Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kizlarr nasilsiniz??
ben çok iyimmmm bu hafta tartiya birkaç kez çiktim ve herseferinde 65.8->65.9->66.0->66.1->66.2->66.3->66.4 te durdu yani 65.8 de durakladi sonra geri yüklesdi her tartildigimda sinir oldum, ama bugün olmadiiii, ilk çikan kiloda durduuu yupppppppiiiii

geçen hafta : 66.0
bu hafta : 65.7

kizlarrr $imdiden anla$alimmmm ben bayramda tatli yemeden duramamammmmmmmmmm 1 kilo alacagimm kesinnnn yani $imdiden kizinnnnn dövünnnn beniiiii

günaydınnnnnnnn
misss gibi bir günden merhaba herkese
dışarda yazdan kalma bi hava var
sabah kalktk eşimle bir saat yürüyüş yaptık ama çook tempoluyudu öldüm yorgunluktan .gelince kavaltı falan derken bu saat oldu
bu hafta çizelgemiz değişir inşallahhhhh
bakalım kimler kilo vermiş ,almış :18::18::18::18:

yaçokhaklısın ben bu aralwrfenakaçırdımm aciltopaRLANMAK LAZIM 1 AYA DÜZENİMİZOTURUR CİVCİVİMM

BENDE İŞTAH PATLAMASIYAŞIYORUMKONTESİM SONUMUZHAYIR OLSUN,
HAYIRDIR NEDEN BAŞIN AĞRIDI BAKİMİYİSİN DİMİ??BENİMDE GEÇEN GÜN BŞIMAĞRIDI 28YILLIK ÖMRÜMDEİLKKEZ BÖYLE ŞİDDETLİ ÖLÜYORUM SANDIM DURUP DURMADAN HEMDEEE,TAMAM CNÖ YARIN BİLDİR SEN..
A.S BEN İYİYİM SENNSILSIN ,O00 65 Lİ RAKAMLAR HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ORDANDA HEMENCİK DÜŞERSİN,BAYRAMDA HERKEZ BİRBİRNİ DÖVSÜN SEN İLK OLMUCAN ÇÜNKÜ:)))

ERCEM NEGÜZEL YAAA MAŞALLAH SİZE KARI KOCAYÜRÜMÜŞSÜNÜZ ENERJİN SAÇILIYOR ORTAYA ZATEN MAŞALLAHH..BU HAFTA BEN KÖTÜYÜM KG KONUSUNDA SENİDE TEBRİK EDERİM ŞİMDİDEN ..

Kızlar çıkıyorum ..sizlere keyfili sohbetlerr oğluma kışlık cici alayım bayram diye kalabalıkolur ilerkigünlerdeee

iştah konusuna sonuna kadar katılıyorum doymak bilmiyorum sanki inşallah en kısa zamanda geçer

kontesi bende merak ettim bişeye mi canı sıkıldı yoksa annesine mi üzüldü .başım ağrıdı yazınca üzüldüm kıyamam arkadaşıma
bayramda beni kimse dövemezzz topiğin yaşlısıyım bennn ve tatlı ve koyun kavurması yicem inşallahhhh
ayrıcana güzel sözlerin ve tebrik için teşekkür eder senide öperimmm

kuzey nasıl oldu iyimi vc yi hallettiniz mi yavrum kıyamam ona

mrb kızlar.

haftasonu yoktum. cok yorgunum gece geldım. sabahtan berı de cok ısım var. ama cok guzel bır haftasonu yasadım.

dıyetı bozmadım hatta cok az bıle yedım. gezmekten, sohbet etmekten fırsat olmadı. menulerımı paylasacagım bırazda. tartıdan memnun degılım. ama ıcım rahat. duygus bıldırım yapıyorum sımdı.

tarçınlı yeşilçayımı aldım geldim ,menümü yazayım
sabah biraz fazla yedim
2 dilim ekmek
az zeytinyağlı menemen bir buçuk yumurtalıydı heralde eşimle paylaştık
bir kibrit kutusu yarısı keçi peyniri
2 betübör bisküvi
şekersiz çay

armut
bi kaç tane üzüm

bugün öğünlerim öğle akşam şeklinde olmadı
sebze çorbası yaptım ve şimdiye kadar 3 kase içtim 2 dilimde ekmek yedim .midem çok rahat şu an

