• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Duyfercim sanada günaydınn canımmm
Arkadaşım birşey sorcamm
sen bildiğimizz şu kk daki elma diyetinden yaptınn değilmii
amaa o diyette sabah kahvaltısıı varmııı yoksa senmii ekledinn
senin listende kahvaltıda vardıı
günde tamm kaç elmayla sonlandırıyorsunn günüü
hafta sonuda öyle çokk almamışsınn kilo geri gider hemenn o kiloo
üstüne yerleştiğinii sanmıyorumm
bende hafta sonuu fazla kaçırmadımm bu seferrr
şimdidenn yanıma aldımm 1 litre su içmeye başladımm bu hafta kesinn vereceğimm kilooo

tatlımm günaydınn arkadaşımmm
vallaa diyettee kahvaltı varr benim kahvaltı örneğim buyduu mesela az önce 2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı tost yaptımmçay içtim limonda sıktım çayımaa aslındaçay içmemdee boğazlarım ağrıyor neysee yeterki yağ tuz şeker olmasın yağı tuzu gıdanın doğallıığndan alcan
eğer böyle yaparsan zatenn dışardan yağ almıyacağıni çin kg güzel verirsinn
ben güzel kahvattı yaptığım için saat 2 de anca acıkıyorumm 2 saatte bir elma yiyorumm ben erken yattıığm için en sonki elmam akşam 6.30 da ,ama o diyettee en geç 8 de elma işini bitirmen lazım

2 örnek kahvaltıı
1. bol yeşillik
çeri domates
peynir eğer tuzluysaa sıak suda beklett
4 tane y.zeytin (eğer yağlıysa sıcak suda beklet)
çavdar yada kepek,yada tam buğday ekmeği ama kızarmış
isteyen haşlanmışyumurta ama hafta 2 gün (ben sevmiyorum)
ben birde 4 kaşık nesfit yiyorumm

2.ördekte
tostt yanında bol yeşillik istersen şekersiz çayy

böyle tatlımm gün boyuu yeşil çay 3 fincan bol suu ilk gün başağrısı yapabilirr ama bende yapmadııı eğrr gücen kuvvetin olursaa bu leslie yi yap 21 dk yada 5 dk 500 adımm

Bende pazartesii diyorumm
dediğin gibii cuma koy veriliyorr
pazartesiye daha var deyip hafta sonu kaçamaklarından kaçınabilirizz
ahhh şuu şevk bi gelsee bana 3 ayda kilo bile koymicam vücudumda
kendimii biliyorumm bu eda değilim bennnnn

tatlım olcam yeterki dayan aynı oruç gibi düşün yemen lazımm yoksa günahh yoksa 61 günn oruç cezasıı
böyle düşünnn

selahattin dönmezin twitterından bir bilgi

ogunlerde sebze yogurt cok as ekmek ve ara ogunlerde sut 1 adet meyve cok iyi yag yakar

ben geldimm:17:ben artik 5 günde 5 kilo dietini yapmiyorum kizlar,nedn diye sorarsaniz,bu hafa o kadar eziyet cektim giden 2 kilo 600 gr,hafta sonu serbest oldugu icin onuda geri aldim ,demek ki giden kilo degilmis,bosubosuna aclik cektim.bencede pazartesileri tartilalim,benim tarti 80 gösteriyo:37:

kızlarr taylan kümeli diyorkiii yağsız ve tuzsuzz patlamış mırsırr kilo aldırmazmışşl ama tabiki sınırlıı

ben geldimm:17:ben artik 5 günde 5 kilo dietini yapmiyorum kizlar,nedn diye sorarsaniz,bu hafa o kadar eziyet cektim giden 2 kilo 600 gr,hafta sonu serbest oldugu icin onuda geri aldim ,demek ki giden kilo degilmis,bosubosuna aclik cektim.bencede pazartesileri tartilalim,benim tarti 80 gösteriyo:37:

benn hadta sonu fena yemedim yanii herşeyyedim 900 gr geri aldımm o yüzden elmaya devammm

günaydınn hanımlarr hayırlı ve beraketli bir hafta geçermemizi dilerimm.
hani elma diyetimde hafta sonune kadar geri alcam diye merak ediyordumya sadece 900 gr geri aldımm gersi bana kar olduu yediklerimdee kalorili şeyler di neysee bu hafta elma diyetine devammm planlarım tutarsaa bu hafta sonn ama belki 5 gün daha uzatırımm neysee böyle işteee bu arada müsafir geldi çok mutluyummm rahatladımm resmennn dün tartı aldım bir taneee resmenn eksiklikmişş tartısızlıkk...
bu arada hanımlar boğazlarım ağrıyorr böylee göğsüme kadarr yanıyorr böyle benden magazinlerr ....

bu aradaaaa hanımlarrrr hafta sonuu çoğunlukk kaçamak yapmışş tektek yorum yapmıyorum bende dahill ben buhaftaa kendi adımakonuşuyorum kaçamak olayın hayatımdan bir süreliğine kaldırıyorumm sadece buhafta denemek istedimmm ne kadar geri alcam diyeee ama benim için bitti geçici bir süreeeliğiinee....
gunaydın canımmmm nasılsın tartında mısafırınde hayırlı olsun:16: gecmıs olsun bu arda bol bol sıcak bısıler ıc ıhlamur falan

HANIMLARR AZ ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ ÇOĞUNLUKK KAÇAMAK YAPMIŞ BUNA BENDE DAHİL HERKEZ CUMA ENDESK KG VERMEYE ÇALIŞIYORR HAFTA SONU OLUNCA KOY VERİYORR ŞİMDİ GELİN TARTILALIM DESEM EMİNİM CUMADAN FARKLI ÇIKARIZZZ :9::9: HAKSIZMIYIM????
KİMİMİZ 5 GÜNDE 5 KG DİYETİ YAPIYOR KİMİSİ ELMAA( BEN) AMAHEMEN HEMEN HERKEZZZ CUMAYA KADAR YAPIP HAFTASONU BOZUYORR , TABİKİDE ÇOK NORMAL AİLECE BİR ARAYA GELİNİYOR MÜSAFİRLİKLER PARTİLER BRANÇLAR NORMALL AMA BİZİM ŞUAN ÇOK FAZLAAKOY VERMEE LÜKSÜMÜZ YOK ÖYLE DEĞİLMİ??? BEN BUNUN ÖNÜNEE ŞÖYLE GEÇMEYİ DÜŞNÜYORUM BİLMEM NE DERSİNİZZ,BUNDAN SONRA TARTİ GÜNÜMZÜ P.TESİYE ALALIM YANİİ BUGÜN DEĞİLDE BUNDAN SONRA P.TESİLERİ TARTI GÜNÜMÜZ OLSUNN ELBET HAFTASONU ETGİNLİKLERMİZE BİZDE DAHİL OLCAZ AMA BENİM İSTEDİĞİMM BUNU MİNİMUMAA İNDİRMEK ZATEN FARKINDAMISINIZ ARTIKK BU SİTEYE GİRENLER KEMİKLEŞMİŞŞ KİŞİLERR AYNI SÜREKLİ AYNI KİŞİLER BİZBİZEYİZZ GÜN GEÇTİKÇEE İYİCE KARDEŞ GİBİ OLCAZZZ TEKRAR TEKRAR HATIRLATMAK İSTİYORUMM YAZA AZ KALDI VE DAHA ÇOK GENÇİZ EMİNM KİMSE HALİNDEN MEMNUN DEĞİLL. ŞİMDİ HANIMLAR BİRAN ÖNCE SİLKELENELİMMM, YENİ BİR HAFTAA ARTIK KAÇAMAKLARI MİNİMUMA İNDİRELİMMM VE YOLA DEVAM EDELİMM.KENDİ ADIMAAA BİR SÜRELİĞİNE KAÇAMAĞI RAFA KALDIRIYORUMM M

ŞİMDİ SORUYORUM HERKEZEE TEK BAŞIMA TABİKİ KARAR VERMİCEMMM OYLAMAYa açıyorummmm;

1- CUMA TARTI GÜNÜ DEVAM ETŞİN ÇÜNKÜ?
2- P.TESİ OLSUN ÇÜNKÜ ?

