Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

güncelleme bitti hepinize tşk ediyorum kg alanlar eminimki vereceksiniz yola devamm ,sabit kalanlar haftayı kurtardınız, verenleride tebrik ederimm...

Pomucum görüyorsun öyle 1kg gitmiyor cnmm vetek alanda sen değilsin ben eşşke gibi spor yapıp sadece 400 gr verdim ve resmen aç kaldımmm sen ne güzel dengeli besleniyorsun sporyapıyorsun üstelik hapkullanıyorsun tamamen rahatsızlık'dan güzel bir dr bulup durumunu anlat hatta ayrıyetten diyetisyenede gitt amaönce kadın doğumcuna git ilaçları değiştirme olasılığını görüş belki değiştirir sonra ilacınla diyetisyene git güzel program yapsın sanaa ben innıyorum 2013 baharda herşey güzel olcak içinde bedeninde çiçekler açacak :16:[/QUOTE]

elıne saglık canım. tsk ederız bız de sana.

kılo verenlerı tebrık edıyorum. veremeyenlerı ve ben gıbı alanlar ıcın de daha ıyı bır hafta olmasını dılıyorum.

ya ben her hafta verıyordum ya duygu, oyuzden boyle bır şoka gırdım. 80lere kadar duraklama olmayacak gıbı odaklandım demekkı. ya da hapın bukadar etkıleyebılecegını. neyse ne ıste. resmen sabah coktum ama yola devam. ben zaten regl olunca ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım canım. hap konusunda gorusme fıkrım zaten kafamda. oyuzden 10 gun ıcınde kayserıye gıdecegım. acıbadem de ıyı bır doktor varmıs. tavsıye edılmıstı bana. o doktor ıle gorusup unıversıteden endokrınolojı uzmanına da gecebılırım. ya da randevu alıp mesbucren bıraz beklerım falan ıste. endokrınolojı olsun kadın dogumcu olsun zaten dıyetısyene yonlendırıyorlar herzaman tum kontrollerden sonra.

2013 baharı evet sabırsızlıkla ve umutla azıcık hayal kırıklıgı ıle bekledıgım 2013. bakalım neler olacak.

bugünkü menüm unutmadan yazayım şimdiye kadarki yediklerim

sabah
bir dilim ekmek bir dilim domates şekersiz kahve
evdcen çıkacağım için acilen yedim aç aç gezmiyim diye

öğle

dişçiden eve dönerken fırından sıcak ekmek aldık ama ben sadece iki dilim yedim
domates peynir bir lokma bal
şekersiz çay

ara
elma

şu an sirkeli su içiyorum

akşam
karalahana çorbası
bir dilim mısır ekmeği yerim

cnmhangimiz zevkalıyorki yediklerindenkim istemezbol tereyağlı yemekleri kızartmalıklar,dereotu senin hormonlarınadaiyi gelir bak şöyle yapabilirsin yoğurda biraz salatalık rendele yada küpküp dopra biraz dereotu kıy içine evdeysen sarımsak işdeysen sade böyle yeemeye çalış
bende sevmem ne maydanozne dereotu ma çerez gibi söğüs yiyorum bunlar sayesinde ve zayıflamamla ilaçsız regl oldum cnmmm

ya benı bılıyorsun o sırkelı ballı suyu bıle mıdem bulanarak ıcıyorum :))))))))

hım dereotu madem kı bukadar onemlı tamam soz yıyecegım. ve dedıgın mantıklı geldı. dırekt yemek yerıne karısım halınde alırsam kolay olur yemek.

