Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sANADA GÜNAYDIN AMİN..
Negüzel danslar bunlar böyle aklımda bulunsun.
kolay gelsin canım.Hiç denemedim ben ama azda olsa tuz ekle derim.Bende senin yazdıklarıngibi yapıldıgını biliyorum.
Çok değişik soslar yapıyor bizimkiler bu yıl onalrdanda birkaç kavanoz banada yapın dedim.
Kırmızı biber domates havuç patlıcanlı vsss
çok iyi oluyor hele et yemeklerinde salça kullanmadan yaparım domatesle ben eşim öyle sever.
Kızımın çorbalarına çok laızm oluyor geçen kış hep öyle yedi.
benimkileri annem ve k.valdem hazırlıyorlar Allah razı olsun.

günaydınnn herkeze

Günaydınlarrrrrrrrrrr
Cumartesiden beri kimsecikler gelmemişş çok sesiz kalmışşş topiğimizzz,hafta sonu olanca gezmeler,kocalar,çocuklar olunca pek olmuyorr
Biz anneme gittik kızkardeşim ve nişanlısı geldiler ,akşam 10du geldim evime
Dediğim gibii olduu bizimki kaç kaşık yicem ne yicemm bana bakıyorr hahahhaha,
Neyse yeni bir hafta bol bol kilo vermelerle geçsinnnn

güaydınn arkadaşlar
bugün inşallah tartıda herkes güzel sonuçlar görür
şimdi çıkmam lazım kızımı dişçiye götürcem öğleden sonra gelişrim
keyifli sohbetler sizee

günaydın kızlarr.işlerimi çok şükür bayağı bir rayına oturttum.artık topicte daha uzun süre vakit geçirebileceğim.yedikelrimi gün gün ayzacağım.ve sizelrinkini eksiksiz okuyacağım.benim için geçen hafta kilo kaybetmek anlamında çok verimli geçmedi açıkçası.birde regli falan oldum derken bahane belki ama artık bundan sonra bahanelere yer yok.farkettimki bahane bahane getiriyor.

herkese iyi haftalar

günaydın güzellerrr hayırlı bereketli çok mutlu haberler alacağımız,sağlıklı olacağımız tartıda eksik rakamlar göreceğimiz bir hafta olur inşallahhh...(AMİN)

dün yeğenimin doğum gününükutladık pasta ona çok supriz oldu çoksevindi herkez çok şaşırdı,kayınvalidem özellikleçok beğendi mekanın mutfağına gittiğimde birden tüm persolen başıma toplandı herkez soru sormaya başladı üstündeki ne?kurdeleyi kalıplamı yaptın?içindene var çok şaşırdım tüm tepkilere daha bi heveslendimm ALLAHsonunu hayır getirsinn benkiçokbeceriksiz biriydimm :9:

neyse dünükasız belasız atlattım yemekkonusunda,bazı şeyleroturmuş R.D'deyim ve hiç bireşye saldırmadımm
sabah kahvaltıda 150 ml çorba içtim ekmeksiz (öğledensonrakutlma için güzel bir mekana gitcez dengelemek için az yedim)
öğleden sonra:ızgara köfte ve bol salataaaaaa, ortadaki aparatiflerdentadımlık aldım (diceksiniz daha ne olsunn yemişsinişte) ama geçrekden hepsini yememek için zor tuttum hani yemekdenönce değişik bir ekmek gelir böyle kabarık ona bile dayandım düşünün valla kendmi tebrik ediyorum.
2 tane farklı pasta vardı biri benimki kendipastamdan yedimm çünki içinde ne var bliyorum birkere krem şanti yağ kesinlikle pastamda yoktu diğer pasta krem şantiliydi neyseee toparlarsak tüm gün yediklerim bu kadarrr tartı yüzüme r.d olduğumhaldee güldü inşallah diğer hafta daha fazla gülerrrr bugüngündemim yoğun malum temizlikgünüm,oğlumu yıkıcam,çamaşırlarr vs ...herkezin kg çokmerak ediyorum özelmesaj alanımısık sık kontrol etmeye başldım bileee ... :16:

