- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.721
duyguu bir an evvel listeyi açıklamanı bekliyorumm sen açıklayınca resim koyacağımmm
geçen hafta koyamadımmm
duyguu bir an evvel listeyi açıklamanı bekliyorumm sen açıklayınca resim koyacağımmm
geçen hafta koyamadımmm
[/QUOTE]FAZLA SÖZE GEREK YOK O SEBEP, BU SEBEP,ŞU SEBEP,KG ALDIK İŞTEEE AFERİM ÇOK İYİ BİR HALT İŞLEDİKKİMİ YEDİ,KİMİ DOĞUMDAALDI, KİMİ EMZİRİRKEN,KİMİNİN SAĞLIK NEDENLERİ,KİMİDE DOĞUŞ'DAN,KİMİ SONRADAN ALDIK İŞTE ŞİMDİDE PAŞA PAŞA VERİYORUZ, BAKIN VERİCEZ DEMİYORUZ VERİYORUZZZ DİYORUM,YOL ARKADAŞLARIM SESSİZ MÜSAFİRLERİM HEPİNİZE ŞİMDİDEN BAŞIRALAR DİLERİMMMM
[/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]65,5[/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 19,800 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60,100[/TD] [TD]60,300 [/TD] [TD]+200[/TD] [TD] 12,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]73,5 [/TD] [TD] 75,4 [/TD] [TD]+1,900[/TD] [TD] 4,600 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 63,800 [/TD] [TD] 64,100 [/TD] [TD]+300[/TD] [TD] 3,900 [/TD] [TD] 61,800 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 68,200[/TD] [TD]69,300 [/TD] [TD]+1,100[/TD] [TD] 5,700 [/TD] [TD] 65,500 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]66[/TD] [TD] 66[/TD] [TD]AYNI[/TD] [TD] 2,300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD]85[/TD] [TD]80,7[/TD] [TD] 80,1[/TD] [TD]600[/TD] [TD] 4,900 [/TD] [TD]76[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] pomogranete [/TD] [TD]110[/TD] [TD]106,4[/TD] [TD] 104,700[/TD] [TD]1,700[/TD] [TD] 5,300 [/TD] [TD]100[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TR]
[/TABLE]
liste tamamlandı POMO ve KARABİBERİ'i canı gönülden tebirk ederimmmm..
POMO'CUM özellikle regl dönemini iyi değerlendiren hapa ve metabolizmasına rahmen kg verdin regfl dönemini iyi değerlendiren güzelkg verir biz senle 2haftadırkanıtladık bunu. tekrar tebrik ederimm inşallah devamı gelir.....
karabiberim senide çoktebrik ediyorum gerçekden çok başarılısın bu iş oldu 2güne 7 lira rakamlarını görürsün bence2013 herkeze iyi gelcek ,sen seneye bugünlerde çokdan zayıf olmuş olursun zatengüzel bir bayansınn valla senin ogünlerni görmek için sabırsızlanıyorum.
diğer kg alan kg koruyan ve benim gibi azkg veren arkadaşlarıma gelince bizdebir önce silkelensek iyi olcak malum 15 güne kadar bayram bu kg ların üstüne kg lar görmek istemiyorsak biraz asılalım emi güzellerim
liste tamamlandı POMO ve KARABİBERİ'i canı gönülden tebirk ederimmmm..
POMO'CUM özellikle regl dönemini iyi değerlendiren hapa ve metabolizmasına rahmen kg verdin regfl dönemini iyi değerlendiren güzelkg verir biz senle 2haftadırkanıtladık bunu. tekrar tebrik ederimm inşallah devamı gelir.....
karabiberim senide çoktebrik ediyorum gerçekden çok başarılısın bu iş oldu 2güne 7 lira rakamlarını görürsün bence2013 herkeze iyi gelcek ,sen seneye bugünlerde çokdan zayıf olmuş olursun zatengüzel bir bayansınn valla senin ogünlerni görmek için sabırsızlanıyorum.
diğer kg alan kg koruyan ve benim gibi azkg veren arkadaşlarıma gelince bizdebir önce silkelensek iyi olcak malum 15 güne kadar bayram bu kg ların üstüne kg lar görmek istemiyorsak biraz asılalım emi güzellerim
bana şu regl haftasını iyi değerlendir lafını her gün söylesene duygu
kafaya koydum iyi değerlendireceğim inş. ama sen yine de hatırlat bana ya...
kızlarrr liste ben hariç harika,nazarınızı bozuyorum resmen...
5 fincan tarçınlı çay içtimmm
az kaldı çatlayacağım.
artık utandım çocuktan çay istemeye son,2 fincanı kendim gidip aldım...
bugünü bir atlatsak hayırlısıyla....
neden bukadar ıcıyorsun ? tarcınlı cayın ozellıgı nedır kontes
bana şu regl haftasını iyi değerlendir lafını her gün söylesene duygu
kafaya koydum iyi değerlendireceğim inş. Ama sen yine de hatırlat bana ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?