- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.761
canım kabuk tarçın al baharatçıdan 200-300 gr kadar
sabahtan normal çayına bir kabuk koy
ben çay fincanında içiyorum çayı ve açık şekersiz içiyorum tarçın koyuyorum içine kabuk olduğu için her içtiğin çaya koyabilirsin bir kabuğu bütün gün içebilirsin
yani tarçın çayı olarak değil normal açık şekersiz çaya kabuk tarçın koyup çay yapıyoruz...
Ben geldim canlarım,herkesler yok olmuş anammmmm sade kahvemi aldım sohbete geldim.
Dün regl oldum zor günümdü canlarım karın ve bel agrısı ile geçti tüm gün hafifte gerginlik vardı.
Bugünde wc çıktım oh benden iyisi yok rahatladım sanki :)))))))))) yükkalktı üzerimden
Tabi benim regl döneminde iştahım kapanmaz tam tersi açlık modu olur sabah uyandın midem kazınıyor o kadar yani.İnşallah kilo almam bu dönemde..
Eeee gelin gariiiiiiiiiiiiiii 2 lafın belini kıralım ya özledimmmmmmmmm
günaydınnnn günaydın günaydın günler aydınnn olsun herkezin yanağına benden öpücük ..
güneşli pırıl pırıl izmir sabahından hepinize gün-ay-dınnnn gününüz aydın bereketli sağlıklı çok mutlu geçsinnn inşallah....
aminn........cancazım güneşli bir antalya gününden merhabaların en güzeli sana ve tüm arkadaşlara olsun...
bu sabah erken kalktım hava kapalı gibiydi dünde yağmurluydu zaten çamaşırlarımı makinaya yerleştirdim ama yıkamadım
evimi sabahın erkeniyle sildim süpürdüm toz bile aldım...akşamda balkonlarımı yıkayacağım çamaşırlarımı yıkar asarım tabi hava kapanmazsa olmazsa mecbur evde çamaşır telinde kurutacağız...
ev işi en güzel sipor kızlar şahsen...
sabahın kapalı olmasına rağmen 8 den sonra çok güzel pırıl prıl güneş açtı.. tam bahar havası....
kızlar elektirikler kesildi ben böyle şansın içine emi.............dıtttttttttttt
güç kaynağım 10dk dayanır kapatmam lazım.....
beni özleyin gelcem anacımmmmmmmm...
aminn........
ohh iş güç bitmiş ne güzel evdemisin gülüm sen bugünn
vallaözlüyom kızz
sen geldin ben seni yakalayamdım,sancı çektim demişsin geçmiş olsun hepçekermisin yoksa üşüttünmü acabacnm regldönemindemetabolzma hızlı çalılırmış iyi değerlendir derim ben regliyken 1,900 verdimhedm sağlıklı sadece çok spor yaptım ,wcsorununudaçözmüş maşallah benimde minik oğlumkabız yaa iştahı sıfır çok üzülüyorum..
Selamkizlarikihaftaik dietiim bitti ve 75kilo oldum bes kiloverdimbu haftada karatay dietine basladim.hic acikmiyorum.simdilik iyi gidiyor.hedef 70
günaydınnnn günaydınnnn.gününüz aydın ,cumanız mubarek olsun
iki gündür elimde olmayan sebaplerden aranıza katılamadım nasılsınız kızlar
bugün içimde acaip bi kıpırtı var yatakten mutlu huzurlu kalktım .cuma guslümü aldım kavaltımı yaptım .dün yoğurtlu çorba yapmıştım bi kase sıcak sıcak içtim .
saat 11 de cuma mevlütümüz var .yine cıss lar var .menüyü biliyorum ama ben çok fazla yemicem ayıp olmayacak kadar birer lokma
hafta sonuda 2 gün evde yokum istanbula hem hasta ,hemde eş dost ziyaretine gidicez .inşallah pazartesi artılarla aranıza gelmem
günaydınnnn günaydınnnn.gününüz aydın ,cumanız mubarek olsun
iki gündür elimde olmayan sebaplerden aranıza katılamadım nasılsınız kızlar
bugün içimde acaip bi kıpırtı var yatakten mutlu huzurlu kalktım .cuma guslümü aldım kavaltımı yaptım .dün yoğurtlu çorba yapmıştım bi kase sıcak sıcak içtim .
saat 11 de cuma mevlütümüz var .yine cıss lar var .menüyü biliyorum ama ben çok fazla yemicem ayıp olmayacak kadar birer lokma
hafta sonuda 2 gün evde yokum istanbula hem hasta ,hemde eş dost ziyaretine gidicez .inşallah pazartesi artılarla aranıza gelmem
Selamkizlarikihaftaik dietiim bitti ve 75kilo oldum bes kiloverdimbu haftada karatay dietine basladim.hic acikmiyorum.simdilik iyi gidiyor.hedef 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?