- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #12.181
güncelleme bitti hepinize tşk ediyorum kg alanlar eminimki vereceksiniz yola devamm ,sabit kalanlar haftayı kurtardınız, verenleride tebrik ederimm...
Pomucum görüyorsun öyle 1kg gitmiyor cnmm vetek alanda sen değilsin ben eşşke gibi spor yapıp sadece 400 gr verdim ve resmen aç kaldımmm sen ne güzel dengeli besleniyorsun sporyapıyorsun üstelik hapkullanıyorsun tamamen rahatsızlık'dan güzel bir dr bulup durumunu anlat hatta ayrıyetten diyetisyenede gitt amaönce kadın doğumcuna git ilaçları değiştirme olasılığını görüş belki değiştirir sonra ilacınla diyetisyene git güzel program yapsın sanaa ben innıyorum 2013 baharda herşey güzel olcak içinde bedeninde çiçekler açacak

elıne saglık canım. tsk ederız bız de sana.
kılo verenlerı tebrık edıyorum. veremeyenlerı ve ben gıbı alanlar ıcın de daha ıyı bır hafta olmasını dılıyorum.
ya ben her hafta verıyordum ya duygu, oyuzden boyle bır şoka gırdım. 80lere kadar duraklama olmayacak gıbı odaklandım demekkı. ya da hapın bukadar etkıleyebılecegını. neyse ne ıste. resmen sabah coktum ama yola devam. ben zaten regl olunca ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım canım. hap konusunda gorusme fıkrım zaten kafamda. oyuzden 10 gun ıcınde kayserıye gıdecegım. acıbadem de ıyı bır doktor varmıs. tavsıye edılmıstı bana. o doktor ıle gorusup unıversıteden endokrınolojı uzmanına da gecebılırım. ya da randevu alıp mesbucren bıraz beklerım falan ıste. endokrınolojı olsun kadın dogumcu olsun zaten dıyetısyene yonlendırıyorlar herzaman tum kontrollerden sonra.
2013 baharı evet sabırsızlıkla ve umutla azıcık hayal kırıklıgı ıle bekledıgım 2013. bakalım neler olacak.