pomo : yazdiklarini okudum canim inan ben seni çok iyi anliyorum, bende senin gibiydim, ne kadar dikkat etsemde veremezdim ve hatta gramda olsa illaki alirdim her hafta saolsun kizlar beni teselli ederdi hep, kendimlede küstüm hep, sonra memlekete gittim, 10 kilo almi$ olarak ve herkes bu halimi o kadar begendiki anlatamam (57 den 68 olmu$tum) sonra kendimle bari$tim kilomu kafaya takmadim "nede olsa kilo bana yaki$mi$" dedim ve canimin çektigini yedim tabi miktarlarini abartmadan her türlü çörek, poaça baklava sütlü tatli yedim ama dedigim gibi abartmadim, sonra memleketten geldim yine buraya baktimki 1 kilo vermi$im çok sevindimm, sonra çok stresli göz ya$li üzüntülü bir hafta geçirdim, ve bu bir hafta yedigim hiçbir$eyden tat alamadim (memleketi çok seviyorum oranin yemeklerini istedim hep) ve günlerim çikolata ve lokumla geçiyordu tam 1-2 hafta, ve insan dertli olunca kiloyu dü$ünmüyor bile, ve inan o tatlilara ragmen 1 kilo daha verdim. $imdi 1 haftadir bir$ey yedigimde aaa kilo alcamm, aman onu yemiyeyim aman selilüt aman göbek dedim durdum ve malesef kilo almaya döndüm... yani demek istedigim $uki her ne kadar elimizde olmasada kilo verme dü$üncesini aklimizdan çikarmak lazim inanmak lazim "ben artik kilo almiyorum" demek lazim ben öyle diyorum artik, hem kendimi daha iyi hemde daha güzel hissediyorum, aynalarla bari$tim resmen, çokmu verdim hayir 2 kilocuk ama bu insana morel veriyor ben kilo verdim hep veririm diceksin, ben öyle diyorum, hedeflerim imkansiz degil, 1 ayda 1 kilo vermek istiyorum (eskiden 1 ayda 5 kilo vermek isterdim) lütfen sende kilo veremiyorum cümlesini aklindan çikar, bu ilk i$in olsun, benim çok kilom var daha hizli veririm de...
adet düzensizligine gelince benim bir kom$um 22 ya$inda menopoza girdi kullanmadigi ilaç kalmadi gitmedigi doktor kalmadi (yurt di$inda bile) sonra ilaçlari birakti ve ünlü bir doktora gitti (ömer co$kundu adi sanirim) ve sadece bitkiyle tedavi gördü, $imdi ise bir bebegi var

yine tanidigim birine doktor çocugun olmaz dedi yumurtan yok dedi, kadin 40 ya$ina yakin hamile kaldi bunca yildan sonra üstelik tedavisiz, $imdi bir kizi var
Hiçbir $eyi kafana takmayacaksin canim, biz burdayiz, seni yalniz koymayiz, seni seviyoruz