• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

cnm gıdıorum da noluo kıme gıtsem doqum kontrol hapı verıo bnde uzun zamandır gtmedım ama allaha sukur oluorum ole uzzerınden bı ıkı ay gecmeden bıraz zayıflasam daha dunlı oluorum en onmlısı saglık bı ara tekrr goruncem tabı.
BEN ŞUAN EMZİRDİĞİM İÇİN HAP İÇMİYORUMSÜTE GEÇMESİNDİYE NE GÜZELKENDİLİĞİNDEN GELİRDİ BU AY BÖYLE OLDUU OFFF

Sporumu yaptımm biraz sorunlu oldumu ama
eşşek sıpasnı tam uyuttumm leslie başladım 7dk kalktıı gittim uyuttum yine yine baştan başladım yine 7 dk kalktı busefer dondurdumm yine uyuttum kaldıığm yerden devam ettimm gideyim y.çayımı yapayım geliyorumm hadi toplanın sizdee

Sporumu yaptımm biraz sorunlu oldumu ama
eşşek sıpasnı tam uyuttumm leslie başladım 7dk kalktıı gittim uyuttum yine yine baştan başladım yine 7 dk kalktı busefer dondurdumm yine uyuttum kaldıığm yerden devam ettimm gideyim y.çayımı yapayım geliyorumm hadi toplanın sizdee

ee anneler çocuklara bakmakla aslında fazla derecede kalori harcıyorlar...

şuan itibariyle sanahtan beri 1.115 kalori almışım akşam ne yemeliyim sizce...5 kaşık nohutu 340 kalori olarak yazdım fazlamı?

merhba arkadaşlar önce dünkü menümü yazayım
sabah:
beyaz peynirli domatesli tost
3 zeytin şekersiz çay

ara:yaseminli yeşil çay

öğle:yoğurt ve az nohut

ara bir elma

akşam yeşil salata yoğurt ve az sbzeli tavuk 1 dilim ekmek

ara: 1 az şekerli çay

amanınn yarın tartı günü demiiii
duygucum makarnadaki yağ çok azdı artık yemeklere 1 tahta kaşığı yağ koyuyorum ve anladım ki eskiden çok yağ kullanıyormuşum

sabah:
3 zeytin şekersiz çay

ara bir elma

menün çok güzel canımcım

iki gündür hem misafirlikteydim hemde misafir ağırlamaktan foruma giremedim.yemek listemide inanılmaz abarttım yazmak istemiyorum ama bugün itibariyle toparlandım.p.tesi günüde lahana diyetine bende başlıcam kalan beş kilomu bi kerede vermek istiyorum dün diyetisyende kontrolüm vardı üç haftada 1.600 gr verebilmişim.artık kilo vermem aşırı yavaşladığı için inşallah lahana diyetinde başarılı olurum beş veremesemde üç kiloyada razıyım.inşallah verebilirim

Son düzenleme:
bnen geldım kızlar evı sıldım supurdum toz almayı aksama bıraktım ordan pazara gıttım geldım marketet gıtım anca oturabıldım ıyı spor oldu bugun bana
ayy pazarda sok oldum resmen buneyaaa hersey ucmus gıtmıs patlıcan biber almıs basını 5 ;6 yapraktan olusan kıvırcık 3 tl taze sogan 2; 2 .5 tl den veriyorlar ıspanak olmus 3 tll ayyy allah almak ısteyene yardım etsınn

bnen geldım kızlar evı sıldım supurdum toz almayı aksama bıraktım ordan pazara gıttım geldım marketet gıtım anca oturabıldım ıyı spor oldu bugun bana
ayy pazarda sok oldum resmen buneyaaa hersey ucmus gıtmıs patlıcan biber almıs basını 5 ;6 yapraktan olusan kıvırcık 3 tl taze sogan 2; 2 .5 tl den veriyorlar ıspanak olmus 3 tll ayyy allah almak ısteyene yardım etsınn

evet sebzeler meyveden pahalı şuanda...sonunda korkulan oldu köylü kesim tarımı terketti hayvancılığı bıraktı et fiyatları aldı başını gitti tarımda çok az kaldı artık herşeyi parası çok olan alacak olmayanda bakıp kalacak...şeytan diyor bırak işi gücü al 2-3 dönüm arazi bir ev 1 ahır gerisinede ek sebzeyi bol bol ye içi 2 keçi,2 koyum 1 inek,10 tavuk ,1 horoz 2 kedi 1 köpek ve mutlu bir hayat yapcam ya koydum kafaya kendi çiftliğimi yapacağım,zeytinimi,peynirimi,salçamı,tarhanamı,unumu kendim yapacağımm.....

ee anneler çocuklara bakmakla aslında fazla derecede kalori harcıyorlar...