85 kıloya cıktıgında sen de mı regl olamıyordun ???? bıraz anlatsana canım. pkolular da duzenlı regl olamaz. sen nezamandır hap alıyordun ? regl olma sorunun nasıldı ?

bugünkü menüm unutmadan yazayım şimdiye kadarki yediklerim

sabah
bir dilim ekmek bir dilim domates şekersiz kahve
evdcen çıkacağım için acilen yedim aç aç gezmiyim diye

öğle

dişçiden eve dönerken fırından sıcak ekmek aldık ama ben sadece iki dilim yedim
domates peynir bir lokma bal
şekersiz çay

ara
elma

şu an sirkeli su içiyorum

akşam
karalahana çorbası
bir dilim mısır ekmeği yerim

sen karadenızlımısın ? mısır ekmegı, kara lahana corbası falan var da :))))))

güncelleme bitti hepinize tşk ediyorum kg alanlar eminimki vereceksiniz yola devamm ,sabit kalanlar haftayı kurtardınız, verenleride tebrik ederimm...

Pomucum görüyorsun öyle 1kg gitmiyor cnmm vetek alanda sen değilsin ben eşşke gibi spor yapıp sadece 400 gr verdim ve resmen aç kaldımmm sen ne güzel dengeli besleniyorsun sporyapıyorsun üstelik hapkullanıyorsun tamamen rahatsızlık'dan güzel bir dr bulup durumunu anlat hatta ayrıyetten diyetisyenede gitt amaönce kadın doğumcuna git ilaçları değiştirme olasılığını görüş belki değiştirir sonra ilacınla diyetisyene git güzel program yapsın sanaa ben innıyorum 2013 baharda herşey güzel olcak içinde bedeninde çiçekler açacak :16:

elıne saglık canım. tsk ederız bız de sana.

kılo verenlerı tebrık edıyorum. veremeyenlerı ve ben gıbı alanlar ıcın de daha ıyı bır hafta olmasını dılıyorum.

ya ben her hafta verıyordum ya duygu, oyuzden boyle bır şoka gırdım. 80lere kadar duraklama olmayacak gıbı odaklandım demekkı. ya da hapın bukadar etkıleyebılecegını. neyse ne ıste. resmen sabah coktum ama yola devam. ben zaten regl olunca ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım canım. hap konusunda gorusme fıkrım zaten kafamda. oyuzden 10 gun ıcınde kayserıye gıdecegım. acıbadem de ıyı bır doktor varmıs. tavsıye edılmıstı bana. o doktor ıle gorusup unıversıteden endokrınolojı uzmanına da gecebılırım. ya da randevu alıp mesbucren bıraz beklerım falan ıste. endokrınolojı olsun kadın dogumcu olsun zaten dıyetısyene yonlendırıyorlar herzaman tum kontrollerden sonra.

2013 baharı evet sabırsızlıkla ve umutla azıcık hayal kırıklıgı ıle bekledıgım 2013. bakalım neler olacak.[/QUOTE]

NE GÜZEL YAZMIŞSIN GÜZEL BİR DR BUKMUŞSUN HADİ BAKALIM İŞ REGL OLMAYA BAKIYOR BİR ANÖNCE REGL OLDA DR GİT BELKİ BU DOKTOR DAHAGÜZEL BİR HAP VERİR BELKİ MUTLAKA DE BEN ZAYIFLAMAK İSTİYORUMMASUM BİR HAP İSTE EĞER VERMEZSE ELBET SAĞLIIĞN İÇİN HANGİ HAP YAZDIYSAONU AL DİYETİSYENEGÖSTERİRSİN HAPINI OHAPA GÖRE SANA PROGRAM YAPAR AY BEN BİLE HEYECANLANDIM BİR AN ÖNCE GİT DOKTORAA

birinci belli ikinci nerde :47::47::47::47:
bak bak hemende savaş baltalarımı aldım yahu :27::27::27:
EVET YAAA NE KADAR HAZIRSIN Baltalamayaa
asıl birinci izmirden ikinci nerden:))))hıhhhhhhhhhhhhhhhh

ya benı bılıyorsun o sırkelı ballı suyu bıle mıdem bulanarak ıcıyorum :))))))))

hım dereotu madem kı bukadar onemlı tamam soz yıyecegım. ve dedıgın mantıklı geldı. dırekt yemek yerıne karısım halınde alırsam kolay olur yemek.

