- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.001
Tatil sonrası işleri toparlama derdindeyim canım.
Aaa moralini bozma hepimzi aynı durumdayız bendede acayip iştah patlaması var ayın belli zamanlarında oluyor böyle napalım alıcaz vericez...Banada incelmişsin diyenlere yok canım diyroum ama içimdeki patlamaları anlatamam he he o yüzdende yiyorum.Bende kontesi merak ettim hiç ses vermemiş...İnş herşey yolundadır.
bu sabah:
bal-sirke-limon ılık su
bir bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost ( ıcınde beyaz peynır yarım kk kadar, kucuk dılım domates )
buyuk bardak sekersız acık cay
ara: 1 lt su, bır kucuk domates, bır ıncır, 5 tane evde kurutulmus kayısı
ogle: yemekten once 500 ml su, ıkı kasık bulgur pılavı, bır cay bardagı cacık, ıkı kasık domates salatası, kucuk boy karnıyarıgın yarısı ( resmen ac kaldım. ınanılmaz yaglı yapmıs. bır kutu havlu kagıt harcasam yagı yıne gıtmezdı. cok ugrastım ve enaza ındırdım yagını ama ıcıme sınmedı. oyuzden de yemedım yarısını. normal ekmegın ucunu kopardım. ıcını cıkarıp yedım aclıgım bastırsın dıye.
ben ortalarda yoktum yeni geldimmm nasılsın cnmgünaydın sessiz topiğim nasılsınız bakalım nerelerdesiniz
duygucum ben bu sabah 63,7 geldim
cnm benimm biz kilodan çok artık halhatır orup nasılolduğumuzu mwerak eden arkadaşlarızzz eskisi kadar aktif değiliz ama birbirmizi bağlandık maşallahhhgünaydınlar herkese sevgiler
mis gibi bir hava var..ben regl haftamdayım iştahım açık zaten yiyorum inkar edemem neler yediğimi yazsam senin bu topicte işin ne dersiniz utanıyorum yazmaya..ama sizlerle olmak güzel nasılsa yaza daha var veririz inş.
Hafta sonu yogunduk 1 dogum günü vardı dün iş güç yaptım bugünde burdayım.
Görüşmek üzere calarım duyguya bildirim yaptım ben.
Pomo canım alıntı yapamıyorum müsait olunca yeni geleceğim..
güzel allahımşifa versininşallah kolay ve güzelbir ameliyat olur inşallahkızlarrr hepinize merhaba nerelerdesiniz anacım benim başımda sıkı bir iş var kurtulamıyorum harıl harıl iş yetiştiriyorum
annemin 2. Ameliyatı bu hafta belli olacak rabbim kolaylık versin ne olur çok dua edin...çabucak iyileşelim inşallah...
oğlan hasta olmuş dün öksürüyordu ,bugün çoğaldı öksürmesi onu sağlık ocağına götürdümm geldimm ilaçlarınıı içirdimm az önce uyttumm hasta olunca mızmızda olduuu,
dün öğlen kızımın öğretmeni aradı ,ayçanın annesimisin dedi evet dedimm,korkmayın ama kızınızın ayağına sınıfta bulunann dolabıınn üstündeki dosya dolabı düşmüş kanadı ben pansuman yaptımm şuann karşımda oturuyor sırasından hiç kaldırmıyorum dedi,eşime ulaşamamışlar onada bildirirmisiniz dediler ,hemen eşimi aradımm söyledimmm
neyse korkulacak birşşey yok dediği için okula gitmedik kızım okuldan 1 saat sonra geldi ayağınınn üzerine basamıyor ayağını sargı beziyela sarmışlar ama kanama devam etmeye başladı koltuk kan oldu sonra parkeler derken hemen hyarayı açtım baktımm bir tırnak boyu kadar kesilmiş ve bayağıda derin olmuşş hemen eşimi aradım izin alıp hemen geldii acile götürdüüü flimler çekmişler ve kuzumun ayağı topuğun ordan kırılımışş kızlar çok üzgünüm şuann
dizine kadar alçıya almışlar şimdi evde yatıyor okula gitmicek,biran evvel iyileşşin kuzularımm,oğlumda hasta oldu
kızlarrr hepinize merhaba nerelerdesiniz anacım benim başımda sıkı bir iş var kurtulamıyorum harıl harıl iş yetiştiriyorum
annemin 2. ameliyatı bu hafta belli olacak rabbim kolaylık versin ne olur çok dua edin...çabucak iyileşelim inşallah...
canım yaa maşalahh azmine hayranım senn çok kilo vereceksin varya...
günaydın CANOLARIM dünkü saçma sapan menüm ama p.tesileri böyleoluyor temizliğe kaptırıp saçmalıyorum slında çocukolmasa hiç yemem ama öğlen onun sayesinde yedim neyseee
dün sabah:
kahvaltı:yok 7-8 fıstık attım ağzıma
ara:yok
öğlen 2gibi ortaboy pizzalight cola oğlumlapaylaştıkpizzayı tabi o 1 dilim yedi:))))
ikindi:1 yeşil elma
akşam:yok
su hatırlamıyorum işden güçden sayamadım
BUGÜN 10'DAOĞLUMU BABAANNESİNE BIRAKIP GÖRÜMCEMLE SİNEMAYA GİTCEM YOKUM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUNN
kızlarrr hepinize merhaba nerelerdesiniz anacım benim başımda sıkı bir iş var kurtulamıyorum harıl harıl iş yetiştiriyorum
annemin 2. ameliyatı bu hafta belli olacak rabbim kolaylık versin ne olur çok dua edin...çabucak iyileşelim inşallah...
Canlarım günaydınlar,
Kontes,m hoşgeldin anacığına rabbim acil şifalar nasip eylesin.Biranöce iyileşir inş..
Duygucum hoşgeldin şekerim sorma diyet dikkat hak getire ama sizlere ses vermeden edemiyorum.
Pomocum sanada kolay gelsin epey yogunsun bu aralar.
Daha yazamadığım arkadaşlarım geçmişe bakamadım kusura bakmayın hepinişz iyisinzidir umarım.
Benim gibi olan varmnı_? regl öncesi gözüm dönüyor aç olmasamda midem rahatsızda olsa hep yiyesim var yiyorumda regl sonrası düzeliyorum buda yeni çıktı bir kaç aydır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?