• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duyfercimm çok şeker çokk oğlunn ay dur bende koyayımm benim sıpayıı sizeee

sağ ol cnmm

leslie çok faydalı gerçekten, baya bi zorluyo insanı ama fayda ediyo inan:) kolay gelsin sana
eşşek sıpası hemenk alktı 12 yaptım 3 seviyeyi indirdimmm 12 dk terledim valal evdekihanımlar indirin tavsiye ederimm

Eki Görüntüle 325706 Eki Görüntüle 325712

bu da benim kuzum :) siz eklersinizde ben ekleyemezmiyim???piştttt :)
çok tatlı maşalalhh 3 nün resdimlerine baktımm hepside ay parçası bahtları açık olsunn

inan sana bu soruyu soracaktımm seninkii benimkinden büyükk
acaba karıştırma huylarıı geçecekmii diyee
çünküü mutfaktakii çekmecelerii bpşaltıyorr ben düzlüyorumm o dağıtıyor yinee akşama kadar arkasındayımm
sıpa bunlar sıpaaa

tebrik ediyorum hepinizi arkadaşlar kiloları atmaya başlamışsınız.. Bebişlerinizin hepsi birbirinden tatlı allah bağışlasın kızlar.. Bu tarz konularda ben biraz fransız kalıyorum inş yaza bende nişanlanıcam sonra sevdiğim askere gidip gelicek de evlencezde bebişim olucakta çoooookk var daha ... Ama çocukları çok seviyorum iki tane minik yeğenim var üstelik şuan yanımdalar :))
amin cnm emin ol zaamn çabuk geçiyorr

32 yaşındayım 5 yılda 2 kayıbım var nasip değilmiş...

başın sağ olsun cnm
en kısa sürede kuağına alamya nasip etsinn

selam arkadaşlarım maşallah bebişleriniz çok tatlı allahım onları nazarlardan korusun
evde olmak çok güzelmiş çalışmayanları kıskandım işlerimi bitirdim duşumu aldım yemeğimi yedim kahvemi içiyorum
oğluşum yanımda oynuyor

selam arkadaşlarım maşallah bebişleriniz çok tatlı allahım onları nazarlardan korusun
evde olmak çok güzelmiş çalışmayanları kıskandım işlerimi bitirdim duşumu aldım yemeğimi yedim kahvemi içiyorum
oğluşum yanımda oynuyor
amin sağ ol cnm ,evet ya evde olmak keyiflii:)))

ben resim koymasını da bilmiyorum kilo cetveli yapmasınıda nerden öğrenebilirim
yarın eşim çocyuklar evde bana bilgisayar düşmeyebilir 2 gün giremezsem beni mazur görün

Kızlar gidip sporumuyapayımm
birde buleslie 5 dk 500 adımı var indirn bunuusadece 5 dk 500 adım gün içinde 3-4 defa yaparsak hiç yapmamaktan iyidir dimi

ben resim koymasını da bilmiyorum kilo cetveli yapmasınıda nerden öğrenebilirim
yarın eşim çocyuklar evde bana bilgisayar düşmeyebilir 2 gün giremezsem beni mazur görün

aynı cnm benimde eşim evde girsem bile öylee araa 2-3 dk girerimm

ben geldim kimseler yok ara ögünümü yiycem...birazdan işime döneceğim.

anamda kim gelmişş gelmiş benim cankuşummm

karabiber maşallah canım ogluşuna ve kızına çok tatlılar..2.side kumral sanamı çekmişler.oglun çok şirin ya çekmecede heyo heyo başınada bir legen tam olurdu..benim kızım bana benzemiyor..

oğluşum yanımda oynuyor

aynen öyle canım evde olmak çok güzel bende dün evdeydim..Temizlik yaptım camlardan başladım vitrinler koltuklar vs oh rahatım yarın...

karabiber maşallah canım ogluşuna ve kızına çok tatlılar..2.side kumral sanamı çekmişler.oglun çok şirin ya çekmecede heyo heyo başınada bir legen tam olurdu..benim kızım bana benzemiyor..

Yok canım kumral değill sarışınlar 2 sidee
oğlan mavi kız yeşil gözlüü
babaya daha çok benzetiyorlarr

Huu hu hu duygu ordamısın ? Bende spor yapmaya başlayınca sana çok şeyelr soracağım..Şu ana kadar daha spor yapmadım...o program yabancı değilmi nasıl indiriyorsunuz?

yok canım kumral değill sarışınlar 2 sidee
oğlan mavi kız yeşil gözlüü
babaya daha çok benzetiyorlarr

ahh ahh sen 9 ay kardınında taşıı besle büyüt uykusuz kal gitsin babaya benzesinler aynı ytaa bizimkide aynı babası bir tek kan grupu benim ki:))9

Bu arada geçmişii okumakatann yediklerimii yazmadım
Dünkü menümm

Sabah 1 tost
ara 1 portakal

Öğlen 1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası 4 kaşık yoğurt
ara su

Akşam fırında 4 kaşık karnıbar yemeği
3 kaşık pirinç pilavı

daha sonrada çekirdek yedikk o kötü olduu

Bugünnde sadece köfte yedimm kahve ve bol bol suuu

Back
X