Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

regli olmam lazım bugün bakalımmmmm

Duygu öncelikle tarifi denedim zencefilliyi çok güzel oldu yumuşacık aynı gün bitti kızımdan çok eşim yedi akşamda valdemler ve arkadaş geldi 1 su bardagı şekeri bir dahaki sefere yarım yapacagım yiyenler biraz tatlı dediler,1 su bardagınım dip kısmı doludu sadece pekmezle oda çok değildi.tekrar teşekkürler

bu arada evde olupta 2 lt su içen hanımları tebrik ediyorum 2 gündür iş güç çocuk derken hiç su içmemişim onu farkettim vede yeşilçay hiç aklımada gelmemişler.
Ve inanım 1 kere uzanmamışımdır yada oturmamışımdır hep ayakta koşturmacadaydım kızını yıkıyorum üzerini giydiriyorum tamam diyorum yarım saat sonra kaka diyrro hop soy belden aşağısını yıka...hem mutfak hem banyo mekık dokudum :))) Ama süper eglendimmmmm evde olmak çok güzel..

Ay kızartma yaptım hafta sonu zevklede yedim simidi bana bana yemek gibisi yok :)) Ben şimdi böyle yiyim yiyim kilolar löp löp geri gelsinler :)))

Son düzenleme:
duyguu bir an evvel listeyi açıklamanı bekliyorumm sen açıklayınca resim koyacağımmm
geçen hafta koyamadımmm

Bu sabah :
07:00
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
500 ml su
09:00 bugun kahvaltıya gec kaldım anlattıgım sebeplerden dolayı.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır ve domates koydum ıcıne.
Bır buyuk sekersız acık cay
Yarım tutam dereotu

Ara: 1 yesıl elma

Ogle : 12/00

Yemekten once 500 ml su. 3 kasık kuru fasulye bır kasık bulgur pılavı. Ikı kasık domates salatası

catlayacagım valla :))))))))

duygus, kuzi napıyor ? annesi onu opsene yerıme. cok sevıyorum ben onu bılıyorsun degılmı.

acayıp kanıp kaynadı resmını gordugum andan berı.

[/QUOTE]

liste tamamlandı POMO ve KARABİBERİ'i canı gönülden tebirk ederimmmm..
POMO'CUM özellikle regl dönemini iyi değerlendiren hapa ve metabolizmasına rahmen kg verdin regfl dönemini iyi değerlendiren güzelkg verir biz senle 2haftadırkanıtladık bunu. tekrar tebrik ederimm inşallah devamı gelir.....

karabiberim senide çoktebrik ediyorum gerçekden çok başarılısın bu iş oldu 2güne 7 lira rakamlarını görürsün bence2013 herkeze iyi gelcek ,sen seneye bugünlerde çokdan zayıf olmuş olursun zatengüzel bir bayansınn valla senin ogünlerni görmek için sabırsızlanıyorum.

diğer kg alan kg koruyan ve benim gibi azkg veren arkadaşlarıma gelince bizdebir önce silkelensek iyi olcak malum 15 güne kadar bayram bu kg ların üstüne kg lar görmek istemiyorsak biraz asılalım emi güzellerim

POMO'CUM özellikle regl dönemini iyi değerlendiren hapa ve metabolizmasına rahmen kg verdin regfl dönemini iyi değerlendiren güzelkg verir biz senle 2haftadırkanıtladık bunu. tekrar tebrik ederimm inşallah devamı gelir.....

karabiberim senide çoktebrik ediyorum gerçekden çok başarılısın bu iş oldu 2güne 7 lira rakamlarını görürsün bence2013 herkeze iyi gelcek ,sen seneye bugünlerde çokdan zayıf olmuş olursun zatengüzel bir bayansınn valla senin ogünlerni görmek için sabırsızlanıyorum.

diğer kg alan kg koruyan ve benim gibi azkg veren arkadaşlarıma gelince bizdebir önce silkelensek iyi olcak malum 15 güne kadar bayram bu kg ların üstüne kg lar görmek istemiyorsak biraz asılalım emi güzellerim[/QUOTE]

elıne saglık canım. kılo veren veremeyen herkesı tebrık edıyorum ben de. cunku beraber yuruyoruz bu yolda.

sagol canımcım. evet regl haftamda olmama ragmen, gecen haftakı kılomun aynısını verebılmısım. sana msjımda da demıstım hatırlarsan aslında 2,20 olabılırdı ama son ıkı uc gun artı oldum tekrar.

karabıberı ozellıkle tebrık etmek ıstıyorum. onu sevıyorum cunku ben onun resımlerı ve basarısı ıle gaza geldım o resımler ıle basladım bu yola.

dıger arkadaslar ıcın tam saglıklı yorum yapamayacagım. bıraz kacamaklar vardı. regl haftasında olan var mıydı hatırlayamadım ama sen cıddı hastaydın canım. sakın kendıne kızma. senı bız bılıyoruz zaten. lıderımız ıdolumuzsun

diğer kg alan kg koruyan ve benim gibi azkg veren arkadaşlarıma gelince bizdebir önce silkelensek iyi olcak malum 15 güne kadar bayram bu kg ların üstüne kg lar görmek istemiyorsak biraz asılalım emi güzellerim[/QUOTE]

bana şu regl haftasını iyi değerlendir lafını her gün söylesene duygu

kafaya koydum iyi değerlendireceğim inş. ama sen yine de hatırlat bana ya...