CEVABINIZIN YANINDA AÇIKLAMA DA BEKLİYORUM YANİ ÇÜNKÜYÜÜ

GÜN İÇİNDE BUYAZIYI KOPYALAYIP YAPIŞTIRCAM GEÇMİŞİ OKUYAMAYAN ARKADAŞLARIMINDAN GÖZÜNDEN KAÇMASINN DİYEEE LİSTEDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMDAN OYLAMA İSTİYORUMM HANIMLARR
benım fıkrım senlerdırde alısıldıgı gıb cuma gununun tartı gununden devam etmesi yonunden ama diğer arkadasların pazartesı olsun daha iyi derlerse bende varım ozaman h,. sorun değil şekerimmmm:16:

istanbulda bugun soguk var aynı azcık guneste var ben galıba yazı ozlemısım ya insanın içi azcık gunesle kıpır kıpır oluyor bugunden itibaren spor yapma kararı aldım calleneticse baslıyorum aynı plates gibi ama onun topsuz olanı ya bu arda hiç hepsiburada comdan alısveriş yaptınız biz daha once yaptık ama telle sipariş verdik şimdi net uzerinden istiyolar kimlik bilgileri kart bilgileri falan guvenemedim kendime plates sei sipariş edicektim platese baslamak için kaldım oyle

HANIMLARR AZ ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ ÇOĞUNLUKK KAÇAMAK YAPMIŞ BUNA BENDE DAHİL HERKEZ CUMA ENDESK KG VERMEYE ÇALIŞIYORR HAFTA SONU OLUNCA KOY VERİYORR ŞİMDİ GELİN TARTILALIM DESEM EMİNİM CUMADAN FARKLI ÇIKARIZZZ :9::9: HAKSIZMIYIM????
KİMİMİZ 5 GÜNDE 5 KG DİYETİ YAPIYOR KİMİSİ ELMAA( BEN) AMAHEMEN HEMEN HERKEZZZ CUMAYA KADAR YAPIP HAFTASONU BOZUYORR , TABİKİDE ÇOK NORMAL AİLECE BİR ARAYA GELİNİYOR MÜSAFİRLİKLER PARTİLER BRANÇLAR NORMALL AMA BİZİM ŞUAN ÇOK FAZLAAKOY VERMEE LÜKSÜMÜZ YOK ÖYLE DEĞİLMİ??? BEN BUNUN ÖNÜNEE ŞÖYLE GEÇMEYİ DÜŞNÜYORUM BİLMEM NE DERSİNİZZ,BUNDAN SONRA TARTİ GÜNÜMZÜ P.TESİYE ALALIM YANİİ BUGÜN DEĞİLDE BUNDAN SONRA P.TESİLERİ TARTI GÜNÜMÜZ OLSUNN ELBET HAFTASONU ETGİNLİKLERMİZE BİZDE DAHİL OLCAZ AMA BENİM İSTEDİĞİMM BUNU MİNİMUMAA İNDİRMEK ZATEN FARKINDAMISINIZ ARTIKK BU SİTEYE GİRENLER KEMİKLEŞMİŞŞ KİŞİLERR AYNI SÜREKLİ AYNI KİŞİLER BİZBİZEYİZZ GÜN GEÇTİKÇEE İYİCE KARDEŞ GİBİ OLCAZZZ TEKRAR TEKRAR HATIRLATMAK İSTİYORUMM YAZA AZ KALDI VE DAHA ÇOK GENÇİZ EMİNM KİMSE HALİNDEN MEMNUN DEĞİLL. ŞİMDİ HANIMLAR BİRAN ÖNCE SİLKELENELİMMM, YENİ BİR HAFTAA ARTIK KAÇAMAKLARI MİNİMUMA İNDİRELİMMM VE YOLA DEVAM EDELİMM.KENDİ ADIMAAA BİR SÜRELİĞİNE KAÇAMAĞI RAFA KALDIRIYORUMM M