2 litre su
2 bardak elma sirkeli su
1 bardak şekersiz neskafe
1 bardak tarçınlı yeşilçay

sabah
1 saat tempolu yürüyüş
akşam 1 saat orta tempolu yürüyüş

dun:

Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Zeytın ozlemısım 2 haftadır yemedım. 4 tane sıyah zeytın yedım tuzsuz ve yagsız
Bır kucuk cay sekersız acık

Ara: 500 ml su. Bır tutam maydonoz. 5 badem, 15 leblebı

Oglen: yemekten once 500 ml su. 5 kasık kuru fasulye, 2 kasık pırınc pılavı, bır kasık domates salatası
Ara: yarım demet maydonoz, yarım demet dereotu,1 lt su, 1 buyuk bardak cay sekersız acık

Aksam: yemekten once 500 ml su, buyuk kase akdenız salatası bol yesıllık ve peynır vardı. Bır kutu ayran
Dun ıs cıkısı yarım saat kadar yurudum. Arkadasıma ev hedıyesı aldım. Eve geldım. Ev ıslerımı yaptım. Bır fılm ızledım ve uyudum.

kızlar ıslerım cok yogunlastı ve sanırım uzunca sure boyle devam edecek.

Günaydın hanımlar nasılsınız bakayımm offf hiç çalışasım yok :)))Tablomuz ne alemde bakamadım.

Yemek yemek mutluluk bu aralar saldım kendimi canım ne isterse yiyorum bakalım kaç kilo alacağım göreceğiz.Olsun biraz dikkat edince gidiyor alınan kilolar.Ben bu halimden memnunum artık hafta sonu karar verdim çokta zayıf olursam olmaz sonuçta kadınım azııckk etli olmam lazım diye düşündüm..platform topuk felan giyince iyice zap zayıf oluyorum..birde siyah elbise giyinmiştim nikahta kendime hayran kaldım

tamam canım sen bugün tartıl bildir..+ile - ile bizim kilolarımız nasıl aldıysak öyle veririz yeterki isteyelim.
Demekki yanlızca ben değilim diyorum ya ne oluyor bana diyet felan aklıma gelmiyor ilginç naısl böyle oldum diye alırsam alayım diyorum yemege devam ediyorum.haklısın canın ben kara kışı kasımı bekliyorum saatler felan alınsın :))

leyyam maşallah tatlım tartı değişiyor oynuyor.
yAPMA emeklere kıyma DEMİYCEM bayramda yeeeeee

oh oh ne güzel iyi yapmışsın canım..evet evet bende hala bakamadım tabloyaaa

Kızlar çıkıyorum ..sizlere keyfili sohbetlerr oğluma kışlık cici alayım bayram diye kalabalıkolur ilerkigünlerdeee

canım aldın mı bayramlık kuziye
bende aldım birkaç bişey alternatifli 1 tane kaldı vakit olursa bakacagım

ercem sende bizdensin allah alalh ne oluyor topiğin hanımlarına anlamadım Allahtan sizler yürüyüş ve leslie yapıyorsunzu kontesle bende tık yok :))) bencede leyyaaa yesin bayramdaaa 1 kere oluyor bayramlar

OLsun be kuşum amaç azda olsa ortama uyup kaçırmamak helal olsun bak bu kaçırmadığın dönemle remin ol sana - olarak geri gelecek.

