• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duyfercigim cocuklar uyandiklari icin onlarla ilgilenmek zorundaydim kusura bakma giremedim,ben gecen hafta 80 kiloydum,ama hafta sonu benim diyetimde serbest oldugu icin yedimcok asiri olmamak kaydiyla bide pazar günü regl oldumpazartesi sabahi tardida 82 ciktim,dolayisiyla 82 le basladim,hatta yazmistim bu hafta iki kilo geri aldigimi,onu gözden kacirdin sanirim:34:

duyfer canım poti 2 kilosunu hafta sonu tekrar aldım demişti geçmİŞ sayfalarda var

tatlımm cumadan cumaya yapınca bende ona göre hesap yapıyorum sürekli güncekleme yapamam çünkü gerçekten zor kaç saatir yapmayaçalışıyorumm kafam kazan gibi olduuu

hatta fesleğen ben dün dedinyaa benim kini 88 yaz diye şimdi listeye bak önce başlıklara göre ne yapacağımı yaz banaaa seninkiyle uğraşıyorummmm temin den beriii

biliyorumm müsafirinin geleceğinide bu kadarr oturcaklarını bilmiyordumm:9::9: özledim seniiii gamzemmm
ayy bende ozledim yahu :16::16:
günaydınnn diyetim bugün bittii kaç kg olduğumu malesef bilmiyorummm :(( tartım kırıldı dünn
ama kızlar diyetim bitti diye saldırmadım yemekleree hattaa bilinç altımaartık yerleşmişş çoksevinçliyim bu konuda yani ben artık adaptasyon sorunu yaşamıyorummm diyet moduna girmişim gerçektennn neyse yarın tartı alıcam p.tesi sabahı ne kadar geri aldım merak ediyorummm.
tartın için gecmıs olsun pasaya bırsey olmamıs ya bosver bende bundan oncekı tartyımı dusurup kırmıstım tuzla buz polmustusonra bu trtımı bıme gelmişti cuma gunlerı urunler gelıyor ya ordan aldım cok memnunum vucuddakı su yag kas oranınıda olcuyor tabı tıbbı cıhazlarla aynı mıdır bılemem geleliöm dıyetınede ıradanede hayranım canım benımde yapasım geldi ama ben elma peksevmıyorum daha dogru eksımsı elmeyı sevmıyorum bıde dayanabilirmiyim acepki dun bıraz okudum sayfaları ama ordakı konuyu acan sexybaby di galiba kişisi ben zayıflıyorum 10 kg soyle oldu boyle oldu rsim eklemıs sanırım megersem resimler baskasının resimleriymiş :1::1: topıkte yazmıslar
ordamisiniz kimse yokmuuuuu:92:

ben varım olmassmı:54:

duyfercigim cocuklar uyandiklari icin onlarla ilgilenmek zorundaydim kusura bakma giremedim,ben gecen hafta 80 kiloydum,ama hafta sonu benim diyetimde serbest oldugu icin yedimcok asiri olmamak kaydiyla bide pazar günü regl oldumpazartesi sabahi tardida 82 ciktim,dolayisiyla 82 le basladim,hatta yazmistim bu hafta iki kilo geri aldigimi,onu gözden kacirdin sanirim:34:

tatlım gözden akçırmam çok normal dürekli başında durmıyorumm böyle karışıklık olmaması için istersen bu diyeti yaptıığndap.tesiden p.tesiye senden tartını alayım hem cuma hem p.tesi güncelleme yapmak zorundak alcam emin olki bu liste güncellemek çok zorrr:(((
şimdi banayazz kafam durduu ne yazcam hattasöyle yapalım ben şimdi sadee geçen haftana 2 ekleyim p.tesi gübü yeni kg bildir emii şimdi yine haftasonu alcan çünkü

tatlımm cumadan cumaya yapınca bende ona göre hesap yapıyorum sürekli güncekleme yapamam çünkü gerçekten zor kaç saatir yapmayaçalışıyorumm kafam kazan gibi olduuu

hatta fesleğen ben dün dedinyaa benim kini 88 yaz diye şimdi listeye bak önce başlıklara göre ne yapacağımı yaz banaaa seninkiyle uğraşıyorummmm temin den beriii

tamam o zaman bildirimi cuma yaparim bundan sonra ,bu kadar zor oldugunu bilseydim dün yazardim canim kusura bakma,sonucta bebekli bir annesin hakkini helal et olurmu

