- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.821
yaçokhaklısın ben bu aralwrfenakaçırdımm aciltopaRLANMAK LAZIM 1 AYA DÜZENİMİZOTURUR CİVCİVİMMGünaydın iyi haftalar artık bayram haftasına girmiş bulunmaktayız..Herkese kolay gelsin..
Kilodan bahsetmiyorum yediklerimi yazmaya çekiniyorum :))))) aranızda olmaya çalışıyorum kasım felan gelsin eve kapanayım ben toparlanırım o zaman ..
BENDE İŞTAH PATLAMASIYAŞIYORUMKONTESİM SONUMUZHAYIR OLSUN,kızlar günaydın...
civcivim aynı durumdayım senle ve sanırım %90 tüm arkadaşlarda bizim gibi kime soruyosam iştah patlaması yaşıyor...
hava değişiminden dolayı havalar soğudu vücut otomatikman enerji depolama görevine başladı öyle oluncada bizim sistemler ters çalışıyor.
ama dediğin gibi toplanacağız başka çaremiz yokk...
bugün tartılmadım yarın bildireyim uyumuş kalmışım çünkü,işe zor yetiştim...
dün sabahtan akşama kadar başım ağrıdı sinirsel ilaçta içmedim uyumuş kalmışım sabah zor uyandım...
A.S BEN İYİYİM SENNSILSIN ,O00 65 Lİ RAKAMLAR HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ORDANDA HEMENCİK DÜŞERSİN,BAYRAMDA HERKEZ BİRBİRNİ DÖVSÜN SEN İLK OLMUCAN ÇÜNKÜ:)))selam kizlarr nasilsiniz??
ben çok iyimmmm bu hafta tartiya birkaç kez çiktim ve herseferinde 65.8->65.9->66.0->66.1->66.2->66.3->66.4 te durdu yani 65.8 de durakladi sonra geri yüklesdi her tartildigimda sinir oldum, ama bugün olmadiiii, ilk çikan kiloda durduuu yupppppppiiiii
geçen hafta : 66.0
bu hafta : 65.7
kizlarrr $imdiden anla$alimmmm ben bayramda tatli yemeden duramamammmmmmmmmm 1 kilo alacagimm kesinnnn yani $imdiden kizinnnnn dövünnnn beniiiii
günaydınnnnnnnn
misss gibi bir günden merhaba herkese
dışarda yazdan kalma bi hava var
sabah kalktk eşimle bir saat yürüyüş yaptık ama çook tempoluyudu öldüm yorgunluktan .gelince kavaltı falan derken bu saat oldu
bu hafta çizelgemiz değişir inşallahhhhh
bakalım kimler kilo vermiş ,almış :18::18::18::18:
yaçokhaklısın ben bu aralwrfenakaçırdımm aciltopaRLANMAK LAZIM 1 AYA DÜZENİMİZOTURUR CİVCİVİMM
BENDE İŞTAH PATLAMASIYAŞIYORUMKONTESİM SONUMUZHAYIR OLSUN,
HAYIRDIR NEDEN BAŞIN AĞRIDI BAKİMİYİSİN DİMİ??BENİMDE GEÇEN GÜN BŞIMAĞRIDI 28YILLIK ÖMRÜMDEİLKKEZ BÖYLE ŞİDDETLİ ÖLÜYORUM SANDIM DURUP DURMADAN HEMDEEE,TAMAM CNÖ YARIN BİLDİR SEN..