Cumartesı menu :

Sabah : bır ılık su sırke ve lımonlu
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegı tost
Tostun ıcınde domates ve yarım yaglı beyaz peynır
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
500ml su
ara ogun : 1 yesıl cay kıraz saplı bır kucuk domates bır seftalı bır kucuk salatalık

iş çıkışı: 45 dk. En agır tempoda yuruyus. Bır gun once 1,5 saat cok hıuzlı yurumemın etkısı cıktı sanırım.felaket zor yurudum.

menu olara: ıkı catal salatalık tursu, 5 kasık yogurt, ve fırın posette tavuk. Kus bası dogradım ıcın olcuyu tam bılemıyorum ama sanırım 4 kasık yedım.

Bir bucuk lıtre su daha ılave ederek gunu kapattım.

Pazar gunu:
Ustalar cok erken ıse basladılar. Uyu uyan derken belkı de 3 yıldır ılk kez 12 ye kadar uyumusum. Cok seme oldum uyu uyan tekrar uyu durumundan.

Ballı,sırkelı,lımon ılık su.
Bır dılım tam bugday ekmek
Ilık sekersız cay
3 tuzsuz yagsız zeytın
1 kıbrtık kutusu yarım yaglı peynır
Az domates-salatalık
Ikı yumurta omlet maydonozlu, bır damla sıvı yag ıle yaptım.

Ara ogun falan yapamadım cok. Gec yedıgım ıcın. Su ıctım 1 lt. Kıraz sapı cay ıctım. Cevız ve badem yedım 3 cevız 7-8 badem. 4te evden cıktım. Pıkıngıge cagırdı komsular.
Aksma yemegı : 5 bucuklta yedım. 4 tane kucuk kofte ve bır snıtzel boyunda tavuk yedım hepsı ızgaraydı. Yagsız sogus salata yedım bıber domates sarımsak sogan vardı.
Bır meyvelı soda ıctım yanında.
Satalık yedım bır tane.1 lıtre su ıctım
Yatmadan once bır seftalı yedım. Bır yesıl cay ıctım ve 500 ml su ıctım.

Gunu kapattım.

Bu sabah:
Bal,sırke-lımon ılık su
Bır buyuk kase normal sut ve corn flakes cıleklı
Bır cevız ıkı kayısı
Bır buyuk bardak cay sekersız acık
Ikı kayısı

gunaydın kızlar ? nasılsınız ? cumartesı aksamından berı ortalıkta degıldım malum evde ınternet yok uzun zamandır.

ben kılo bıldırımını yapıp, aranızdan ayrılacagım.

herkese cok tsk ederım. bana hem dostlugunuzu hem bılgılerınızı esırgemedıgınız ıcın cok tsk ederım.

ben guzel beslenmeye ve spora yıne devam edecegım ama ben bu hapı ıctıgım surece hakettıgım kıloları veremeyecegımı anladım. bıldırım yaparak, ya da herkesın menulerını sporlarını okuyup kendımın veremedıgını gormek benı olumsuz etkıleyecegı aranızdan ayrılıyorum. olakı kılo vermelerım hızlanırsa, zamanla sıze bılgı verır belkı resım de paylasırım.

hepınızı kocaman opuyor ve cokkkkkkk tesekkur edıyorum.

günaydın arkadaşlar

duygucum haftasonu giremedim evde internet yasağı var

kiloma gelince öğlen komşumda tartılıp yazayım sana

günaydın kızlar
Yeni geldim sayılrı işe.Hastayım.
grip olmuşum.herkesler iyidir umarım.
duygucum kilo bildirimi yapmaya 2 defa çalıştım özel mesajı kendime atmışım sonra site kapandı sonraısnda mesaj kutum dolmuş neyse deneyeceğim yine gecikebilirim habeirn olsun yada ben burayada yazayımda kilo 59,8

Buarada eylül yazılı pastan şahane olmuş ellerine saglık ne amatörlüğü ya gerçekten sen bu işi biliyorsun.

