• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bugün o kadar bozuldumki inan hayal edemedim bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr annemi ali$veri$ için ikna ettim!!!!!!!! lahanalari ve malzemelri almaya gidecegiz iftardan önceee:52::52::52::52::52: diyalogumuzu yazayimmm
ben : anne ali$veri$e gitsek?
anne : neden?
ben : lahana almam lazim
anne: hayir saçmalama yeterince zayifladin $u rengine bak
ben : hayir zayiflamadim!!
anne : yemin et?
ben : vallahi anne
anne : tamam karde$in okuldan gelsin beraber giderizzz

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::21::21::21::21::21::21: çok fenayimmm :47::47::72::72::72::72::72::72::72::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

yağtığın zaman çorbayıı robattan geçirecekmisinn
geçir mutlaka yiyeceğinn kaseninn içine yerkenn 2 yemekk kaşığı yoğurt koyy biraz tadınıı güzelleştiriyorduu
vee hızlı hızlıı içki kokuyu hissetme

Son düzenleme:
yağtığın zaman çorbayıı robattan geçirecekmisinn
geçir mutlaka yiyeceğinn kaseninn içine yerkenn 2 yemekk kaşığı yoğurt koyy biraz tadınıı güzelleştiriyorduu
vee hızlı hızlıı koku çok kötüdemeden iççç

anim tarifinde hiç parça kalmasin yaziyordu, bi tadina bakayimda içemezsem mecbur bir$eyler atarim içine :) bilgi için te$ekkürler :)

eminim öyledirrrr konuşmasından anladımmm

2 yil önce kom$ular kaç kilo oldugumu sorunca 56-57 demi$tim ama birkaç gün sonra annemle doktora gittik ikimiz içindi ve doktor annemin yaninda beni tartinca annem çok kizdi çünkü kiyafetlerimle ve yemek yedikten sonra tartmi$ti 53 çikmi$tim o günden bu yana, kilo konusunda bana inanmiyor :D

eminol çok güzel bir duygu 36 -38 beden olmak 50 kg günlerimi özlüyorum alternatif çokk giydiğin yakışıyorr gerçeğini yaşıcan nmm biraz sabrett nefsine yenilme az öne oğluma yediirken bir kaşık olma atcaktım ağzıı hemenn geri fren yaptımm

benim diyet bi yarasın işee hemen söylücemm sizee

yediklerinede dikkat et eşim evde oldumu ben saçmalıyorumm neyseki oda rejşimde:):)

valla aynen oyle sınır edıyo benı benım ınadıma sankı herseyı ıstıyo ay bı ıse baslasa ıznı bıtsede...

kızlar çok mutluyumm bir diyete başladım dedimyaa çok korkuyordumm halszi oolcam diyee ama çoki yiym hemde sporda yaptım normalda spor yapmıaktımm valal şunuanladım kahvaltıyı iyi yapmakş art tabi ekmek ve yağ olmadımı çok güzel bir kahvaltı yaptımm ve açıkmıyorummm havada çok güzel güneş var burdaaa çok mutluyum yaaa cuma günü inş güzel haberler veririmm

bizim burda kar diz boyu oldu ama ben karı çok seviyorum

bu arada bugünkü menüm

sabah 1 yumurta 1 dilim kasar 1 zeytin

ara yarım havuç

öğlen 1 haşlanmış tavuk göğsü 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı acılı ezme turşu

akşamada etli bezelye yapıcam

rekor kırdım bu saate kadar sadece 3 bardak çay içtim :)

aynen canım cok zor oluyor helde sofrda atılmasın diye agzıma tıkıstırdıgım seyler cok oluyor (ama artık yapmıyorum ) mesela dun oğluma makarna yediriyorum doydum anne verme dedi tabaktada 2 kasıklık falan vardı bende yemek istemedim o bana baktı ben ona baktım bir hısım tabagı tezgaha bırakıp içeri kactımmmm ben galipgeldim:1::1:

ben bandırmalıyım canım annem kastamonulu babam cankırılı ama onlarda evlenıp kacmıslar bandırmaya yerlesmısler annem daha 17 yasındaymıs 24 senedir bandırmadalar bende orda dogup buyudum bandırmlıyım dıyorum annemde kendini oyle goruyor artık:9:

masallah canım bize masallah:nazar::nazar: daha once 2 tane daha zayıflama topiğinde bulundum ama bu sıcaklıgı hossohbeti bulamadımacıkcası surklı bi gruplasma halı oluyordu herkes bell,i kişilere cevap yazıp diğerlerini gormezden geliyordu bende bıraktım ama burası bı muhetsem inş. hep boyle gider

ohh afiyet olsun canım

evet gamzeciğim bizim sayfamızda gruplaşma yok ayrıca konu sahibimiz harika:))hem zayıflıyoruz hemde dostluklar kazanıyoruz sadece zayıflama konusunda değil her konuda ayrıca bilgiler ediniyoruz.kendi adıma çok mutluyum

evet gamzeciğim bizim sayfamızda gruplaşma yok ayrıca konu sahibimiz harika:))hem zayıflıyoruz hemde dostluklar kazanıyoruz sadece zayıflama konusunda değil her konuda ayrıca bilgiler ediniyoruz.kendi adıma çok mutluyum

aynen bende mutluyum burda olmaktan bişey yiyeceğim zaman buraya yazacağım aklıma geliyo geri vazgeçiyorum yemekten :)

valla aynen oyle sınır edıyo benı benım ınadıma sankı herseyı ıstıyo ay bı ıse baslasa ıznı bıtsede...
aynı cnm neysee ki oda kg aldı birlikte veiryoruz tabi o kaç gün dayanır bilmiyorum

bizim burda kar diz boyu oldu ama ben karı çok seviyorum
izmir kara hasret ama ben memnunum bu halindenn

bu arada bugünkü menüm

sabah 1 yumurta 1 dilim kasar 1 zeytin

ara yarım havuç

öğlen 1 haşlanmış tavuk göğsü 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı acılı ezme turşu

akşamada etli bezelye yapıcam

rekor kırdım bu saate kadar sadece 3 bardak çay içtim :)

harikasın canımm yaaaa

ahh zeyynebimmm çok tatlısınn çok sağ ol, dotluğumuz baki kader birliği yapıyoruzz kolaymıı kg gittimide kg korumuak için yine birlikteyizzz

aynen bende mutluyum burda olmaktan bişey yiyeceğim zaman buraya yazacağım aklıma geliyo geri vazgeçiyorum yemekten :)

ne güzel işteee görün bak biraz daha geçsinn kaçamak en aza incek hatta kaçamak diye birşey olmucak

merahabalaar:3:
dun ve bugune menu veremiyorum cunki yediklerimin sayisini bile hatirlayamiyorum ama zaten kendime 63 gorunce bir izin vericem demistim nitekim ipini koparmis danalar gibiydim:37:hicbirseyi reddetmeden yidim yidim..:27:noldu?hicbisey:tadi bile kalmadi:koca sis bir mide yalniz!yalniz su iyi oldu iznimle misafir kabul gunum denk geldi boylece 1 tasla 2 kus vurdum:27::51:
birde benim gibi bozan diger arkadaslar:nolmus yanee bizde pazar bozup pazartesi daha hirsla baslayan gruptan oluruz:7:(bu sefercik ben sali baslicam ama olsun)

merahabalaar:3:
dun ve bugune menu veremiyorum cunki yediklerimin sayisini bile hatirlayamiyorum ama zaten kendime 63 gorunce bir izin vericem demistim nitekim ipini koparmis danalar gibiydim:37:hicbirseyi reddetmeden yidim yidim..:27:noldu?hicbisey:tadi bile kalmadi:koca sis bir mide yalniz!yalniz su iyi oldu iznimle misafir kabul gunum denk geldi boylece 1 tasla 2 kus vurdum:27::51:
birde benim gibi bozan diger arkadaslar:nolmus yanee bizde pazar bozup pazartesi daha hirsla baslayan gruptan oluruz:7:(bu sefercik ben sali baslicam ama olsun)

ahh snn yokmusun sen yaramaz seniii neler yedinn bakemmm senin kgda olsam bende yerdimm :))))

ahh snn yokmusun sen yaramaz seniii neler yedinn bakemmm senin kgda olsam bende yerdimm :))))
mesela lahana salatasi ama yogurtla birlikte mayonezli kuru uzumlu cevizli'yas pasta,sekerpare'mayali pogaca sigar boregi,kisir'yalanci cezerye'avakado sos:56::37::27:duyfercim hala yerdim diyor musun??
kovun beni topikten kovuuun:43::43::50:

mesela lahana salatasi ama yogurtla birlikte mayonezli kuru uzumlu cevizli'yas pasta,sekerpare'mayali pogaca sigar boregi,kisir'yalanci cezerye'avakado sos:56::37::27:duyfercim hala yerdim diyor musun??
kovun beni topikten kovuuun:43::43::50:
sen zaten 63 olunca bunuyapcam demişsin ki benimde öyle bir istedğim var 69 göreyim dominosa gidip pizza yicemm:))
neyse nefsinn rahatlattınn bir daha yapmazsın olur biterr

bugün buralardaa çok kaldımmm hanımlaar hepinizi öpüyorummm bir şey olmazsa yarınn girerimmm hadi iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrr

ii ki doğdun ozmn cnm nice senelere(: :21:

nice mutlu seneler arkadaşım..kilo vermeli incecik olmalı bir sene diliyorum sana

nice sağlıklı mutlu yıllarr canım dilerim ki bir dahaki yıl doğum günündee dal gibi olursunnn ...:16::16:

mutlu yıllar canım:71:

Dogum gunun kutlu olsun canim :)

doğum günün kutlu olsun canım allah hayırlı mutlu huzurlu bir ömür nasp etsin

hepinize tek tek Çoooooooooooooooooook teşekkürrrr ederim arkadaşlar sağolun:16::16::16:

günaydınnnnnnnnnnn canlarr erken yatmanın faydayı güne 6 da başlamak:))) keşke 7 olsaymış ama benim oğlan kulağmın dibin vaydı vsydı bigo diye garip sesler çıkarıncA bir güzel yedimmm anlıyacağınız sabaha tatlıyla başladımmm:))

evett bir kişi dışındaa herkez bildirim yaptıı buna göree
HAFTANIN EN İYİ 3 'LÜSÜ :nazar:

1-POTİ ( 5 KG)
2-SELİNAY2002 (2KG)
3-KONTES2003 (1.5)

herkezi ayrı ayrı kutluyorumm çünkü kg alan yok aramızda kg sunu koruyan gr veren kg veren olduu ama alan yok çok şükür ben inanıyorummm yaza kadarr kimisi hedefine ulaşcak yada yaklaşcak ama şuna inanıyorumm ki herkezz kg vercek,ayrıca haftanın en iyi kg veren 3'lüsüne ayrı tşk ediyorumm :46:. darısı başımızaaa :54:

haftanın galip üçlüsünü kutluyorum çok güzel kilolar vermişsiniz tebrikler :46::46:
duygucum seni ayrıca kutluyorum buna vesile olduğun için :16::71::46:

Duyfercim ben 13 şubata kadar giremicem canım.. zaten buradaki hiçbir eczanede baskülde yok.. 13 şubata kadar accuk eriyip kocişi ikna edicem.. giremememin sebebi de odamda inzivaya çekilip 11 şubattaki sınavlarıma hazırlanacak olmam.. bölümüm türk dili ve edebiyatı.. çok zor :53:

şu an marketteki tartı doğruysa eğer 113,5 kiloyum.. bunu baz alıcam ve 13 şubatta yine orada tartılıp yine aynı marketten tartı alıcam..

bugün leslie ye başladım hayırlısıyla.. eti form mukavva :27: da aldım ara öğünler için..

çok sıkı bi diyet uygulayacam.. menümü hergün kaydedicem.. toplu halde yazarım.. plan sabah güzel bir kahvaltı ekmekle falan.. öğlen haşlanmış olmak şartıyla herşey (çikolata baklava falan haşlanmayacağına göre :32: ) akşam meyve tüm meyveler muz dahil.. saat 19:00 dan sonra su bile yok :1: tabi o işin şakası :34:

13 şubata kadar hedefim (ki 1 ay var) en az 8 kilo (ki bünyem müsait) yani 105 le dönmek istiyorum.. inşallah :31:

herkesi daha ince görmek dileğiyle..

:5:

derslerinde başarılar canım umarım istediğin gibi kilo vermiş olarak dönersin

Back
X