• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydin ercem,menü güzel,bende abartmadan yiyecegim bundan sonra bakalim

günaydın potim
bu haftasonu evdeydim misafirde gelmedi benim diyet bozulmadı çok şükür :1::1:
senin yaptığın diyet çok ağırdı zaten canım allah korusun bünyene ağır gelebilirdi en güzeli az yemek bol hareket :34::34:
kendine dikkat et canım bebişin var :emir_bebek:

az yiyerek ve spor yaparak yola devam etmeye karar verdim.böylesi daha dogru sanirim:8:gecen kanal 7 de doktor anlatti,o anlattica ben ne yapiyorum ben dedim,bu hizli dietlerde kilonun gitmedigini kaslarin eridigini söyledi,diet diye bir seyin olmadigini,her seyden yiyeceksiniz ama az dedi,sporu sporcular yapar ,zayiflamak isteyenler yürüyüs yapmali dedi,tek yaptigim dogru bu yürüyüs,

yerinde bir kararr bendee bu hafta geçsinn önümzdeki haftaaa bir gün sebze bir gün ızgaraa tarzı beslencem inş sporu 2 katına çukarcam platesede başlıcam bu haftada geçsinn inş

dünkü menüm

sabah
peynirli gözleme
şekersiz çay

ara
türk kahvesi

öğle
acıkmadım hiç bişey yemedim

akşam
tarhana çorbası
1 dilim ekmek

yarım elma
yarım portakal

5 bardak elma çayı
1 buçuk litre su
20 dakika yürüyüş
100 ip atlama
5 dakika bacak çalıştırma hareketi

harikasınn ercem hafta sonu olmasına rahmennn spor su yeme düzenin süperr

bizde spor aleti sparis ettik,bugün yada yarin gelir,bazen hava yagmurlu oluyo cocukla cikamiyorum,esime dedim bu böye olmuycak almamiz sart,da sag olsun hemen sparis vermis,

valal kızlar spor diyorsunuzz yaaa çok mutlu oluyorummm ne aleti sip ettinn ???

bizde spor aleti sparis ettik,bugün yada yarin gelir,bazen hava yagmurlu oluyo cocukla cikamiyorum,esime dedim bu böye olmuycak almamiz sart,da sag olsun hemen sparis vermis,
sen nerden sipariş ettin canım
sağ ol tatlımmm
bence p.tesi daha iyi kapamağın önüne geçeriz belkii
tatlımm ben sürekli yapıyorummm o çıdann için rahat olsunn sadee son zamanlardsaa ürünü geç gönderiyorlarr sürekli msj çekipp şikayetediyorum bendee o kadar onun dıışndaa güvenlii
tamam sekerim pztesi olsun hiç muhım değil ozaman bende sipariş ediyimmi tereddut te kaldımda basıma biş acımlasın kımlık bilgidi kredi kartı bilgisi falan
:52:

canım migrosda buldum ben ama gidersen mutlaka birinden yardım al dün aradım durdum migrosta bulamadım çalışanlardan birine sordum :):) çikolata reyonundaydı diyet ve çikolata harika yaaa

canımsınn yaaa feslimmmmmmmmmm çok sağ olll bende dün aradım bulamadım belki vardı ben yanlışyere baktımnm

harikasınn ercem hafta sonu olmasına rahmennn spor su yeme düzenin süperr

teşekkürler duyfercim :34:
artık kocamda alıştı balığı tavuğu fırında istiyo iki haftadır evde patates kızartması yapılmıyo kocam ve kızım bile birer kilo verdiler galiba yemek düzeni değişince insan rahatlıkla kilo veriyo
bugün kızım uyanınca resim eklicem sizdende yorum istiyorum :34:

canımsınn yaaa feslimmmmmmmmmm çok sağ olll bende dün aradım bulamadım belki vardı ben yanlışyere baktımnm

ne demek şekerimm gitsin kilolar :):) sabah yulaf kepeğiyle krep yaptım çok güzel oldu valla bir ölçüden 2 tane çıkıyor ve ben birini bitiremedim bile hemen şişiriyor migrosda eğer yoksa talep edince getiriyorlarmış
:8::8:

katılıyorum duyfercim ben kendi adıma cuma tartılınca bi rehavet geliyo nasılsa bi dahaki cumaya kadar veririm diye haftasonu abartıyorum yemeği ama bu hafta hiç kaçamağım yok
ben tartı günümüz pazartesi olsun diyorum

dimi yaaa

bu arada kaçamaksız bir hafta sonuune güzelll tebrik ederimm

[ben cıkıyorum gorusmek uzere evi falan toplayım kahvaltı yapalım oğlusla yenı kalktık cunku
tamam tatlım öp oğluşu benmi içinn

vallahamı ayyy çok sevindim canım nasıl mısır istiyo ama yiyemiyorummmmm
peki tencerede yağsız nasıl patlatacaz mısırları
patlıyor kızz geçen yapmıştım bilmedenn normal tencerede biraz kıstım ocağı olduu gayette güzel odlu ama ben kg aldırır diye az yemöiştim şimdi taylankümeli dedi hatta tuvalte çıkarıyormuş kg aldırmıyormuşşş tabi aşırı yemicen
sen nerden sipariş ettin canım

tamam sekerim pztesi olsun hiç muhım değil ozaman bende sipariş ediyimmi tereddut te kaldımda basıma biş acımlasın kımlık bilgidi kredi kartı bilgisi falan
:52:
yok yok güvenli klit oluyorr sayfadaa sen ne aleti sip etcen
teflon tencerede kısık ateşte patlıyor canım
normal tencerede oldu benimm teflondada olurr ama kısık olması başlangıçtaa şart

ne demek şekerimm gitsin kilolar :):) sabah yulaf kepeğiyle krep yaptım çok güzel oldu valla bir ölçüden 2 tane çıkıyor ve ben birini bitiremedim bile hemen şişiriyor migrosda eğer yoksa talep edince getiriyorlarmış
:8::8:

yaa ne güzelll peki ne kadar ücretii

kızlar dün elma çayı yaptım ev nasıl koktu missss gibi içindeki tarçının kokusu evi sardım içmeside çok keyifli bu hafta elma çayı içicem bakalım etkisi olacakmı
ayrıca vucuda antioksidan ve temizleme etkisi varmış ciğerlere çok iyi geliyormuş bende sigara içiyorum hem kiloma hem vucuduma çok faydası varmış

dimi yaaa

bu arada kaçamaksız bir hafta sonuune güzelll tebrik ederimm

tamam tatlım öp oğluşu benmi içinn

patlıyor kızz geçen yapmıştım bilmedenn normal tencerede biraz kıstım ocağı olduu gayette güzel odlu ama ben kg aldırır diye az yemöiştim şimdi taylankümeli dedi hatta tuvalte çıkarıyormuş kg aldırmıyormuşşş tabi aşırı yemicen

yok yok güvenli klit oluyorr sayfadaa sen ne aleti sip etcen

normal tencerede oldu benimm teflondada olurr ama kısık olması başlangıçtaa şart

pilates topu ve bant siperiş etcem fiyetıda uygun ve kargo ucretsizmiş bir kac gun oyuzden sordum canım ya karasız kaldım valla mesaj atıyorum kapıda odeme secenegı var yazıyor ama işlem sırasında cıkmıyor neden diye 2 sefer sordum hiç cevap yazan yok

400 gr 6 tl ama abim araştırıyor fırıncıya :) daha uygununu bulursam sanada gönderirim :)
6 liraa haaa ben geçen internette yazıyordu kızlarr internttee varmışş bir sütede satılıyormuş dur olmazsa bakayımm abin fırıncı sanaa uygun bulurr vallaaa

kızlar dün elma çayı yaptım ev nasıl koktu missss gibi içindeki tarçının kokusu evi sardım içmeside çok keyifli bu hafta elma çayı içicem bakalım etkisi olacakmı
ayrıca vucuda antioksidan ve temizleme etkisi varmış ciğerlere çok iyi geliyormuş bende sigara içiyorum hem kiloma hem vucuduma çok faydası varmış

afiyet olsun canım bende şimdi bir bardak aldım içiyorum bitmek üzere yenisini koydum düdüklüye pisiyor :):)

Back
X