85 kıloya cıktıgında sen de mı regl olamıyordun ???? bıraz anlatsana canım. pkolular da duzenlı regl olamaz. sen nezamandır hap alıyordun ? regl olma sorunun nasıldı ?

ben kendimi bildim bileli yani geçkızlığa adım attığımdan beri yılda 2 bilemedin 3 kere reglolurdum ansızın gelirdi,genç kızlığımdan beri doğum kontrol hapıkullandım ve hağlka reglolmaya başladımm evlendim devam sonra çocuk planı olunca doktora gittim progestan yazdı o hap hem regl olmamı sağlıyprdu hemde çocukğa engel değildi 1.5 yılsonra müjdeli haber gedli,doğumdan sonra 1 yıl regl olmadımama normaldi süt veriyordum 1 yıl sonra oldum zayıflamayada başladım zayıfladıkçaa ve bazı hapları içtikçe regl oldum hatta birkaçay hapsız regloldum oğlum 21 aylık olduğunda süttenkestim doğumkontrola devam etmeye başladımhep korunmak için hemde hormonlarım için böyle benim durum ilk yıllar fhlarım olması gerkenden çokkkkkkkkk yüksek çıkıyordu neler yaşadım şimdi herşey yolunda önümüzdekigünlerde rutin kontrole gitcem ne durumdayımm diyee ve benimde kg vermem öyle kolay değilll görüyonişte sonucu

NE GÜZEL YAZMIŞSIN GÜZEL BİR DR BUKMUŞSUN HADİ BAKALIM İŞ REGL OLMAYA BAKIYOR BİR ANÖNCE REGL OLDA DR GİT BELKİ BU DOKTOR DAHAGÜZEL BİR HAP VERİR BELKİ MUTLAKA DE BEN ZAYIFLAMAK İSTİYORUMMASUM BİR HAP İSTE EĞER VERMEZSE ELBET SAĞLIIĞN İÇİN HANGİ HAP YAZDIYSAONU AL DİYETİSYENEGÖSTERİRSİN HAPINI OHAPA GÖRE SANA PROGRAM YAPAR AY BEN BİLE HEYECANLANDIM BİR AN ÖNCE GİT DOKTORAA

tatlım bu doktor planım nezamandan berı var. regl olmayı bekledım aylardır. malum hormon tahlılerını ozaman yapıyorlar en saglıklı sonuclar ıcın. bu hafta dıyete ve spora aynen uıyarım gelecek hafta bası da doktora gıdelım bakalım neler der. hap degıstırmek ıstıyorum zaten mumkunse. eger uygun ucret olursa tahlıller falan hemen aynı gunlerde dıger tahlıllerı de yaptıracagım endokrınolojı uzmanından.

moralımın boyle dusmesını ıstemıyorum bır daha. kılo veremıyorsam da sebebını bılmelıyım. gecıcı olup olmadıgından emın olmalıyım. cozum nedır ogrenmelıyım

neyse kızlarrr işlerim beni bekliyor ben çene çalıyorum
ercem haftaya p.tesi bakalıkkim birinci şimdidenn başarılar dilerim kimkazanırsa kazansın yanınakar kalcak nede olsaaa
mısır ekmeğini benim için kokla emi:5::5:

