Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kız hakkaten civciv nerde

dün süt iznindeydii bugün işlerni toparlıyordurr gelir biraz sonraa yada kg vermediyse dile dolanmama için gelmiyordur ama bu haftakarabiber dilime dolancak gibi vermemiş 200 gr almış kontes 100 gr verdinya kıl payıyla kurtuldunn

Günayadınlar herkese hayırlı cumalar,
Dün malum evde temizlik yap yemek yap vs erken siteye giremedim kızlar kusura bakmayın...
Bugübn işteyim sabahtan toparladım ödemeleri vs hemen siteye daldım..Sabah tartıldım 71 idim aslında 70 de olabilir ama ben hareket ettikçe baskül değişiyor eşimde uyuyordu ben 71 baz alayım dedim canlarım çok mutluyum..Önceki gün dijital tartı almak için çok dolandım ama kafama yatanını bulamadım...Eşim halledicek artık ne zaman vakit bulursa bende size o zaman gramına kadar bildireceğim..

19 Ocak Perşembe

Sabah; 2 kk.peynir+4 zeytin+domates 2 etimek

Ara 4 adet hurma

Öglen ; domates salatası +kabak yemeği+yogurt ve 2 etimek

Ara 1 elma

Ara eti form 1/2

Akşam ; kıymalı karnıbahar yemeği+yogurt pulbiberli ve 2 etimek

Ara 1 su bardağı sütlü nescafe

2 lt su ve 4 fincan yeşilçay.

Geldim geldim burdayım ya çok özledinzi demi beni heyo heyo ama vermişim kilo hemde 3 gündür kabızlık olmasına ragmen :)) Wc çıkarsam tartı değişir...Bazende düşünüyorum tartının değişmesi önemli değilde görünüş değişse...6.lı rakamları göreyim bende spora başlıyucam

hoşgeldin civcivimm aramızdaki farkkapanıyor hadi gözüm aydın:)) bak artık haftayaa resimli istiyorum sendennn hatta yapabilecek tüm arkadaşlardann
tebrik ediyorum bu hafta benden kurtuldunn

kızlarr tickeri düzelttim ben 2 yıldır bu kg görmedim en son hamileyken bu kg geçtimm yani doğumdan onra hiç bu kg inmedimm ve artık 7.800 kalmışş ayy heyecan yaptımm

Canım benim seni tebrik ediyorum...ve devamını bekliyorum...bak gör dahada inecek o rakamlar ben hala sevinemiyorum kilo verişime bu kiloyla çok kalmadım o yüzden olabilirmi hemen üzerimden gitsin istiyorum...9.ay gebelik+ 8.ayda öyle işte bu kadar aydır kiloluyum öncesi 60 idim...

Son düzenleme:

özledim valla kızz .wc çıksan eminim değişir bende regl olamadım olsaabenden 1 kg oynar eminimm ama olsunn haftaya 69 görcem inşallahh en son 64 hamilek aldım 2aylık hAMİLEYKEN 69 OLMUŞTUMM DÜŞÜNN YANİ

sağ ol cnm bu haftanın şansızı karabiber 200gr geri almış ama karne günü sevincini bölmesemmi uğraşayımmı sizce???

aa tebrikler canim!! 3 kiloya yakin gitmi$ ah ben inanamiyorum bile 4 günde 3 kilo verecegimi!!
hiç aklima gelmedi bu diyeti yapacagin, ben dukan yapiyorsun sandim
bende yapmak isterdim ama örnek vereyim dün ara ögün olarak 2 elma yedim ama dahada fazla aciktim sanirim ki$iden ki$iye degi$iyor bu, ama süpersin canimm, ben stresten uyuyamadim bile tartilacagim diye, ama cesaret edipte tartilmadim henüz, karnim o kadar $i$tiki hamile gibiyim vede kabizlik yetti canima...

cisssss be$amellllllllll sosssssssssssssss(bende çok severim offf)

canim bana kizma ama menün hiç diyet menüsüne benzemiyor

ya bende muhtemelen lahana yaptı kabızı neyse sabah sabah umutluyum çözeceğim bu işi

canim aynen bende lahana diyetini yapiyorum ve 4 gündür kabizlik çekiyorum oysa ye$il çayimi hiç eksik etmem

Kontes canımcım 100 gr olmamış ...Devamını bekliyoruz..Bulgur pilavı olmamış..turşu olmamış tuzlu..Hem öglen hem akşam nuhut olmazki baklagiller et yerine geçiyor...1 ögün tüketeceksin..Ben çorba dahi içmiyorum farkındaysan dr vermedi...Sadece sebze yemegi verdi.

