• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben tatlım tam 4 ekim salı günü diyetisyene giderek diyete başladım.hiç aklımdan çıkmıcak bir tarih çünkü hayatımın dönüm noktası diye adlandırıyorum:)84.600 gr çıkmıştım terazide ve hiç ömrümde görmediğim rakamdı bide diyetisyenim demezmi sen şuan obezite sınırını aşmışsın ve şuan obezsin diye nerdeyse karşısında ağlıcaktımın doktorun.
işte o gün öyle bir hırs yaptımki teker teker kilolarım vücudumu terketmeye başladı. en son üç hafta önce 68.900 gr gösterdi terazi ve yarın yine kontrolüm var bakalım yarın terazi kaçı göstericek merak içindeyim doğrusu..inşallah azda olsa vermişimdir ki hevesim hep aynı ilkgünkü gibi devam etsin

benim zayıflama hikayem böyle canım inşallah hepimiz azmimizin mükafatını en kısa zamanda alırız..
aminnnnnnnnnnnnnn
merhaba herkesee bugün anca uğrayabildim
fesleğen çok zayıflamışsın çok yakışmış devamı gelir inşallahhh :)
bugünkü menümü yazıyım
sabah 1 dilim kepek ekmeği üzerine light labne sürdüm 1 kaşık bal sürdüm yarım su bardağı yağsız süt ve 1 yemek kaşığı kfleks
ara: 3 tane form mısır patlağı ve 1 bardak yeşil çay
öğle: 1 kase domates çorbası ne yazıkki kepek ekmeği yoktu dışardaydım beyaz ekmek yedim ve 1 köfte büyüklüğünde tavuk
ara: 1 tane bitter çikolatalı gofret :( çok sıkılmıştı canım tatlı istedi bitter çok zararlı değil diye onu tercih ettim ve 1 fincan çay
akşam yemeğimide birazdan yiyeceğimm 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmeği ve 1 tabak karnıbahar sonrasında 1 portakalla kapatmayı düşünüyorum inşallah kaçamaksız :D
dimi harika olmuşş arkadaşş darıı bize,ama seninn kilon yokyaaaa kıskandırma bizii
Iyi akşamlar güzellerimm ben azsonra yatcam tavuğum resmen dimi

bi soluktaokudum vallaaa nerden nereye gelmişsin maşallahh devamı gelir inş

yedi çok şükür cnm öylee iştahla yemedi ama hayırdademedii çok şükürr bundan sonra hafta 1 vercem alışsınn

aynen canım akşam yemeğini öğleden sonra 3 de bitircem ve ızgara tarcı beslencem p.tesi kaç kg geri alcam merak ediyorummm yine resimli yollucam size kg mu

teyzemin oğlundan öğreneceğim bakalım becerebiirsem bende resimkii koymaya çalışacağımm artıkk

teşekkür ederim canım ne o kıyafet nede o tarz benim değil aslında o kadar kiloluydumki abiye olarak ne giysem olmamıştı ve neredeyse 40 yaş üstü bi kıyafet almıştım haliylede yaşlı gösteriyordum

evet kilo ne kadar yaşlı gösteriyor insanıı ,şuan kaç yaşındasınn kilolu kıyafetle bende bayağıı yaşınn var gibii düşündümm ama eşofmala olan resimde alakası bile yok

Sıcacık ıhlamurumu aldım geldım kızlar ayys sabah kalktıgımdan berı bır mıdem bulanıyor anlatamam hamıle kadınlara benzedim lavaboya tasınıyorum 5 dk bir o derece cok fenayım yaaa:120::25::25:

KARABİBERİM RESİM KOYMAKTA BİŞİ YOK GOOGLE GİR HIZLI RESİM YUKLE DİYE YAZ CIKAN SİTEYE GİR ORDA İŞLEMLERİ NSSIL YAPMAN GEREKTIGI YAZZIYOR GOZAT KISMINA TIKLA VE BİLGİSAYARINDA BULUNANA RESMI SEC TIK LA ALTTA SECENEKLER VAR ORDAN DA KUCUK ORTA BUYUK BOY SECENEGI NI TIKLA ORTA BOYU SECEMEN YETERLI OLUR YUKLE DE YUKLUYOR SONRADA 3 TANE SECENEK CIKIYOR BİRİ WEB SİTESİ, İÇİN BİRİNİ UNUTTUM NEYDI BİRİDE FORUM İÇİN DİYE YAZIYOR bbcod DİYE BASLIYOR HEEE ONU BUL ONUN ADRESİ SEC SAG ILE TIKLA KES DE SONRA BURAYA GEL KONUYA CEVAP VERİ SEC YAZI YAZDIGIN KISMI SONRA O KESTĞİNİ YAPISTIRDE BU KADARRR

canım basenlerı duvara vurunca oradakı lıflerde kopma yırtılma meydana gelıyormus ve cok zararlıymıs zararıda hemen ortaya cıkmazmıs ıleriki yaslarda kendını bellı edermıs bence kalca için en iyi hareket ayakları azcık acıp sandalyeye oturuyormus gibi eğilip kalkmak zor oluyor ama faydasıda bı okadar cok yanlız tek soruun ılk hafta heryerın et kesıgı gıbı oluyor oturup kalkmak azcık actıyor

afıyet bal olsun pasayaaaa

ayyy bennımde isveç yapasım geldi galıba acaba denesemmı ama dayanamam herhalde ben ya :50:

KIZLAR HEM İŞ HEM SOHBET ZOR İŞLER BİRKTİ VALLA SİZ YAZIN BEN ARA YAZARIM KARABİBER BENDE BİR PAZAR ZEDE OLARAK BU HAFT LAHAN ÇORBASI CEZAMI ÇEKECEĞİM.. ALLAHIM BU HAFTAYI BİR ATLATSAM OLMAZSA BENDE İSVEÇİ DENEYECEĞİM...

ayy topikçe isveçmi yapsak ne etsek aceppp benımde yapasım geldı[/QUOTE]
Gamze ben biftek yerine haşlanmış tavuk yiyorumm
aslında herşeyden var içinde
çok araştırdımm ve başarılıı olan çokk
bende vermiştimm saten daha önce amaa hiç bozmadan ağzıma hiç birşey almıyordumm başkaa
o azmimm yokk onuda burda yakalamaya çalışıyorumm
bol bol su içiyorumm

KARABİBERİM RESİM KOYMAKTA BİŞİ YOK GOOGLE GİR HIZLI RESİM YUKLE DİYE YAZ CIKAN SİTEYE GİR ORDA İŞLEMLERİ NSSIL YAPMAN GEREKTIGI YAZZIYOR GOZAT KISMINA TIKLA VE BİLGİSAYARINDA BULUNANA RESMI SEC TIK LA ALTTA SECENEKLER VAR ORDAN DA KUCUK ORTA BUYUK BOY SECENEGI NI TIKLA ORTA BOYU SECEMEN YETERLI OLUR YUKLE DE YUKLUYOR SONRADA 3 TANE SECENEK CIKIYOR BİRİ WEB SİTESİ, İÇİN BİRİNİ UNUTTUM NEYDI BİRİDE FORUM İÇİN DİYE YAZIYOR bbcod DİYE BASLIYOR HEEE ONU BUL ONUN ADRESİ SEC SAG ILE TIKLA KES DE SONRA BURAYA GEL KONUYA CEVAP VERİ SEC YAZI YAZDIGIN KISMI SONRA O KESTĞİNİ YAPISTIRDE BU KADARRR

onuu biliyorum gamzecimm daha önce kandimin şişko ve zayıf halimii koymuştumm sayfanınn başlarına doğruu
çocuklarında koydumm
ben makineden bilgisayara aktaramıyorumm
mesela duyfer gibi tartılıpp resmini çekip buraya koymak istiyorumm

