• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

alıştım cnm ama iyi oluyorr bak bu saatte ayaktayımm :))))

eskiden bende öyleydimmm bi evlendim eşim erken yatıyorr ben tek kalırdımm bebeğim oldu gece çok kaldırıyorduu bende uykusuz kalıyordumm bende erken yatmaya alıştımm ama böyle dahazide hissediyorum kendimii

çok iyi cnm menüü amasusama dikkat et gizli kilo aldırıcılardann
17.01 menum gene abartmısım;
sabah,
domates salatalık
beyaz peynır
3 dilim çavdar ekmegı
şekersiz çay
1 adet haslnmıs yumurta
akşam
tavuk suyuna corba
etlı nohut yemegi
yesıllıklı salata mısırlı bi iki çatal
2-3 kaşık yogurt
1tanede armut
sekrsız cay+şekersiz ıhlamur+gun boyu da su
Yorumlarınızı da beklıorum toplam 1300 kalorı.

Bide işten gelırken gece 12 de düştüm ya heryer buz olmus:( :emir_bebe

geçmiş olsun cnm aman dikkat et bir yerinizi kırmayınnn
hani öğlen yemeği kahvaltıyı geçmi yaptınnn

kız sabAH SABAH KÖFTEMİ YEDİNNN :53:
canim cekti napiiim:27:ayy bugun kriz gunum hic olmadigi kadar canim biseyler istiyor:50:o biseylerde hic yesillik ot falan degil hep cisssss:41::20:
ben 15gun once 30day shred baslamistim yine kk daki bir topik sayesinde ama 4 gun dayanabildim cok agir ve ise yariyor 4 gunde sekillendim resmen ama cok carpintim oluyordu yigilip kacam cocuklarim anasiz kalcak diye biraktim:43:simdi aklima geldikce az az yapiyorum ama leslie yi seviyorum sanirim ona baslicam:8:

Günaydınn kızlarrrrrrrrrrr
gününüz bereketli hayırlı olsunn kaçamaksızz kalorisiz bir gün olsun yağlar gitsinn inşallahhhhhhhhhhh:1:

Neyse biraz fırça atayım sizee hep menünleri görüyorum tamam kaçamkalaro luyorr onuda görüyorummm buhaftada böyle geçsin ama haftaya kaçamakj istemiyorum :20:yada minumuma insin lütfenn birde hani sporrrrrrrr hani harekettt :57: Mazereti olanlaradeğil bu lafımm bundan sonra 5 dk da olsa bir aktivite bekliyorummm burdaki amaç ne kızlarrr kg vermek tamma sohbette etmekk ediyoruzda zatenn ama benn mayıs olduğunda hepinizde bi gayretin sonucunu gömrmek istiyorum silkelenin hanımlarr :20: Daha yaşımız kaç biz bu kadar iradesizmiyizz bu kadarmıı kendimzi sevmiyoruzzz hadi yeni bir günnn bu laflar kendim içinde geçerliii valla sizi bilmemm ben taktım 27 yaşındayım ve 73,700 olmayı kendime yakıştıramıyorummm bir yola baş koydummm ve bunu başarcammm başardığımdaa istediğim yicem amagerek sporla gerek diğer öğünümü keserekkk kg mu korucamm.
Bakın işyerinde olanlarr 1evet soğuk mümkünse bir duak önce inin olmuyorsaa evde 5 dk yemek hazırlarkenbile hsreket yapsın hiç yapmamakdan iyidir dimi
evdekilerrr ahh sizzz bakın ağır diyetteyim minicik oğlum var o uyuduğunda bu leslie diye bi hatun var onunla 21 dk fıtnıs yapıyorum hatta 5 dk 500 adımıda varr

lütfen hanımlarrr gayret istiyorummm oruçluyken nasıl 1-2 gün zorlanıyoruzzz sonralışyoruzz ve yemiyoruzzz orda bir amaç var alalhın rızasnı kazanmak için yapıyoruz biliyoruz oruç bozulunca cezası varr , diyetide böyle ciddiye alsanızzz elbett insanızz nefsizimiz var can bu istiyor ama geçici bir süre o çok istediğinz şeyden 1 kaşık yada bir lokmacık yesek olmazmıı ölürmüyüzz ölmeyizzz...

günaydın canım
yazdıklarında kesinlikle çok haklısın ben kendi adıma cevaplayayım bu hafta başlayacaktım ama o kadar çok dişim ağrıyorduki gece uyutmuyor
gündüz durmuyor artık çok kötüydü azar azar geçmeye başladı çok şükür (şimdi bile hafif hafif ağrıyor)
ama sen bunları yazınca şimdi kalkıp koşu bandında yürümeyi istedim onu yapamadığımda hala bilgisayarımda leslie var onu yaparım bazı günler
sağol canım motivasyonun bizi pozitif etkiliyor iyi oluyor:29::13::16:

17.01 menum gene abartmısım;
sabah,
domates salatalık
beyaz peynır
3 dilim çavdar ekmegı
şekersiz çay
1 adet haslnmıs yumurta
akşam
tavuk suyuna corba
etlı nohut yemegi
yesıllıklı salata mısırlı bi iki çatal
2-3 kaşık yogurt
1tanede armut
sekrsız cay+şekersiz ıhlamur+gun boyu da su
Yorumlarınızı da beklıorum toplam 1300 kalorı.

