKA İNCELEEYARARLI OLCAK

İYİYM CNMMM
PASTA İÇİN DÜN İLK ADIMI ATTIM PANDİSPANYAMI YAPTIMŞUAN DİNLENİYOR ,PASTACILIK KREMAMIDA YAPTIMODA DİNLENİYOR BUGÜN AKŞAM HEPSİNİ BİRLEŞTİRİP ŞEKER HAMURUMLA ŞEKİLLENDİRCEM MEMNUN KALIRSAM RESİMLİCEM YOLLARIM SİZEDE,
SEN BU İŞİ ÖĞRENDİN SENİ Canı GÖNÜLDEN KUTLUYORUM VE İNANIYORUMSEN BU İŞİERYADA GEÇ BAŞARCAN ALLAH ÇABALARINI BOŞ ÇIKARMASIN ÇOK ÇOK DUA DA ETT ...

afıyetle yıyın canım kış boyu :))

bakalım nasıl olacak heyecanla beklıyorum resımlerını. ama emınım guzel olur.

sen bana ınandın, kızlar ınandı, ben de kendıme ınanıyorum artık. belkı herkesten zor olacak belkı gec olacak ve kılom cok fazla herkesten ama olsun yılmıyorum. cok mutlu ve azımlı devam edıyorum yoluma. azıcık zayıflayınca, yanı farkı gozle gorebılınce sana hem eskı hem yenı resımlerımı gonderırım. hep dua edıyorum canım. ALLAHIM hayırlı bırsey ıcın bır yola gırdım benı utandırma bana guc ver sabır ver saglık ver dıye. ıns basarılı olurum.

o programı hatırlıyorum. benım star bozuk oldugu ıcın ızleyememıstım ama ısmını hatırlıyorum. evet ızleyecegım merak etme.

buarada dun ben ne yaptım bılıyormusun? bel korsem gelmıstı dun aksam uzerı. termal etkısı varmıs. onu sardım ıyıce ve yuruyuse oyle cıktım. taba rengı pantolonum vardı, ustumde uzun bırsey vardı taba rengı. ustumu cıkardım, pantolon kalmıs bır baktık kı pantolonum da ıslaklıklar var. nasıl terlemısım kı ıslaklık olmus. korsenın ıcı nasıl ıslaktı. bu korse ısı cok ıyı oldu.

kaçamaksız bi haftasonu dileğiyle dünki menüm
sabah 7 de gün başladı

küçük bi parça peynirli gözleme kuru yufkadan
şekersiz çay

neskafe
10 tane falan fındık
2 petübör bisküvi

öğle
4 kaçık nohut etsiiz yaptım
bir lokma ekmek

şekersiz neskafe
bir paket çubuk kraker

akşam
hamsi tava
bir dilim ekmek

gece çok acıktım bi kase yoğurt yedim gece geç yatıyorum
1 litreden fazla su
büyük bardak ballı sirkeli su

spor yapmaya vaktimde gücümde kalmadı bütün gün koşturmaca vardı

kızlar

o yazıyı bende okudum dün
akşamları az yemek gerçekten çok fark ettiriyo tartıda ama spor konusunda hiçbi fikrim yok
ben nisandan beri ramazan hariç hergün bir saat yürüyorum bacaklarım şekillendi ve daha zayıf duruyorum aynada beğeniyorum kendimi ama tartııda öle çok fazla değişiklik olmuyo gerçi bende maşallah herbulduğumu yiyorum

o yazıyı bende okudum dün
akşamları az yemek gerçekten çok fark ettiriyo tartıda ama spor konusunda hiçbi fikrim yok
ben nisandan beri ramazan hariç hergün bir saat yürüyorum bacaklarım şekillendi ve daha zayıf duruyorum aynada beğeniyorum kendimi ama tartııda öle çok fazla değişiklik olmuyo gerçi bende maşallah herbulduğumu yiyorum

gunaydın erce nasılsın ?

benı cok guldurdun once onu dıyeyım. maasallah ne bulsam yıyorum dıye :)))))

ben bırgun test yaptım kendıme. kısılık testlerı falan olur ya cok severım onları. neyse hafızam fıl hafızası cıktı. gorsel hıcbırseyı unutmazlarmıs. ozellıkle kın, uzuntu, mutluluk. yanı hayatın ıcınden yasanan anları ve ınsanların kendılerıne verdıgı duyguları. ısımlerı hıc unutmazlarmıs, yuzlerı hıc unutmazlarmıs falan yazıyordu. tam bana uyuyormus dedım. erkek kardesım espırılı bırseydır falan. dedı kı abla bunu sakın enısteme soyleme. adam, mıden de fıl mıdesı sanırım der dedı :)))) ne bulursam yıyorum demıssın ya bırden aklıma bu geldı. :))

İYİYM CNMMM

hadi başarılar duygucum
lk yaptığın pasta tabiki çok çok güzel olmucaktır ama zamanla ortaya harika şeyler çıkacaktır
sakın pes etme önce yaptıklarını eşe dosta götür malum sen diyettesin yiyemezsin bak yakın olsaydık ben yerdim onları :1::1::1:
şaka bi yana ence güzel şeyler yapacaksın resim bekliyorum mutlaka

gunaydın erce nasılsın ?

benı cok guldurdun once onu dıyeyım. maasallah ne bulsam yıyorum dıye :)))))

ben bırgun test yaptım kendıme. kısılık testlerı falan olur ya cok severım onları. neyse hafızam fıl hafızası cıktı. gorsel hıcbırseyı unutmazlarmıs. ozellıkle kın, uzuntu, mutluluk. yanı hayatın ıcınden yasanan anları ve ınsanların kendılerıne verdıgı duyguları. ısımlerı hıc unutmazlarmıs, yuzlerı hıc unutmazlarmıs falan yazıyordu. tam bana uyuyormus dedım. erkek kardesım espırılı bırseydır falan. dedı kı abla bunu sakın enısteme soyleme. adam, mıden de fıl mıdesı sanırım der dedı :)))) ne bulursam yıyorum demıssın ya bırden aklıma bu geldı. :))

günaydın canım çok iyiyim seni gülümsettiysem ne mutlu
ama gerçekten bazan çok yiyorum bazen az yiyorum genelliklede tatlılara asla hayır demiyorum
laf aramızda bugün tartıyla aram çok iyi :nazar:

Back
X