Son düzenleme:
tamam canım birdahakıne oyle yaparım genelde kefir içiyorum meyvelerın yanında hem bayagıda tok tutuyor ama mayalamayı unutmusum oyle yedim gitti ama tespitin cok dogru meyvelerle birlikte sut tuketmek cok faydalı

karzede oldun yanı gecmıs olsun umarım bişiyin yoktur menunde bence guzel ben beyendım ayrıca nohutu cok severım canım cektı bugun ıslayımda yarın bende pişireyim

kocaman gunaydın canım sonrakı gelecek kızlarada gunaydınnnnn amın inş. erisin yaglar gitsin kilolar
kızmakta daha dogrusu bizi bıraz daha disiplinlı olmaya davet etmekte haklısın canım sonucata kılo vermek ıcın burdayız vu kucuk kacamaklarda olsa kaları kalorıdır bize zararı var en azından kendi adıma soyleyim
spor konusundada azda olsa yapmak gerekır bi mekık olabilir sopayla yanlara egılme olabilir bende haftaya baslamayı dusunuyorumcunku diyete baslayı bugun 1. haftam doluyor kendimi biraz dıyete adapte edip daha sonra dıyetle birlikte sporumu beraber goturmeye planlıyorum cunku ilk etapta dıyete gırme psikolojisi insanı bıraz zorluyor 1 2 haftadan sonra alısınca sporda eklemek cok guzel sonuc verıyor :32:

HAKLISINDAA CNMM YERİNDE ÖNCE DİYETE ADAPTE OLMANNN HAFTAYA DAHA Bİ SAĞLAM BAŞLAYALIM OCAK ÇIKTI ŞUBAT 28 GÜN MARTIN SONU BAHARRR
Sanada günaydınn canımm,ya varya sen ne harika bir arkadaşsınnn ,inan senin sayende kendimden çok eminim benii okadar motive ediyorkii şu yazılarınn
bakk dün ne yaptımm
Annemler,babam,kızkardeşim teyzemin oğlu ve kızı dün bana yemeklii geldilerr
geç saate haber ettiler hemen birşeyler yaptımm amaa benn ne yaptımm sofraya hiç oturmadım ,onlar gelmeden diyetimdekii menümü yedim hemenn
sonra onlar yerlerkenn benn oğlumuu besledim yemeklerdennn
bakmadımm bile sofrayaaa çok mutluyumm bunuu başardığımm içinn
aklıma cuma geldii verdiğimm 300 gramcığı aldıysam diye
daha tartılmadım bile cumadan berii

SAĞ OL CNM VALAL BEN Bİ SAYFAAÇTIM SİZLERDE VARSINIZZ DİYİP KENAR DURMAK BANA YAKIŞMIYORR BEN KENDİM İÇİN GAYRET EDİYORUM SİZLER İÇİNDE ELİMDEN BUNLARI YAZMAKTAN BAŞKA BİRŞEY GELMİYORR KEŞKE İMKANIM OLSA KAMP YAPSAKK DETOKS KAMPI AMA BEN BİRLİKTE Başladıığmız bu yolda birlikte güzel sonuç alalım istiyorummm hepsi buyoksa sen verimşi ben vermemişim o vermişş umrumda olmazz

onuu biliyorum gamzecimm daha önce kandimin şişko ve zayıf halimii koymuştumm sayfanınn başlarına doğruu
çocuklarında koydumm
ben makineden bilgisayara aktaramıyorumm
mesela duyfer gibi tartılıpp resmini çekip buraya koymak istiyorumm

kız çk kolay dur şöne bakayım anlatayımm bekle benii

aşada konuya cvp ver var oraya gir zaten ordan yazıyoruzda alıntıdan yapmadım onu demeki stedim neysee bak yukardaa küçük kutucuklar varya işte renk kalınlıki inelik kutucukları orda resim çerçevesi gibi şey var hatta mausu üatüne getir şöyle yazıyor ınsert ımage oraya tıkla dosya seçi tıkla seçeceğin resmi tıkla yalnız belli bir mb sınır koytmuş onu geçince kırmızı oluyorr yanında çarpı öyle oldumu olmuyor illa onay vercek

Çay koydumm birazdan herkesii kaldıracağımm kahvaltılıkk almaya çıkacağımmm
birde uzun süre gelememm
kızlarla dışarı çıkacağız annem oğluşa bakacakk