Canım ne güzelbugünki heyecanın ..
Sende geri almışsın görmedik sanma....
Dikkat etmedin mi.....?

canim aslinda yaptigim diyet cok saglikli degil,ama artik hic bir kiyafetim olmuyodu üstüme,46 beden kiyafetler almistim kendime yemek yedigim zamanda midem pantolondan tasiyodu,esofman giymekten gina gelmisti,emzirmeyide birakmistim,bu dieti görünce dedim yapabilirmiyim acaba,denemeye karar verdim,ilk hafta cok zorladi beni halsiz kaldim,ama yinede bünyem gùclù oldugundan cok sarsmadi,ama eltim yapamadi,esim yapamadi bu dieti, birlikte basladik,esim ilk günün gecesi acliktan uyuyamamis,eltimde ,3.günü mide agrisiyla uyanmis gece,benim böyle problemlerim olmadi,ben 5 günde verdim ama her gün düzenli 1 saat kadar tempolu yürüyùs yaptim,mekik cektim,terlemek lazim kilo vermek icin,sadece dietle olmuyo yanihafta sonuda yine ßebze agirlikli beslendimcok agir yemedim,ama regl oldum pazar günü ve iki kilo birden geri geldi,simdi düzene girdim yine,ben aslinda kimseyi tesfik etmek istemiyorum,ama yinede sen bilirsin ,bi dene yapamazsan zorlanirsan birakirsin,

sağ ol cnm bilmiyorum zerra kadar açıkmadım acıksam herhalde devam etmezdimm bende ödemlitim buna rahen 2.700 benim için harika sonuç

İnşallah canım görürsün...Vallahi sen iyi dayanmışsın kiloya ben kızım 6 aylık aldı zayıflıycam dedim...O yüzden sende biran önce kurtulmak istemekte haklısın....Ay 6.lılara haftaya bende gelsem...7.li rakamlardan utanıyorum......Ömrümde ilk defa gördüm...Ama kızım için feda olsun deger...Canım bana 6.lı rakamlar yetmiyorki...Hamile kalmadn önce 60 dım ama o bile beni kurtarmıyor altına inmem laızm 5.li rakanmlara nasıl olucaksa..

sağ ol cnm bu haftanın şansızı karabiber 200gr geri almış ama karne günü sevincini bölmesemmi uğraşayımmı sizce???

Evet ya geri almış üstelik.aralarda kaçamaklarmı yaptıki ? Yada şişkinlik fena mı var acep?
Vallahi dokunma kızının heyecanını yaşasın beraber.... bugün heyecandan serbest davranıpta abartmasa bari..

potim sanakatılıyorum bende artık yetti hem 7 rakamlarr biraz hızlandırdımm sonra normal düzenedöncem bende hep spor yapıyorummm

hmm tamam anladim, yok sen ben te$fik etmedin, bende kiloyu çok zor verdigim için yapmak istiyorum, bilgi için te$ekkürler canim

potim geçmişi okuyamadım canım senin bu haftaki durumun nedir? Verebilnmi kilo ?

duyfercigim ben yarin tartilicam bugün dietim devam ediyo cünkü,sadece yogurt var bugünkü menümde ,bol bol yogurt yiycem
benmide aslında devaM EDİFYOR YARIN BİTCEK HAFTAYA YİNE BAŞLICAMM AMABEN YAZDIMM YİNEDEE

POTİMM PEKİ SEN HAFTA SONU NAPIYORSUN GERİ ALIŞLARIN OLUYORMU????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…