• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hoş geldin gamzecim.pazar fiyatları çılgın ucmuş ama sanki sizin pazar biraz daha abartmış gibime geldi.bizim burda fiyatlar biraz daha yarı yarıya en azından ama bana bu bile pahalı geliyo.yaz gelsede hem tazesini yesek hemde fiyatlar biraz daha azalsa

hosbuldum canım nasılsın ist semtine gore değişiyor ama bizim pazar cogu semte gore uygun olurdu ama nerdeyse 4 haftadır falan bu durumda helekı bu hafta iyice ucmusss yazı iple cekıyorum

Son düzenleme:
kızlar yarınn geniş bir yazıyla ne diyeti yaptığımı ve 4 gün boıyunca 4 gün diyorum çünkü cuma sabah tartı kg söylücem
neysee ne yaptığımı ne yediğimi açıklıcamm
fakat şunu söyleyimm yaptığım diyettenn keyiff aldımm
kesinlikle aç kalmadımmm
ve kg verdimm üstümde regl ödemim olduğu haldeee benim içinn 3 günün sonucu çok iyi 4 gün yani yarın sabah ne olur bilmemm amaa şunu anlatmak istedimm keyiff aldımmm önemli olan buu

dört gözle bekliyoruz öyleyse canım :)

vee bugün yediklerime gelirsek
7.30 1 kase nesfit
ara 1 bardak yeşil çay
13.00 kaşarlı ızgara tavuk 1 kaşık pilav 1 kaşık amerikan salatası ve bir kaç patates kızartması kaçamaklı oldu biraz
şimdi 1 bardak form çayı içiyorum belki bir meyve yerim baleye gidicem birazdan akşamda salata yemeği düşünüyorum belki de birşey yemem 9da geliyorum zaten eve erkenden uyursam bir süt içer yatarım

hosbuldum canım nasılsın ist semtine gore değişiyor ama bizim pazar cogu semte gore uygun olurdu ama nerdeyse 4 haftadır falan bu durumda helekı bu hafta iyice ucmusss yazı iple cekıyorum

evet kızlar ya dün kahaltıya misafir vardı domates salatalık bitmiş bizzim burda sabit pazar var domatesin kilosu 5 liraydı salatalık 6 yni yarım kilo aldım zorunluktan zaten hormonluda fazla tüketmemek lazım valla don güneyide vurunca her şey pahalılaştı ve aşırı derecede hormonlu

hosbuldum canım nasılsın ist semtine gore değişiyor ama bizim pazar cogu semte gore uygun olurdu ama nerdeyse 4 haftadır falan bu durumda helekı bu hafta iyice ucmusss yazı iple cekıyorum[/QUOT

dün diyetimi uygulayamadığım için biraz üzgün ama tartıda kilom değişmediği içinde biraz mutluyum:))işlerimi bitirmiş yemeğimi yapmış kızımıda uyutmuş bir anne olarak gayette keyifliyim:))istin anadolu yakasındayım ümraniye cnm sen bu arada nerdendin.

kızlar yarınn geniş bir yazıyla ne diyeti yaptığımı ve 4 gün boıyunca 4 gün diyorum çünkü cuma sabah tartı kg söylücem
kesinlikle aç kalmadımmm
ve kg verdimm üstümde regl ödemim olduğu haldeee benim içinn 3 günün sonucu çok iyi 4 gün yani yarın sabah ne olur bilmemm amaa şunu anlatmak istedimm keyiff aldımmm önemli olan buu

sabirsizlikla bekliyorummmm

ya kizlar dün annem bana dediki sen kilo veremezsin bo$una yapiyorsun, bugün ise ögle yemeginde herkes patates kizartmasi ve sosis yerken ben çorbami beklerken çayimi yudumluyordum, annem dediki "ma$allah iradeye bak, aslinda ben senin yerinde olsaydim çok kilo verirdim, hatta karde$in $imdi tig gibi olmu$tu, senin bünyen çok kötü" gözlerim doldu çayimi hizla içtim aglamamak için :43::43::43::43:
ben 2 yil ônce çok iyi verdim $imdi herkes bana kizacak ama gün boyu 2 kk diyet peynir, yarim domates ve 1 kase yagsiz az tuzlu sebze çorbasi yedim sadece, ve kilo verebildim ben ancak tekrar böyle bir$ey yaparsam veririm sanirim :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

