- Konu Sahibi Betul_20162010
- #1.941
ara ve öğlen çok benzer be güzelimm birde pastane poğaça ve nescafe birlikteliğini anlamadımmgüzel oluyormuu
ercem sanki bu menü biraz cısss olmuş dimi
bu arada kg tebrik ederim 1 kg çok güzell
evet haklısın canım ama mecburiyetten ara ile öğlen aynı gibi oluyo malesef
haftada bir gün elişi nakışı kursuna gidiyorum öğlenleri simit yiyorum kurstaki kadınlar ekmek arası döner yiyo bende simit daha masum dimi ama

poğaçayı da yemicektim ama sabah 7 de kavaltı yapmıştım çooook acıktım mecburen yedim evdenden neskafe götürüyorum aralarda içiyorum işte

benim verdiğim kilo seninkinin yanından bile geçmez maşallah bende seni tebrik ediyorum canım

haftada bir kilo vermek benim için çok iyi bünyem hemen çöküyo malesef troitten dolayı yavaş yavaş gitsin benim kilolar

tartım olmdıgı ıcın tartılamadım en ykn zmnda alcm bnı bı kc gun ıdare edrsnz herlde?:26:
 tartım olmdıgı ıcın tartılamadım en ykn zmnda alcm bnı bı kc gun ıdare edrsnz herlde?:26: burda olmak bana iyi gelecek.sizlerle bende zyıflmak istiyorum.8 aylık oğum var emziriyorum hala.ama artık kilolarım bana kalıyor.boy 1.65 68 kiloyum.hedefim 57 benide aranıza alırsanız sevinirim.
burda olmak bana iyi gelecek.sizlerle bende zyıflmak istiyorum.8 aylık oğum var emziriyorum hala.ama artık kilolarım bana kalıyor.boy 1.65 68 kiloyum.hedefim 57 benide aranıza alırsanız sevinirim.

simdi kahvaltimi yapiyim bir güzel,haftaya bu diete  devam edermiyim bilmiyorum,belki ara vebilirim,vücudumu dinlendirip,baska bi diette yapabilirim,su hafta sonu gecsin bi bakalim bir seyler düsünürüm artik,su an bilmiyorum hic bi sey:44:,:
simdi kahvaltimi yapiyim bir güzel,haftaya bu diete  devam edermiyim bilmiyorum,belki ara vebilirim,vücudumu dinlendirip,baska bi diette yapabilirim,su hafta sonu gecsin bi bakalim bir seyler düsünürüm artik,su an bilmiyorum hic bi sey:44:,: 

kilo veren herkesi tebrik ediyorum
 kilo veren herkesi tebrik ediyorum
 HOSGELDINNN
 HOSGELDINNN şaka şakaaa tebrik ederim arkadaşımmmmmmmm seniii harikasın bencede 1 hafra dinlen sonraa normal bir diyetle devam ett bendee 5 günyaptımm merak ediyorum hafta onuyani bugün yaruın geri dönüş ne kadar alcam ama p.tesi devam etvem cuıma bitircemm normal diyetimi yapcam her ay 5 gün yapmayı planlıyorummm ideal kg döndüğümdede ayda 1 günyapcamm inş  tekrar tebriklerrr tatlımm
 şaka şakaaa tebrik ederim arkadaşımmmmmmmm seniii harikasın bencede 1 hafra dinlen sonraa normal bir diyetle devam ett bendee 5 günyaptımm merak ediyorum hafta onuyani bugün yaruın geri dönüş ne kadar alcam ama p.tesi devam etvem cuıma bitircemm normal diyetimi yapcam her ay 5 gün yapmayı planlıyorummm ideal kg döndüğümdede ayda 1 günyapcamm inş  tekrar tebriklerrr tatlımm 
 dun mens ilk gundu bugun henuz3 sekerpare,1 baklava 1 havuc topu fazladan yediklerim
dun mens ilk gundu bugun henuz3 sekerpare,1 baklava 1 havuc topu fazladan yediklerim bugun dayanamiyorum isin asli dayanmakta istemiyorum
 bugun dayanamiyorum isin asli dayanmakta istemiyorum