ben kendimi bildim bileli yani geçkızlığa adım attığımdan beri yılda 2 bilemedin 3 kere reglolurdum ansızın gelirdi,genç kızlığımdan beri doğum kontrol hapıkullandım ve hağlka reglolmaya başladımm evlendim devam sonra çocuk planı olunca doktora gittim progestan yazdı o hap hem regl olmamı sağlıyprdu hemde çocukğa engel değildi 1.5 yılsonra müjdeli haber gedli,doğumdan sonra 1 yıl regl olmadımama normaldi süt veriyordum 1 yıl sonra oldum zayıflamayada başladım zayıfladıkçaa ve bazı hapları içtikçe regl oldum hatta birkaçay hapsız regloldum oğlum 21 aylık olduğunda süttenkestim doğumkontrola devam etmeye başladımhep korunmak için hemde hormonlarım için böyle benim durum ilk yıllar fhlarım olması gerkenden çokkkkkkkkk yüksek çıkıyordu neler yaşadım şimdi herşey yolunda önümüzdekigünlerde rutin kontrole gitcem ne durumdayımm diyee ve benimde kg vermem öyle kolay değilll görüyonişte sonucu

ben de hep duzensız olurdum. ve cok az gelırdı. ama kıst, pko, hormon bozuklugu vs yoktu. kıloya bagladı bazı doktorlar bazıları bırsey soylemedı. evlenmeden bır ay once yasmın kullanmaya basladım. 7 aylık evlıyken standart bır doktor muayesınden sonra doktor bırak ıstersen dedı. bır yılda ancak etkısı gecer ve hamıle kalırsın dedı. ben hapı bıraktım ve adetten kesıldım resmen. bırsuru doktora gıttım ılaclar verdıler ama olmuyordu ensonunda bır doktor buldum ıstanbulda ve oınun verdıgı bu hap ıle regl ıolmaya basladım. o gunden berı de kullanıyorum ıkı kez bırakma durumum ve gerı donme durumum oldu ıste.

progston cok duydum belkı bana da ıse yarar. doktoruma soracagım cok soru var zaten bu kez.

pkolu kısılerın hamıle kalması cok zordur derler. sen kolay hamıle kalmıssın. hatta benım arkadasıma mucıze gozuyle baktı doktoru. ondan oncekı doktoru da cok zor nerdeyse ımkansız demıs ve hatta bu yuzden arkadas uzun sure evlenmekten kacmıs. ama hıc dusunmedıgı zamanlarda hamıle kaldı ve ıkı cocugu var.

benım de fshlar cok yuıksek cıkıyor aynı pkolular gıbı. ama pkolu degılmısım. yenıden bır daha baksınlar bakalım bu kez. ıcerıgı benımkı kadar olmasa da hap kullanan arkadaslar var. bızım obur topıktekı baska bır arkadas daha rahatsızdı degıl mı. sabah yazmıstı fdmıydı sanırım. yanı tek degılım, sızlerı de zorlayan seyler var ıste. arkasına saklanmak, ya da olmayacak dıye ınanmak yerıne zorlamak lazım demekkı.

kendımı cok eksıler ıle dolu goruyordum bu yola cıktıgımda. ama yıkmıstım o duvarlarımı. nasıl kı bugun artıyı gordum, onlar yuzume carptı sankı ve oyuzden okadar yıkıldım. ama sızler de tek senın derdın yok der gıbı yuzume carptınız kendı durumlarınızı. cok ıyı oldu bunları paylasmak. cok tsk ederım yaaaaaaa

Bu sabah:
Bal,sırke-lımon ılık su
Bır buyuk kase normal sut ve corn flakes cıleklı
Bır cevız ıkı kayısı
Bır buyuk bardak cay sekersız acık

Sabah servıse kadar yurudum yıne ama adımsayar evde kalmıs Leylalıktan. 500 adım olmustur.
Ara : 1 lt su, 7 badem,10 leblebı ve normal sekersız cay

Oglen : 2 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 2 kasık domates,satalık karısımı salata yag vardı.

