merhaba kızlarr
dün akşam 1.5 haftadır yemediğim makarnamı yedim hemde deli gibi bi tabak :26:
artık krize girmiştim ama 2 haftada bir yapalım kaçamak be nolcak dimi :)))
butun gece pişmanlıktan öldüm hatta kusmayı bıle düşündüm. hafif yemeye o kadar alışmısım kı 2 haftadır. o bı tabak makarna nasıl rahatsız etti beni anlatamam. hem midemin rahatsızlıgı hem pişmanlık tam oldu.neyse bir müsibet bin nasihatten ıyıdır demişler ohh olsun sana dedim kendi kendime. bıdaha o kadar asla yıyemem yani, mıdeme yapamam bunu.
dunkü menüm: sabah: 1 rafadan yumurta, 1-2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, sekersiz yeşil çay
öğle: 1 cay kaşığı zeytın yagı ile hazırladıgım, karnabahar, yogurt
akşam: öğlenden kalan karnabahar, 1 tabak makarna

ama aksam 2 bardak sirkeli su içtim. acaip rahatlatttı mıdemı.
ayrıca dun sabah saat 10 da leslie ile yürüyüş yaptım. 50 mekik cektim, göbüşümle daire cizdim 3-4 dk. belden asagısı sabıt sekılde sağa sola döndüm 50 şer kere. bide saga sola eğildim. bacaklarımı gögsüme kadar kaldırıp ındırdım aklıma geldıkce 10 ar kere
bu sabah : ackarnına 1 bardak kaynaraa yakın sıcak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve yarım cay kasıgı bal atarak içtim. 1 rafadan yumurta, 1 dilim peynır, 1 dilim ekmek, bir fincan yesil çay içtim (bu yazıyı gonderdıkten sonra leslie ile yürüyüş yapıcam yıne yarım saat :)
1 saat sonra falan gene sekersız yesiş çay veya form cayı ile 1 dilim ananas yıcem.
öğlen 2-3 ince dilim tavuk göğsü(yagsız tavada cevırıcem ızgara gıbı oluo) yanına da julyen dogradıgım kabak, havuc, kırmızı bıberi bir cay kasıgı zeytınyagında cevırtırım, garnıtur olarak yerım :) bı kase de yogurt..
aksam: 6 tane tavuk köftesi, yogurt, salata düşünüyorum.
buarada genelde tavuk koftesi yıyorum kızlar ben. dana kıymayla yapılan köfte kıymanın yagıyla ister istemez bıraz yaglı oluo. ama tavuk kıymasında yag yok, teflon tavada cevırerek yapıorum ızgara gıbı oluo. hem yagsız hem kalorısı daha düşük