Görüşmek üzere.

gunaydın kızlar ? nasılsınız ? cumartesı aksamından berı ortalıkta degıldım malum evde ınternet yok uzun zamandır.

ben kılo bıldırımını yapıp, aranızdan ayrılacagım.

herkese cok tsk ederım. bana hem dostlugunuzu hem bılgılerınızı esırgemedıgınız ıcın cok tsk ederım.

ben guzel beslenmeye ve spora yıne devam edecegım ama ben bu hapı ıctıgım surece hakettıgım kıloları veremeyecegımı anladım. bıldırım yaparak, ya da herkesın menulerını sporlarını okuyup kendımın veremedıgını gormek benı olumsuz etkıleyecegı aranızdan ayrılıyorum. olakı kılo vermelerım hızlanırsa, zamanla sıze bılgı verır belkı resım de paylasırım.

hepınızı kocaman opuyor ve cokkkkkkk tesekkur edıyorum.

hayırr ben bu işi beğenmedim pomocumm...

ya neden gidiyorsun veremsende...neden yarı yolda bırakıyorsun bizi bak biz kötü etkileniyoruz..

bende bu hafta veremedim..bende ilaç kullanıyorum karnım davul gibi şiş elimizde değil bazı şeyler sen elinden geldiğini yapıyosun bence pes etme topikten veya topiklerden koparsan motivasyonun düşer....

Arkadaşlar hafta sonundakimenümü yazmayacağım.
işyeirndeki gibi düzenli olmuyor.
Geç kahvaltı yapılması,dışarıya çıkılması akşam misafirlik ve dünde bana gelen misafirler derken yedim işte bende.kaçamakalr oldu.

Arkadaşlar hafta sonundakimenümü yazmayacağım.
işyeirndeki gibi düzenli olmuyor.
Geç kahvaltı yapılması,dışarıya çıkılması akşam misafirlik ve dünde bana gelen misafirler derken yedim işte bende.kaçamakalr oldu.

haklısın canım yaa maalesef bende aynı dertten muzdaribimm

gerçi dahada dikkat etmeye çalışıyorum ama...

yindede hafta içi işyerinde daha iyi öğünlerim...

dün yazayım bak

kahvaltı:
patates salatası ama yağsız değişik soslu bir tabak yedim 1 dilim normal ekmek,1 k.k. peynir.

ikindin:4 kaşık kısır,4 kaşık makarna salatası,2 adet sigara böreği yedim

akşam 10 yatmadan 1 dilim kavun

ikindin yediklerim şehir dışı kuzenin yaş gününden yediklerim...

pasta yemedim mesela 2. sigara böreğini yediğim için ve börek fırında kağıt üzerinde pişti üstü yoğurtlu hafif bir börekti yumuşaması için suya sukup çıkardı ruloları değişik hafif bir börekti yani...

ya neden gidiyorsun veremsende...neden yarı yolda bırakıyorsun bizi bak biz kötü etkileniyoruz..

bende bu hafta veremedim..bende ilaç kullanıyorum karnım davul gibi şiş elimizde değil bazı şeyler sen elinden geldiğini yapıyosun bence pes etme topikten veya topiklerden koparsan motivasyonun düşer....

sende mi veremedın ? ben veremedım de aldım bır de.

duygu da veremezdım bazen alırdım dıyor. cok kızdı bana haklı olsa da napıyım. cok yıkıldım bugun.

ben cok kotuyum bu sabah. cunku cok ugrastım bu hafta. ben kılo vermeyı gec kılo aldım. ben bu hapı hep kullanacagım. sız regl olunca o hafta bır kılo alıyoruz dıyordunuz ben haftaya da bır kılo daha mı alacagım. herkes gıden kıloları yazacak ama ben her hafta artan kılolarımı yazacagım.

