Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben geldim sen yoksun karşılaşamıyoruz bi türlü dimi kontesim
acaba çok yağsız mı besleniyorsun .bi tek aklıma gelen o .ben yağsız yiyince bağırsaklarım hiç çalışmaz.bide kabuklu fıstık tavsiyemdir bende çok işe yarıyo hem karatayın diyetinde de var çok cıısss bi yiyecek değil .mesala ben akşam bol çay yada içecekle fıstık yerim ertesi gün bağırsaklar tam vardiye çalışır

bu aralar bende hergün ++++ çıkıyorum ve çok sinir oluyorummmm

bak bide ebegömeci mancarı deriz biz onun yemeği suyu inanılmaz bişeydir bağırsaklara çok iyi gelir hatta biz bebeklere bile kabızken suyunu veririz .sizin oralarda şimdi kesin vardır o mancardan adı belki farklı olabilir

benim güzel arkadaşıma maşallah bak resim bekliyoruz haa ,senin kg iyihatta 66 bile olsa yeter snaa demek kadınlartiyo istiyor haa valla hep diyorum çokgüçlübirkadınsın sigarı bırakman zaten seniöyle görmeme yetiyor artıyor bile tekrar maşallah[/QUOTE]

resim ekledim bende herkesin son halini görmek istiyorum
ama ev halimle çekildim kusuruma bakmayın artık

evet leylacım ikimizin ölçüleri çok benziyo .alt 42 üst 38 ne kadar zayıflasam aşağısı çok çok erimiyo malesef .yüzüm çöküyo göçüyo ama basenler duruyo yerinde

şu tatlı krızleri olmasa ikimizide yakan tatlılar çukulatalar ah ahhh
ben eskiden çok zayıfken yani kekin üstüne kalın bi tabaka nutella sürer öle yerdim şimdi ikişsini bi arada düşünemiyorum bile

kolay gelsin canım
bende bugün gardrobı toparlıyorum yazlık kışlık ayırıyorum .cam çerçeveye başlamadım henüz .

aslında haklısın canım eşimde bana bir yemek kaşığı zeytinyağı iç diyor ama benn ne bileyim dün akşamda ıspanak yedim sulu sulu ama tıkkk yok ...

bide ebegümecini deneyelim...onuda ıspanak gibi pişircez dimi...

Eki Görüntüle 535562

duygucum işte son halim resimli belgeli inşallah becerebilmişimdir

hadi kızlar sizde resim ekleyin

ben şimdi kıskanmadımki seni yoo nerden çıkarıyorsun kıskanmadımhiç hiçkıskanır bi halimmi var

canım şakabir yana harika gözüküyorsunmaşallah sanaaa

ercecim kg olarak senden daha az olsamda emin ol benden daha zayıf gözüküyorsun bende üstbeden iri birde simitim var oyüzden hiç65lik durmuyorum tekrar maşallah kg vermesende olur ama illa verceksen 2 kg daha ver bitir bu işi

resim ekledim bende herkesin son halini görmek istiyorum
ama ev halimle çekildim kusuruma bakmayın artık [/QUOTE]

yooo gAYET SEKSİSİN

şu an beni görüp kilo tahmini yapanlar en fazla sen 60 kilosundur diyolar gerçek kilomu sölüyorum inanmıyolar
bide şu yürüyüşler sporlar çook işe yaradı bende çok saol duygucum spor bilincini sen verdin bize .hergün çıkıp yürüyorum çokta seviyorum
aslında bende illaki 65 olayım demiyorum ama bi kaç kilo daha versem şahane olcak azıcık daha basenler bacaklar erise .kızım 62 kilo ve benden uzun onun yanında iyice ufacık kalmak istemiyorum

senden de resim bekliyorum bakalım simit mi vr boyoz mu var ismini doğru yazdım dimi boyoz du onun adı

ben hiç ıspanak gibi pişirmedim ama aslında çok güzel olur
ebe gümecini az suda haşlayıp ,üstüne bol soğan az salça kavurup koyarız ama ıspanak gibi daha mantıklı olur hem vitaminide içinde kalır

ercemmmmm ma$allah çok güzel görünüyorsun, kilo vermene gerek yokkiiiiiiiiiii, bayildim vallahi, nerenden vercenki daha???
bacaklarin benden ince canipm bu arada, boyun kaç? benim belim sanki daha ince ama popom çok daha büyük bacaklarimda daha kalin

evet boyoz dur kıznerden getirdin aklıma bak canım çektii
bi faydam olduysa ne muylu bana ben kuş kadar yesemde spor yapmadımmı kg veremiyorum 2 haftadır görüyorsunuz zaten azda olsa ya alıyorum ykg koruyorum spor şart sen ağırlık olarak 68 olsanda vucudun sıkılaşmış sevmediğin yerin vara internettenbak nasıl eriteceğine tekrardiyorum verceksen en fazla 2 kg ver ve bizi buraları bırakmadan adecekg koru ye ertesügün telafi etbenim bacaklarım incedir bunu eliptiğe borçluyum sizin parklarda konsdisyon bisikleti varsaa sürekki bisiklet sür,yadaorjinal gerçek bisikletin varsa hergün 30 sürsen çok değil 1 aydaincelir cnmm birde devamlı kase yapcan o bölgelereee tekrar maşallah sanaa ba-yıl-dım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…