- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.961
canim benim demek istedigim herkesin farkli beslenme $ekli olmali, duyguya kilo verdiren diye belki sana verdirmez belki bana aldirir, birkaç farklilik yapmalisin, benim yaptigim bu ve bu sayede verdim o iki kiloyu
kilonu biliyorum, evet normalde çok vermelisin ama hayirlisi böyle demekki, belkide birden kilo vermeye ba$laycaksin in$allah
amin canim allah tüm hastalara $ifa versin, ben $u an inanki hayatimdan memnunum, saglik sorunlarimdanda, benim hayatimi $u anlik etkilemiyorlar, belki ilerde tiroidimden amaliyet olacagim ama $imdilik gelecek için dü$ünüp kendimi üzmek istemiyorum, bu yüzden halimden memnunum :)
ın$allah en kisa zamanda tüm hormonlarin falan düzelir canimmm
sagol canım.cok tatlısın gıttık geldık sukur sag salım. Sen nasılsın bayram nasıldı ? Hepınızı ozledım gercekten.
Azım konusunda bayramda da ıyıydım cok kucuk sayılabılecek kacamaklarım olmustur gayet basarılı goruyorum kendımı. Kılo vermedım sadece odem gıtmıs. 104,70 dustum tekrar. Bu hafta spora cok asılacagım. 1 kılo vermem lazım en az. Hatta 103 olmak ıstıyorum aynı kıloda olmaktan dolayı sıkıldım 2-3 haftadır boyleyım.
Mrb kızlar,
nasılsınız ? Bayram nasıldı umarım guzel bır tatıl olmustur guzel vakıt gecırmıstır herkes ve umarım kılolar alınmamıstır :)))))
ben bu bayram herzamankınden daha cok kosusturmacalı gecırdım ama guzel bır bayramdı. Kılo verdıgımı farkedıyorlardı cok hosuma gıttı bu. Ayrıca annemı ve bır suru akrabamızı gordum. Kaynanam ve esımın aılesı ıle de sıcak bır ortam oldu gayet guzeldı kısaca.
canlar geçmişi okumadan hemen yazayım benim tATİL devam ediyor merak etmeyin p.tesigörüşürüzzz öptümm herkezi
kimsecikler ugramami$$, ularim herkes çok güzel bir bayram geçirmi$tirrr
kizlar ben önceki seneler gibi tatliyi çok fazla abartmadim, çok yedim ama eskisi gibi degil, saolsun midem fazla izin vermedi, çok yagli oldugundan midem bulaniyor geceleri bu yüzden gündüz çok abartmiyorumm (yinede 8 tane tatli yiyorumdur, ama yemek düzgün yemiyorumm)
ve kilomu hegün takip ettim, ediyorum
per$emde 65.1
cuma 65.9
cumartesi : 66.2
pazar : 66.8
görüldügü gibi 1.700 kilo aldim( yani 1 ayda verdigim kiloyu 3 günde aldim, bugün misafir gelmezse dikkat edecigim
bu arada çok fena kabizim yine, karnim öyle sancilaniyorki, dün sandimki apandisim varr ama sonra geçti
kimsecikler ugramami$$, ularim herkes çok güzel bir bayram geçirmi$tirrr
kizlar ben önceki seneler gibi tatliyi çok fazla abartmadim, çok yedim ama eskisi gibi degil, saolsun midem fazla izin vermedi, çok yagli oldugundan midem bulaniyor geceleri bu yüzden gündüz çok abartmiyorumm (yinede 8 tane tatli yiyorumdur, ama yemek düzgün yemiyorumm)
ve kilomu hegün takip ettim, ediyorum
per$emde 65.1
cuma 65.9
cumartesi : 66.2
pazar : 66.8
görüldügü gibi 1.700 kilo aldim( yani 1 ayda verdigim kiloyu 3 günde aldim, bugün misafir gelmezse dikkat edecigim
bu arada çok fena kabizim yine, karnim öyle sancilaniyorki, dün sandimki apandisim varr ama sonra geçti
Mrb kızlar,
nasılsınız ? Bayram nasıldı umarım guzel bır tatıl olmustur guzel vakıt gecırmıstır herkes ve umarım kılolar alınmamıstır :)))))
ben bu bayram herzamankınden daha cok kosusturmacalı gecırdım ama guzel bır bayramdı. Kılo verdıgımı farkedıyorlardı cok hosuma gıttı bu. Ayrıca annemı ve bır suru akrabamızı gordum. Kaynanam ve esımın aılesı ıle de sıcak bır ortam oldu gayet guzeldı kısaca.
pomocum103 kiloya düşmüşsün ne güzel bak artık daha rahat kilo veriyosun sevindim .bisikletini güle güle kullan .
civcivim bayramın çok güzel geçmiş hemde dua almışsın ne güzel huzurevi ziyareti yapmışsın .bende trt 2 de ömür dediğin programını izleyip çook ağladım bayramda .rabbim herşeyin evladında hayırlısını versin .ibret almamız gereken konular .biz gençliğimizdeyaşlılara yardım edersek Allah da bizim için yaşılılğımıza bi genç yaratırmış bize yardım etmesi için .bu söze çok önem veririm ben .
duygucum tatile devam ediyor ohhh sefası olsun arkadaşımın
kontesim henüz gelmemiş işleri çok yoğun galiba
bende çıkıyorum herkesi öptümmmmmmmm
gunaydın hatunlar
kımselerı goremıyorum nerdesınız yahu.
ben dunku menumu paylasayım hemen. ardından da haberlere baslıyorum.
dun:
sabah
bal-sırke-lımon su
bır dılım tam bugday ekmegı
1 kk beyaz peynır
ıkı zeytın
uc-dort catal domates
evde kurutulmus kuru kayısı 5 tane
ara: 500 ml su, acık sekersız cay, yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum yıne, 10 tane evde kurutulmus kayısı
oglen: yemekten once 500 ml su, 3 kasık kuru fasulye, 3 kasık pırınc pılavı
ara: acık sekersız cay, bır avuc leblebı ( baharatlı sarı leblebı ), 3 tane evde kurutulmus kayısı, bır elma
aksam: yemekten once 500 ml su, 3 tane kucuk kofte, 7 tane patates kızartması, 3 tane bıber kızartması, sarımsak ve sogan kızartma bıraz. yemegı activry de bır damla yag ıle yaptım.