tatlım gözden akçırmam çok normal dürekli başında durmıyorumm böyle karışıklık olmaması için istersen bu diyeti yaptıığndap.tesiden p.tesiye senden tartını alayım hem cuma hem p.tesi güncelleme yapmak zorundak alcam emin olki bu liste güncellemek çok zorrr:(((
şimdi banayazz kafam durduu ne yazcam hattasöyle yapalım ben şimdi sadee geçen haftana 2 ekleyim p.tesi gübü yeni kg bildir emii şimdi yine haftasonu alcan çünkü

himmm o zaman söyle yapalim pazartesiden pazartesiye kilo bildirimi yapayim,zor olurmu senin icin,

tamam o zaman bildirimi cuma yaparim bundan sonra ,bu kadar zor oldugunu bilseydim dün yazardim canim kusura bakma,sonucta bebekli bir annesin hakkini helal et olurmu

olurmuu cnm seve seve uğraşırım tatlım sen haftasonu gerialıyorsun yaa sen p.tesi bildirm yap istersennn yoksaa cumakini baz alırsam birdaki uma farklı çıkarsın olurmu eğer bu diyeti yaparsan yani p.tes ibldir ama normal diyet yaparsan yani sürekli diyet o zaman dersin duygu ben normal diyet yapıyorummm cuma bildirm yapabilirm diye anladınmı cnmm şimdi senin bilgilerine 2 ekledim bugünn bildirdiğin kg bazalmıcam p.tesi günü tekrar tartıl onu söylee yoksa haftaya yine karışır ortalıkk:))) şimdi düşünn taşın bana napmam gerekini bildir emiii
bu arada helal olsunnnnnnnnnn :16:

günaydınnn:3::3::3:

dünkü menüm

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
domates peynir zeytin
şekersiz çay

öğle

simit dün çarşıda gezdik annemle mecburen simit yedim
şekersiz çay

ara

elma

akşam

ıspanak
bir dilim ekmek
küçük bir kase sütlaç

1 buçuk litre su
4 saat çarşıda gezmek :1::1::1:
10 dakika evde spor

olurmuu cnm seve seve uğraşırım tatlım sen haftasonu gerialıyorsun yaa sen p.tesi bildirm yap istersennn yoksaa cumakini baz alırsam birdaki uma farklı çıkarsın olurmu eğer bu diyeti yaparsan yani p.tes ibldir ama normal diyet yaparsan yani sürekli diyet o zaman dersin duygu ben normal diyet yapıyorummm cuma bildirm yapabilirm diye anladınmı cnmm şimdi senin bilgilerine 2 ekledim bugünn bildirdiğin kg bazalmıcam p.tesi günü tekrar tartıl onu söylee yoksa haftaya yine karışır ortalıkk:))) şimdi düşünn taşın bana napmam gerekini bildir emiii
bu arada helal olsunnnnnnnnnn :16:

tamam canim tablo öyle kazalsin pazartesiye kadar,pazartessi hem kilomu yazarim hemde hangi diyeti yapicagimi:54:

günaydınnn:3::3::3:

dünkü menüm

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
domates peynir zeytin
şekersiz çay

öğle

simit dün çarşıda gezdik annemle mecburen simit yedim
şekersiz çay

ara

elma

akşam

ıspanak
bir dilim ekmek
küçük bir kase sütlaç

1 buçuk litre su
4 saat çarşıda gezmek :1::1::1:
10 dakika evde spor

hic fena degil ercem:46:

canım diyete başlamam 88
sizinle başlangıcım geçen cuma 77,7
bu cuma 76.7

evet bitti girmeyenleri çıkardımmmmmmmmm
fesleğen başta sen olmaküzere herkez kontrol etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

o bilen geçen hafta vardı bu hafta yok p.tesiye kadar gelmezse onuda çıkarcamm
rosespring arkadaşta bildirim yapmadı p.tesiye kadarr bildirim yaparmısın lütfennnn
evet arkadaşlar çıkıyorummm varsa bir sorunn girdimmi yazarsınızzz ama lütfen kontrol edinnn
potimmmmmmmmmmm senle p.tesi anlaşırızz tatlımmmmmm emiiii
hepinizi öptümmmmmmmmm

evet bitti girmeyenleri çıkardımmmmmmmmm
fesleğen başta sen olmaküzere herkez kontrol etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

o bilen geçen hafta vardı bu hafta yok p.tesiye kadar gelmezse onuda çıkarcamm
rosespring arkadaşta bildirim yapmadı p.tesiye kadarr bildirim yaparmısın lütfennnn
evet arkadaşlar çıkıyorummm varsa bir sorunn girdimmi yazarsınızzz ama lütfen kontrol edinnn
potimmmmmmmmmmm senle p.tesi anlaşırızz tatlımmmmmm emiiii
hepinizi öptümmmmmmmmm
şimdi baktım duyfer eline sağlık tam olmuş :32:

Back
X