Son düzenleme:

BENCEDE MAŞALLAH ERCEYEEE
DUYGUCUMD ERT ETME SEN BİR ANDA 2 KİLO ATTINN ŞUANKİ DURUMUN NORMAL ASLINDA SENİNDE VEREMEZSEN BİLE DERT DEĞİLKİ

Son düzenleme:
[/QUOTE]

kg verenleri tebrik ederimm özellikle karabiber ,erceve leyyayı canıgönülden tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim

kesinlikle yemek yemek çook zevkli bana göre en güzeli tatlılar off offf
bende çok zayıf olmak istemem asla giyiğim etekler ve pntolonlar üstümde güzel dursun yeter
bi zamanlar çok zayıf biri olduğum için o günleri bilirim allah bi daha o kiloya düşürmesin
insan nasıl mutluysa öle kalmalı
ee civcşivim madem kendine hayran kaldın beğendin niye eziyet ediyosun diyet yaparak

kg verenleri tebrik ederimm özellikle karabiber ,erceve leyyayı canıgönülden tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim[/QUOTE]

duygucum eline emeğine sağlık tablo çok güzel olmuş yine
bu aralar yine toparlanamıyoruz herkes yoğun galiba bayram üstü
sen nasılsın kuzeye cicileri aldın mı annesi güle güle giysin

bu hafta diyeti çok sıkı tutuyorum .kaçamak yapmıyorum hedefim pazartesi inşallah ödem falan yapmazsam 67 li bi rakam görmek istiyorum ve gün içinde bi kaç bardak yeşil çay içiyorum
bayram haftası kilo veremem çünki yicem ondan sonraki haftalar tekrar diyete devam 65 olmak istiyorum yeter artık

kg verenleri tebrik ederimm özellikle karabiber ,erceve leyyayı canıgönülden tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim

duygucum eline emeğine sağlık tablo çok güzel olmuş yine
bu aralar yine toparlanamıyoruz herkes yoğun galiba bayram üstü
sen nasılsın kuzeye cicileri aldın mı annesi güle güle giysin [/QUOTE]

sadece burası değil tümtopiklerde böyle ilk hevesle herkez yazıyor sonrasekmeler baslıyor,ama biz kemikleştik aradada ola yazıyoruz tamamen terk etmiyoruz..
kuzey iyi teyzesi aldık cicileri el kadar şeyler kaç lira battım resmen, kendime 38 beden iki pantalon aldım benim pantalonumla aynı fiyat neyse sağlıkla giysen paşamm ..

bu rada şu azmin hep olsa değil 65 çokdan 60 olmuştun bi ortan yok ya çok azimli yda sallakoyvergitsin modundasın ama şuan maşallahın var

selam kizlarrr

beni tebrik edenlere te$ekkür ediyorummmmmm

kilo verenleri tebrik ediyorummmm, vermeyenleri kiniyorummmm, sabit kalan olmami$ bu haftaa

saricivciv ercemm : gerçekten yemek yemek çok güzel bir $eyy yaaa ben yemek yemeyi sevmiyorum, ama ak$am TV kar$isinda masada sicacik çay, yaninda bir kaç dilim çikolatali kek, veya lokum veya çikolata veya badem ezmesi $ekeri veya 3-4 ka$ik nutella veya findik ezmesi, olacak, bir gözün TVde bir gözün dizindeki bilgisayardaa offffffffff en sevdigimm $ey he bu arada kumanda benim elimde offffff muhte$em oluyor yaaa, ben arada yapiyorum böyle ama masanin üstünde bol bol kek falan olmuyor mazallah hepsini yerimm ama gerçekten en sevdigim $ey en azindan ak$am yorgun argin gelip tv ba$inda tatli e$liginde çay içmekkk

pomo ve duygu : kilooo almi$sinizzz hayirdir? ama ben olsam üzülmezdim çünkü biraz kilo verince illaki bir kaç hafta sonra bir kaç gram aliniyor, sonra tekrar vermeye ba$liyor insann :))

kontesimm ve karabiberimm, tebrikler kilo vermi$sinizzzz, aaa karabibeberimm 7 li rakamlari görmü$$ süperr

bayram konusuna gelincee, ben kaç haftadir baklava sayikliyorummm he birde benim kom$um hep a$ure yapar bayramda onu yemeye sabirsizlaniyorummmm, sarma ve et yemem belki tadimlik bile almam zaten fazla sevmem ama tatliyi her gittigim yerde yicemmmmm zaten herkes çok kilo verdin diyo (sadece 2 kilo) biraz kilo almam lazimmmmbahanem HAZIRRRRR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…