umutlarım yıkıldı bu sabah benım. bu hafta saatlerce yurudum. hareket ettım. dondurma bıle yemedım. herseyden kıstım. regl olmama on gun var ama ben sımdıden kılo aldım. gelecek hafta kımbuılır kac alacagım.

ben kılo vermekten pes etmıyorum pes edecegım demedım. ben bıldırım yapmak ve herkesın verdıgı kıloları gormek ıstemıyorum. cunku ozaman kendımı cok sanssız ve umutsuz vaka olarak goruyorum ıste. bugun yıkılmıs durumdayım kılolar acıklanmadan boyle oldum.aglayıp duruyorum sabahtan berı.

günaydın arkadaşlar

duygucum haftasonu giremedim evde internet yasağı var

kiloma gelince öğlen komşumda tartılıp yazayım sana
günaydın cnm hafta sonu herkez özgür bende doğru düzgün girmiyorum zaten iş .güç eş malumm .
tamamcnm kgbekliyorum

günaydın kızlar
Yeni geldim sayılrı işe.Hastayım.
grip olmuşum.herkesler iyidir umarım.
duygucum kilo bildirimi yapmaya 2 defa çalıştım özel mesajı kendime atmışım sonra site kapandı sonraısnda mesaj kutum dolmuş neyse deneyeceğim yine gecikebilirim habeirn olsun yada ben burayada yazayımda kilo 59,8

Buarada eylül yazılı pastan şahane olmuş ellerine saglık ne amatörlüğü ya gerçekten sen bu işi biliyorsun.

Görüşmek üzere.
tamamcnm bu sefer böyle olsunn 5 li rakamların hayırlıolsun darısı isteyenherkezin başınaa
çoksağ ol cnm ya beğenmene sevindim
arkadaşlar ben sayfaların sonunu göremiyom neden ki
vallaben iyi görüyorum senin niye böyle oluyor bi yönetime yaz istersen

bendhabirşey demiyorum kontesimm diyeceğim herşeyi dedim ençok zorumagiden onadedimki hep kg işim bitse bile seni bırakmıcam dedim odahep derdi beni bırakmadiye şimdi böyleyapmışş bence böyle olmamalıydı bak bu örneği diğer toipşkdede yazdım biz sarıcivcivle hemen hemen aynı kg daydık yani 1-2kg vardı htta ilk hafta kg vermedi diye üstüne gitmiştim şakasına hatırlar belki bakşimdi ben kaçkg yum hatun almış başını gitmiş 5li rakamları görüyor birde yani bünye meselesi benimde iim zor pkoluyum sarıcivcivkadar disiplinli değilim herkezin bünyesi frklıı onun birde melepoz teşhisi konmuş metabolizmso yavaş çalışıyor onun elinde değil bunu idrak edemiyor
duygu pastan süper olmuş...
şahsen bir ince dilim yemek isterdim...

tabii domatesler de gayet güzel gözüküyor.
çok çoksağ olkontesim pasta kargolanmaz amaizmireyolun düşersee tümpastalar sana feda olsunn
haklısın canım yaa maalesef bende aynı dertten muzdaribimm

gerçi dahada dikkat etmeye çalışıyorum ama...

yindede hafta içi işyerinde daha iyi öğünlerim...

dün yazayım bak

kahvaltı:
patates salatası ama yağsız değişik soslu bir tabak yedim 1 dilim normal ekmek,1 k.k. peynir.

ikindin:4 kaşık kısır,4 kaşık makarna salatası,2 adet sigara böreği yedim

akşam 10 yatmadan 1 dilim kavun

ikindin yediklerim şehir dışı kuzenin yaş gününden yediklerim...

pasta yemedim mesela 2. sigara böreğini yediğim için ve börek fırında kağıt üzerinde pişti üstü yoğurtlu hafif bir börekti yumuşaması için suya sukup çıkardı ruloları değişik hafif bir börekti yani...
:53: fazla olmuş kuzum cnmda çekti hepsinden ..

Back
X