dün diyetimi uygulayamadığım için biraz üzgün ama tartıda kilom değişmediği içinde biraz mutluyum:))işlerimi bitirmiş yemeğimi yapmış kızımıda uyutmuş bir anne olarak gayette keyifliyim:))istin anadolu yakasındayım ümraniye cnm sen bu arada nerdendin.[/QUOTE]

ohh miss gibi şimdi tam keyif zamanı desene bende avrupa yakasındayım sultangazıde canım
evet kızlar ya dün kahaltıya misafir vardı domates salatalık bitmiş bizzim burda sabit pazar var domatesin kilosu 5 liraydı salatalık 6 yni yarım kilo aldım zorunluktan zaten hormonluda fazla tüketmemek lazım valla don güneyide vurunca her şey pahalılaştı ve aşırı derecede hormonlu

evet pahalılıgının yanında bird hormonlu yaa ıspanak bile şimdi ta mevsimi kıs ayı bir tuhaff kalın kalın koca yaprakllı soyle iyisini bulmak zor 2 haftadır pazarda kıpkırmızı ve bi o kadar cekıcı duran çilekler goruyorum alıp yemek resmen bi tehlıke hormondan baska bişi değil:47:

ya kizlar dün annem bana dediki sen kilo veremezsin bo$una yapiyorsun, bugün ise ögle yemeginde herkes patates kizartmasi ve sosis yerken ben çorbami beklerken çayimi yudumluyordum, annem dediki "ma$allah iradeye bak, aslinda ben senin yerinde olsaydim çok kilo verirdim, hatta karde$in $imdi tig gibi olmu$tu, senin bünyen çok kötü" gözlerim doldu çayimi hizla içtim aglamamak için :43::43::43::43:
ben 2 yil ônce çok iyi verdim $imdi herkes bana kizacak ama gün boyu 2 kk diyet peynir, yarim domates ve 1 kase yagsiz az tuzlu sebze çorbasi yedim sadece, ve kilo verebildim ben ancak tekrar böyle bir$ey yaparsam veririm sanirim :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

öncelıkle masallah ırade canım tabıkı her bunyeye gore değişir kilo vermek metoblızmameselesı ornegın benım cok yavas zaten hipotrioidim var ben gram gram kılo veriyorum
ayrıca cokta bı fazlalıgın yok bukadar kendini ac bırakıcak derecede zorlama birde kılo vermek için yemek gerekıyor tabı sınırlı ve az yagsız seyler sen cok az yemıssın cok az yemekte vvucutta kıtlık olarak algılanarak kendine depo ediyor olmasın canım hiç meyven yok 1 2 meyve eklesen azcık salata ekşlesen yada azcık et tarzı bısı yanında ızgara sebze cokta az yıyerek ıskence etme kendine

canım yaa üzme kendini bencede herkezin bünyesi aynı olmuyo.demekki metobolizman aşırı yavaş senin ama bu seni yıldırmasın annenin dediği gibi bende sana maşallah diyorum iradene helal olsun diyorum.sende kilo vercen ama biraz daha zor ama sonunda vermen önemli değilmi

evet sebzeler meyveden pahalı şuanda...sonunda korkulan oldu köylü kesim tarımı terketti hayvancılığı bıraktı et fiyatları aldı başını gitti tarımda çok az kaldı artık herşeyi parası çok olan alacak olmayanda bakıp kalacak...şeytan diyor bırak işi gücü al 2-3 dönüm arazi bir ev 1 ahır gerisinede ek sebzeyi bol bol ye içi 2 keçi,2 koyum 1 inek,10 tavuk ,1 horoz 2 kedi 1 köpek ve mutlu bir hayat yapcam ya koydum kafaya kendi çiftliğimi yapacağım,zeytinimi,peynirimi,salçamı,tarhanamı,unumu kendim yapacağımm.....
benimde hayalimmm hepsöylederim yazakşamı çardak altındaa eşim mangal yakıyorr kuey babasına yardım ediyor bende bahçemde topladığım yeşilliklerle salata yapıyorum erik ağacım limon aağacım varr ahh ahhhh

yarını sabırsızlıkla bekliyorum diyetini çok merak ediyorum doğrusu. inşallah kilolarında gitmiştir bizede önersen diyetini duyfercim

yani bulunduğum duruma rahmen gitti

benımde kocamın tek hayalı bı emeklı olunca koye gidicem ben orda yasıcam temız hava denız gunass mıs gibi ekip biçicem diyorrr