A.S BEN İYİYİM SENNSILSIN ,O00 65 Lİ RAKAMLAR HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ORDANDA HEMENCİK DÜŞERSİN,BAYRAMDA HERKEZ BİRBİRNİ DÖVSÜN SEN İLK OLMUCAN ÇÜNKÜ:)))
ERCEM NEGÜZEL YAAA MAŞALLAH SİZE KARI KOCAYÜRÜMÜŞSÜNÜZ ENERJİN SAÇILIYOR ORTAYA ZATEN MAŞALLAHH..BU HAFTA BEN KÖTÜYÜM KG KONUSUNDA SENİDE TEBRİK EDERİM ŞİMDİDEN ..
kızlar günaydın...
civcivim aynı durumdayım senle ve sanırım %90 tüm arkadaşlarda bizim gibi kime soruyosam iştah patlaması yaşıyor...
hava değişiminden dolayı havalar soğudu vücut otomatikman enerji depolama görevine başladı öyle oluncada bizim sistemler ters çalışıyor.
ama dediğin gibi toplanacağız başka çaremiz yokk...
bugün tartılmadım yarın bildireyim uyumuş kalmışım çünkü,işe zor yetiştim...
dün sabahtan akşama kadar başım ağrıdı sinirsel ilaçta içmedim uyumuş kalmışım sabah zor uyandım...
selam kizlarr nasilsiniz??
ben çok iyimmmm bu hafta tartiya birkaç kez çiktim ve herseferinde 65.8->65.9->66.0->66.1->66.2->66.3->66.4 te durdu yani 65.8 de durakladi sonra geri yüklesdi her tartildigimda sinir oldum, ama bugün olmadiiii, ilk çikan kiloda durduuu yupppppppiiiii
geçen hafta : 66.0
bu hafta : 65.7
kizlarrr $imdiden anla$alimmmm ben bayramda tatli yemeden duramamammmmmmmmmm 1 kilo alacagimm kesinnnn yani $imdiden kizinnnnn dövünnnn beniiiii
günaydınnnnnnnn
misss gibi bir günden merhaba herkese
dışarda yazdan kalma bi hava var
sabah kalktk eşimle bir saat yürüyüş yaptık ama çook tempoluyudu öldüm yorgunluktan .gelince kavaltı falan derken bu saat oldu
bu hafta çizelgemiz değişir inşallahhhhh
bakalım kimler kilo vermiş ,almış :18::18::18::18:
Kızlar çıkıyorum ..sizlere keyfili sohbetlerr oğluma kışlık cici alayım bayram diye kalabalıkolur ilerkigünlerdeee
iştah konusuna sonuna kadar katılıyorum doymak bilmiyorum sanki inşallah en kısa zamanda geçer
kontesi bende merak ettim bişeye mi canı sıkıldı yoksa annesine mi üzüldü .başım ağrıdı yazınca üzüldüm kıyamam arkadaşıma
bayramda beni kimse dövemezzz topiğin yaşlısıyım bennnve tatlı ve koyun kavurması yicem inşallahhhh
ayrıcana güzel sözlerin ve tebrik için teşekkür eder senide öperimmm
kuzey nasıl oldu iyimi vc yi hallettiniz mi yavrum kıyamam ona
mrb kızlar.
haftasonu yoktum. cok yorgunum gece geldım. sabahtan berı de cok ısım var. ama cok guzel bır haftasonu yasadım.
dıyetı bozmadım hatta cok az bıle yedım. gezmekten, sohbet etmekten fırsat olmadı. menulerımı paylasacagım bırazda. tartıdan memnun degılım. ama ıcım rahat. duygus bıldırım yapıyorum sımdı.
yaçokhaklısın ben bu aralwrfenakaçırdımm aciltopaRLANMAK LAZIM 1 AYA DÜZENİMİZOTURUR CİVCİVİMM
AY DUYGUCUM TOPARLANMAK LAIZM AMA NASIL BİLEMİYORUM OFF HAFTA SONU EVDE SEBZE YEMEĞİYAPTIM MESELA ALIP BURAYA GETİRMEK İŞİME GELMİYOR TEMBELLİKTEN DİSİPLİN ŞART DİYET İÇİN
BENDE İŞTAH PATLAMASIYAŞIYORUMKONTESİM SONUMUZHAYIR OLSUN,
HAYIRDIR NEDEN BAŞIN AĞRIDI BAKİMİYİSİN DİMİ??BENİMDE GEÇEN GÜN BŞIMAĞRIDI 28YILLIK ÖMRÜMDEİLKKEZ BÖYLE ŞİDDETLİ ÖLÜYORUM SANDIM DURUP DURMADAN HEMDEEE,TAMAM CNÖ YARIN BİLDİR SEN..