Son düzenleme:

kafaya koydum iyi değerlendireceğim inş. ama sen yine de hatırlat bana ya...[/QUOTE]

ben geçen hafta r.d 1900 verdim pomo buhafta 1,700 verdi yine r.d tekrar diyorum.regl döneminde metabozlizma çok fazla çalışır yediklerni azaltıp maydanoz,yoğurt,ywşil çayı çoğaltıp birde sporayüklenirsen 1 ila 2kg hatta daha fazla verirsin yeterki değerlendir ha oldu tatlı krizim var bu dönemde iştahım çık yapamam diyorsan +kg da çıkarsın kg vermek kolay değil ne kadar emek ok adar kg verme

kafaya koydum iyi değerlendireceğim inş. ama sen yine de hatırlat bana ya...[/QUOTE]

BEN DE HATIRLATABILIRIM :)))))) FAYDASINI GOREN BIRI OLARAK :))))))))

DUYGU BUGUN KARNIM SIS BENIM. BUGUN KURU FASULYE VARDI O MU YAPTI. YA DA SON GUNUM ACABA BIR SISLIK YAPTI. KARNIMI SIS KENDIMI ASIRI TOK HISSEDIYORUM. SU GITMIYOR. BIR BUCUK ICTIM AMA ZOR ICTIM HERZAMANKINDEN

kafaya koydum iyi değerlendireceğim inş. ama sen yine de hatırlat bana ya...

ben geçen hafta r.d 1900 verdim pomo buhafta 1,700 verdi yine r.d tekrar diyorum.regl döneminde metabozlizma çok fazla çalışır yediklerni azaltıp maydanoz,yoğurt,ywşil çayı çoğaltıp birde sporayüklenirsen 1 ila 2kg hatta daha fazla verirsin yeterki değerlendir ha oldu tatlı krizim var bu dönemde iştahım çık yapamam diyorsan +kg da çıkarsın kg vermek kolay değil ne kadar emek ok adar kg verme[/QUOTE]

CANIM BEN HIC TATLI YEMEDIM. DONDURMA BILE YEMEDIM. INAN CANIM BILE ISTEMEDI. AMA ISTESEM DONDURMA BILE YEME HAKKIM VARDI. HAMUR ISI CEKIYODU CANIM. OYUZDEN UZAK DURDUM. PAZAR GUNU DISARI CIKMADIM MESELA YA DA TEYZEMLERE GITMEDIM. EVDE TEK OLMAYA RAZI OLDUM. CUNKU DISARDA OLSAM BELKI BIR KACAMAK YAPABILIRDIM PAZAR GUNU. CUMARTESI AKSAMI YURUYUS VE ALISVERIS ICIN DISARDAYDIM RESTAURANTLARA FALAN HIC BAKINMADAN AYAKKABIMI ALDIM VE CIKTIM. CAN CEKIYOR HERSEYI AMA BIR KAC KACAMAK DERKEN ESKI DUZENIME DONERIM DIYE KORKTUGUM ICIN KENDIMI SUREKLI TUTUYORUM. ISYERINDE SUREKLI SABAHLARI SIMIT YIYORLAR KRAKER YIYORLAR FALAN. HATTA CIKOLATA AMA IKRAM ETSELER DE YEMIYORUM. DIYET MISIR PATLAGI VAR YA. ONDAN BILE ALMIYORUM KENDIME. CUNKU YEDIRDIGINI FARKETTIM. ONUN YERINE TABIRI CAIZSE BASIYORUM AGZIMA YARIM DEMET MAYDONOZU :))))) HERSEY KAFADA BITIYOR DIYORLAR HAKIKATEN DOGRUYMUS.

kızlarrr liste ben hariç harika,nazarınızı bozuyorum resmen...

5 fincan tarçınlı çay içtimmm

az kaldı çatlayacağım.

artık utandım çocuktan çay istemeye son,2 fincanı kendim gidip aldım...

bugünü bir atlatsak hayırlısıyla....

bu arada 8 kişilik minik topiğimizde 3 kişi kilo verebilmiş
4 kişi kilo almış(en fazla ben)
1 kişi yerinde saymış

kalan 5 kişiyi esefle kınıyorum...ayyyy bu hafta rekor kırmam lazım kızlarr...yoksa karizmam yerlebir...

neden bukadar ıcıyorsun ? tarcınlı cayın ozellıgı nedır kontes

kafaya koydum iyi değerlendireceğim inş. Ama sen yine de hatırlat bana ya...

ben de hatırlatabılırım :)))))) faydasını goren bırı olarak :))))))))

duygu bugun karnım sıs benım. Bugun kuru fasulye vardı o mu yaptı. Ya da son gunum acaba bır sıslık yaptı. Karnımı sıs kendımı asırı tok hıssedıyorum. Su gıtmıyor. Bır bucuk ıctım ama zor ıctım herzamankınden[/quote]

fasulyedenolabilir gaz yapar

Valla erce ilekontes siz başkabiri olsaydanız fena fırça yerdiniz emme kıyamıyorum sizeee ama söyleyeyim harbiden karizma yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…