• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

pilates topu ve bant siperiş etcem fiyetıda uygun ve kargo ucretsizmiş bir kac gun oyuzden sordum canım ya karasız kaldım valla mesaj atıyorum kapıda odeme secenegı var yazıyor ama işlem sırasında cıkmıyor neden diye 2 sefer sordum hiç cevap yazan

bende aldım ordan bant minder birde cd valalben kartla aldıığmi çin kapıdaa ödemee hakkında bilimyorum onlar öylee geç yazarlaaar hep

6 liraa haaa ben geçen internette yazıyordu kızlarr internttee varmışş bir sütede satılıyormuş dur olmazsa bakayımm abin fırıncı sanaa uygun bulurr vallaaa

canım internettekilerin hepsine baktım ben kargoyla falan çok daha pahalıya geliyor en uygunu migros yada kipa ikisinde oluyormuş

kutlarım hepinizi neredeyse herkes kilo vermiş :46:

kocamda benim az da olsa kilo verdiğimi söylüyor daha tartılmadım muhtemelen bu hafta sonu tartılırım o markette yine..

inşallah vermişimdir biraz

bu arada açım çok :14:

pilates topu ve bant siperiş etcem fiyetıda uygun ve kargo ucretsizmiş bir kac gun oyuzden sordum canım ya karasız kaldım valla mesaj atıyorum kapıda odeme secenegı var yazıyor ama işlem sırasında cıkmıyor neden diye 2 sefer sordum hiç cevap yazan

bende aldım ordan bant minder birde cd valalben kartla aldıığmi çin kapıdaa ödemee hakkında bilimyorum onlar öylee geç yazarlaaar hep

bende sipariş vereyım ozman guvenilir madem alayımda yapayım barı

kızlar buraya yazayım baska yorumu olan yazsın hepsiburada comdan alısveriş yapan varmı neden diye sorarsanız kımlık ve kart bilgilerini istiyorda guvenemedim alıpta sorun yasamayan memnun olan varmı

canım düdüklüde kaynadıkdan sonra yani fışladıktan :):) sonra 7 dakika sonra kapat altını azcık demlensin

saol canım yarın denicem tarifini :34:
ben çıkıyorum arkadaşlar evi temizlicem çamaşırlar asılcak sonrada arabamı temizlicem hem hareket olsun hemde param cebimde kalsın artık herşeyi kilo vermeye göre programlıyorum :1::1:

kızlar buraya yazayım baska yorumu olan yazsın hepsiburada comdan alısveriş yapan varmı neden diye sorarsanız kımlık ve kart bilgilerini istiyorda guvenemedim alıpta sorun yasamayan memnun olan varmı

biz tüm alışverişimizi oradan yapıyoruz.. güvenlik açısından bi sıkıntı yok.. ama ürünün kargolanma süreci biraz değişiyo.. en geç bir haftada elinde oluyor da genelde alışverişin ertesi günü kargoya veriyorlar ama bazen tedarik süreci 3-5 gün uzayabiliyor..

ama güvenlik konusunda hiçbir sıkıntı yok

:31:

kızlar dün elma çayı yaptım ev nasıl koktu missss gibi içindeki tarçının kokusu evi sardım içmeside çok keyifli bu hafta elma çayı içicem bakalım etkisi olacakmı
ayrıca vucuda antioksidan ve temizleme etkisi varmış ciğerlere çok iyi geliyormuş bende sigara içiyorum hem kiloma hem vucuduma çok faydası varmış
nasıl yaptınnnnn tatlımm ben zaten elmaa çok yiyorum birde çayınıda içeyimmm

canım internettekilerin hepsine baktım ben kargoyla falan çok daha pahalıya geliyor en uygunu migros yada kipa ikisinde oluyormuş

hıııııııııııı haklısınnnnnnnnnn

kutlarım hepinizi neredeyse herkes kilo vermiş :46:

kocamda benim az da olsa kilo verdiğimi söylüyor daha tartılmadım muhtemelen bu hafta sonu tartılırım o markette yine..

inşallah vermişimdir biraz

bu arada açım çok :14:

ayy gelartıkkkkkkkkk sevalımmm yaaaaa seninde kg çok merak ediyorummm

bende sipariş vereyım ozman guvenilir madem alayımda yapayım barı

yap tatlım bende platese başlıcam haftayaa

saol canım yarın denicem tarifini :34:
ben çıkıyorum arkadaşlar evi temizlicem çamaşırlar asılcak sonrada arabamı temizlicem hem hareket olsun hemde param cebimde kalsın artık herşeyi kilo vermeye göre programlıyorum :1::1:

ohh ne güzelllll bendeç amaşır ascam havalarrr yağmurluuu

duyferrr canımm elma çayı aynı seninde yaptığından elma limon tarçın karabiber falan olandan

hıııııııııı okiş soğukmuiçiyorsunuz sizdee

yerinde bir kararr bendee bu hafta geçsinn önümzdeki haftaaa bir gün sebze bir gün ızgaraa tarzı beslencem inş sporu 2 katına çukarcam platesede başlıcam bu haftada geçsinn inş

harikasınn ercem hafta sonu olmasına rahmennn spor su yeme düzenin süperr

valal kızlar spor diyorsunuzz yaaa çok mutlu oluyorummm ne aleti sip ettinn ???

canim adini bilmiyorum,ayni anda bacaklari ve kollari calistiriyo,sanki yürüyüs yaparmis gibi ,anlatabildimmi

Back
X