AY AY AY BAŞ AGRISI GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR BENDE REGL ÖNCESİ OLDU AGRI KESİCİ MECBUREN İÇTİM REGL AZALDI.BİLE BİLE İÇTİM DAYANAMADIM ÇÜNKÜ
A.S BEN İYİYİM SENNSILSIN ,O00 65 Lİ RAKAMLAR HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ORDANDA HEMENCİK DÜŞERSİN,BAYRAMDA HERKEZ BİRBİRNİ DÖVSÜN SEN İLK OLMUCAN ÇÜNKÜ:)))
AYNEN ÖYLE HEPİMİZ DAYAK YİYECEĞİZ BAYRAM SONRASI 30 EKİM SALI TARTI GÜNÜ OLSUN MERAK EDİYORUM
ERCEM NEGÜZEL YAAA MAŞALLAH SİZE KARI KOCAYÜRÜMÜŞSÜNÜZ ENERJİN SAÇILIYOR ORTAYA ZATEN MAŞALLAHH..BU HAFTA BEN KÖTÜYÜM KG KONUSUNDA SENİDE TEBRİK EDERİM ŞİMDİDEN ..
[/QUOTE]FAZLA SÖZE GEREK YOK O SEBEP, BU SEBEP,ŞU SEBEP,KG ALDIK İŞTEEE AFERİM ÇOK İYİ BİR HALT İŞLEDİKKİMİ YEDİ,KİMİ DOĞUMDAALDI, KİMİ EMZİRİRKEN,KİMİNİN SAĞLIK NEDENLERİ,KİMİDE DOĞUŞ'DAN,KİMİ SONRADAN ALDIK İŞTE ŞİMDİDE PAŞA PAŞA VERİYORUZ, BAKIN VERİCEZ DEMİYORUZ VERİYORUZZZ DİYORUM,YOL ARKADAŞLARIM SESSİZ MÜSAFİRLERİM HEPİNİZE ŞİMDİDEN BAŞIRALAR DİLERİMMMM
[/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]65,2[/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 19,500 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60,300[/TD] [TD]60,200 [/TD] [TD]100[/TD] [TD] 12,8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]75,4[/TD] [TD] 75,3 [/TD] [TD]100[/TD] [TD] 4,700 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 63,800 [/TD] [TD] 64,100 [/TD] [TD]izinli[/TD] [TD] 3,900 [/TD] [TD] 61,800 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69,300[/TD] [TD]68,800 [/TD] [TD]500[/TD] [TD] 6,200 [/TD] [TD] 65,500 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]66[/TD] [TD] 65,7[/TD] [TD]300[/TD] [TD] 2,600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD]85[/TD] [TD]80,1[/TD] [TD] 79,5[/TD] [TD]600[/TD] [TD] 5,500 [/TD] [TD]76[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] pomogranete [/TD] [TD]110[/TD] [TD]104,7[/TD] [TD] 105,100[/TD] [TD]+400[/TD] [TD] 4,900 [/TD] [TD]100[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TR]
[/TABLE]
Günaydın hanımlar nasılsınız bakayımm offf hiç çalışasım yok :)))Tablomuz ne alemde bakamadım.
Yemek yemek mutlulukbu aralar saldım kendimi canım ne isterse yiyorum bakalım kaç kilo alacağım göreceğiz.Olsun biraz dikkat edince gidiyor alınan kilolar.Ben bu halimden memnunum artık hafta sonu karar verdim çokta zayıf olursam olmaz sonuçta kadınım azııckk etli olmam lazım diye düşündüm..platform topuk felan giyince iyice zap zayıf oluyorum..birde siyah elbise giyinmiştim nikahta kendime hayran kaldım
kg verenleri tebrik ederimm özellikle karabiber ,erceve leyyayı canıgönülden tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?