ıs cıkısı yuruyus : 7500 adım = 388 kalorı. bır bucuk saat yurudum.
esımın anahtarı yokmus. o dısardaydı. oyuzden 10000 adıma ulasmadan eve gectım.
aksam sadece 500 ml su ıcıp dokuz gıbı uyudum. bayramdan berı cok yorgundum. ıyı geldı uyumak.
haberlere gelıyorum :))))
105,50 ıle bayrama gıtmıstım. hatırlarsınız dıyet bozmadıgım halde kılom sureklı oynuyordu ıkı haftadır 104,70 oluyordum bazen +500 oluyordum ıkı gun sonra ınıyordu falan boyle gecıyordu ıkı haftam. bayramda 104,70 e ulastım ıkı gun once cok sukur. bugun sabah tartıldım ve ılk kez 104,70 ın altında oldugumu gordum. 103,80 kıloyum su an :)))))))
haber 2: elıptık bısıklet ve plates set sıparıs verdım. :)))))
haber 3: kosu bandıma alıcı cıktı :)))))
pomocum103 kiloya düşmüşsün ne güzel bak artık daha rahat kilo veriyosun sevindim .bisikletini güle güle kullan .
civcivim bayramın çok güzel geçmiş hemde dua almışsın ne güzel huzurevi ziyareti yapmışsın .bende trt 2 de ömür dediğin programını izleyip çook ağladım bayramda .rabbim herşeyin evladında hayırlısını versin .ibret almamız gereken konular .biz gençliğimizdeyaşlılara yardım edersek Allah da bizim için yaşılılğımıza bi genç yaratırmış bize yardım etmesi için .bu söze çok önem veririm ben .
duygucum tatile devam ediyor ohhh sefası olsun arkadaşımın
kontesim henüz gelmemiş işleri çok yoğun galiba
bende çıkıyorum herkesi öptümmmmmmmm
merhaba canım .benim içine çok güzel bi bayram oldu ailecek geçirdik .senin için ayrıca çok sevindim son zamanlarda üzüntülü günler atlattın iyi gelmiştir moral olmuştur sana .
aaa ben bu mesjı görmemişim hayırlı olsun pomocum bisikletin güle güle kullan emi..Güzel kilo vermek dileğiyle.
Ooooooo 10,,80 süpersin daha ne diyim az kaldı 100 e regli haftanda bu rakama ulaşabilirsin.
Bayramda ne güzel hasret gidermişsin. Ohhh
Ben evdeyke düzenli olamıyorum bilinçaltımla alakalı sanırım patates kızartması vsss yiyorum evdeyken su içmiyorum yeşilçay içniyorum aklıma dahi gelmiyorlar..Tatil zamanları oyle bak işe geldim düzeldi içtim su felan..
Mrb kızlar,
Oh gezdin geldin ne güzel sende çok tatlısın şekercim.
Kocaman tebrik sanaaaaaa canım pomocum,iyi yapmışsın kaçamak yapmaışın önüne kar olarak gelecek bak emin ol çok iyi biliyıorum.
Ben malesef o kadar iyi olamadım.Rahat rahat yedim hatta 1 kutu çikolta vermişti patronum gel git dolaptan al ye hemde kahve ve çay ile..çekirdek felan aklına ne gelirde yedm düşünmeden :)))) Aman aman sen öyle yapma sakına..
Bugün siyat elbisemi giydim M beden altınada uzun çizmelerimi bu tabloyu görünce daha zayıflama hevesim olmuyor o yüzden rahat yiyorum çizmem eskiden kapanırken fermuarı zorlardır şimdi şıp diye çıktı mutluyum vallahi..
İyiyim canım kendi adına geldim iş başı öyle işler vardı başlayamadım ama birazdan başlamam lazım erteleyemem
Bayramlar benim için genelde yorucu oluyor..Çok ziyaretimiz oluyor.1 gün evde kaldık oda çamaşır ev işi yaptık hemde dinlendik eşimde hep araba kullanmaktan yorulmuştu :)))
salıdan izine ayrıldık ya arife eşimle kızımla gezdik vssss 1 günü kurban işimizi hallettik.2 ziyaret yaptık bu arada gece eve geldi,k etleri hallettik sabah kalktık ziyaretlere başladık..gece girdik eve 3.gün yine aynı ziyaretlere devam bu yıl birde huzur evi ziyareti yaptık Allahım herkesin kalbine iman nasip eylesin...Rabbim Kimsenin eline düşürmeden çok çektirmeden yanına alsın.
Amin.
Tmam canım sen keyfine bakkkkkk
Canım çok sagol bayram güzel geçti..
Oooo ne yaptın leyyacım acaba regl olacaksınüzerinede kabızmışsın o yüzdendir 3 günde o kadar kilo almanın mümkünatı yokya
Bende bu bayram çok yedim içtim ne su içtim nede yeşilçay ama çok vahım değilim birkaç günde olma zo kadar.Sende ödem vardır.
Ben medese çok turşuyedim elleirm şişti dün yemedim bugünde düzeldi ellerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?