- Konu Sahibi Betul_20162010
ben bu yaramazı yerim çok tatlı... Ablasıda çok güzel duygunun oğlan bambaşka zaten yirim hepsinin yanacıklarını ben allahım analı babalı büyütsün kötü günlerini göstermesin inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 325706 Eki Görüntüle 325712
bu da benim kuzum :) siz eklersinizde ben ekleyemezmiyim???piştttt :)
duyfercimm çok şeker çokk oğlunn ay dur bende koyayımm benim sıpayıı sizeee
eşşek sıpası hemenk alktı 12 yaptım 3 seviyeyi indirdimmm 12 dk terledim valal evdekihanımlar indirin tavsiye ederimmleslie çok faydalı gerçekten, baya bi zorluyo insanı ama fayda ediyo inan:) kolay gelsin sana
çok tatlı maşalalhh 3 nün resdimlerine baktımm hepside ay parçası bahtları açık olsunnEki Görüntüle 325706 Eki Görüntüle 325712
sıpa bunlar sıpaaainan sana bu soruyu soracaktımm seninkii benimkinden büyükk
acaba karıştırma huylarıı geçecekmii diyee
çünküü mutfaktakii çekmecelerii bpşaltıyorr ben düzlüyorumm o dağıtıyor yinee akşama kadar arkasındayımm
amin cnm emin ol zaamn çabuk geçiyorrtebrik ediyorum hepinizi arkadaşlar kiloları atmaya başlamışsınız.. Bebişlerinizin hepsi birbirinden tatlı allah bağışlasın kızlar.. Bu tarz konularda ben biraz fransız kalıyorum inş yaza bende nişanlanıcam sonra sevdiğim askere gidip gelicek de evlencezde bebişim olucakta çoooookk var daha ... Ama çocukları çok seviyorum iki tane minik yeğenim var üstelik şuan yanımdalar :))
32 yaşındayım 5 yılda 2 kayıbım var nasip değilmiş...
amin sağ ol cnm ,evet ya evde olmak keyiflii:)))selam arkadaşlarım maşallah bebişleriniz çok tatlı allahım onları nazarlardan korusun
evde olmak çok güzelmiş çalışmayanları kıskandım işlerimi bitirdim duşumu aldım yemeğimi yedim kahvemi içiyorum
oğluşum yanımda oynuyor
ben resim koymasını da bilmiyorum kilo cetveli yapmasınıda nerden öğrenebilirim
yarın eşim çocyuklar evde bana bilgisayar düşmeyebilir 2 gün giremezsem beni mazur görün
ben geldim kimseler yok ara ögünümü yiycem...birazdan işime döneceğim.
32 yaşındayım 5 yılda 2 kayıbım var nasip değilmiş...
Eki Görüntüle 325706 Eki Görüntüle 325712
Kız sarıcivciv kimseler yok şimdi seni kesip yesem kimse görmezzz![]()
selam arkadaşlarım maşallah bebişleriniz çok tatlı allahım onları nazarlardan korusun
evde olmak çok güzelmiş çalışmayanları kıskandım işlerimi bitirdim duşumu aldım yemeğimi yedim kahvemi içiyorum
oğluşum yanımda oynuyor
karabiber maşallah canım ogluşuna ve kızına çok tatlılar..2.side kumral sanamı çekmişler.oglun çok şirin ya çekmecede heyo heyo başınada bir legen tam olurdu..benim kızım bana benzemiyor..
yakalayamazsın ki heyo heyo yaww sen açmısın git yemeğini yesene kızımtaktın bana yawwwwwwwwww![]()
yok canım kumral değill sarışınlar 2 sidee
oğlan mavi kız yeşil gözlüü
babaya daha çok benzetiyorlarr