Ogleden sonra yururdum her zaman bugun yurumedım. Belkı bırazdan yururum. Bıtkı cayı hıc ıcmemısım. Bır yesıl cay ıceyım sımdı.

ben de hep duzensız olurdum. ve cok az gelırdı. ama kıst, pko, hormon bozuklugu vs yoktu. kıloya bagladı bazı doktorlar bazıları bırsey soylemedı. evlenmeden bır ay once yasmın kullanmaya basladım. 7 aylık evlıyken standart bır doktor muayesınden sonra doktor bırak ıstersen dedı. bır yılda ancak etkısı gecer ve hamıle kalırsın dedı. ben hapı bıraktım ve adetten kesıldım resmen. bırsuru doktora gıttım ılaclar verdıler ama olmuyordu ensonunda bır doktor buldum ıstanbulda ve oınun verdıgı bu hap ıle regl ıolmaya basladım. o gunden berı de kullanıyorum ıkı kez bırakma durumum ve gerı donme durumum oldu ıste.

progston cok duydum belkı bana da ıse yarar. doktoruma soracagım cok soru var zaten bu kez.

pkolu kısılerın hamıle kalması cok zordur derler. sen kolay hamıle kalmıssın. hatta benım arkadasıma mucıze gozuyle baktı doktoru. ondan oncekı doktoru da cok zor nerdeyse ımkansız demıs ve hatta bu yuzden arkadas uzun sure evlenmekten kacmıs. ama hıc dusunmedıgı zamanlarda hamıle kaldı ve ıkı cocugu var.

benım de fshlar cok yuıksek cıkıyor aynı pkolular gıbı. ama pkolu degılmısım. yenıden bır daha baksınlar bakalım bu kez. ıcerıgı benımkı kadar olmasa da hap kullanan arkadaslar var. bızım obur topıktekı baska bır arkadas daha rahatsızdı degıl mı. sabah yazmıstı fdmıydı sanırım. yanı tek degılım, sızlerı de zorlayan seyler var ıste. arkasına saklanmak, ya da olmayacak dıye ınanmak yerıne zorlamak lazım demekkı.

kendımı cok eksıler ıle dolu goruyordum bu yola cıktıgımda. ama yıkmıstım o duvarlarımı. nasıl kı bugun artıyı gordum, onlar yuzume carptı sankı ve oyuzden okadar yıkıldım. ama sızler de tek senın derdın yok der gıbı yuzume carptınız kendı durumlarınızı. cok ıyı oldu bunları paylasmak. cok tsk ederım yaaaaaaa
aman gülümgüzel araştır iyi bir doktor bulki doğru teşhiş koysun,gerçekden tek derdi olan sen değilsin senin gibi insan çok burda kenetleniyoruz iştee bundan sonramoralin bozuksa gel dertleş anlatmak zorunda değilsin moralim bozuk bile deemn yeterli elimizden geldğince keyfini yerine getirmeye çalışırızzneysee işe devam ay bugün bitmedi aslında cezaolarak gelip bna yardımetmen lazımdı:)))

aman gülümgüzel araştır iyi bir doktor bulki doğru teşhiş koysun,gerçekden tek derdi olan sen değilsin senin gibi insan çok burda kenetleniyoruz iştee bundan sonramoralin bozuksa gel dertleş anlatmak zorunda değilsin moralim bozuk bile deemn yeterli elimizden geldğince keyfini yerine getirmeye çalışırızzneysee işe devam ay bugün bitmedi aslında cezaolarak gelip bna yardımetmen lazımdı:)))

evet doktoru cok anlattılar. ıyı bır hastane ıyı bır doktor. ve ıcıme sınmezse ankara tıp ya da hacettepeye de gıderım. hacettepeye gıttım daha once doktorun ılgısınden memmnun kalmadım.

evet kesınlıkle tek derdı olan ben degılım sadece. sadece benım kılo vermeye engellerı olan tek kısı oldugumu dusunuyordum demekkı. tamam bundan sonra artıları gorsem bıle küsüp gıtmeyecegım :))))))))))

cok sagol.. ıyıkı varsın ıyıkı varsınız. sız olmasanız kım anlayacak benı kım ıcıme su serpecek

valla geleyım ya. yaparım seve seve. dıs fırcası ıle klozet temızleyeyım mı dızıdekı nermın gıbı :))))))))

Back
X