• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aşada konuya cvp ver var oraya gir zaten ordan yazıyoruzda alıntıdan yapmadım onu demeki stedim neysee bak yukardaa küçük kutucuklar varya işte renk kalınlıki inelik kutucukları orda resim çerçevesi gibi şey var hatta mausu üatüne getir şöyle yazıyor ınsert ımage oraya tıkla dosya seçi tıkla seçeceğin resmi tıkla yalnız belli bir mb sınır koytmuş onu geçince kırmızı oluyorr yanında çarpı öyle oldumu olmuyor illa onay vercek

aboooo bana göre çok zor yavvvv

gunaydın hanımlar :))
dun aksam mısafırlerım geldı... kekler börekler tatlılar hepsinden yediRdim :))) ama ben hiiiç yemedim valla :D zaten pek hoslanmam hamur işinden ve tatlıdan :)) onlara normal cay yaptım kendım bitki çaycığımdan içtim :)))

sabah da haslanmıs yumurtamı, 1 dilim peynırımı, 1 dilim ekmegımı, 1 zeytınımı, 3parmak (eşime kızarttıgım) patates kızartması, maydonozumu yedım. 2 buyuk fıncan doguşun çilekli form cayını içtim. normalde 1 dilim de ananas yıyorum ama üşendım kesmeye kızlar :27:
öğlene: karnabahar yapıciğim :) yanında da yogurt yerım.
akşama: fırında tavuk yapmayı planlıorum. yanına da salata ve yogurt

sabaha sabah sirkeli suyumu ıcerken bardak kırıldı ocaga ufacık carptı dıye. kırılıcak kadar da sert carpmadı halbuki. dun gelenlerın nazarı mı degdı bana veya mutfagıma bılemedım :)))yarım bardak sirkeli su ıcebıldım :))
gecenlerde yazmıstım makarna yedım bı tabak dıye. sonra mıde agrısından öldüğümü de tabi. 3 tanecik küçücük patates kızartması da fena yaptı benı. ne kadar agırmış megersem bunlar yaaa. ınsan cok az yaglı sebze mebze falan yemeye alısınca anlıyor.

Canım menün güzelmiş...Hiç ekmek yemiyormusun?ve ara ögünleri atlama.

waaww canım harikasın ben bu kiloları hiç görmedim bile evlenmeden öncede 65 kilo faalandım yani ama öncesi çok çok zayıftım dr kaç ilacı iştah şurubu falan vermişti ve onlar benim sonum oldu ilaçları bıraktığımda neredeyse 15 kilo almıştım vee sonrasıda geldi :(

bu doğumdan önceki halimm56 olmuştumm pantolumm belimden düşüyordu
bende genç kızken bukadar zayıf değildimm
63 ten 56 ya isveç diyetiyle inmiştimmm
bu resimlerimii gördükçe ah geçiriyorumm
şişko halimde vardıı amaa o kaldırılmışş o sayfada

arkadaşlar ben bugün pirinç lapasına başlıyorum 2 gün yapacağım çünkü böyle gram gram olmuyo biraz hızlandırmalıyım

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)
sonucc
:birgunde 1 kilo

bunu ozamanlar diyet yarışmasınıı açan püskütt arkadaşımız çok yapardı bizde 9ncu grup olarakk herhafta çarşamba bunu yapardıkk 2 günn cuma tartılır ve kilo verirdikk
diyet yarışmasınıı püsküüt arkadaşta kilolu olunca öye bir topikk açmışş yarışma sayfasıı varyaa sonra beni davet ettiler topiklerinee hey gidi ne günlerdii
ozamanlar ben polonyadaydımm soğuk,kar,kış demeden hergün yürürdümmm
85 kilolardan 56lara inmiştimmm

eveet leslie ile yarım saat yuruyus, 62 tam mekik (öldüm) 75 yarım mekik, 10 ar kere bacaklarımı gögsüme kaldırıp ındırme, sag sol yanalrı erıtme hareketleri. göbüşle daire cizme yaptım. dusa gidioruuummm :)))

selam kizlarr, dün lahana çorbamin ilk günüydü ikindiye kadar her$ey süperdi ama sonradan ba$ dönmesi ve mide bulantisi ba$ladi o zaman bir$eyler ati$tirdim malesef annemde kizdi migrenin tutacak diye çünkü bünyem bu konuda hassas hemen migrenim tutuyor, gün boyu tyediklerim

sabah : 1 $ekersiz sütsüz neskafe

ögle : 1.5 kase lahana çorbasi

ikindi : 1 elma, yarim kase lahana çorbasi, 1.5 kk peynir, biraz çikolata, yarim ceviz

ak$am :1 kase lahana çorbasi

ara : 1 büyük elma

yememem gerekenleri çizdim, bugün daha dikkatli olacagim, bugün diyette meyve yok, çig sebze ve ha$lanmi$ sebze + çorba var