şuan itibariyle sanahtan beri 1.115 kalori almışım akşam ne yemeliyim sizce...5 kaşık nohutu 340 kalori olarak yazdım fazlamı?

evet cnmm oğlann zor zabdediyorum
akşama bol yeşillikli salata az yağ bol limon tuzsuz yanındaa ne yemeğin varsa azıcık ondann ye derimmm tabi sen bilirsinn ,salat yersen yemeği az yersinn

sabah:
3 zeytin şekersiz çay

ara bir elma

sebzeli tavuğu nsl yaptın öğretsene banaa
gayet güze menü
peki ya su????
amanınn yarın tartı günü demiiii
duygucum makarnadaki yağ çok azdı artık yemeklere 1 tahta kaşığı yağ koyuyorum ve anladım ki eskiden çok yağ kullanıyormuşum

aynen yaa bol ya şimdi resmen ölçüyle oda z.yağla yapıyorumm
iki gündür hem misafirlikteydim hemde misafir ağırlamaktan foruma giremedim.yemek listemide inanılmaz abarttım yazmak istemiyorum ama bugün itibariyle toparlandım.p.tesi günüde lahana diyetine bende başlıcam kalan beş kilomu bi kerede vermek istiyorum dün diyetisyende kontrolüm vardı üç haftada 1.600 gr verebilmişim.artık kilo vermem aşırı yavaşladığı için inşallah lahana diyetinde başarılı olurum beş veremesemde üç kiloyada razıyım.inşallah verebilirim

benim diyetimi öğren öyle lahana kürü uygulaa

ayy evet yaaa pazarlar marketle yarış halindee

kızlar yarınn geniş bir yazıyla ne diyeti yaptığımı ve 4 gün boıyunca 4 gün diyorum çünkü cuma sabah tartı kg söylücem
neysee ne yaptığımı ne yediğimi açıklıcamm
fakat şunu söyleyimm yaptığım diyettenn keyiff aldımm
kesinlikle aç kalmadımmm
ve kg verdimm üstümde regl ödemim olduğu haldeee benim içinn 3 günün sonucu çok iyi 4 gün yani yarın sabah ne olur bilmemm amaa şunu anlatmak istedimm keyiff aldımmm önemli olan buu

hoş geldin gamzecim.pazar fiyatları çılgın ucmuş ama sanki sizin pazar biraz daha abartmış gibime geldi.bizim burda fiyatlar biraz daha yarı yarıya en azından ama bana bu bile pahalı geliyo.yaz gelsede hem tazesini yesek hemde fiyatlar biraz daha azalsa

kızlar yarınn geniş bir yazıyla ne diyeti yaptığımı ve 4 gün boıyunca 4 gün diyorum çünkü cuma sabah tartı kg söylücem
kesinlikle aç kalmadımmm
ve kg verdimm üstümde regl ödemim olduğu haldeee benim içinn 3 günün sonucu çok iyi 4 gün yani yarın sabah ne olur bilmemm amaa şunu anlatmak istedimm keyiff aldımmm önemli olan buu

yarını sabırsızlıkla bekliyorum diyetini çok merak ediyorum doğrusu. inşallah kilolarında gitmiştir bizede önersen diyetini duyfercim

evet sebzeler meyveden pahalı şuanda...sonunda korkulan oldu köylü kesim tarımı terketti hayvancılığı bıraktı et fiyatları aldı başını gitti tarımda çok az kaldı artık herşeyi parası çok olan alacak olmayanda bakıp kalacak...şeytan diyor bırak işi gücü al 2-3 dönüm arazi bir ev 1 ahır gerisinede ek sebzeyi bol bol ye içi 2 keçi,2 koyum 1 inek,10 tavuk ,1 horoz 2 kedi 1 köpek ve mutlu bir hayat yapcam ya koydum kafaya kendi çiftliğimi yapacağım,zeytinimi,peynirimi,salçamı,tarhanamı,unumu kendim yapacağımm.....
benımde kocamın tek hayalı bı emeklı olunca koye gidicem ben orda yasıcam temız hava denız gunass mıs gibi ekip biçicem diyorrr
kızlar beklerim çiftliğime haberiniz olsun...olunca tabii:)))
:16::16:
kesinlikle aç kalmadımmm

merakla beklıyorum canımmm en ince ayrıntısına kadar ve asıl merak ettıgım sonrakı haftasında verdiğin kilolar kalıcı oluyormu ona gore bende denemek istiyorum

Back
X