Resminii görünce dedimkii bende 7 li rakamlara inem demek güzel olacakk çünküü benn tombişş bir hatunn gibii duruyorumm top gibi mesela göbek tarafımm
sende göbek bile kalmamışş
okadar hayalimki şu baskülde 79 görmekkk düşün yani
inan bende 69 u görmeyi çok istiyorum sanki ondan sonra gerisi çok kolay gelecekmiş gibi :)

evet kilo ne kadar yaşlı gösteriyor insanıı ,şuan kaç yaşındasınn kilolu kıyafetle bende bayağıı yaşınn var gibii düşündümm ama eşofmala olan resimde alakası bile yok
25 yaşındayım canım

olmuşsa buda eskiden vermiş halim 56 kiloyum

url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
1qvuv.jpg
[/url]

waaww canım harikasın ben bu kiloları hiç görmedim bile evlenmeden öncede 65 kilo faalandım yani ama öncesi çok çok zayıftım dr kaç ilacı iştah şurubu falan vermişti ve onlar benim sonum oldu ilaçları bıraktığımda neredeyse 15 kilo almıştım vee sonrasıda geldi :(

arkadaşlar ben bugün pirinç lapasına başlıyorum 2 gün yapacağım çünkü böyle gram gram olmuyo biraz hızlandırmalıyım

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)
sonucc
:birgunde 1 kilo

soğuk bir gecenin sabahından sıcacık bir günaydın sizlere
nasılsınz bakalım benim canım sıkkın şofbenim dondu naıl açacağımı bilemiyorum üff üfff

dünkü menüm
sabah:
1 yumurta
2 dilim peynir
2 zeytin
1 d kepek e
yeşillik (roka.tere.maydanoz)
ara
1 dilim kek
1/4 simit
öğle
1 kepçe sulu çorba
yarım dilim ekmek yoğurt
ara
biraz çekirdek elme
akşam
1 porsiyon hamsi ızgara
1 dilim ekmek
salata
akşam
küçük kase sütlaç

Çay koydumm birazdan herkesii kaldıracağımm kahvaltılıkk almaya çıkacağımmm
birde uzun süre gelememm
kızlarla dışarı çıkacağız annem oğluşa bakacakk

yaaa çabuk gel ama emiiii

arkadaşlar ben bugün pirinç lapasına başlıyorum 2 gün yapacağım çünkü böyle gram gram olmuyo biraz hızlandırmalıyım

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)
sonucc
:birgunde 1 kilo

niye gazoz ??? olmasa olmazmıı hatrım içinnn :))))
ben ysptım bunu aslında regl dönemin daha etliymiş ama normalbir günde 1gün yaptımmm 700 gr vermişti yanlış hatırlamıyorsammm ama tadı çok yavan yaaa

soğuk bir gecenin sabahından sıcacık bir günaydın sizlere
nasılsınz bakalım benim canım sıkkın şofbenim dondu naıl açacağımı bilemiyorum üff üfff
hadi yaaaa o kadarmı soğukkk

dünkü menüm
sabah:
1 yumurta
2 dilim peynir
2 zeytin
1 d kepek e
yeşillik (roka.tere.maydanoz)
ara
1 dilim kek
1/4 simit
öğle
1 kepçe sulu çorba
yarım dilim ekmek yoğurt
ara
biraz çekirdek elme
akşam
1 porsiyon hamsi ızgara
1 dilim ekmek
salata
akşam
küçük kase sütlaç

çok güzel menü sadee ilk aranda kek ve simir arka arkayaaa dıttttttttt ve cısssssss olmuşşş tabi banagöree

niye gazoz ??? olmasa olmazmıı hatrım içinnn :))))
ben ysptım bunu aslında regl dönemin daha etliymiş ama normalbir günde 1gün yaptımmm 700 gr vermişti yanlış hatırlamıyorsammm ama tadı çok yavan yaaa

olur her halde :):) yaa bunu bi yerden aldım ben yapan arkadaş içmiş gazozu valla benim suçum yok :1::1:

Back
X