:53::53::53:inanmıyorumm 25 mi daha çok gençsinn amakilolu halinn 30 ların üstünde gibiydii
yok kızlarr vermemizz lazımmmm

kesinlikle öyle canım en azından 40 bedene inmek istiyorum yaa o üzerimdeki elbise 48 beden yada 50 şimdi 44 giyiyorum çok değil 12 kilo daha verdiğimde 40 giyeceğim vee her istediğimi giyebileceğimmm sağlıklı olacağım 2 kat merdiven çıkınca nefesim daralmıcak yaşımı göstereceğim ve artık tüm fotoların içinde bende olacağım :( kilomdan dolayı kızımla fotolarım bile yok eşim çekiyor ben siliyorum :(

selam kizlarr, dün lahana çorbamin ilk günüydü ikindiye kadar her$ey süperdi ama sonradan ba$ dönmesi ve mide bulantisi ba$ladi o zaman bir$eyler ati$tirdim malesef annemde kizdi migrenin tutacak diye çünkü bünyem bu konuda hassas hemen migrenim tutuyor, gün boyu tyediklerim

ikindi : 1 elma, yarim kase lahana çorbasi, 1.5 kk peynir, biraz çikolata, yarim ceviz

yememem gerekenleri çizdim, bugün daha dikkatli olacagim, bugün diyette meyve yok, çig sebze ve ha$lanmi$ sebze + çorba var

güzelmiş menün hele çikolata hiç yakışmamış listeye hemen belirteyim.

bu arada hepinize merhaba arkadaşlar

dünkü menümü yazayım hemen:

sabah:2 dilim kepek ekmeği tost,2 yeşil zeytin

ara:1 mandalin

öğlen: 1 kase lahana çorbası,4 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt,1 köfte

ara: 1 portakal

akşam:1 kase lahana çorbası,1 dilim kepek ekmek,100gr.ceviz,6 mandalin,2 kaşık yoğurt

toplam:1.715 calori (cevizi abarttım ve 6 adet mandalini)

Sabah:2 dilim kepek ekmeği tost,2 yeşil zeytin

akşam:1 kase lahana çorbası,1 dilim kepek ekmek,100gr.ceviz,6 mandalin,2 kaşık yoğurt

100 gr cevizmiiiiiiiiiiiiiiiii sen onun kaç kalori olduuğnu biliyormusun bilmiyorsan hemen açılmamış 1 paket cevizim var üşenmeden mutfağagidiyorumm evet gittim baktım ben marketten alıyorum cevizi anbalajlı aldıığm ceviz 200 gr paket arkasındaki besin değeri tablsunda 100 gr ceviz 700 kalori yazıyorrr yani bir oturuşda 100 gr ydiysen 700 kalorin hayırlı olsunnn

Oğluşuma ezogelin çorbası yaptım mutfağı derledimm leslie 21 dk fıtnıss yaptım ve geldimmm

eveet leslie ile yarım saat yuruyus, 62 tam mekik (öldüm) 75 yarım mekik, 10 ar kere bacaklarımı gögsüme kaldırıp ındırme, sag sol yanalrı erıtme hareketleri. göbüşle daire cizme yaptım. dusa gidioruuummm :)))

süpersin canım maşallah senin ufak bebeğin mi var?

sabah:2 dilim kepek ekmeği tost,2 yeşil zeytin

Kontes canım menün güzel ama makarna yı bir süre yemesen evet biliyorum kalorisi az vss.ama bir süre onuda listenden çıkartsan daha güzel benim fikrim...6 mandalin miiiiiii one yaaaaaaa bütün gün yediklerine dikkat et aç gez mandalinle hepsini heba et..Ah canım ah

kesinlikle öyle canım en azından 40 bedene inmek istiyorum yaa o üzerimdeki elbise 48 beden yada 50 şimdi 44 giyiyorum çok değil 12 kilo daha verdiğimde 40 giyeceğim vee her istediğimi giyebileceğimmm sağlıklı olacağım 2 kat merdiven çıkınca nefesim daralmıcak yaşımı göstereceğim ve artık tüm fotoların içinde bende olacağım :( kilomdan dolayı kızımla fotolarım bile yok eşim çekiyor ben siliyorum :(

Canım benim evet kilo hoş değil ama ben çok abartmıyorum dogumdan sonra kızımla hep resim çekildim..Bu kiloalrda doguma özel değilmi ozaman bebeğimin her anını doya doya yaşayayım diye düşünüyorum ve ben resim çekiniyorum.