:16::16:

merakla beklıyorum canımmm en ince ayrıntısına kadar ve asıl merak ettıgım sonrakı haftasında verdiğin kilolar kalıcı oluyormu ona gore bende denemek istiyorum

onudaaçıklıamadlında 5 gün yap bitir diyeti değil ben bu hafta sonu ne kadar geri alcam diye merak ediyorum

dört gözle bekliyoruz öyleyse canım :)

vee bugün yediklerime gelirsek
7.30 1 kase nesfit
ara 1 bardak yeşil çay
13.00 kaşarlı ızgara tavuk 1 kaşık pilav 1 kaşık amerikan salatası ve bir kaç patates kızartması kaçamaklı oldu biraz
şimdi 1 bardak form çayı içiyorum belki bir meyve yerim baleye gidicem birazdan akşamda salata yemeği düşünüyorum belki de birşey yemem 9da geliyorum zaten eve erkenden uyursam bir süt içer yatarım

bence gayet iyi zaten balede eritrisinn

aa annen demesin böye şeylerr yaaa yaparsın bence yeterli isteee

bnen geldım kızlar evı sıldım supurdum toz almayı aksama bıraktım ordan pazara gıttım geldım marketet gıtım anca oturabıldım ıyı spor oldu bugun bana
ayy pazarda sok oldum resmen buneyaaa hersey ucmus gıtmıs patlıcan biber almıs basını 5 ;6 yapraktan olusan kıvırcık 3 tl taze sogan 2; 2 .5 tl den veriyorlar ıspanak olmus 3 tll ayyy allah almak ısteyene yardım etsınn

Adana sizin oraya göre iyi desene canımm
bende salı gittim pazara
biber kilo 3 tl
kocamann büyük marul 1 tl
taze soğan25 kuruş
maydanoz 25 kuruş
yani 4 tane yeşillik 1 tl diye bağırıyordu
ıspanak kilo 2 tl
domates 1 tl oda iyisi
kabak 1 buçuk tl
patlican bu mevsimde bulamazsın adanada çok kötüydüü

kesinlikle aç kalmadımmm

sabırsızlıkla bekliyorum canımm diyetinii

:53::53::53::53:adanada 1 buçuk tl olan domatese çok pahalı diyorlar salatalık 2 tl cikkk
domates hatta 750 kuruşa bile indi ama onlar pek güzel değildii
karnıbaharı kilosu 1 buçuk tl den aldımm
boşuna demeişler adana fakir memleketii
adananın kışınıda çok seviyorumm şurda 3 haftadır çok soğuk gördükk giğer günler hep güneşliydii

:53::53::53::53:adanada 1 buçuk tl olan domatese çok pahalı diyorlar salatalık 2 tl cikkk
domates hatta 750 kuruşa bile indi ama onlar pek güzel değildii
karnıbaharı kilosu 1 buçuk tl den aldımm
boşuna demeişler adana fakir memleketii
adananın kışınıda çok seviyorumm şurda 3 haftadır çok soğuk gördükk giğer günler hep güneşliydii

adana aynı izmir gibi desene fiyatlarda aynı öğlen klimayı kaparım mesela güneş vardı bugün çok güzelll

adana aynı izmir gibi desene fiyatlarda aynı öğlen klimayı kaparım mesela güneş vardı bugün çok güzelll

evet canım bende benzetirim ,bugünn halılarımıı sildimm attım balkona haftasonuu hava kapalı olacakmışş
15 tatile giriyoruz hazır çocuklar oğlana bakarkenn bende evi iyice temizleyeceğimm camlarıı falann sileceğimm
dedimm şu 2 günlükk güzel havadaa halılardan kurtulayımm mutfak halısı çok batmışşş

öncelıkle masallah ırade canım tabıkı her bunyeye gore değişir kilo vermek metoblızmameselesı ornegın benım cok yavas zaten hipotrioidim var ben gram gram kılo veriyorum
ayrıca cokta bı fazlalıgın yok bukadar kendini ac bırakıcak derecede zorlama birde kılo vermek için yemek gerekıyor tabı sınırlı ve az yagsız seyler sen cok az yemıssın cok az yemekte vvucutta kıtlık olarak algılanarak kendine depo ediyor olmasın canım hiç meyven yok 1 2 meyve eklesen azcık salata ekşlesen yada azcık et tarzı bısı yanında ızgara sebze cokta az yıyerek ıskence etme kendine

canim ben lahana diyetini uyguluyorum dün meyve yasakti bugün serbestama et pazar ve pazartesi serbest, ya diyetin sitesinde yaziyorduki hiç kaçamak yapmadiysaniz en az iki kilo vermi$ olmalisiniz ama yok ben bugün tartildim ve sadece 100gr vermi$im, hipotiroidim yok ama tiroidimin etrafi kistlerle çevrili :43:

canım yaa üzme kendini bencede herkezin bünyesi aynı olmuyo.demekki metobolizman aşırı yavaş senin ama bu seni yıldırmasın annenin dediği gibi bende sana maşallah diyorum iradene helal olsun diyorum.sende kilo vercen ama biraz daha zor ama sonunda vermen önemli değilmi

ben bu kadar iradeli olacagimi beklemiyordum ama iradeli oldumda ne oldu sanki, 100 gr vermi$im sadece, metabolizmam çok ama çok yava$ 5 gündür tuvalete çikamiyorum :26:

aa annen demesin böye şeylerr yaaa yaparsın bence yeterli isteee

annemde üzülüyor bana, yazayimda görün:

hiçbir zaman 2 ka$iktan fazla pilav yemem (sevmem fazla)
hiçbir zaman makarna 2 çataldan fazla yemem (onuda sevmem)
ekmek en fazla haftada yarim dilim yerim ( 3 aydir böyle) mecbur kalinca çavdar ekmegiyle sandeviç yaparim ( çavdar ekmegi yemiyeli 2 ay oldu eminim)
pizza, lahmacun, gözleme, manti, kizartma aram hiç yoktur, en fazla yarim lahmacun, elim kadarda gözleme yerim tabi ba$ka yemek olmazsa, ba$ka bir yemek olunca hiç tadina bile bakmam
yagli $eyler yiyemem midem dayanmiyor

bunlarin hiçbirini zaten fazla yemiyorum bazilarini hiç yemiyorum, ama tatli $eyleri çok severim baklava falan degilde bisküvi çikolata ve kek onlardan yerim ama hep ölçülü yerim

derdim çok büyük doktora dedim inanmak isemedi kan tahlillerim temiz çikinca :43::43::43::43::43::43::43::43:

ya kizlar, bir insan (afedersiniz) tualete çikmadan yani kabizken kilo verebilirmi? Zaten genelde kabizim, birde lahana çorbasi diyeti eklenince daha beter oldum 2 gündür... internetten ara$tirdim ve gördüm nadir olsada bazi insanlar bu diyetle kilo veremiyormu$ çok üzüldüm zaten bu sabah tartildigimda +500gr çiktim eger yarin sabah yine artarsa birakacagim, $u anda çok açim zaten, halsizim, zaten beyazim dahada beyaz oldum :50: ama azimliyim bu diyetle veremezsem ba$kasiyla veririm nede olsa artik annem bana destek veriyor ( fazla kilolarimin sebebi o..)
bu arada 4 aylik hamile gibi karnim çikti üstelik bebek ogla çünkü karnim sivri :1::1::emir_bebek: $aka bir yana ama karnim fena halde $i$ 2 gündür üstelikte arada bir adet sancisi gibi sancilaniyorum ( adetim biteli 1 hafta oldu)

canım aynı şeyi bende merak ediyorum aylardır kabızım ve çözemedim bu sorunu ne yaptıysam olmuyor bugün sabahtan beri dr daydım tahliller falan bi problem yok yemene dikkat et diyo yediklerimi söylüyorum dr hayret ediyo durumuma kalbimde bi problem var o mu etkiliyor acaba diyw düşünüyorum ama dün pirinç lapası diyeti yapmıştım ve bugün düzzenli çıktım tuvalete

bu arada pirinç diyetimle 300 gr vermişim bugün sabah 76,600 çıktım tartıda beklediğim sonuç bu değildi ama yinede vermişim işte ama bugün dışarda olduğum hiç iyi beslenemedim :(:(

vayy yani 1.5 lt içmişsin akşamakadar 3olur herhalde ama uyarayım fazlasıda zarar özellikle akşam 6 dan sonra azalt ben mesela hiç içmem gece wc nöbeti yaşamayım diye

mrb oncelikle zayiflama yolunda basarilar dilerim sana, msjlarinda sirf diyet deil spora da agirlik wermen cok guzel bende kilo wermeye calisiyorum yaklasik 15-17 kilo fazlam war..
yukarida ki msjinda aksam 6 dan sonra su icmenin sakincali oldugunu soylemissin ne acidan sakincali merak ettim, ben gece gunduz sabah ogle dikkat etmeden su icen biriyim we suyuda cok sewiyorum gunde 3 lt iciyorum aceba cok mu ki???

Back
X