Bide işten gelırken gece 12 de düştüm ya heryer buz olmus:( :emir_bebek:

çook geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine:71:

arkadaşlar ben bugün pirinç lapasına başlıyorum 2 gün yapacağım çünkü böyle gram gram olmuyo biraz hızlandırmalıyım

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)
sonucc
:birgunde 1 kilo
boyle seyleri okudukca uzak dogulular neden zayif daha iyi anliyorum bol pirinc bol aci:27:

olur her halde :):) yaa bunu bi yerden aldım ben yapan arkadaş içmiş gazozu valla benim suçum yok :1::1:

bende yapmıştım gazoz içmemiştim ve bana 1 çay bardağı bir gün yetmişti 3-4 bardak fazla geldi bana
zaten biraz yavan olduğu için çok fazla yiyesin gelmiyor:1::1:

günaydın canım
yazdıklarında kesinlikle çok haklısın ben kendi adıma cevaplayayım bu hafta başlayacaktım ama o kadar çok dişim ağrıyorduki gece uyutmuyor
gündüz durmuyor artık çok kötüydü azar azar geçmeye başladı çok şükür (şimdi bile hafif hafif ağrıyor)
ama sen bunları yazınca şimdi kalkıp koşu bandında yürümeyi istedim onu yapamadığımda hala bilgisayarımda leslie var onu yaparım bazı günler

sağol canım motivasyonun bizi pozitif etkiliyor iyi oluyor:29::13::16:

yani çok şey istemiyorum ki ben istedim diye değil kendiniz için unutmayın tek başınasporr tam işe yaramaz ne kadar kalori yakarsanız o kadar iyidirrr valla iyiliğiniz için arkadaşlarrr

şimdi pirinç lapamı yedimde geldim mutlumuyumm hiçç değilim ama yarın tartıda gördüğüm mutlu edecek beni umarım 1 çay bardağı yaptım ama o bile fazla geldi bana yarısını yedim 3 kaşıkda yoğurt yedim

işte buda bizim cezamızzamanında bu kadar abarmasaydık şimdi sucuklu yumurta yerdik

kızlar ben günlük 200 tane oklava ile sırt hareketi yapıyorum ve bugün aynaya baktığımda sanki biraz fark var gibi geldi bana

onuu biliyorum gamzecimm daha önce kandimin şişko ve zayıf halimii koymuştumm sayfanınn başlarına doğruu
çocuklarında koydumm
ben makineden bilgisayara aktaramıyorumm
mesela duyfer gibi tartılıpp resmini çekip buraya koymak istiyorumm
ayy cok pardon canım ya hatırladım hatta yorumda yapmıstım ben cok afederrsın herkese bişiler yazıyorum ya unutuyorum bazen kusura bakma:9:
gamzecim 25nci sayfada zayıf halim varr
:54:

ayy duygu ya haklısın ocak bıttı subat zaten kısacık marta ne kaldı sonra nısan mayısta dugun varrr eyvahhh zayıflamam lazım :43::43:

günaydınnn güzel kaçamaksız bir gün olsun hepimize :3::3:
dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
domates peynir
şekersiz çay

şekersiz neskafe

öğle

pazı yemeği
bir dilim ekmek

elma

akşam

fasülye turşusundan yemek karadenizliler bilir yöresel bi yemek
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav

şekersiz çay
2 tane akide şeker

2 litre su
bacak çalıştırma hareketi 20 dakika

yani çok şey istemiyorum ki ben istedim diye değil kendiniz için unutmayın tek başınasporr tam işe yaramaz ne kadar kalori yakarsanız o kadar iyidirrr valla iyiliğiniz için arkadaşlarrr

işte buda bizim cezamızzamanında bu kadar abarmasaydık şimdi sucuklu yumurta yerdik

tamam canım :13:

ben spora gidiyorum arkadaşlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim sırada:66::66:
öğlen kayınvalideme gideceğim misafiri gelecek orada sizi aklıma getireceğim:27:

kızlar ben günlük 200 tane oklava ile sırt hareketi yapıyorum ve bugün aynaya baktığımda sanki biraz fark var gibi geldi bana

valla şunu itiraf edeyim yaptığınız diyet benim için önemli ama spor yapmanız beni çok mutlu ediyorr

ayy cok pardon canım ya hatırladım hatta yorumda yapmıstım ben cok afederrsın herkese bişiler yazıyorum ya unutuyorum bazen kusura bakma:9:

:54:

ayy duygu ya haklısın ocak bıttı subat zaten kısacık marta ne kaldı sonra nısan mayısta dugun varrr eyvahhh zayıflamam lazım :43::43:

yadün yılbaşıydı ne çabuk 18 gün geçtii bitti ayyyy herkez kendine glesinn kg dediğin öyle 1 günde verilmiyor o yüzdenn hadiii açın power turkü pop mix başladııı

günaydınnn güzel kaçamaksız bir gün olsun hepimize :3::3:
dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
domates peynir
şekersiz çay

şekersiz neskafe

öğle

pazı yemeği
bir dilim ekmek

elma

akşam

fasülye turşusundan yemek karadenizliler bilir yöresel bi yemek
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav

şekersiz çay
2 tane akide şeker

2 litre su
bacak çalıştırma hareketi 20 dakika

harikaa sporun azı çoğu olmazz 5 dk bile yapsan yapmamak tan iyidirrr

. şeker olmasaymış bu tarz şeyleri akşam ymeeyim şeker yap depolar akşamdaa hareket alını kısalıyorr

tamam canım :13:

ben spora gidiyorum arkadaşlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim sırada:66::66:
öğlen kayınvalideme gideceğim misafiri gelecek orada sizi aklıma getireceğim:27:

snım şunu unutma spordan sonra yeşil çayy daha faydalı yağ yakımı daha hızlıoluyorr

canım basenlerı duvara vurunca oradakı lıflerde kopma yırtılma meydana gelıyormus ve cok zararlıymıs zararıda hemen ortaya cıkmazmıs ıleriki yaslarda kendını bellı edermıs bence kalca için en iyi hareket ayakları azcık acıp sandalyeye oturuyormus gibi eğilip kalkmak zor oluyor ama faydasıda bı okadar cok yanlız tek soruun ılk hafta heryerın et kesıgı gıbı oluyor oturup kalkmak azcık actıyor

sandalyeye oturma hareketini bir haftadır yapıyorum canım ilk zamanlar çok zorlandım ama şimdi çok rahat bi şekilde gün içinde bir çok kez tekrarlıyorum
duvara vurma işini bırakıyım o zaman zararlıysa :17:

. şeker olmasaymış bu tarz şeyleri akşam ymeeyim şeker yap depolar akşamdaa hareket alını kısalıyorr[/QUOTE]

benim hareket yatana kadar hiç bitmiyo canım
saolsun kocacım eve gelince oturduğu yerden kalkmaz herşeyi önüne bekler bende yatana kadar sürekli hereket ederim sayesinde kilo vercem :1::1:

canım basenlerı duvara vurunca oradakı lıflerde kopma yırtılma meydana gelıyormus ve cok zararlıymıs zararıda hemen ortaya cıkmazmıs ıleriki yaslarda kendını bellı edermıs bence kalca için en iyi hareket ayakları azcık acıp sandalyeye oturuyormus gibi eğilip kalkmak zor oluyor ama faydasıda bı okadar cok yanlız tek soruun ılk hafta heryerın et kesıgı gıbı oluyor oturup kalkmak azcık actıyor

sandalyeye oturma hareketini bir haftadır yapıyorum canım ilk zamanlar çok zorlandım ama şimdi çok rahat bi şekilde gün içinde bir çok kez tekrarlıyorum
duvara vurma işini bırakıyım o zaman zararlıysa :17:

bencede bırak çanak çölmekten olma bidee:9::9:

. şeker olmasaymış bu tarz şeyleri akşam ymeeyim şeker yap depolar akşamdaa hareket alını kısalıyorr

benim hareket yatana kadar hiç bitmiyo canım
saolsun kocacım eve gelince oturduğu yerden kalkmaz herşeyi önüne bekler bende yatana kadar sürekli hereket ederim sayesinde kilo vercem :1::1:[/QUOTE]

HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Herkese günaydınlar,malesef geçmişi okumaya vaktim yok ama aklım orda...Dünkü bildirimimi yapacağım...
Yarın ben yokum kızlar ne oldu buna öldümü kaldımı demeyin haberiniz ola:)))Evdeyken sebzemi felan daha güzel yiyorum ben ya işte geçiştirmek durumunda kalıyorum yanıma kavonazla yemek getirmek bazen yoruyor...

17 Ocak 2012 Salı

Sabah b.peynir kk.4 adet zeytin domates ve 2 dilim etimek

Ara ögün 4 adet hurma

Öglen Domatesli limonlu pırasa kavurması domates -2 dilim etimek

Ara ögün 1 adet elma

Ara ögün 1/2 eti form biskivü

Akşam
yeşil salata içinde beyaz peynirli ve yogurt..

Ara ögün 1 su bardağı sütlü nescafe ve 4 adet hurma

2 lt su 4 fincan yeşil çay..

Dijital tartı istiyorum ya ben eşim bekle diyor evdeki tartı ile dr'unkinde 1 kilo fark ediyor..Evdeki gramı felan göstermiyorki..Mecburen bekliyorum...

Back
X