Çikolata cızzzzzzz ama migrenede çikolata iyi gelirmiş diye duymuştum..Canım migrenini lahana çorbası etkilemesin dikkat et lütfen..

cnm çok sağlıksız güne başlıyorsun bedenseni bedenin ama yazmadanedemicem aç karnınaiştahnı kessin diye kahve içiyorsun yadaseviğin için bilemicem amamideni delersin allah korusunn yine iç amakahvaltından ödün vermek bakkahvaltı günün en önemli öğünü yağ yeme tuz yeme reçel bal yeme bol yeşillik az tuz lu peynir peynir özlede alman geek yok tuzluysa ılık sudabeklet birazzeytin kızarmış kepek adaçavdar yada t.b ekmeği mis gib iştee sen illede bir yerden kesceksen çikolatanı cevizini kes ceviz 700+ ortalamçikolata150-200 kalori olsaa bitti sen tek seferde 1000 yakın aldınnn
inş alınmıyorsundur dediklerime kötü birşey de demedim seni düşündüğüm için yazdımm yoksa beden senin bedenn

Oğluşuma ezogelin çorbası yaptım mutfağı derledimm leslie 21 dk fıtnıss yaptım ve geldimmm

hoşgeldin canım oh sporuda yaptın sen bana leslie 1 yap deidn o nasıl videyo nerede indirdem vsss mesaj atarmısın?

100 gr cevizmiiiiiiiiiiiiiiiii sen onun kaç kalori olduuğnu biliyormusun bilmiyorsan hemen açılmamış 1 paket cevizim var üşenmeden mutfağagidiyorumm evet gittim baktım ben marketten alıyorum cevizi anbalajlı aldıığm ceviz 200 gr paket arkasındaki besin değeri tablsunda 100 gr ceviz 700 kalori yazıyorrr yani bir oturuşda 100 gr ydiysen 700 kalorin hayırlı olsunnn

OOOO ben yemek yiyordum ve tlf konuşuyordum dikkatli okumamışım demekki cevizi görmemişimmmm inanmıyorummmmmmm:14:

slm kızlar dünükü menümü yazıyım hemen

sabah2 dilim light elmek
1kk beyaz peynir

öğlen

1 kase çorba
1 dilim light ekmek

ara 1 bardak ayran

akşam
yağsız kıymalı yumurta
1 dilim light eklmek

yarım muz

937 kalori

bugünkü menüm

sabah 1 yumurta
2 dilim kaşar
1 fincan çay tek şekerle 170

ara havuç 1 tane

öğlen yarmalı nohutlu yoğurt çorbası 270
1 dilim ekmek 90

ara üzgünüm :( küçük bi dilim patatesli kek 252

akşam yine çorba içeceğim 270

1.5 l su
1 l elma çayı
2 fincan yeşil çay

1052 kal akşamda 3 bardak çay içsem 40 kal de o bu kadar :)

duyfer canım bu dünkü menümdü yorumunu bekliyorum :)

hoşgeldin canım oh sporuda yaptın sen bana leslie 1 yap deidn o nasıl videyo nerede indirdem vsss mesaj atarmısın?

Oooo ben yemek yiyordum ve tlf konuşuyordum dikkatli okumamışım demekki cevizi görmemişimmmm inanmıyorummmmmmm:14:

ya şok oldum birden 100 gr görüncee

tmm cnm siteyi bulayım özele msj atayım ok

slm kızlar dünükü menümü yazıyım hemen

sabah2 dilim light elmek
1kk beyaz peynir

öğlen

1 kase çorba
1 dilim light ekmek

ara 1 bardak ayran

akşam
yağsız kıymalı yumurta
1 dilim light eklmek

yarım muz

937 kalori
selinay tebriklerrr peki yaa spor ve su???
duyfer canım bu dünkü menümdü yorumunu bekliyorum :)

canım ben geçen sene şubat ayında 88 kiloydum ve kızımı sütten yeni kesmiştim diyet yapmaya karar verdim önce az yemeye başladım ekmeği çok azalttım abur cuburu kestim ve bu arada koşu bandı almıştım hergün onada devam ettim hiç yapmasamda 5 dk yaptım 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım lahana çorbasınıda bol bol su içtim bazen bozdum diyeti ara verdim falan ama bırakmadım haziranda 77 kiloydum ve kıyafetlerim darda olsa oluyordu ve bıraktım diyeti ama herşeyi yedim hiç kilo almadım ramazanda 73 e kadar düştüm bu beni biraz daha mutlu etti yine bi süre bıraktım ta ki geçen hafta kendimi ,77,7 görene kadar şimdide burdayım işte:)

süpersin canım...

ya şok oldum birden 100 gr görüncee

tmm cnm siteyi bulayım özele msj atayım ok

selinay tebriklerrr peki yaa spor ve su???

su 2 litreyi geçiyo canım,spor pek yapmıyorum açıkçası hergün mekik çekmeye çalışıyorum göbek bölgemim sıkılaşması lazım...

Back
X