ŞİMDİ SORUYORUM HERKEZEE TEK BAŞIMA TABİKİ KARAR VERMİCEMMM OYLAMAYa açıyorummmm;

2- P.TESİ OLSUN ÇÜNKÜ ?

GÜN İÇİNDE BUYAZIYI KOPYALAYIP YAPIŞTIRCAM GEÇMİŞİ OKUYAMAYAN ARKADAŞLARIMINDAN GÖZÜNDEN KAÇMASINN DİYEEE LİSTEDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMDAN OYLAMA İSTİYORUMM HANIMLARR

evet pazzartesi daha iyi olacak galiba cuma olunca sanki 5 gün diyetteymişiz gibi oluyor

cumartesi hiç kaçamağım yok pazar günüde kahvaltıya gittim ama ekmek dahil hamur işi yemedim akşamda sadece yulaf kepeğiyle yoğurt yedim yulaf kepeğini herkese tavsiye ediyorum inanın akşam yedim ye sabah hala tok hissediyordum kendimi çünkü yulaf kepeği Hacminin 25 katından fazla suyu emer ve midede şişerek doygunluk hissi verir

dukan diyeti çok uzun bir süre ve zor olacak maddi manevi :) kendi kafamda bi diyet hazırladım dukandan bazı alıntılar yaptım mesela dukanda yulaf kepeğiyle yapılan tatlılar var yada krepler lavaşlar kalori değerleri çok düşük bunları tatlı krizlerim oldugu zaman uygulamayı düşünüyorum bundan öncede 1 detoks hazırladım exelde hepsini gün gün kayıt ettim galiba olacak bu sefer çook kararlıyımmmm yarın başlıyorum tempoya hadi bakalım

BU ARADA BU DİYET DÖNEMİMDE YULAF KEPEĞİ BAŞTACIM OLACAK çünkü inanılmaz bişey yaa sürekli devam eden bi kabızlığım vardı ama akşam yulaflı yoğurdumu yedikten sonra bu saate kadr 2 sefer tuvalete çıktım

şimdi kargoyu aradım twisterim bugün elimde olacak başarcammmm başarcammm başarcammmmm

ÖNERİLERİNİZİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

az yiyerek ve spor yaparak yola devam etmeye karar verdim.böylesi daha dogru sanirim:8:gecen kanal 7 de doktor anlatti,o anlattica ben ne yapiyorum ben dedim,bu hizli dietlerde kilonun gitmedigini kaslarin eridigini söyledi,diet diye bir seyin olmadigini,her seyden yiyeceksiniz ama az dedi,sporu sporcular yapar ,zayiflamak isteyenler yürüyüs yapmali dedi,tek yaptigim dogru bu yürüyüs,

gunaydın canımmmm nasılsın tartında mısafırınde hayırlı olsun:16: gecmıs olsun bu arda bol bol sıcak bısıler ıc ıhlamur falan

benım fıkrım senlerdırde alısıldıgı gıb cuma gununun tartı gununden devam etmesi yonunden ama diğer arkadasların pazartesı olsun daha iyi derlerse bende varım ozaman h,. sorun değil şekerimmmm:16:

istanbulda bugun soguk var aynı azcık guneste var ben galıba yazı ozlemısım ya insanın içi azcık gunesle kıpır kıpır oluyor bugunden itibaren spor yapma kararı aldım calleneticse baslıyorum aynı plates gibi ama onun topsuz olanı ya bu arda hiç hepsiburada comdan alısveriş yaptınız biz daha once yaptık ama telle sipariş verdik şimdi net uzerinden istiyolar kimlik bilgileri kart bilgileri falan guvenemedim kendime plates sei sipariş edicektim platese baslamak için kaldım oyle

sağ ol tatlımmm
bence p.tesi daha iyi kapamağın önüne geçeriz belkii
tatlımm ben sürekli yapıyorummm o çıdann için rahat olsunn sadee son zamanlardsaa ürünü geç gönderiyorlarr sürekli msj çekipp şikayetediyorum bendee o kadar onun dıışndaa güvenlii

evet pazzartesi daha iyi olacak galiba cuma olunca sanki 5 gün diyetteymişiz gibi oluyor

cumartesi hiç kaçamağım yok pazar günüde kahvaltıya gittim ama ekmek dahil hamur işi yemedim akşamda sadece yulaf kepeğiyle yoğurt yedim yulaf kepeğini herkese tavsiye ediyorum inanın akşam yedim ye sabah hala tok hissediyordum kendimi çünkü yulaf kepeği Hacminin 25 katından fazla suyu emer ve midede şişerek doygunluk hissi verir

dukan diyeti çok uzun bir süre ve zor olacak maddi manevi :) kendi kafamda bi diyet hazırladım dukandan bazı alıntılar yaptım mesela dukanda yulaf kepeğiyle yapılan tatlılar var yada krepler lavaşlar kalori değerleri çok düşük bunları tatlı krizlerim oldugu zaman uygulamayı düşünüyorum bundan öncede 1 detoks hazırladım exelde hepsini gün gün kayıt ettim galiba olacak bu sefer çook kararlıyımmmm yarın başlıyorum tempoya hadi bakalım

BU ARADA BU DİYET DÖNEMİMDE YULAF KEPEĞİ BAŞTACIM OLACAK çünkü inanılmaz bişey yaa sürekli devam eden bi kabızlığım vardı ama akşam yulaflı yoğurdumu yedikten sonra bu saate kadr 2 sefer tuvalete çıktım

şimdi kargoyu aradım twisterim bugün elimde olacak başarcammmm başarcammm başarcammmmm

twisteri nereden sipariş ettin canım

dünkü menüm

sabah
peynirli gözleme
şekersiz çay

ara
türk kahvesi

öğle
acıkmadım hiç bişey yemedim

akşam
tarhana çorbası
1 dilim ekmek

yarım elma
yarım portakal

5 bardak elma çayı
1 buçuk litre su
20 dakika yürüyüş
100 ip atlama
5 dakika bacak çalıştırma hareketi

bizde spor aleti sparis ettik,bugün yada yarin gelir,bazen hava yagmurlu oluyo cocukla cikamiyorum,esime dedim bu böye olmuycak almamiz sart,da sag olsun hemen sparis vermis,

ay bende dün kipadan baktım göremedimm bendealcam onuuu harikasın feslimmmmmm bak gör twistırındagelsinn harika sonuç alcannn

dünkü menüm

sabah
peynirli gözleme
şekersiz çay

ara
türk kahvesi

öğle
acıkmadım hiç bişey yemedim

akşam
tarhana çorbası
1 dilim ekmek

yarım elma
yarım portakal

5 bardak elma çayı
1 buçuk litre su
20 dakika yürüyüş
100 ip atlama
5 dakika bacak çalıştırma hareketi

günaydin ercem,menü güzel,bende abartmadan yiyecegim bundan sonra bakalim

2- P.TESİ OLSUN ÇÜNKÜ ?

katılıyorum duyfercim ben kendi adıma cuma tartılınca bi rehavet geliyo nasılsa bi dahaki cumaya kadar veririm diye haftasonu abartıyorum yemeği ama bu hafta hiç kaçamağım yok
ben tartı günümüz pazartesi olsun diyorum

Back
X